merhaba kızlarrr birkaç gündür gelemedim geçmişi de okuyamadım idrar yolları iltihaplanması olmuşum 2 gündür evde yatıorum ama bilgisayarı gözüm görmedi..
neyseki bugün daha iyiyim herkes iyidir işallah
ya çok kafam karıştı sizle paylaşmak istedim
görümcem aradı bi doktor ismi söledi kadın çok ünlü falan değil sıradan doktor işte. yaşı varmış baya. bankadan bir arkadaşı bu kadında 4. aşılamayla hamile kalmış kadındaki ilkmiş ama aşılama
bir sürü de insan göndermiş hepsi pozitif sonuçlar almışlar
çok ahım şahım bi muayenehanesi yokmuş diyo devlet doktoruymuş aynı zamanda.. ama kadının eli uğurlu gibiymiş resmen diyo. o arkadaşı öle demiş yani bu konularda elinin uğuru var demiş. sizde bi gitseniz diyo belki bi aşılama daha yapar bakarsın tutar diyo tam kadir gecesi öğrendim bende bak vardır bir kısmeti belki dedi. napsam bilemedim aradım açan olmadı o derece antika heralde :)
bu ay aşılama olamam zaten çünkü tam o dönemde eşimi,n memleketinde olcaz
eylüle de aşılama değil artık tüpe kendimi kanalize etmiştim kafam karıştı şimdi çok. hoş belki kadın bizim değerlere bakıp tüp dicek o ayrı ama eylülde aşılama yaparsamda gene tutmazsa bu sefer kasıma kalır tüp offf napcağımı bilemedim. 2 negatif aşılama sonrası aşılamadan medet umcak halim kalmadı. kadın doktorlarada gıcığımdır azcık zatiii