Mide bulantısı yok şimdilik ama başlayacak gibi.Ara sıra yokluyor hafiften.Yalnız inanılmaz bir yorgunluk ve halsizlik hissediyorum.Hiç bir şey yapacak gücüm yok.Ve sürekli uyku hali var.Tavuklar gibi erkenden sızıyorum akşamları...Umarım bu kadarla kalır. Evet duyduk pıt pıt ları.Hatta adını pıtpıt koydum.Eşimde kızıyo, pıtpıt deme çocuğa diyo:)) Çok değişik bir duygu tarif edilemez.Allah yakın zamanda sana da duymayı nasip etsin inşallah.
inşş cnm yaa dr da öle dedi ama bilemiyorum şaşkınım şuanda :)) bide yarın hemen ilişki dedi afedersiniz benimde kanamam var yaa yarına kesilirmiki
cnm mrb geç gördm kusuruma bkma öncelikle...ewrakların tamamsa 1 haftada çıkıyor raporraporun cıkması cok uzun suruyormu canım yha ?
mrb arkadaşlar ben adet olmayı bekliyorum bu hafta içi iğnelerime başlıcam hayırlısıyla...çok tuhaf bir his içimde var ne olucak die umudum var ne de yine olmucak üzülcem die bir his var içimde...hiç bişey düşünemez hissedemez düşünmez oldum insan ewlat yokluğuna alışıyormu nebu mübarek günlerde allahım bize we isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın hiç kimseyi ewlat yokluğuyla sınamasın...dr umuz şansınız yüksek eşinde sorun yok sende pko lusun yaşın çok genç dedi ama yine de allah yaprak düş derse düşer...yüce rabbim bize yardım etsin hepimiz eylülde hamileyiz die yazalım bu sayfalara...ilk tüp bebek denemem we yumurta toplama işlemini doktorum sersemleterek yapıyoruz dedi eğer ben istersem anestezi vericeklermiş anestezinin vücuda zararı olduğu için pek önermedi doktorum sizce ne yapmalıyım bana fikir verin karar veremedim çok korkuyorum yumurta toplama işleminden uykularım kaçtı bile diyebilirim bu karmaşadan...şimdiden tşk ederm hepinizee
inşş cnm yaa dr da öle dedi ama bilemiyorum şaşkınım şuanda :)) bide yarın hemen ilişki dedi afedersiniz benimde kanamam var yaa yarına kesilirmiki
mrb arkadaşlar ben adet olmayı bekliyorum bu hafta içi iğnelerime başlıcam hayırlısıyla...çok tuhaf bir his içimde var ne olucak die umudum var ne de yine olmucak üzülcem die bir his var içimde...hiç bişey düşünemez hissedemez düşünmez oldum insan ewlat yokluğuna alışıyormu nebu mübarek günlerde allahım bize we isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın hiç kimseyi ewlat yokluğuyla sınamasın...dr umuz şansınız yüksek eşinde sorun yok sende pko lusun yaşın çok genç dedi ama yine de allah yaprak düş derse düşer...yüce rabbim bize yardım etsin hepimiz eylülde hamileyiz die yazalım bu sayfalara...ilk tüp bebek denemem we yumurta toplama işlemini doktorum sersemleterek yapıyoruz dedi eğer ben istersem anestezi vericeklermiş anestezinin vücuda zararı olduğu için pek önermedi doktorum sizce ne yapmalıyım bana fikir verin karar veremedim çok korkuyorum yumurta toplama işleminden uykularım kaçtı bile diyebilirim bu karmaşadan...şimdiden tşk ederm hepinizee
Yumurta toplama isleminde anestezi almadim.cunku tek bir yumurtam vardi dr degmez dedi.birde benim agri esigim yuksek dayanirim dedim.biraz bagrindim :) kistlerim oldugu icin baskida cok agri yapiyorlar.hemen bitti.opudan sonra fazla agrim olmadi.transferde de anestezi almadim.o hic acimadi.2.gunum cok fazla agrim yok:)cok yumurta toplanirsa sanirim anestezi gerekli olabilir.mrb arkadaşlar ben adet olmayı bekliyorum bu hafta içi iğnelerime başlıcam hayırlısıyla...çok tuhaf bir his içimde var ne olucak die umudum var ne de yine olmucak üzülcem die bir his var içimde...hiç bişey düşünemez hissedemez düşünmez oldum insan ewlat yokluğuna alışıyormu nebu mübarek günlerde allahım bize we isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın hiç kimseyi ewlat yokluğuyla sınamasın...dr umuz şansınız yüksek eşinde sorun yok sende pko lusun yaşın çok genç dedi ama yine de allah yaprak düş derse düşer...yüce rabbim bize yardım etsin hepimiz eylülde hamileyiz die yazalım bu sayfalara...ilk tüp bebek denemem we yumurta toplama işlemini doktorum sersemleterek yapıyoruz dedi eğer ben istersem anestezi vericeklermiş anestezinin vücuda zararı olduğu için pek önermedi doktorum sizce ne yapmalıyım bana fikir verin karar veremedim çok korkuyorum yumurta toplama işleminden uykularım kaçtı bile diyebilirim bu karmaşadan...şimdiden tşk ederm hepinizee
cevap veren arkadaşlarıma çok tşk ederim....bakalım kaç yumurtam olucak duruma göre karar vereyim en iyisitransfer aynı aşılama gibi oluyormuş doğrumu arkadaşlar ?
cevap veren arkadaşlarıma çok tşk ederim....bakalım kaç yumurtam olucak duruma göre karar vereyim en iyisitransfer aynı aşılama gibi oluyormuş doğrumu arkadaşlar ?
canım öncelikle cvbın için tşkler...aşılamada da makasla çektiler rahmimi ikisinde de bayağı kötü bir ağrı ama napalım katlanıyoruz..sen tedavi görüyomusun bana özetle yazarmısın durumunu merak ettm topiğe geç katıldığım için pek kimseyi tanıyamadımevet aynı aşılama gibi dişlilerle rahimi çekiyolar biraz rahim ağzını görebilmek için sadece o an biraz canı yanıyo insanın ama dayanılamayacak bişi değil zaten kısa sürüyo bebişlerimize kavuşalımda biz razıyız acıya çıktık bi yola Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
cnm çok tşk ederm cvbına...içimi rahatlattınız...senin transferin olalı ne kdr oldu ilk tüp denemen mi sorun neydi sizdeEvet ayni oluyor.asilama da daha cok agrim olmustu.transferde hic birsey hissetmedim