eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım kimseye soyleme ozaman ,bende soylemıyorum cunku cok laf anlatmayı ssevmiyorum beni anlayamayacak insanlara ama anlayanlarla paylaşmak iyi gelio .
bişekilde rahatlamamız lazım oyuzden burası güzel.
senin tüpten sıvı aktıgı vesaire nasıl anlasıldı ,HSg ile bu tip seyler anlasılmııo diye biliyorum..bide cukulata kisti ultrasonda mi gozuktu ?
bende 1 kez tup yaptım olmadı sonra bi dondurulmus kimyasal oldu ..neden tutmadı bilmiyorum ama doktor normal tutmayabilir senin biseyin yok diyor..
oyüzden beoyle akıntı falan duyunca bende de varda benim doktorlar gormuyomu diye endiseleniyorum...

merhaba canım.arkadaşım tupten sıvı akmanın adı malesef hidrosalpenks:KK43: eğer şiddetlı olursa ultrasyonda bile gözükebilir.hsg ilede anlaşılabılır.kesın tanı laparoskopi işlemıyle konuyor.hsg çekıldıyse bellı olur canım telaş etme.

kızlarrrrrr bugün film çekindim çok mutlu oldum yapışıklık yokmuş yani ufak tefek varmış ama filmde açılmış çok ii dedi dr normal yolla deneyin 2 ay dedi bakalım bu ay başlayın dedi çok heycanlandım :)) normal yolla olma ihtimali bile beni öyle sevindirdikki anlatamam En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

canım sanada geçmış olsun.bızlerde sevındık sonucun ıyı çıkmasına.şimdı nasılsın

slm kızlar... nasılsınız bakalım bu hafta....
valla 2 gün girmeyince kafalar iice karışıyo konuları soruları toparlamak için :KK37: tedaviler başlayıpta koular iice hararetlenince ne yapacaz bilmiyorum valla:KK52::KK52:

evet aynı aşılama gibi dişlilerle rahimi çekiyolar biraz rahim ağzını görebilmek için sadece o an biraz canı yanıyo insanın ama dayanılamayacak bişi değil zaten kısa sürüyo bebişlerimize kavuşalımda biz razıyız acıya çıktık bi yola Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah:KK43::KK43::KK43:

Ne dişlisi bu iyice tırtım şimdi ben normalde muayene olurken bile zor oluyo ilk girişte kasıyorum kendimi sanırım canım yanıyo sonra muayene ederken sorun olmuyo ama ultrasonu ilk sokarken acıyor o bahsettiğiniz aletlere herhalde hiç dayanamam transferi bile anestezili istemeyi düşünüyorum zaten panik olup kıpır kıpır olursam doktor işlem bile yapamaz sanırım bilerek de bağırtmazlar di mi anestezi verirler mi isteyince....

Merhaba arkadaşlar
Bende son adetimi oldum dr kontrole gittim bana doğum kontrol hapı verdi
Uzun protokol uygulayacakmış
Dr sormayı unuttum acaba doğum kontrol hapını neden verdi bileniniz varmı
Birde bu hap bitince dahamı erken adet olunuyor:18::18::18::18:

Merhaba arkadaşlar
Bende son adetimi oldum dr kontrole gittim bana doğum kontrol hapı verdi
Uzun protokol uygulayacakmış
Dr sormayı unuttum acaba doğum kontrol hapını neden verdi bileniniz varmı
Birde bu hap bitince dahamı erken adet olunuyor:18::18::18::18:

merhaba canım ben de içiyorum biliyorsun evet biraz erkekn oluyor 26 veya 27 günde oluyorsun, bana kistler için vermişti ama kist oluşmasın diye verdikleri de oluyormuş son ay yumurtalıkları dinlendirip yumurta ürettirmiyorlar ve kiste dönüşmesini de engellemiş oluyorlar diye biliyorum, önümüzdeki ay sen de başlayacaksın herhalde ben 25 i gibi adet olucam gidicem başlarım herhalde sen ikinciyi olucaksın üzerime hala başlayamadım...

selam kızlar..size bi soru soracağım..kendisindeki kiste rağmen daha önce tüp bebek yaptıran varmı??
ben daha önce tüp yaptırmadım ama kistlerim var..Buna rağmen sanırım doktor direkt tüp kısmına geçecek..??

arkadaşlar merhab;

öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun.

elimde tedavimden kalan 3 kutu 300 lük pregon vardır .uygun fiyattan vereceğim.
ilgilenenler özel msj atabilirler

skt : aralık 2012

merhaba canım ben de içiyorum biliyorsun evet biraz erkekn oluyor 26 veya 27 günde oluyorsun, bana kistler için vermişti ama kist oluşmasın diye verdikleri de oluyormuş son ay yumurtalıkları dinlendirip yumurta ürettirmiyorlar ve kiste dönüşmesini de engellemiş oluyorlar diye biliyorum, önümüzdeki ay sen de başlayacaksın herhalde ben 25 i gibi adet olucam gidicem başlarım herhalde sen ikinciyi olucaksın üzerime hala başlayamadım...

Evet canım ikinciye başlıycam
Hadi bakalım inşaallah sen ilkinde başarılı olursun.
Gerçekten iğne ilaç bıktım birde üzerine kilo aldım oda cabası oldu
İnşaallah bu sefer olurda çektiğimiz eziyete değer
Sen bu sefer öndesin hadi bakalım güzel haberlerini bekliyor olucam
Öptüm canım:KK16::KK16::KK16:

Çok sağol, umudumuzu kaybetmeye yaklaştığımız anlarda bu öyküler o kadar değerli ki...
Aslında sana özel mesaj atmak istiyorum ama yeniyim diye atamiyorum. Ben de 37 yasindayim, baska bir konu altinda birkac ay önce Yakup Erata ile aşılama yapıldığını yazmışsın. Ben de aynı sürece girmeyi düşünüyorum bugünlerde. Aşılama süreci nasıl geçti? Tüp Bebekte Ege'de mi karar kildin, orayi mi önerirsin? Bir de, özelde aşılamanın nasıl bir maliyeti oldu? Bilgi verebilirsen sevinirim.
En yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...

Müthiş bir haber aldım az önce,
Hepimize umut olabilecek güzel bir haber.

haziran sonunda benimle yumurtaları aynı anda toplanan 40 yaşında bir kadın vardı. Eşinin spermleri sadece 12 milyon ve hareketli sperm sayısı çok çok azdı. Sadece 3 tane yumurta toplanmıştı. ne yazıkki hiç embriyo oluşmamıştı bu yüzden taransfer olamamış çok moralleri bozuktu. Eşi karısını hemen alıp yazlığa tatile çıkardı morali düzellsin diye. Doktorlar rezervlerinin çok azaldığını çocuk sahibi olmalarının pek imkanlı olmadığını söylemişlerdi. AZ ÖNECE ARADILAR. BEŞ BUÇUK HAFTALIK HAMİLEYMİŞ. Müthiş sevindim. Bir mucize gerçekleşti. Şu anda her şey normal. Gayet iyiymiş. Doktor aldığı hormon ilaçlarının 2-3 ay etkisinin devam edebileceğini soylemiş.

UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN. İNŞALLAH BİR GÜN BİZ DE BİR MUCİZENİN SAHİBİ OLACAĞIZ

mrb kızlar bugün 11.ci günüm ama hemşire 13.cü güne gün vermiş??neden anlamadım sorduğumda bana yumurta toplama tarihine bakıyoz dedi??şuan adet olacak gibi hissediyom szce normal mi??

canım öncelikle cvbın için tşkler...aşılamada da makasla çektiler rahmimi ikisinde de bayağı kötü bir ağrı ama napalım katlanıyoruz..sen tedavi görüyomusun bana özetle yazarmısın durumunu merak ettm topiğe geç katıldığım için pek kimseyi tanıyamadım :KK17:

merhaba canım evet aynı aşılamadaki gibi çekiyolar rahimi görebilmek için sonra embriyoları bırakıyolar rahime evet insanın canı yanıyo biraz ama negetifi duyduğum andaki kadar canım hiç bi şeyde yanmadı malesef tedavi sürecimde:KK43:ben kısaca anlatayım kendimi eşimin morfolojisi %2 bende pko başlangıcı uzun süren tedaviler sonrasında konan tanılar:KK14:biri özelde biri ünv.hastanesinde olmak üzere 2 negatif aşılama ve en son tedavim haziran ayında olan tüp bebek malesef kimyasal gebelik olmuş şimdi ikinci deneme için gün sayıyorum resmen eylül başı gibi başlıyacağım nasip hissediyorum ikizlerim gelecek((kendimi böyle motive etmeye çalışıyorum)):KK52::KK52::KK52:sen neler yapıyosun??

Ne dişlisi bu iyice tırtım şimdi ben normalde muayene olurken bile zor oluyo ilk girişte kasıyorum kendimi sanırım canım yanıyo sonra muayene ederken sorun olmuyo ama ultrasonu ilk sokarken acıyor o bahsettiğiniz aletlere herhalde hiç dayanamam transferi bile anestezili istemeyi düşünüyorum zaten panik olup kıpır kıpır olursam doktor işlem bile yapamaz sanırım bilerek de bağırtmazlar di mi anestezi verirler mi isteyince....

tabi canım istersen anestezi verirler zaten kıpır kıpır olursan dediğin gibi doktor transferi yapamaz sen canını sıkma anlatırsın ben acıya dayanamıyorum anestezi istiyorum dersin ve uyandığında inşallahhhhhhh:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:olursun

mrb kızlar bugün 11.ci günüm ama hemşire 13.cü güne gün vermiş??neden anlamadım sorduğumda bana yumurta toplama tarihine bakıyoz dedi??şuan adet olacak gibi hissediyom szce normal mi??

selam canım ben de senı merak edıyordum:) transfer gununu saymıyorlar o yuzdendır..az daha sabret ve sakın seytana uyup test yapma:))

merhaba canım evet aynı aşılamadaki gibi çekiyolar rahimi görebilmek için sonra embriyoları bırakıyolar rahime evet insanın canı yanıyo biraz ama negetifi duyduğum andaki kadar canım hiç bi şeyde yanmadı malesef tedavi sürecimde:KK43:ben kısaca anlatayım kendimi eşimin morfolojisi %2 bende pko başlangıcı uzun süren tedaviler sonrasında konan tanılar:KK14:biri özelde biri ünv.hastanesinde olmak üzere 2 negatif aşılama ve en son tedavim haziran ayında olan tüp bebek malesef kimyasal gebelik olmuş şimdi ikinci deneme için gün sayıyorum resmen eylül başı gibi başlıyacağım nasip hissediyorum ikizlerim gelecek((kendimi böyle motive etmeye çalışıyorum)):KK52::KK52::KK52:sen neler yapıyosun??

yeaaa rahimimi çekiyorlar o ne yaaa
kızlarrr korkuyorumm şimdii
ben de ekim de aşılamaya karar verdi drum tüpten önce deneyelim dedi bühüüüüü
yaa bundan bana hiç bahsedilmediii

cnm mrb cvbın için tşkler canımsın...ya ben bir kaç güne adet olucam ama özel biir tek merkez var afyonda orayı düşünüyodum ön görüşme yapmıştık az öncede eşimle fikir değiştik içimize sinmedi konyaya üniversiteye gidelim diyoruz...çok hastası var oranın yurtdışından bile tedaviye gidenler vaarmış...çok karmaşığım konyadan randevu hemen alabilecek miyim o da var çünkü tüp bebek raporumun 1 ay süresi var sadece we ben adet olmak üzereyim...üzüldüm senin anlattıklarına umarım bu defa son olur göreceğin tedavin hepimiz sevincimizi paylaşırız inşallah bu sayfalarda...bişey sorucam bilgin varmı bilmiyorum ama tüp bebek raporu devletten aldıktan sonra üniversite hastanesine tüp bebek yaptırdığımızda ücretsizmi oluyor?özeller yarı ücretini alıyor...öyle bi durum olursa iyi bir doktor bulup doktora ücret ödeyelim üniversitede yaptıralım diyoruz tedavimizi...kafam çok karışık ya ne zormuş bu işler allahım yardım et bizeeeeeeeeeeee

X