- 6 Ağustos 2012
- 83
- 0
canım kimseye soyleme ozaman ,bende soylemıyorum cunku cok laf anlatmayı ssevmiyorum beni anlayamayacak insanlara ama anlayanlarla paylaşmak iyi gelio .
bişekilde rahatlamamız lazım oyuzden burası güzel.
senin tüpten sıvı aktıgı vesaire nasıl anlasıldı ,HSg ile bu tip seyler anlasılmııo diye biliyorum..bide cukulata kisti ultrasonda mi gozuktu ?
bende 1 kez tup yaptım olmadı sonra bi dondurulmus kimyasal oldu ..neden tutmadı bilmiyorum ama doktor normal tutmayabilir senin biseyin yok diyor..
oyüzden beoyle akıntı falan duyunca bende de varda benim doktorlar gormuyomu diye endiseleniyorum...
canım o kadar çok test oldum ki kistleri ve sıvıyı önce ultrasoonla gördü sonra emin olmak için MR çektirdi.. sonrada rahim içinde bebek yatağı oalrak bilinen yerin düzgünlüğünü görmek için alttan değişik bir mauyne oldum biraz acı verici bi işlemdi adını unttum sistis mi neydi yanlış olamsın s ile başlıyodu öylelikle emin oldu
canım s ile baslıyor diye hatırladıgın histereskopi olabilir mi ?
birdahaki sefere inşallah herşey yolunda gider arkadaşım senin için çok zor olmalı
Bu arada en onemlisi buradaki doktorlar bana Biosteron DHEA verdiler. gunde 3 tane alıyorsun. bu yumurtalarının kalitesini artırıyor. Onume gelen doktora sordum. devam et iyi yapıyorsun dediler. Zaten az olan yumurtaların en azından kaliteli olur. bende de tup bebekte 4 yumurta gelişti. Dordu de kaaliteli oldu. 3'ü 3. gune kadar yaşadı. 87 tl. eczaneden alıyorsun. En az 3 ay kullanılmalı ama prospektusunde 15 gunden sonra etki gostermeye başlıyor yazıyor. o yuzden bence hemen bunuda kullan. 20 gun de bitiyor ilaç. Bitemeden diğer kutuyu da al. Doktorlarına sor. Ben en az 7-8 doktora sordum. Hepsinden olumlu yanıt aldım. Ayrıca. Transfer gunu de en az benden yumurta toplanmıştı ama benimkilerini hepsi kaliteliydi. 9-10 yumurta bile toplananların dondurulacak kaliteli embriyorsu bile kalmamıştı.
iyi şanslar.
haberlerini bekliyorum. Lutfen gecikme. Bir de şu DHEA'yı en azından hemen bugun en geç yarın kullanmaya başla.
evet yeşim bugün duyduk kalp atışlarını.Aslında salı günü gidecektik bugün iğne yazdırmaya gittiğimde dr baktı veeee pıt pıt atıyo.Çok farklı bir duygu.Allah hepinize nasip etsin.
Merhaba canım bugun AMH testi için kan verdim sonucum inşallah çok kötü çıkmaz tavsiyelerine teşekkür ederim Düzen labaratuarı ile anlaşmalı hastaneye gittim Anadolu Hastanesi.1 haftaya çıkacak haber veririm canım görüşmek üzere....
geçmiş olsun canım, inşalah sonuçlar yüzünü güldürür, ama iyi çıkmazsa da üzülme, amh 0.1 ile burada bir hanım doğal yoldan gebe kaldı, bize gereken sağlam bir yumurta, sağlam bir sperm, sağlam döllenme ve sağlam yerleşmeD inşallah...
canım yumurtalarının kaliteli kalitesiz yada yumurta rezervinin az olduğunu doktorlar nasıl anlıyor?kandaki fsh değerlerinden mi yoksa adetinin 2. günü baktıkları usg den mi?bana bi doktor adetin 2. günü baktığı usg den rezervlerin az görünüyo dedi aynı gün kan alıp fsh a baktı sonra fsh ın düşük rezervin iyi dedi kafam karıştı.sizinkini nasıl anladılar?
canım yumurtalarının kaliteli kalitesiz yada yumurta rezervinin az olduğunu doktorlar nasıl anlıyor?kandaki fsh değerlerinden mi yoksa adetinin 2. günü baktıkları usg den mi?bana bi doktor adetin 2. günü baktığı usg den rezervlerin az görünüyo dedi aynı gün kan alıp fsh a baktı sonra fsh ın düşük rezervin iyi dedi kafam karıştı.sizinkini nasıl anladılar?
müthiş bir haber aldım az önce,
hepimize umut olabilecek güzel bir haber.
Haziran sonunda benimle yumurtaları aynı anda toplanan 40 yaşında bir kadın vardı. Eşinin spermleri sadece 12 milyon ve hareketli sperm sayısı çok çok azdı. Sadece 3 tane yumurta toplanmıştı. Ne yazıkki hiç embriyo oluşmamıştı bu yüzden taransfer olamamış çok moralleri bozuktu. Eşi karısını hemen alıp yazlığa tatile çıkardı morali düzellsin diye. Doktorlar rezervlerinin çok azaldığını çocuk sahibi olmalarının pek imkanlı olmadığını söylemişlerdi. Az önece aradılar. Beş buçuk haftalık hamileymiş. Müthiş sevindim. Bir mucize gerçekleşti. şu anda her şey normal. Gayet iyiymiş. Doktor aldığı hormon ilaçlarının 2-3 ay etkisinin devam edebileceğini soylemiş.
Umudunuzu asla kaybetmeyin. Inşallah bir gün biz de bir mucizenin sahibi olacağız
Müthiş bir haber aldım az önce,
Hepimize umut olabilecek güzel bir haber.
mrb arkadaşlar ben kahramanmaraştayım eylülde kayseride tüp bebek tedavisine başlıyoruz ercan eygen diye bi hocaya.allah hakkımızda hayırlsını versin.eşimde sperm düşüklüğü var 31 yaşındayım anne olmayı çok istiyorum nolur banada dua edin bende anne olayım
merhaba canım.sıkma canını ebrulıcımya.pozitif düşünecektık hanı unuttunmu.valla ınan bızlerde nasıl olacak dıye meraktayız.ama ben herrrrr şeyııııı oluruna bırakmayı duşunuyorum.rahat olalım.
Müthiş bir haber aldım az önce,
Hepimize umut olabilecek güzel bir haber.
haziran sonunda benimle yumurtaları aynı anda toplanan 40 yaşında bir kadın vardı. Eşinin spermleri sadece 12 milyon ve hareketli sperm sayısı çok çok azdı. Sadece 3 tane yumurta toplanmıştı. ne yazıkki hiç embriyo oluşmamıştı bu yüzden taransfer olamamış çok moralleri bozuktu. Eşi karısını hemen alıp yazlığa tatile çıkardı morali düzellsin diye. Doktorlar rezervlerinin çok azaldığını çocuk sahibi olmalarının pek imkanlı olmadığını söylemişlerdi. AZ ÖNECE ARADILAR. BEŞ BUÇUK HAFTALIK HAMİLEYMİŞ. Müthiş sevindim. Bir mucize gerçekleşti. Şu anda her şey normal. Gayet iyiymiş. Doktor aldığı hormon ilaçlarının 2-3 ay etkisinin devam edebileceğini soylemiş.
UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN. İNŞALLAH BİR GÜN BİZ DE BİR MUCİZENİN SAHİBİ OLACAĞIZ