mrb arkadaşlar ben kahramanmaraştayım eylülde kayseride tüp bebek tedavisine başlıyoruz ercan eygen diye bi hocaya.allah hakkımızda hayırlsını versin.eşimde sperm düşüklüğü var 31 yaşındayım anne olmayı çok istiyorum nolur banada dua edin bende anne olayım
Benm bu aykı adette gelmek bılmedı
yoksa dogal yollan genemıyım dıye dusunmeyemı baslasam :))))))))
slm kızlar nasılsınız bana dün histeroskopi yapıldı raporluyum 4 gün dinlenicem temiz çıktı çok şükür sizce denize falan girsem tehlikeli olur mu mikrop falan korkuyorum ama bi taraftanda evde sıkılıyorum(
Geçmiş olsun Aysma, temiz çıkmasına sevindim.Bence birkaç gün denize girmesen iyi olur diye düşünüyorum ama en iyisini dr. bilir.İstersen sen bi doktoruna sor.
slm kızlar nasılsınız bana dün histeroskopi yapıldı raporluyum 4 gün dinlenicem temiz çıktı çok şükür sizce denize falan girsem tehlikeli olur mu mikrop falan korkuyorum ama bi taraftanda evde sıkılıyorum(
geçmiş olsun canım temiz çıkmasına çok sevindim
gecmis olsun sanirim ofis histeroskopi yapildi sonucun temiz cikmasina sevindim denize havuza girmemen gerektigini biliyorum yinede sen bilirsin
saol canım geldi geçti çok şükürevet haklısın tedaviye az bi süre kaldı zaten riske atmak olmaz deniz havuz enfeksiyon kapabilme riski oluşturabilir bende seneye bebişimle güzel bi tatil yaparım sen nasılsın meleğin nasıl pıt pıtları duymuşsun çokkkkkkkk sevindim inan yazamasamda takip ediyorum mide bulantın falan var mı başladımı??
Niye 1 haftaya çıkacak? neyse umarım çok kötü çıkmaz. benim ki 0.25 ti. Oldukça kötü . Pek vaktim kalmadı ama hala şans var. bakalım sonuna kadar deneyeceğim. BU arada kötü çıksadda şans hala var bunu unutma. Olamaz diyenlerde bile olabiliyor. 9 Eylül'de infertile hocası Prof dr. Bülent Gülekli'nin karısı tam 19. denemelerinde hamile kalmış. Kimbilir kaç tane de aşılama yapmışlardır. Tabii bunun için para ve sabır da gerekli. Ama umut işte hiç bitmiyor. Kendimi her şeye hazırlıyorum sözde ama umut her şeyi bozuyor.
Müthiş bir haber aldım az önce,
Hepimize umut olabilecek güzel bir haber.
haziran sonunda benimle yumurtaları aynı anda toplanan 40 yaşında bir kadın vardı. Eşinin spermleri sadece 12 milyon ve hareketli sperm sayısı çok çok azdı. Sadece 3 tane yumurta toplanmıştı. ne yazıkki hiç embriyo oluşmamıştı bu yüzden taransfer olamamış çok moralleri bozuktu. Eşi karısını hemen alıp yazlığa tatile çıkardı morali düzellsin diye. Doktorlar rezervlerinin çok azaldığını çocuk sahibi olmalarının pek imkanlı olmadığını söylemişlerdi. AZ ÖNECE ARADILAR. BEŞ BUÇUK HAFTALIK HAMİLEYMİŞ. Müthiş sevindim. Bir mucize gerçekleşti. Şu anda her şey normal. Gayet iyiymiş. Doktor aldığı hormon ilaçlarının 2-3 ay etkisinin devam edebileceğini soylemiş.
UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN. İNŞALLAH BİR GÜN BİZ DE BİR MUCİZENİN SAHİBİ OLACAĞIZ
BEN DE HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM......
diycem bi gün
)))))
yakındır inşallah
Benm bu aykı adette gelmek bılmedı
yoksa dogal yollan genemıyım dıye dusunmeyemı baslasam :))))))))
AySma geçmiş olsun cnm temiz çıkmasına sevindim ama bu dönemlerde deniz havuz tehlikeli olabilir girmesen ii edersin
saol canım sanada geçmiş olsun hsg çektirmişsin çok sevindim temiz çıkmış hsg sonrası normal gebe kalanlar çok şansın yüksek inşallah kendiliğinden geliverir bebişin hayırlısıyla