eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mrb ALLAH yar ve yardimcin olsun insallah gonlune gore versin hepimiz yola anne olmak icin ciktik rabbim yuzumuzu guldursun dert verdi dermanini daha fazla aratmasin insallah

BEN DE HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM......
diycem bi gün
)))))
yakındır inşallah

günaydınnnnn herkese ama kimsecikler yokkk kimse kalkmamış anlaşılan tedaviler başlayıca sayfalara yetişemiycez bile şimdi çok sessisiz....

yaaa oynatmaya az kaldı modundayımm.... kalktım kalktım sabah sabah doktora bile gittim geldim...

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bana dün histeroskopi yapıldı raporluyum 4 gün dinlenicem temiz çıktı çok şükür sizce denize falan girsem tehlikeli olur mu mikrop falan korkuyorum ama bi taraftanda evde sıkılıyorum(

Geçmiş olsun Aysma, temiz çıkmasına sevindim.Bence birkaç gün denize girmesen iyi olur diye düşünüyorum ama en iyisini dr. bilir.İstersen sen bi doktoruna sor.

Geçmiş olsun Aysma, temiz çıkmasına sevindim.Bence birkaç gün denize girmesen iyi olur diye düşünüyorum ama en iyisini dr. bilir.İstersen sen bi doktoruna sor.

saol canım geldi geçti çok şükürevet haklısın tedaviye az bi süre kaldı zaten riske atmak olmaz deniz havuz enfeksiyon kapabilme riski oluşturabilir bende seneye bebişimle güzel bi tatil yaparımsen nasılsın meleğin nasıl pıt pıtları duymuşsun çokkkkkkkk sevindim inan yazamasamda takip ediyorummide bulantın falan var mı başladımı??

geçmiş olsun canım temiz çıkmasına çok sevindim

gecmis olsun sanirim ofis histeroskopi yapildi sonucun temiz cikmasina sevindim denize havuza girmemen gerektigini biliyorum yinede sen bilirsin

gecmis olsun sanirim ofis histeroskopi yapildi sonucun temiz cikmasina sevindim denize havuza girmemen gerektigini biliyorum yinede sen bilirsin

saol ebrulicim bu bir araştırmaydı ben istedim ikinci deneme öncesi iyi olacağını düşündüm çünkü ilk hsg yi çektireli 2 yıl olmuştu ilkide tutunur gibi olup beni bırakınca doktorumla karar verdik ve çok şükür temiz çıktı evet haklısın deniz havuz tehlikeli gitmiycem bi yere vazgeçtim

Mide bulantısı yok şimdilik ama başlayacak gibi.Ara sıra yokluyor hafiften.Yalnız inanılmaz bir yorgunluk ve halsizlik hissediyorum.Hiç bir şey yapacak gücüm yok.Ve sürekli uyku hali var.Tavuklar gibi erkenden sızıyorum akşamları...Umarım bu kadarla kalır. Evet duyduk pıt pıt ları.Hatta adını pıtpıt koydum.Eşimde kızıyo, pıtpıt deme çocuğa diyo:)) Çok değişik bir duygu tarif edilemez.Allah yakın zamanda sana da duymayı nasip etsin inşallah.

AySma geçmiş olsun cnm temiz çıkmasına sevindim ama bu dönemlerde deniz havuz tehlikeli olabilir girmesen ii edersin

19. denememi yaaaa inanmıyorum nasıl sabır iimiş valla ben 1 denemede kesmiştim umudumu helal olsun valla :))

çok güzel yaaaaa inşşşş bizede kısmet olsun bu güzel haberi verebilmek inşşş o kadının bebeğide sağsalim doğar..

BEN DE HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM......
diycem bi gün
)))))
yakındır inşallah

hamilesin sandım kızzzzzzz :))))))) inşşşş bir gün gerçeğini görelim bu yazının

Benm bu aykı adette gelmek bılmedı
yoksa dogal yollan genemıyım dıye dusunmeyemı baslasam :))))))))

hadi cnm inşşş zahmetsiz gelmek istemiştir senin yaramaz :))

kızlarrrrrr bugün film çekindim çok mutlu oldum yapışıklık yokmuş yani ufak tefek varmış ama filmde açılmış çok ii dedi dr normal yolla deneyin 2 ay dedi bakalım bu ay başlayın dedi çok heycanlandım :)) normal yolla olma ihtimali bile beni öyle sevindirdikki anlatamam

AySma geçmiş olsun cnm temiz çıkmasına sevindim ama bu dönemlerde deniz havuz tehlikeli olabilir girmesen ii edersin

saol canım sanada geçmiş olsun hsg çektirmişsin çok sevindim temiz çıkmış hsg sonrası normal gebe kalanlar çok şansın yüksek inşallah kendiliğinden geliverir bebişin hayırlısıyla

saol canım sanada geçmiş olsun hsg çektirmişsin çok sevindim temiz çıkmış hsg sonrası normal gebe kalanlar çok şansın yüksek inşallah kendiliğinden geliverir bebişin hayırlısıyla

inşş cnm yaa dr da öle dedi ama bilemiyorum şaşkınım şuanda :)) bide yarın hemen ilişki dedi afedersiniz benimde kanamam var yaa yarına kesilirmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…