eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım bazı dr lar istirahat veriyo bazıları gerek görmüyor benim dr um 1-2 gün ağır iş yapma sonra normal hayatına dönebilirsin diyor çünkü hareket etme kan dolaşımını hızlandırdığı için tutunma daha iyi oluyormuş
kimiside 15 gün boyunca yat diyorlar
sen kendini nasıl hissediyorsan öyle yap bence
hayırlısı olur umarım..

bende fazla yatma taraftarı değilim..tamam dikkat ederimde.. duruma göre bakarız..hayırlısı hepimiz hakkında..

arkadaşlar hepinize günaydın. bir soru soracam..araştırdığıma göre transferden sonra bir iki gün doktorlar istirahat veriyo ama sonrasında 1 hafta yatmak lazım felan diye bişey duydunuz mu??

merhaba canım.eskiden yatmayı onerıyorlarmış ama şimdı canım 1-2 gun dınlenmeden sonra pek yatmayı oneren yok.gunluk hayatınıza donun dıyorlarmış canım

merhaba canım.eskiden yatmayı onerıyorlarmış ama şimdı canım 1-2 gun dınlenmeden sonra pek yatmayı oneren yok.gunluk hayatınıza donun dıyorlarmış canım

bende öyle okudum ve araştırdım da, bu kadar sıkıntı çekiyosun yat bari diyenler var...ama şu kan dolaşımı işi mantıklı..kan dolaşımı yürümekle hızlanır..kan dolaşımı artarsada tutunması kolay olur..hayırlısı hakkımızda.Rabbim ol demedikçe olacak bişey yok..ben 3 ay kafasını kaldırmayanları biliyorum..kardeşi gelip kanepede yattığı yerde saçını yıkıyodu..o derece..ama malesef düşükle sonuçlandı...yazılmışsa olur yazılmamışsa yapacak bişey yok..

bende öyle okudum ve araştırdım da, bu kadar sıkıntı çekiyosun yat bari diyenler var...ama şu kan dolaşımı işi mantıklı..kan dolaşımı yürümekle hızlanır..kan dolaşımı artarsada tutunması kolay olur..hayırlısı hakkımızda.Rabbim ol demedikçe olacak bişey yok..ben 3 ay kafasını kaldırmayanları biliyorum..kardeşi gelip kanepede yattığı yerde saçını yıkıyodu..o derece..ama malesef düşükle sonuçlandı...yazılmışsa olur yazılmamışsa yapacak bişey yok..

hayirli cumalar kizlar canim cok sikiliyo zaman gecmek bilmiyo aklimda soru isaretleri dolasiyo korkuyorum

Merhaba denizgel, seninle başka bi topicte yazışmıştık sanırım.Ege ünv.den randevu almayı düşünüyordun.İsrael byde karar kılmışsın anladığım kadarıyla.Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah tedavin.Güzel sonuçlarla dön bize. Ege ünv.de genelde 2. gün başlanıyor iğnelere.hatta benim 3. gün başlamıştı.Hiç bir problem yok merak etme.Güneş olayını bende bilmiyorum.İsrael bey bu konuda çok iyi bir dr. diye duydum hep.Hatta bende özel yaptırırsam ona giderim diyordum. Umarım bu defaki tedavin son olur ve topikin ilk tüp annesi sen olursun :)
anım evet bende hatırladım tekrar tebrik ederim maşallah:)ben düngaza gelip öyle dedim ama eşimle swot analizi yaptık aksam ve eylulde baslamaya karar verdik .
biraz tatil yapmamız iyi olacak ve sıcakta tedavi cok zor ..oyuzden biraz sabredelim dedik.

merhaba kızlarrr bende sizdenim eylülde ilk kez denicez tedirginimm:44:

canım tedirgin olacak bişey yok basit düşün herkes nasıl yapıo sende rahatlıkla yapacaksın.
ben ilk denememde cok kolay sanıyordum ama işin dogrusu kolay bişey değil fakat kafada büyütmessen zor bişeyde değil.

senin doktorun kim nerde yaptıracaksin ?

benim 8 eylül tahmini regl tarihim :)bugun kent e gittim daha tadilat bitmemiş ,israel bey illa buay istiyorum dşyenlere yapıyoruz dedi ama ben istemedim bekliycem belki buay kendiğilinden tutar hem =)

ben daha önce çeşitli gebelik topiklerindeydim sonra uzun bir süre ara verip tamamen bu pisolijen kurtulmaya çalıştım ve bugün yine baktım bana en uygun olan konuya ben artık sorunumuzu biliyor ve ona göre bir işleme başlıyorum... eşimde hareketsizlik bende tek tüp tıkalı ve tıkalı tüpten içe akan bir sıvı veee çikolata kistlerim var... eylülde tüp bebek tedavisi görücez ama transfer olmayacak döllenmiş yumurtaları donduracaklar sonra ameliyat olcam o sıvının aktığı tıkalı tüpümü bağlayacaklar... sanırım 1 ay sonra falanda dondurulmuş emriyolarımı transfer edecekler... çok zor kızlar bu konu bana o kadar mahrem ki kimseye anlatamıyorum herkese hala bebek için erken masalları anlatıyorum belki yanlış ama ben çok çekiniyorum etrafta tüp bebek yapacaklarmışş lafı duymaya:KK43::KK43::KK43::KK43:

burda birbirimize destek olacağımıza inanıyorum

ben daha önce çeşitli gebelik topiklerindeydim sonra uzun bir süre ara verip tamamen bu pisolijen kurtulmaya çalıştım ve bugün yine baktım bana en uygun olan konuya ben artık sorunumuzu biliyor ve ona göre bir işleme başlıyorum... eşimde hareketsizlik bende tek tüp tıkalı ve tıkalı tüpten içe akan bir sıvı veee çikolata kistlerim var... eylülde tüp bebek tedavisi görücez ama transfer olmayacak döllenmiş yumurtaları donduracaklar sonra ameliyat olcam o sıvının aktığı tıkalı tüpümü bağlayacaklar... sanırım 1 ay sonra falanda dondurulmuş emriyolarımı transfer edecekler... çok zor kızlar bu konu bana o kadar mahrem ki kimseye anlatamıyorum herkese hala bebek için erken masalları anlatıyorum belki yanlış ama ben çok çekiniyorum etrafta tüp bebek yapacaklarmışş lafı duymaya:KK43::KK43::KK43::KK43:

burda birbirimize destek olacağımıza inanıyorum

Biliyormusun arkadaşım bende de tam tersi..bende anlattıkça rahatlıyorum..bu durum en azından süreci kabul ettiğimi mi gösterir bilmiyorum..bu olay başımıza geldi uçunda ölüm yok.Allah'tan geldi yapacak bişey yok..benimde senin gibi kistlerim var.. aşama aşama gidiyoruz işte..soranlara da öyle anlatıyorum..kabullendiğimi biliyor artık herkes..onlarda kabillendiler..
senin içinde hayırlısını diliyorum..önünde uzun bi yol var..

Biliyormusun arkadaşım bende de tam tersi..bende anlattıkça rahatlıyorum..bu durum en azından süreci kabul ettiğimi mi gösterir bilmiyorum..bu olay başımıza geldi uçunda ölüm yok.Allah'tan geldi yapacak bişey yok..benimde senin gibi kistlerim var.. aşama aşama gidiyoruz işte..soranlara da öyle anlatıyorum..kabullendiğimi biliyor artık herkes..onlarda kabillendiler..
senin içinde hayırlısını diliyorum..önünde uzun bi yol var..

haklısın gocunacak bişey değil ama ne bileyim ben 2 yıldır uğraştım önce kendiliğinden olur dedim bekledim sonrada maddiyat girince erteledim ve aşılama kurtaracakken iş bu hale gelmiş ve mecburen direk tüp bebekle başlıyacaz zor süreç tek sırdaşım eşim ailem bilse sonuna kadar arkamda olur ama yapamıyorum söyleyemiyorumm

bide tanıdık tanımadık herkes soruyo bebek yokmu diyee.. ne soylicemi şaşırdım nasip diyorum artık. napalım. bizim elimizde olan bişey yokki.. rabbim ol derse olacak biz elimizden geleni yapıyoruz .ama kimseye anlatamıyoruz o ayrı tabi.. allah yardımcımız olsun.

haklısın gocunacak bişey değil ama ne bileyim ben 2 yıldır uğraştım önce kendiliğinden olur dedim bekledim sonrada maddiyat girince erteledim ve aşılama kurtaracakken iş bu hale gelmiş ve mecburen direk tüp bebekle başlıyacaz zor süreç tek sırdaşım eşim ailem bilse sonuna kadar arkamda olur ama yapamıyorum söyleyemiyorumm

canım kimseye soyleme ozaman ,bende soylemıyorum cunku cok laf anlatmayı ssevmiyorum beni anlayamayacak insanlara ama anlayanlarla paylaşmak iyi gelio .
bişekilde rahatlamamız lazım oyuzden burası güzel.
senin tüpten sıvı aktıgı vesaire nasıl anlasıldı ,HSg ile bu tip seyler anlasılmııo diye biliyorum..bide cukulata kisti ultrasonda mi gozuktu ?
bende 1 kez tup yaptım olmadı sonra bi dondurulmus kimyasal oldu ..neden tutmadı bilmiyorum ama doktor normal tutmayabilir senin biseyin yok diyor..
oyüzden beoyle akıntı falan duyunca bende de varda benim doktorlar gormuyomu diye endiseleniyorum...

X