eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Merhaba denizgel, seninle başka bi topicte yazışmıştık sanırım.Ege ünv.den randevu almayı düşünüyordun.İsrael byde karar kılmışsın anladığım kadarıyla.Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah tedavin.Güzel sonuçlarla dön bize. Ege ünv.de genelde 2. gün başlanıyor iğnelere.hatta benim 3. gün başlamıştı.Hiç bir problem yok merak etme.Güneş olayını bende bilmiyorum.İsrael bey bu konuda çok iyi bir dr. diye duydum hep.Hatta bende özel yaptırırsam ona giderim diyordum. Umarım bu defaki tedavin son olur ve topikin ilk tüp annesi sen olursun :)

hestia bebegını saglıklan kucagına al arkadasım
darısı bızlere olsun ınsallahhhhhhhhhhh

hayal NASILSIN ?

mrb arkadaşlar bende bu ay içinde tüp bebek tedavisine başlıyorum raporumuz bugüün yarın çıkıcak üniversiteden!merkezimizm belli afyonda yaşıyorum özel telek tüp bebek merkezi...24 yaşındayım 6 yıllık ewliym polikistik ver sorunum var eşimde problem yok şansım nasıl acaba bilmiyorum ama çok umutsuzum hakkımızda hayırlısı olsun inş emeklerimiz acı çekmelerimiz boşa çıkmaz inşallah

canım yumurtalarının kaliteli kalitesiz yada yumurta rezervinin az olduğunu doktorlar nasıl anlıyor?kandaki fsh değerlerinden mi yoksa adetinin 2. günü baktıkları usg den mi?bana bi doktor adetin 2. günü baktığı usg den rezervlerin az görünüyo dedi aynı gün kan alıp fsh a baktı sonra fsh ın düşük rezervin iyi dedi kafam karıştı.sizinkini nasıl anladılar?

canım yumurtalarının kaliteli kalitesiz yada yumurta rezervinin az olduğunu doktorlar nasıl anlıyor?kandaki fsh değerlerinden mi yoksa adetinin 2. günü baktıkları usg den mi?bana bi doktor adetin 2. günü baktığı usg den rezervlerin az görünüyo dedi aynı gün kan alıp fsh a baktı sonra fsh ın düşük rezervin iyi dedi kafam karıştı.sizinkini nasıl anladılar?

aaaaaooo canım bende nasip olursa eylül 5 gibi adetlenicem.hemen hemen aynı tarihlere geliyozzzzzzzz.....bizden başka var mı aynı tarihlerde hastalanıp başlayan acaba???ama korkuyom ben yaaaa kociş ramazandan dolayı 2 beden ufaldı acaba spermciklerimizde bu zayıflamanın etkisiyle azalmış mıdır???((50:

iyi geceler. bende eylülde başlıyorum listeye ekleyin lütfen.yas 24 .2 aşılama 1 tüp bebek denedim. 2.yi eylülde maslak acıbadem bülent tıraşla denemeyi düşünüyorum. hatta karar verdim.ALLAHIMbu sefer yüzümüzü güldürsün.mübarek aylarda mübare gecede dualarımızı geri çevirmesin inşallah.birbirimize dua edelim.rabbim baskasına edilen duanın fazlasını dua edene nasip eylermiş.AMİN.

Canım çok teşekkür ediyorum ilgine ve paylaşımına ben de burdan öğrendim AMH testi yapılması gerektiğini şimdi sen de tavsiye ediyorsun ve bu ay kafaya koydum yaptırmayı düşünüyorum ben samsundayım canım burda 1-2 özel yer var fakat burada sayı azve ticari olduklarını duydum o nedenle fakülteye karar verdik ilk denemem olacak inşallah ikinciye gerek kalmaz ama tutmazsa istanbul veya ankarayagideriz diye düşünüyorum eşimle şehir dışı çalışırken çok zor olur sanırım ilkinde kimseye aileme işyerindekilere bile söylemeden gizlice gidip gelip yaptırıcaz inşallah. folikül evet görünmeyen birindeyok diğerinde 3 adet sanırım daha önceki tedavilerimde böyle bir durum yoktu, 3 adet ve 3+2 vardı inşallah bu ay dönemsel olarak böyledir, benyine detesti yaptırıcam bayram sonu olan muayenemde deherşey belli olur herhalde, benim de eşim klomen ve arginmax kullanıyor, nisanda3 ay boyunca keçiboynuzu kürü yaptık şimdi tedaviye kadar 1 ay yapmayı düşünüyorum en kötüsü geçen aybiraz sigara içtim toplamda 2 paket 1 ayda belki çok değil ama buna da bağlıyorum bu ay hiç ağzıma sürmedim ve beslenmeme dikkat ediyorumincir ceviz yiyorum her akşam inşallahen azından bende problem olmadan atlatırız bu durumu

ben özellikle sana tüp bebek raporunu da soracaktım biz de 1 yıla yakın evliyiz ama tüp bebekte son 3 yıldır diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alamamış olma maddesi ne takıldık kanun değiştiğini söylediler kesin bir bilgi yoktu en son sorduğumda acaba senin aşılamaları mı yöntem olarak kabul ettiler, aslında bizim tek şansımız tüp bebek çünkü eşim azosperminin bir üstü olan oligospermi durumu, azo olsaydı eğer 3 yıl beklemeye gerek yokmuş, oligolarda durum henüz net değildi en son rapor almam ilaçlarda bana baya fayda sağlayacak benim için bilgilerini paylaşır mısın nasıl rapor aldın ben ne yapabilirim merkeze ne söyleyeyim de oradan baksınlar.

Allah hepimiizn yardımcısı olsun buralarda ol canım yine haberleşelim. Ağustos 26 sı gibi adet olucam hayırlısı neyse o olsun ama peşini bırakmıycam elimden ne geliyorsa yapıcam inşallah....[/QUOTE]

canım doktor yumurta rezervinin az olduğunu nasıl anladı?adetliyken bakılan utrasondan mı yoksa adetliyken alınan kandaki fsh tan mı ?çok merak ediyorum lütfen cevap

günaydııınnnn kızlarrr nasılsınız bugün...ne güzel değilmi bir gün daHA Yaklaştık bebişlerimize

merhaba canım.hoşgeldın.bende afyonda yaşıyorum.ıkı kere dış gebelık geçırdım ve tup bebeğe başlıyoruz.ben afyonda değılde antalyada duşunuyorum.hayırlsı olsun.umıtsız olma moral çok onemlı bu durumda.allah yardımcımız olsun

hoşgeldın canım.hayılrısı olsun.dedığın gıbı allahım dualarımızı boş çevırmesın.bızlere sağlıklı, sıhhatlı, hayırlı evlatlar versın

canım arkadaşların dedığı gıbı genelde ıkıncı gunu başlanıyormuş, guneşe çıkma ıle ılgılı bende bırşey duymadım.

evet yeşim bugün duyduk kalp atışlarını.Aslında salı günü gidecektik bugün iğne yazdırmaya gittiğimde dr baktı veeee pıt pıt atıyo.Çok farklı bir duygu.Allah hepinize nasip etsin.

canım hayırlı uğurlu olsun.bızlerde bu guzel haberı duymakla çok sevındık.alllahım sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp eder inşallah.darısı başımıza canımmmmm...

canım arkadaşların dedığı gıbı genelde ıkıncı gunu başlanıyormuş, guneşe çıkma ıle ılgılı bende bırşey duymadım.

arkadaşlar hepinize günaydın. bir soru soracam..araştırdığıma göre transferden sonra bir iki gün doktorlar istirahat veriyo ama sonrasında 1 hafta yatmak lazım felan diye bişey duydunuz mu??

Günaydın hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin aminnn

raporun cıkması cok uzun suruyormu canım yha ?

arkadaşlar hepinize günaydın. bir soru soracam..araştırdığıma göre transferden sonra bir iki gün doktorlar istirahat veriyo ama sonrasında 1 hafta yatmak lazım felan diye bişey duydunuz mu??

canım bazı dr lar istirahat veriyo bazıları gerek görmüyor benim dr um 1-2 gün ağır iş yapma sonra normal hayatına dönebilirsin diyor çünkü hareket etme kan dolaşımını hızlandırdığı için tutunma daha iyi oluyormuş
kimiside 15 gün boyunca yat diyorlar
sen kendini nasıl hissediyorsan öyle yap bence
hayırlısı olur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…