eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım bebişinin kalp atışlarını duymuşsunuz:)gözünüzaydın:)
Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin...darısı da başımıza inşallah...

canım inşallah kavuşalım..

peki nasıl bir süreç, aynı tüp gibi mi? acı veriyor mu ?
yok kuzum acı falan yok. Tüpe benziyo ama daha zametsizi.. İğneler yapılıo göbekten. Sonra çatlatma iğnesi. 3 yumurta falan oluşuyo toplam. Çat iğnesinden 36 saat sonra sperm alınıp ince uzun bi kataterle içeri enjekte ediliyo. Benim doktorum 2 saate yakın yatırıodu beni. Hatta 1 saate yakınını muayene masasını geriye yatırıp popo havada kalcak şekilde yatırıolardı.. Ama olmayınca olmadı boşuna yatmışım :)

Ben 6 yıldır düzenli gidiyorum terapiye.Kendimde psikolojik danışmanım bu arada :)) Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum imkanı olan mutlaka gitmeli, benim kişisel gelişimimde, insan ilişkilerimde ve özellikle eşimle ilişkimde çok faydasını gördüm.Umarım bugünde iyi geçer.

Ege ünv. de prof.dr. Fuat Akercan. Alsancakta muayenehanesi.Evet memnun kaldım.
gittiğin terapistin ismi ne canım belki ihtiyaç olur madem başarılı biliyim bende

günaydın ben bugün ikinci kere başladım doğum kontrol haplarını içmeye bir hafta kullanıp daha sonra iğnelere başlıyacağız bakalım hayırlısı olsun

demek sen ilk sıralardasın canım mirage tatilden dönünce işlesin artık başlıcak olanları listeye o zaman

canım bebişinin kalp atışlarını duymuşsunuz:)gözünüzaydın:)
Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin...darısı da başımıza inşallah...

evet yeşim bugün duyduk kalp atışlarını.Aslında salı günü gidecektik bugün iğne yazdırmaya gittiğimde dr baktı veeee pıt pıt atıyo.Çok farklı bir duygu.Allah hepinize nasip etsin.

gittiğin terapistin ismi ne canım belki ihtiyaç olur madem başarılı biliyim bende

Canım, benim gittiğim psikiyatrist Fatma yurtseven.Şu anda özel muaynehanesi yok.Ben özelde başlamıştım ona 6 yıl önce ama sonra devlete geçti.Şu anda manisa ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesinde çalışıyor.Ve ben onun için 1 -1 buçuk ayda bir İzmirden manisaya gidiyorum.Bana çok iyi gelen bir doktor ama dediğim gibi şu anda muaynehanesi yok...

hestia gözün aydın arkadaşım.....:nazar: çok şükür ,artık rahat bir nefes al ve bebeğine ve kendine çok iyi bak..Allahım kucağına almayı nesip etsin ,çok sevindim,:emir_bebek:

hestia gözün aydın arkadaşım.....:nazar: çok şükür ,artık rahat bir nefes al ve bebeğine ve kendine çok iyi bak..Allahım kucağına almayı nesip etsin ,çok sevindim,:emir_bebek:

Teşekkür ederim öz, Allah sanada yaşatsın inşallah.Sen nasılsın, nasıl hissediyorsun?

Merhaba canım bugun AMH testi için kan verdim sonucum inşallah çok kötü çıkmaz tavsiyelerine teşekkür ederim Düzen labaratuarı ile anlaşmalı hastaneye gittim Anadolu Hastanesi.1 haftaya çıkacak haber veririm canım görüşmek üzere....

Canım, benim gittiğim psikiyatrist Fatma yurtseven.Şu anda özel muaynehanesi yok.Ben özelde başlamıştım ona 6 yıl önce ama sonra devlete geçti.Şu anda manisa ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesinde çalışıyor.Ve ben onun için 1 -1 buçuk ayda bir İzmirden manisaya gidiyorum.Bana çok iyi gelen bir doktor ama dediğim gibi şu anda muaynehanesi yok...

canım bak gördün mü, rahatladın mı şimdi :KK70:D

gözün aydın güle güle büyüt inşallah, hayırlı evlat olsun sizlere...

bize de dua et nolur, hamilesin elini karnına koy ve bizi düşün :KK1:

yok kuzum acı falan yok. Tüpe benziyo ama daha zametsizi.. İğneler yapılıo göbekten. Sonra çatlatma iğnesi. 3 yumurta falan oluşuyo toplam. Çat iğnesinden 36 saat sonra sperm alınıp ince uzun bi kataterle içeri enjekte ediliyo. Benim doktorum 2 saate yakın yatırıodu beni. Hatta 1 saate yakınını muayene masasını geriye yatırıp popo havada kalcak şekilde yatırıolardı.. Ama olmayınca olmadı boşuna yatmışım :)

inşallah benım de acımaz yaaa, sonunda yüzümüz gülsün de acı macı katlanacaz artık, ne biliyim canım yaa bakalım inşallah o da bir umut işte.. vesile kılar Rabbim belli mi olur, aynı ilişki gibi o zaman, sadece yumurtalara yakın yere mi bırakılıyor spermler? amaç ne ola ki :26:

Merhaba canım bugun AMH testi için kan verdim sonucum inşallah çok kötü çıkmaz tavsiyelerine teşekkür ederim Düzen labaratuarı ile anlaşmalı hastaneye gittim Anadolu Hastanesi.1 haftaya çıkacak haber veririm canım görüşmek üzere....

geçmiş olsun canım, inşalah sonuçlar yüzünü güldürür, ama iyi çıkmazsa da üzülme, amh 0.1 ile burada bir hanım doğal yoldan gebe kaldı, bize gereken sağlam bir yumurta, sağlam bir sperm, sağlam döllenme ve sağlam yerleşme :KK70:D inşallah...

şimdi bugun regl oldum ,yarın 2. günü muayane ediyor ısrael bey dedi ,sekreter kız..
şimdi ben yarın gidicem büyük ihtimal ..
size sorcağim şey 1) ben geçen sefer bana 1.günü başlanmişti 2. gün normal mi
2) bu igneleri olurken güneşe cıkmamak mı gerekiyor ,benim ilkinde kıstı tabiii

şimdi bugun regl oldum ,yarın 2. günü muayane ediyor ısrael bey dedi ,sekreter kız..

rahat ol denizcim bana her ikisnde de 2.gün başlandı hatta 3.gün başlayanlar bile oluyormuş....
ayrıca bu güneşe çıkmama işini de ilk defa duydum enteresan geldi üstelik israel beyin hiçbir kısıtlaması yok bu tedavi sürecinde rahat adam yanii :KK1:

HESTİA CIM ayrıca senide tekrar tebrik ederim inşallah kazasız belasız hamileliğini tamamlar bebeğine kavuşursun

Hestiacımmm tebrik ederim canım allahım kucağına aldığın günleride göstersin sana. Darısı başımıza duanı eksik etme bizden

skylinecım amaç şu hızı düşük spermlerde özellikle en hızlı %100 hızlı hareketli spermleri seçerek şansı arttırmak. Hem en hızlı spermler hem yolu kısaltmak hemde vajinanın içindeki asidik ortamdan korumak onları.. Böle anlatınca şansı baya arttırıomuş valla :)

denizzzzz başlıosun demek valla benim bilgim yok sen bana rehber olcan önden.. Ama muhakkak 1.gün gidemeyebilirsin sonuçta pazarada denk gelebilirdi aşılamadada 3. Gün iğneye başlanıo bencede 2.gün olması normal. Güneş olaını ise ilk senden duydum sanmıorum niye zararı olsunki. O zaman izmirde kasıma kadar yaptıramazdık biz zaten :)

rahat ol denizcim bana her ikisnde de 2.gün başlandı hatta 3.gün başlayanlar bile oluyormuş....
ayrıca bu güneşe çıkmama işini de ilk defa duydum enteresan geldi üstelik israel beyin hiçbir kısıtlaması yok bu tedavi sürecinde rahat adam yanii :KK1:

vallahi yarın ilk kez gidiciim hastaneye bakalım görices aslında kocimle eylülde baslarız diyorduk ama cevremizde hamile kalan kalana masallah eşim bugunde bi arkadasının eşinin haberini verdi ve ikidebir cok gec kaldık diip duruo ..bu beni üzmemek için belli etmeyen hali..yani oyuzden yarın başlayımdiyorum ,ama yarın kesinleşcek ..heralde baslarsam topiğin ilk başlayanı ben olcam oylemiiiii
amanın ilk topikcandan benden gelsin ozaman ,ayagımda ugurlu gelsin sonra baslayanların topikleri gelsin:)

bukez 2 tane konucak bana tabii saglıklı 2 tane emb olursa olur insallaahhh:)

bide bugun pıhtılasma testi sonucumu alacak koçiş bakalım..

denizzzzz başlıosun demek valla benim bilgim yok sen bana rehber olcan önden.. Ama muhakkak 1.gün gidemeyebilirsin sonuçta pazarada denk gelebilirdi aşılamadada 3. Gün iğneye başlanıo bencede 2.gün olması normal. Güneş olaını ise ilk senden duydum sanmıorum niye zararı olsunki. O zaman izmirde kasıma kadar yaptıramazdık biz zaten :)

canımcım başlıyorum galiba bi gaza geldim ama asıl fikrim buayı atlayıp b,daha regl olana kadar rejim ve sporra asilıp fit olarak hamile kalmaktı ..ama bekleyemicem galiba battı balık yan gider kiloları veririz sonra..ben hayatım boyunca hep zayıftım,bu tedavide cok kilo aldırmadı aslında ama surekli spor yapan biri oldugumdan sporu bırakınca kilo aldım olay o..yani gozun korkmasın..bide yumurta toplamadan sonra ıyı beslen dıolar ya ozaman acaıp yemistim onunda etkisi var..başlarsam hiç ekmek ve tatli yememeye calıscam ama suan aklımda nutella vaaar:KK43:

hadi hayırlı olsun topiğin ilk bebeği senden gelecek inşallah o zaman:)
ben de şimdiye kadar hep 2.gün başladım ama 3.gün de başlanabiliyor...güneşle iğnelerin bir alakası yoktur herhalde...

vallahi yarın ilk kez gidiciim hastaneye bakalım görices aslında kocimle eylülde baslarız diyorduk ama cevremizde hamile kalan kalana masallah eşim bugunde bi arkadasının eşinin haberini verdi ve ikidebir cok gec kaldık diip duruo ..bu beni üzmemek için belli etmeyen hali..yani oyuzden yarın başlayımdiyorum ,ama yarın kesinleşcek ..heralde baslarsam topiğin ilk başlayanı ben olcam oylemiiiii
amanın ilk topikcandan benden gelsin ozaman ,ayagımda ugurlu gelsin sonra baslayanların topikleri gelsin:)

bukez 2 tane konucak bana tabii saglıklı 2 tane emb olursa olur insallaahhh:)

bide bugun pıhtılasma testi sonucumu alacak koçiş bakalım..

canımcım başlıyorum galiba bi gaza geldim ama asıl fikrim buayı atlayıp b,daha regl olana kadar rejim ve sporra asilıp fit olarak hamile kalmaktı ..ama bekleyemicem galiba battı balık yan gider kiloları veririz sonra..ben hayatım boyunca hep zayıftım,bu tedavide cok kilo aldırmadı aslında ama surekli spor yapan biri oldugumdan sporu bırakınca kilo aldım olay o..yani gozun korkmasın..bide yumurta toplamadan sonra ıyı beslen dıolar ya ozaman acaıp yemistim onunda etkisi var..başlarsam hiç ekmek ve tatli yememeye calıscam ama suan aklımda nutella vaaar:KK43:

hayırlı olsun cicim başlamakla en iyisini yaptın bence, bekle bekle nereye kadar hem zamanın geçmesi biizm için dezavantaj, o yüzden doğru karar verdin. hadi bakalım ortalama 25 günlük bir maraton başlıyor senin için inşallah pozitif haberlerini alacağız birlikte...sonrada biz başlayacağız ardından. dualarımız seninle..

kilo almaya gelince spor yaptığını söylüyorsun o halde dert etmemen gerektiğnide bilirsin spora başlayınca tekrar fit bir anne olursun :KK1:

benim bildiğim normal bir durum bu 2. gün başlama ama güneş olayını ilk defa duydum niyeki?

secen seferki tedavi surecin nasil islemisti hangi ilaclari kullandin ve kac gun surmustu tamamen

X