Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum acı falan yok. Tüpe benziyo ama daha zametsizi.. İğneler yapılıo göbekten. Sonra çatlatma iğnesi. 3 yumurta falan oluşuyo toplam. Çat iğnesinden 36 saat sonra sperm alınıp ince uzun bi kataterle içeri enjekte ediliyo. Benim doktorum 2 saate yakın yatırıodu beni. Hatta 1 saate yakınını muayene masasını geriye yatırıp popo havada kalcak şekilde yatırıolardı.. Ama olmayınca olmadı boşuna yatmışım :)canım inşallah kavuşalım..
peki nasıl bir süreç, aynı tüp gibi mi? acı veriyor mu ?
gittiğin terapistin ismi ne canım belki ihtiyaç olur madem başarılı biliyim bendeBen 6 yıldır düzenli gidiyorum terapiye.Kendimde psikolojik danışmanım bu arada :)) Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum imkanı olan mutlaka gitmeli, benim kişisel gelişimimde, insan ilişkilerimde ve özellikle eşimle ilişkimde çok faydasını gördüm.Umarım bugünde iyi geçer.
Ege ünv. de prof.dr. Fuat Akercan. Alsancakta muayenehanesi.Evet memnun kaldım.
günaydın ben bugün ikinci kere başladım doğum kontrol haplarını içmeye bir hafta kullanıp daha sonra iğnelere başlıyacağız bakalım hayırlısı olsun
canım bebişinin kalp atışlarını duymuşsunuz:)gözünüzaydın:)
Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin...darısı da başımıza inşallah...
gittiğin terapistin ismi ne canım belki ihtiyaç olur madem başarılı biliyim bende
hestia gözün aydın arkadaşım..... çok şükür ,artık rahat bir nefes al ve bebeğine ve kendine çok iyi bak..Allahım kucağına almayı nesip etsin ,çok sevindim,
Canım, benim gittiğim psikiyatrist Fatma yurtseven.Şu anda özel muaynehanesi yok.Ben özelde başlamıştım ona 6 yıl önce ama sonra devlete geçti.Şu anda manisa ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesinde çalışıyor.Ve ben onun için 1 -1 buçuk ayda bir İzmirden manisaya gidiyorum.Bana çok iyi gelen bir doktor ama dediğim gibi şu anda muaynehanesi yok...
yok kuzum acı falan yok. Tüpe benziyo ama daha zametsizi.. İğneler yapılıo göbekten. Sonra çatlatma iğnesi. 3 yumurta falan oluşuyo toplam. Çat iğnesinden 36 saat sonra sperm alınıp ince uzun bi kataterle içeri enjekte ediliyo. Benim doktorum 2 saate yakın yatırıodu beni. Hatta 1 saate yakınını muayene masasını geriye yatırıp popo havada kalcak şekilde yatırıolardı.. Ama olmayınca olmadı boşuna yatmışım :)
Merhaba canım bugun AMH testi için kan verdim sonucum inşallah çok kötü çıkmaz tavsiyelerine teşekkür ederim Düzen labaratuarı ile anlaşmalı hastaneye gittim Anadolu Hastanesi.1 haftaya çıkacak haber veririm canım görüşmek üzere....
şimdi bugun regl oldum ,yarın 2. günü muayane ediyor ısrael bey dedi ,sekreter kız..
şimdi ben yarın gidicem büyük ihtimal ..
size sorcağim şey 1) ben geçen sefer bana 1.günü başlanmişti 2. gün normal mi
2) bu igneleri olurken güneşe cıkmamak mı gerekiyor ,benim ilkinde kıstı tabiii
rahat ol denizcim bana her ikisnde de 2.gün başlandı hatta 3.gün başlayanlar bile oluyormuş....
ayrıca bu güneşe çıkmama işini de ilk defa duydum enteresan geldi üstelik israel beyin hiçbir kısıtlaması yok bu tedavi sürecinde rahat adam yanii
denizzzzz başlıosun demek valla benim bilgim yok sen bana rehber olcan önden.. Ama muhakkak 1.gün gidemeyebilirsin sonuçta pazarada denk gelebilirdi aşılamadada 3. Gün iğneye başlanıo bencede 2.gün olması normal. Güneş olaını ise ilk senden duydum sanmıorum niye zararı olsunki. O zaman izmirde kasıma kadar yaptıramazdık biz zaten :)
şimdi bugun regl oldum ,yarın 2. günü muayane ediyor ısrael bey dedi ,sekreter kız..
vallahi yarın ilk kez gidiciim hastaneye bakalım görices aslında kocimle eylülde baslarız diyorduk ama cevremizde hamile kalan kalana masallah eşim bugunde bi arkadasının eşinin haberini verdi ve ikidebir cok gec kaldık diip duruo ..bu beni üzmemek için belli etmeyen hali..yani oyuzden yarın başlayımdiyorum ,ama yarın kesinleşcek ..heralde baslarsam topiğin ilk başlayanı ben olcam oylemiiiii
amanın ilk topikcandan benden gelsin ozaman ,ayagımda ugurlu gelsin sonra baslayanların topikleri gelsin:)
bukez 2 tane konucak bana tabii saglıklı 2 tane emb olursa olur insallaahhh:)
bide bugun pıhtılasma testi sonucumu alacak koçiş bakalım..
canımcım başlıyorum galiba bi gaza geldim ama asıl fikrim buayı atlayıp b,daha regl olana kadar rejim ve sporra asilıp fit olarak hamile kalmaktı ..ama bekleyemicem galiba battı balık yan gider kiloları veririz sonra..ben hayatım boyunca hep zayıftım,bu tedavide cok kilo aldırmadı aslında ama surekli spor yapan biri oldugumdan sporu bırakınca kilo aldım olay o..yani gozun korkmasın..bide yumurta toplamadan sonra ıyı beslen dıolar ya ozaman acaıp yemistim onunda etkisi var..başlarsam hiç ekmek ve tatli yememeye calıscam ama suan aklımda nutella vaaar
evet yeşim bugün duyduk kalp atışlarını.Aslında salı günü gidecektik bugün iğne yazdırmaya gittiğimde dr baktı veeee pıt pıt atıyo.Çok farklı bir duygu.Allah hepinize nasip etsin.