Mete beye 2 kere gittim.Mete bey titiz ve ilgili bir dr.Ama her iki gidişimde de beni çok endişelendirip yolladı.Hep düşük riski var dedi.Bir sürü iğne verdi.2. gidişimde kesede sorun olduğunu ve kaybedebileceğimizi söyledi. Moralim çok bozuldu.Açıkçası kürtaja hazırladım kendimi.Sonra eşimle ege ünv.de prof. olan bir dr.dan randevu alıp gittik.O da geç döllenme ihtimali üzerinde durdu.Kesede hiç bir problem olmadığını küçük olduğu için diğer dr. un o şekilde değerlendirdiğini söyledi.Sanırım mete bey geç döllenme ihtimali üzerinde durmadığından kesenin gelişmesinin yavaş olduğunu düşündü. Neyse mete beyin verdiği iğnelerin dozunu çok fazla buldu.Bunun kanamaya bile yol açabileceğini söyledi.Progestan iğneyi fazla buldu.Çünkü jelde vermişti aynı zamanda vs... Çok uzun yazdım sanırım.Yani bu prof. daha güven verdi bana.Zaten riskli gebeliklerde uzmanmış.Daha iyimser olması da etkiledi sanırım:)) onunla devam edeceğim şimdilik.[/QU mete bey seni daha çok telaşlandırmış en iyisini yapmışsın moral çok önemli canım içini ferah tut bebeğini üzmebende bugün merkezde bi bayanla tanıştım 7 yıl sonra ilk deneme ve hamiş yakaladım tabi hiç yatmamış kadın transferden sonra ben ilkinde yatmıştım bunda yatmayı düşünmüyorum ilk 3 gün hariç
arkadaşım Allah yardımcın olsun herşey yolunda gidecek sen iyi düşün ve Allaha güven, teslim ol rahat olmaya çalış onu sev inşallah hep senle beraber olacak bundan sonra :) zor ama stres olmamaya çalış seni tanımıyorum ama senin için dua ederim. bu arada dua isim söylenerek edilir ya nick kullanarak dua olur mu hocam :) ??
canım adım şerife aydoğan ;P nickimede dua et bana özel ya
canım vallahi haklısın bende o toplumu ezik görüyorum ama bazen ben bile bize acıyorum ya ,herkes işin doğallığıyla aşkır şakır kalıveriyo ben niye yapamıyorum bunları yaşıyorum diye ...eminim hepimizde oluyo zaman zaman gitgeller ama böyle yapmamak lazım .benbunun için kendimi telkin ediyorum ,başka seylere konsantre olmaya çalişiyorum.ilk zamanlar ,burda bebişi olanları kıskanıyorum yazanları anlamıyordum ama şimdi biraz kıskanıyorum galiba ..yani allah bağişlasin hepsini annelerine , kıskanclik şöyle onları görünce bende niye yok diye üzülmek şeklinde..
hatta buarada bikaç arkadaşimin bebeğinin 1 yaş dgmgunu var gitmeyeyim diyorum..sanki kötü hissedicem..hiç böyle değildim eskiden ,hassaslaştım bu moddan cıkmam lazımmm.
çıkarın beni kıslarr ,herseyde hayır vardir ve kabullenme modu rahat olma modu bize gerekn bu..hayıf hayıf hayıflanmak out ! enerji yüksek:)
benim bu ayki reglim oldu bitmek üzere bi dahaki eylül ün başında inş. o zamanda tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse
aaaaa paracımıymış bahçeci hakkaten çok methediolar orayı.. Bence işallah gerek kalmaz hiçbirimize ama dondurulmuşlarla daha yüksek sanki oran nedenki acaba.. Çok ilaç vs yüklenmeden daha pratik olduğundan dahamı sakin rahat oluyoki l9san belki onun etkisi vardır
ohhhhh bodrum harika yaa bu sene bizde oraya gittik allah içinize sindirsin. Gezin eğlenin bol bol bomba gibi gir eylüle :)
amann o ezik görenleri bende inançsız görüyorum allahın hikmetinden sual olunmazmış ben isyan edip sordulamıorum onlaramı kalmış sorgulamak..
Benim derdim birazda kendi ailem için üzülmelerinden korkuorum birde başkalarının bana acımasını istemiorum.. Çünkü insanlar sanıolarki sen hep bunu düşünüosun hep hayıflanıp kahrolup duruosun. Ay yok öle bişey yaa sanki etrafımdakiler bunu benden daha çok takıolar kafalarına öle hissediyorum. Her muhabbetin yolunu oraya bağlıo bilenler görümcem fln.. Aklımın ucundan geçmezken takılıorum gene sonra..
canım hepimiz öleyiz korkma çok insani duygular.. Benim eşimin kuzeni iş gereği buraya taşınıo.. 2 aylık bebekleri var. Eşiz aten kazara hamile kalmıştı.. Şimdi bide yakınıma geliolar herkes ayy bebek sevcez diyip duruyo.. İçimden diyorum sanki çok meraklıyım başkalarının bebeğini sevmeye diye.. Sonra kendime kızıyorum. Diyorumki allah bunca sınavı veriyo.. Heralde mükafatı büyük olcak
bu arada ayetel kürsi herkes 100 okucaksa ben anca 5 günde falan okuyabilirim çalışınca zor oluyo
mirage canımmmmmmmmmmmmmm şu listenin yanına bi kutucuk daha eklesen okunan duaları eklerdik.. ya da ben mi liste düzenlesemmmmm!!!
bodruma gidicez tatlım yarın sabahın köründe inşallah. tedaviye moral ve güç depolayalım de mi ama :))
yok canım biz henüz o aşamaya geçemedik. eylül topiciyiz biz. hakkında hayırlısı olsun canım, iyi şanslar...
Allah razı olsun red, Allah dualarını karşılıksız bırakmasın inşallah...
bunlar 1,5 ay sonra hamile olduklarını öğrenecek olanlar arkadaşım... :)
miragecim bizim yerimize de gez toz.biz bu yıl gidemedik bir yere bu muhabbetler yüzünden.evet dediğin gibi inşallah 1,5 ay sonra
sonra bizlerde sağlıklı hamilelik yaşarız
.
kızlar ben geldim....
doktor ekimde aşılamaya karar verdi, şaşkınım bu ay ve eylülde kendiniz deneyin dedi, tüpü erteledi anlamadım gitti...
eşimin değerleri artmış çok sevindimmm çok şükür Rabbime...
bu arada kızlar sağlıksızım diye düşünmeyin, çok şükür halimize, Allah daha büyük dert vermesin...
Herkese merhaba, sizi unuttuğumu sanmayın, hergün takip ediyorum sizi.Ama şimdilik yazacak pek bişeyim yok.Benim durumum kesinleşemedi bir türlü.Son adet tarihim ve kesenin boyutu uymuyor.Dr. kesenin 1 hafta kadar geriden geldiğini söyledi.Büyük ihtimal geç döllenme olmuş dedi.Benim önceki ay tüp denemem olduğundan ne zaman yumurtladım bilemiyorum.Belkide dr.un dediği gibi geç yumurtlamışımdır.Haftaya salı kalp atışlarını görürsek sorun yok dedi.Yani bende sizin gibi beklemedeyim ve çoookkk sıkıldım.Üstüne birde sıcaklar iyice mahvetti beni.Psikolojim bozuldu resmen.Yarın randevu aldım terapistime gideceğim.Umarım biraz toparlar beni. Sizlerde bekliyorsunuz biliyorum ama inşallah Allah sabrınızın sonucunu sağlıklı evlatlarla ödüllendirecek...Hep yazmasamda, hep dualarımdasınız.
canımm inşallah inşallah..çok sağol.. evet canım doktorum prof. murat sönmezer Ankarada olanlara tavsiye ediyorumc
değerlerin artması süper bişey. doktorun doğal yoldan olmasına çabaladığına göre paragöz olmayan iyi bir doktor demek ki. biz de tatil dönüşü spermiogram yaptırıcaz ama bizim değer yüksek de çıksa ben beklemem artık daha. inşallah bebişin doğal yoldan gelir. ne güzel olur.
.
Bende kilo aldım. Çıldıracağım
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah razı olsun ya.görüntüsü bile çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel.inan bende çok duygulandım.hepimiz güzel haberler yani bol bebeklı haberler alırız.şu ramazan günü bol bol dua edelim.
kızlarr bu listee süper süperrr inşalah yaa offf
nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
bugün doktora gidiyorum umarım iyi şeyler duyarım....
esra ellerine sağlık,süpersin
dünyada hiç bi şey yokken Rabbim OL dedi herşey oldu,Rabbimin kudretine zor yok ,Rabbim OL derse olur.Rabbim hepimize hayırlı ,sağlıklı ,güzel ,salih evlatlar nasib etsin
AMİN AMİN AMİN...
herşeyde bir hayır vardır ben buna inanıyorum inşallah güzel şeyler de olacak :) bunlar yaşanılan son sıkıntılar olsun
hoşgeldin skyline hakkında hayırlısı olsun belki eşinin değerleri yükseldiği için tüpü ertelemiştir...tabi çok şükür halimize canım Allah dermansız dert vermesin kimseye...bende doktordaydım bugün cuma günü histeroskopi yapılacak banada birazcık korkumu heycan mı bilmiyorum içim bi tuhaf:18::18:
evet şu an tıbben hamileyim :)) Mirage bu sayfayı ilk açtığında bende ekimde tüp yaptıracağımı yazmıştım.Sağolsun benide listeye almıştı.Ama ben beklerken hamile kalmışım.Büyük Allahımın mucizesi işte.Dr.a her gidişimde kese görmekten çok sıkıldım artık(Eskiden olsa ahhh bir keseyi görsem diye dua ederdim herhalde) İnşallah geç döllenmedir benimkide kardeşinin gibi. Kardeşinde sağlıkla alsın bebeğini kucağına inşallah. Sana dr. aşılama demiş sanırım.Herşeyde bir hayır var ben yürekten inanıyorum buna.Tüp bebek maddi manevi daha yorucu.İnşallah bebeğin aşılamayla gelir çok uğraştırmaz.Ama gelmezsede sakın üzülme.Allah en güzel en hayırlı zamanda verecektir evladını sana.Bunu unutma...
Mete beye 2 kere gittim.Mete bey titiz ve ilgili bir dr.Ama her iki gidişimde de beni çok endişelendirip yolladı.Hep düşük riski var dedi.Bir sürü iğne verdi.2. gidişimde kesede sorun olduğunu ve kaybedebileceğimizi söyledi. Moralim çok bozuldu.Açıkçası kürtaja hazırladım kendimi.Sonra eşimle ege ünv.de prof. olan bir dr.dan randevu alıp gittik.O da geç döllenme ihtimali üzerinde durdu.Kesede hiç bir problem olmadığını küçük olduğu için diğer dr. un o şekilde değerlendirdiğini söyledi.Sanırım mete bey geç döllenme ihtimali üzerinde durmadığından kesenin gelişmesinin yavaş olduğunu düşündü. Neyse mete beyin verdiği iğnelerin dozunu çok fazla buldu.Bunun kanamaya bile yol açabileceğini söyledi.Progestan iğneyi fazla buldu.Çünkü jelde vermişti aynı zamanda vs... Çok uzun yazdım sanırım.Yani bu prof. daha güven verdi bana.Zaten riskli gebeliklerde uzmanmış.Daha iyimser olması da etkiledi sanırım:)) onunla devam edeceğim şimdilik.
evet şu an tıbben hamileyim :)) Mirage bu sayfayı ilk açtığında bende ekimde tüp yaptıracağımı yazmıştım.Sağolsun benide listeye almıştı.Ama ben beklerken hamile kalmışım.Büyük Allahımın mucizesi işte.Dr.a her gidişimde kese görmekten çok sıkıldım artık(Eskiden olsa ahhh bir keseyi görsem diye dua ederdim herhalde) İnşallah geç döllenmedir benimkide kardeşinin gibi. Kardeşinde sağlıkla alsın bebeğini kucağına inşallah. Sana dr. aşılama demiş sanırım.Herşeyde bir hayır var ben yürekten inanıyorum buna.Tüp bebek maddi manevi daha yorucu.İnşallah bebeğin aşılamayla gelir çok uğraştırmaz.Ama gelmezsede sakın üzülme.Allah en güzel en hayırlı zamanda verecektir evladını sana.Bunu unutma...
Günaydın herkese
skyline canım ne güzel artmış değerler bi aşılama deneyin bakalım belki kısmetin ondadır. Ben 2 aşılama yaptırdım sonrasında hazirandaki testte artış oldu spermde. Sigaradan dolayı.. Doktorum isterseniz bir aşılama daha yaparız ama dedi ben tüp öneriyorum dedi. Bizde onu tercih ettik şansı daha yüksek diye tabi. Bakalım hepimiz kavuşalımda şu sıpalara nasıl olduğu önemli değil
hestiacım sıkma canını canım önceki doktorun biraz panik yaratmış sende ama bak işinin ehli adam anlıo bi bakışta.. Çok sık rastlanan bişey geç döllenme işallah kalp atışlarını duyduğunda bu günlerini hatırlamıcaksın bile :)
kızlar yaaa ilk kim başlıo şimdi benim daha var 1 aydan fazla ağustosla başlayanlar kimler
selam canım. terapist işe yarıycak bak görürsün. ama işe yarayacağına inanarak git. herşey güzel olacak.
hestia şu anda egeden hangi profa gidiyorsun?memnun kaldığın bu prof. değil mi?
Günaydın herkese
skyline canım ne güzel artmış değerler bi aşılama deneyin bakalım belki kısmetin ondadır. Ben 2 aşılama yaptırdım sonrasında hazirandaki testte artış oldu spermde. Sigaradan dolayı.. Doktorum isterseniz bir aşılama daha yaparız ama dedi ben tüp öneriyorum dedi. Bizde onu tercih ettik şansı daha yüksek diye tabi. Bakalım hepimiz kavuşalımda şu sıpalara nasıl olduğu önemli değil
hestiacım sıkma canını canım önceki doktorun biraz panik yaratmış sende ama bak işinin ehli adam anlıo bi bakışta.. Çok sık rastlanan bişey geç döllenme işallah kalp atışlarını duyduğunda bu günlerini hatırlamıcaksın bile :)
kızlar yaaa ilk kim başlıo şimdi benim daha var 1 aydan fazla ağustosla başlayanlar kimler
kızlar dualarınıza beni de katın....bugün transferimin 6.cı günü ama gögüslerde hiçbir belirti yok((( sizce bu normal mi???bu arda bu ikinci tüp bebek denemem..