eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım adım şerife aydoğan ;P nickimede dua et bana özel ya

Bu arada en onemlisi buradaki doktorlar bana Biosteron DHEA verdiler. gunde 3 tane alıyorsun. bu yumurtalarının kalitesini artırıyor. Onume gelen doktora sordum. devam et iyi yapıyorsun dediler. Zaten az olan yumurtaların en azından kaliteli olur. bende de tup bebekte 4 yumurta gelişti. Dordu de kaaliteli oldu. 3'ü 3. gune kadar yaşadı. 87 tl. eczaneden alıyorsun. En az 3 ay kullanılmalı ama prospektusunde 15 gunden sonra etki gostermeye başlıyor yazıyor. o yuzden bence hemen bunuda kullan. 20 gun de bitiyor ilaç. Bitemeden diğer kutuyu da al. Doktorlarına sor. Ben en az 7-8 doktora sordum. Hepsinden olumlu yanıt aldım. Ayrıca. Transfer gunu de en az benden yumurta toplanmıştı ama benimkilerini hepsi kaliteliydi. 9-10 yumurta bile toplananların dondurulacak kaliteli embriyorsu bile kalmamıştı.
iyi şanslar.
haberlerini bekliyorum. Lutfen gecikme. Bir de şu DHEA'yı en azından hemen bugun en geç yarın kullanmaya başla.[/QUOTE]

Canım teşekkür ediyorum ben de DHEA kullanıyorum şu an günde 3 tane, bunun yanında B vitamini, folik asit, zinko, dogum kontrol hapı (bu ay için) kullanıyorum bir de GNC nin Qenzim antioksidan hapını içiyorum anlayacağın günde 9 tane hapım var 3 aydır kullanıyorum yalnız DHEA ile Qenzime geçen reglde başladım 1 ay kesin kullanmış olucam bir sonraki kontrole kadar doktor ne derse alıp içiyorum devam ilçlara ders de devam ederim tabi ki 3 ay iç derse ben de 3 aya tamamlarım ama her ay kontrole mutlaka gidiyorum eşim de arginmax içiyor klomen kullanıyor, her ay takipteyiz amh testini de yaptırıcam canım zaten rezerv sorunu olduğunu doktor gördü ultrasonda rapor işini de araştırıcam bu ayki kontrolde herşey belli olacak ben çalıştığım kurumdan daözel sandık olması nedeniyle yardım alabiliyormuşum belkdevlet haklarımı kullanmam özel sandıktan alırım yardımı inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için...görüşmek üzere...

canım aslında herkes de pek öyle kolay hamile kalmıyor sanki. benim 5 çiftten oluşan arkadaş grubumda ben tüp bebek tedavisi gören 3. kişiyim. 5'de 3 gayet yüksek bir oran. teknoloji sebep oluyo bu kadarına diye düşünüyorum. bir de gıdalar...eskiden bu kadar tüp bebek yapan mı vardı ki? 10 sene sonra daha da kötü olacakmış durum. yaşadığın duygular hepimizin yaşadığı duygular, normal demek ki. çok takılma...dediğin gibi enerjini hep yüksek tut, olacağına inan.

benim bu ayki reglim oldu bitmek üzere bi dahaki eylül ün başında inş. o zamanda tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse

haydi hayırlısı gamzecim.

ben de bahçecide yapıcam ama benim doktorum dışardan.

teşekkür ederim canım, eğlenip dinlenip tedaviye hazır hale geleceğiz inşallah.

mirage canımmmmmmmmmmmmmm şu listenin yanına bi kutucuk daha eklesen okunan duaları eklerdik.. ya da ben mi liste düzenlesemmmmm!!!

ilknurum açık söylemek gerekirse dua etme olayını afişe etmek istemiyorum ben topicin listesinde. zaten hepimiz inançlı insanlarız ve sürekli dua ediyoruz hem kendimiz hem birbirimiz için. istiyosan ayrı bir liste yapıp o şekilde takip et karışmam tabi de, ne biliyim işte tuhaf geliyo bana duayı listeyle göreve dönüştürmek. ama takip ettiğim kadarıyla herkes de istiyor bunu, liste yapın siz kendi aranızda.

tamam cabım gezicem :)) inşallah sen de hamileyken bir tatile gidersin şöyle 4 aylıkken falan, süper olur... hem bebiş kısmetiyle gelir.

değerlerin artması süper bişey. doktorun doğal yoldan olmasına çabaladığına göre paragöz olmayan iyi bir doktor demek ki. biz de tatil dönüşü spermiogram yaptırıcaz ama bizim değer yüksek de çıksa ben beklemem artık daha. inşallah bebişin doğal yoldan gelir. ne güzel olur.

selam canım. terapist işe yarıycak bak görürsün. ama işe yarayacağına inanarak git. herşey güzel olacak.

canımm inşallah inşallah..çok sağol.. evet canım doktorum prof. murat sönmezer Ankarada olanlara tavsiye ediyorum

Arkadaşlar son adetimide oldum
Cuma kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa eylülde başlıycam

kızlarr bu listee süper süperrr inşalah yaa offf

nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
bugün doktora gidiyorum umarım iyi şeyler duyarım....

amın kızlar
rabbım emklerımızın karsılıgını versın ınsallah
bnde son adetımı beklıorum kısmetseeeeeee

geçmş olsun canım, ben daha önceki hamileleiğimde histeroskopiden önceki ay hamile kalmıştım, ama malesef kaybettim..inşallah senin mucizen gelir, histeroskopiye gerek kalmaz...ama korkma bana dr. anlattığı kolay bir işlem olduğ, zaten aneztezi alıyorsun uyuyup uyanıyorsun ...sonuçları güzel olsun...

canım sağol inşallah.. bilmiyorum ki kimisi de aşılama zaman kaybı diyor...

evet canım kardeşim de olmaz senin çocugun dedikleri ay hamile kaldı, hatta adet gecikmesinden 15 gün sonra filan kanda çıktı o kadar yani sonra degeri çok kötüydü bu bebek düşer dediler, kimyasal dediler, şimdi bir oğluşumuz geliyor Allahın izniyle, bunlara takılma nasipte varsa olur, ben de en beklemediğim zamanda hamile kaldım ama kaybettim nasipte yokmuş, duamı değiştirdim ben hep bir hamile kalsam derdim, iş öyle değilmiş, Allah sağ salim doğurup kucağımıza almayı nasipe tsin..

Günaydın herkese

skyline canım ne güzel artmış değerler bi aşılama deneyin bakalım belki kısmetin ondadır. Ben 2 aşılama yaptırdım sonrasında hazirandaki testte artış oldu spermde. Sigaradan dolayı.. Doktorum isterseniz bir aşılama daha yaparız ama dedi ben tüp öneriyorum dedi. Bizde onu tercih ettik şansı daha yüksek diye tabi. Bakalım hepimiz kavuşalımda şu sıpalara nasıl olduğu önemli değil

hestiacım sıkma canını canım önceki doktorun biraz panik yaratmış sende ama bak işinin ehli adam anlıo bi bakışta.. Çok sık rastlanan bişey geç döllenme işallah kalp atışlarını duyduğunda bu günlerini hatırlamıcaksın bile :)

kızlar yaaa ilk kim başlıo şimdi benim daha var 1 aydan fazla ağustosla başlayanlar kimler

hestia şu anda egeden hangi profa gidiyorsun?memnun kaldığın bu prof. değil mi?

canım inşallah kavuşalım..

peki nasıl bir süreç, aynı tüp gibi mi? acı veriyor mu ?

selam canım. terapist işe yarıycak bak görürsün. ama işe yarayacağına inanarak git. herşey güzel olacak.

Ben 6 yıldır düzenli gidiyorum terapiye.Kendimde psikolojik danışmanım bu arada :)) Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum imkanı olan mutlaka gitmeli, benim kişisel gelişimimde, insan ilişkilerimde ve özellikle eşimle ilişkimde çok faydasını gördüm.Umarım bugünde iyi geçer.

hestia şu anda egeden hangi profa gidiyorsun?memnun kaldığın bu prof. değil mi?

Ege ünv. de prof.dr. Fuat Akercan. Alsancakta muayenehanesi.Evet memnun kaldım.

günaydın ben bugün ikinci kere başladım doğum kontrol haplarını içmeye bir hafta kullanıp daha sonra iğnelere başlıyacağız bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…