eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaşlar bende okuyabilirim ayetel kürsi 100 daha vakit olursa yine okurum hepimiz dua edelim duların gücü çok büyük rabbim yardımcımız olsun

slm kızlar valla 1 gün bakmadım 4 sayfaya yakın ilerlemiş nerdeyse
dua işine bende varım bu arada...

amanın sormayın için nerden esti istanbul ..bi tanıdıgımız bahcecide emryoloktu ,oyle met etti guven verdiki ,atladık gittik ,oysa ilk fikrim izmir İsrael beydi..(ishak demedim oley ::)):))neyse sonuc bahceci cok paragoz biryer ,hemde otomotiğe almışlar psikolojıimi bozdular..bide gitgel cok zor oldu .sakın düşünmeyin burasıda gayet basarili olacaksa oluyor..

canım canım haklısın vallahi bencede gezip tozmak lazım ah kafadan bi atabilsem.

canım cok gencsin ne güzel maşallah ,şanslısın .rahimde perde varken t.bebek ilk defa duydum .buarada rahimde perde oldugu hsg de mi anlaşilmiştı?

ege üniv. iyi canım sadece cok bekletiolar galiba demi ama heryerde bekliosun.. inşallah olur busefer ,

canım adet düzensizliği olabiliyor senin sorunun neydi neden tüp yapılıyor bilmiyorum ama d.kontrol hapı duzene sokacaktır mrketme.ayrıca dondurulmus süreci cok kolay ,1.gunden itibaren ilaca başliosun 4.gunde artıyo ilaçlar ,sonra tık transfer .dondurulmuşla tuatn cok var ,nerdesin doktorun kim?

bodruma gidicez tatlım yarın sabahın köründe inşallah. tedaviye moral ve güç depolayalım de mi ama :))

mrb kızlar uzun zAMANdr takip ediyorum...bnm gibi transfer olupta bekleyen var mı aranızda merak ediyorum!!

yok canım biz henüz o aşamaya geçemedik. eylül topiciyiz biz. hakkında hayırlısı olsun canım, iyi şanslar...

Allah razı olsun red, Allah dualarını karşılıksız bırakmasın inşallah...

esra bunlar hamile mi yoksa bnm gibi sonuç bekleyenler mi?

bunlar 1,5 ay sonra hamile olduklarını öğrenecek olanlar arkadaşım... :)

makaycım, bence netten okuduğun şeye göre ilaç almamalısın. bu iş sakata gelmez, vücudunun dengesini bozma. doktorun yazmadığı ilacı kullanma derim ben.

kızlarr bu listee süper süperrr inşalah yaa offf

nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
bugün doktora gidiyorum umarım iyi şeyler duyarım....

hayırlı haberlerle gel skycım...

ben de tüp bebekle hamile kalanı ezik gören toplumu ezik görüyorum o nasıl olacak??

ben de tüp bebekle hamile kalanı ezik gören toplumu ezik görüyorum o nasıl olacak??
canım vallahi haklısın bende o toplumu ezik görüyorum ama bazen ben bile bize acıyorum ya ,herkes işin doğallığıyla aşkır şakır kalıveriyo ben niye yapamıyorum bunları yaşıyorum diye ...eminim hepimizde oluyo zaman zaman gitgeller ama böyle yapmamak lazım .benbunun için kendimi telkin ediyorum ,başka seylere konsantre olmaya çalişiyorum.ilk zamanlar ,burda bebişi olanları kıskanıyorum yazanları anlamıyordum ama şimdi biraz kıskanıyorum galiba ..yani allah bağişlasin hepsini annelerine , kıskanclik şöyle onları görünce bende niye yok diye üzülmek şeklinde..
hatta buarada bikaç arkadaşimin bebeğinin 1 yaş dgmgunu var gitmeyeyim diyorum..sanki kötü hissedicem..hiç böyle değildim eskiden ,hassaslaştım bu moddan cıkmam lazımmm.

çıkarın beni kıslarr ,herseyde hayır vardir ve kabullenme modu rahat olma modu bize gerekn bu..hayıf hayıf hayıflanmak out ! enerji yüksek:)

aaaaa paracımıymış bahçeci hakkaten çok methediolar orayı.. Bence işallah gerek kalmaz hiçbirimize ama dondurulmuşlarla daha yüksek sanki oran nedenki acaba.. Çok ilaç vs yüklenmeden daha pratik olduğundan dahamı sakin rahat oluyoki l9san belki onun etkisi vardır

ohhhhh bodrum harika yaa bu sene bizde oraya gittik allah içinize sindirsin. Gezin eğlenin bol bol bomba gibi gir eylüle :)
amann o ezik görenleri bende inançsız görüyorum allahın hikmetinden sual olunmazmış ben isyan edip sordulamıorum onlaramı kalmış sorgulamak..
Benim derdim birazda kendi ailem için üzülmelerinden korkuorum birde başkalarının bana acımasını istemiorum.. Çünkü insanlar sanıolarki sen hep bunu düşünüosun hep hayıflanıp kahrolup duruosun. Ay yok öle bişey yaa sanki etrafımdakiler bunu benden daha çok takıolar kafalarına öle hissediyorum. Her muhabbetin yolunu oraya bağlıo bilenler görümcem fln.. Aklımın ucundan geçmezken takılıorum gene sonra..

canım hepimiz öleyiz korkma çok insani duygular.. Benim eşimin kuzeni iş gereği buraya taşınıo.. 2 aylık bebekleri var. Eşiz aten kazara hamile kalmıştı.. Şimdi bide yakınıma geliolar herkes ayy bebek sevcez diyip duruyo.. İçimden diyorum sanki çok meraklıyım başkalarının bebeğini sevmeye diye.. Sonra kendime kızıyorum. Diyorumki allah bunca sınavı veriyo.. Heralde mükafatı büyük olcak

bu arada ayetel kürsi herkes 100 okucaksa ben anca 5 günde falan okuyabilirim çalışınca zor oluyo

mirage canımmmmmmmmmmmmmm şu listenin yanına bi kutucuk daha eklesen okunan duaları eklerdik.. ya da ben mi liste düzenlesemmmmm!!!

bodruma gidicez tatlım yarın sabahın köründe inşallah. tedaviye moral ve güç depolayalım de mi ama :))

yok canım biz henüz o aşamaya geçemedik. eylül topiciyiz biz. hakkında hayırlısı olsun canım, iyi şanslar...

Allah razı olsun red, Allah dualarını karşılıksız bırakmasın inşallah...

bunlar 1,5 ay sonra hamile olduklarını öğrenecek olanlar arkadaşım... :)

miragecim bizim yerimize de gez toz.biz bu yıl gidemedik bir yere bu muhabbetler yüzünden.evet dediğin gibi inşallah 1,5 ay sonra

sonra bizlerde sağlıklı hamilelik yaşarız

.

kızlar dualarınıza beni de katın....bugün transferimin 6.cı günü ama gögüslerde hiçbir belirti yok((( sizce bu normal mi???bu arda bu ikinci tüp bebek denemem..

kızlar dualarınıza beni de katın....bugün transferimin 6.cı günü ama gögüslerde hiçbir belirti yok((( sizce bu normal mi???bu arda bu ikinci tüp bebek denemem..

canım bu kadar kısa sürede belirti beklemen doğru değil olmazda zaten....daha sonuç öğrenmek için 6 günün var rahat ol takmamaya çalış (çok zor ama dene) inaşşah rabbim bu mübarek aylarda yüzüün güldürür ve evladını kucağına alırsın .. hiç merak etme herşey yolunda gidiyorr... geliyor kızzz hazırlan

kız ne güzel demişsin hazırlan geliyo diye bende gözümü yumdum geldi mi geldi mi diye söylüyom)))

Tatlım, sen,n de 3 yıl beklemene gerek yok. Sende sadece bir tarafta 3 yumurta çıktıgına gore muhtemelen kotu overyen rezervden dolayı senin adına rapor çıkar. benim ki oyle oldu. AMH testini yaptır HSG çektir. Bunları acilen tamamla. Fazla vaktin olmayabilir. Yaşında musaitse rapor çıkar. bazı işi bilmeyen kurumlar çıkamaz 3 yılık evlilik şartı falan diyor ama oyle değil. Bana 9 Eylul universitesi kendilerini yırttı rapor çıkmaz diye. Ege universitesi çıkar dedi ve çıktı. İlk tup bebek denememizi orada yaptık. Devlet odemeyi yaptı. SUT kanununun tup bebekle ilgili maddelerini iyi oku. erkek konusuna gelmeden onceki son madde de açıkca belirtmiş. Kotu ovaryen rezervli kadınlarda 3 yıllık evlilik şartı yok. Sebepsiz infertilitelerde 3 yıllık evlilik şartı aranıyor. Yalnız zaman kaybediyorsun gibime geliyor. Bence bekleme. AMH testine gelince nerede yaptırdıgının onemi yok. Ben 100 tl ye yaptırmıştım. 170 diyen tup bebek merkezleri vardı. Ben bir kaç labaratuarla goruştum İzmir'de. 130 dediler. tup bebek merkezleri çok daha fazla istiyor. asıl bunun merkezi Ankara duzen labaratuarı. Oraya istersen telefon et. Samsun'da çalıştıkları labaratuarın telefonunu al. En ucuz orada yaptırırsın. İnternetten telefonlarını bulabilirsin. adetli olman gerekmiyor. adetli ve ya adetsizken istediğin her zaman yaptırabilirsin. sonuç bence belli. seninde düşük çıkacak ama bu rapor için ve doktorların sana uygulayacagı dozu belirlemede yardımcı olacaktır. bana oyle soylenmişti.

Bu arada en onemlisi buradaki doktorlar bana Biosteron DHEA verdiler. gunde 3 tane alıyorsun. bu yumurtalarının kalitesini artırıyor. Onume gelen doktora sordum. devam et iyi yapıyorsun dediler. Zaten az olan yumurtaların en azından kaliteli olur. bende de tup bebekte 4 yumurta gelişti. Dordu de kaaliteli oldu. 3'ü 3. gune kadar yaşadı. 87 tl. eczaneden alıyorsun. En az 3 ay kullanılmalı ama prospektusunde 15 gunden sonra etki gostermeye başlıyor yazıyor. o yuzden bence hemen bunuda kullan. 20 gun de bitiyor ilaç. Bitemeden diğer kutuyu da al. Doktorlarına sor. Ben en az 7-8 doktora sordum. Hepsinden olumlu yanıt aldım. Ayrıca. Transfer gunu de en az benden yumurta toplanmıştı ama benimkilerini hepsi kaliteliydi. 9-10 yumurta bile toplananların dondurulacak kaliteli embriyorsu bile kalmamıştı.
iyi şanslar.
haberlerini bekliyorum. Lutfen gecikme. Bir de şu DHEA'yı en azından hemen bugun en geç yarın kullanmaya başla.

Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememde 3 yada 4 kilo aldım ilaçlar beni çok şişirdi
Şimdi yine kilo alırım diye dikkat etmeye çalışıyorum
Sizlerinde öyle olan varmı yoksa bendemi bir anormallik var

Bende kilo aldım. Çıldıracağım

bana Biosteron 9 Eylül'de tavsiye edildi. Ege'de de ozelde de sorudm doktorlara. Hepsi olumlu olarak tavsiye etti. 4 yumrutamın dordununde kaliteli olmasını ona baglıyorum. bir suru kız benimle aynı gun transfer olanlardan 10 yumrutadan sadece birinkaliteli olanlar vardı. Yani bence kullanç DHEa'nın prospektusunde hormonun direk vucutta sex hormonuna donitiği ve gençlik hormonu oldugu yazıyor. Bu arada gerçekten cildim vucudum gençleşti. Etkilerini uzerimde gorebiliyorum. Güzelleştim. Herkes bunu soyluyor bende farkı çok açıkca gorebiliyorum. Yumurtalıklarımında uzerind egençleştirici etkisi oldugunu okumuştum. denemeye deger. ben ilk tup denememden once gunde 3 tane olmak zuere 2 ay 10 gun kullanabilmiştim. Kimyasal gebelik gerçekleşti. Bir tane dondurulmuşum var. Şimdi yeniden başladım kullanmaya. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. 2. denemem Ağustos sonu başlayacak. bakalım kısmet.
sana da doktorların bana soylediği şekilde tavsiye ederim

tup bebekten once rahim filmi cektirdigimde sorunu biliyorduk ama tup bebek yapan doktorum hic hamilelik yasamadigim ve dogum yapmadigim icin riskli olur dedi oyuzden yaptirmadik islemi

ne alaka ya. Bunlar nasıl doktor!!! Ben Ege'de oldum histeroskopimi. Prof Erol Tavmergen'le bizzat goruştum. Herhangi bir yapışıklıga neden olmaz. herhangi bir sorun yaratmaz dedi bana. Bende ne hamile kaldım ne de dolayısıyla doğum yaptım. Benim rahimde kalınlaşma oldugundan histeroskopi sırasında kurtaj yapılartak rahim inceltildi. Bence doktorun çok hatalı davranmış

herşeyde bir hayır vardır ben buna inanıyorum inşallah güzel şeyler de olacak :) bunlar yaşanılan son sıkıntılar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…