Herkese günaydınnnnn
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrrrrrr
kız ebruli pekde küçükmüşsün aman en azından yaşım küçüş düşünmüorum bahanesini hala kullanabilcek yaştasın :)
kızlar ya neden benimle transfer sonucunu bekleyen yok((( 17:
canım bende de var fsh sorunu yüksek maalesef tüp bebek denemisi yaptık ancak yumurta gelişmedi rabbm hepimize sağlıklı bebekler versin aminnn
ayy esracım şahane olmuş eline sağlık AMİNNNNNNN İNŞALLAHHH RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİNNسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:
rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnnnn
1 mirage79
2 gamzear
3 hestia
4 tubadefekti
5 srm
6 aysma
7 yesimazra
8 ilknurlevent
9 suer
10 neslihan165
11 ecrin_mert
12 birsenbirbenbirdebebek
13 bilgecebuk
14 redhairedgirl
15 Hayal2012
16 chabliss
17 yasev 31
18 hayal_32
19 rashel 35
20 skyline
21 seminay84
22 ilknuray22
23 cigdem42
24 MAKAY
25 esra8
26 Akasya
27 buketdemet
28 ebruli68
29 _okyanus_
ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNNNNNNN
^^RABBİ HEBLİ MİNNESSALİHİN^^
makaycım fsh kaça çıkıyor nerede denedin ne kullandın anlatır mısın birascıkkk lütfenn.. benimde derdim yüksek fshhh.....
kızlarrr ben adet oldum çok mutluyum :))) genelde olmayınca mutlu olur insanlar ama bende durum farklı tabii :)) nese cumartesi film çekineceğim inşş amaliyata gerek kalmaz..
eğer öle olursa eylül 6 gibi tedaviye başlayacağız:))) çok heycanlıyımmmmm
ben tesadüfen kan tahlilinde lh min fsheden daha yüksek çıktıgını farkettim ve doktor olmadığı için içimi su serpicek biri olmadı sonuçlardan az da olsa anlayan varsa banada yardımcı olablr misiniz sonuçları yazsam
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:
rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnnnn
1 mirage79
2 gamzear
3 hestia
4 tubadefekti
5 srm
6 aysma
7 yesimazra
8 ilknurlevent
9 suer
10 neslihan165
11 ecrin_mert
12 birsenbirbenbirdebebek
13 bilgecebuk
14 redhairedgirl
15 Hayal2012
16 chabliss
17 yasev 31
18 hayal_32
19 rashel 35
20 skyline
21 seminay84
22 ilknuray22
23 cigdem42
24 MAKAY
25 esra8
26 Akasya
27 buketdemet
28 ebruli68
29 _okyanus_
ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNNNNNNN
^^RABBİ HEBLİ MİNNESSALİHİN^^
estradiol:52 tsh:2.39 lh:8.75 fsh:7.44 prolaktin:20 benim takıldıgım nokta lhnin fshden yüksek olması oldu beni tedirgin eden o sizce fsh e normal miyaz canım anladğımız kadarı ile cevaplarızzz
ay canım yaaa ellerine sağlık ne güzel böyle bi tablo görmek cidden çok büyük moral olduğunu düşünüyorum hepimize
ayy esracım şahane olmuş eline sağlık AMİNNNNNNN İNŞALLAHHH RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİNN
görünce çok duygulandım Allah razı olsunnn
estradiol:52 tsh:2.39 lh:8.75 fsh:7.44 prolaktin:20 benim takıldıgım nokta lhnin fshden yüksek olması oldu beni tedirgin eden o sizce fsh e normal mi
ınsallah eylul ekımde hepımız gerce bır sekılde gebıs olucazzzzzzzzz
mıde bulantılarımızı anlatcaz :)
canımsın ciddi bir sıkıntı olmaz kaygılanma.. lh fsh ın 3 katı kadar yüksekse PKO diyorlar.. sende sıkıntı yok bence ama daktır değilim tabi.. küçcük bir araştırma yaptım hem bu konuyla ilgili.. bence değerlerin gayet iyi..
çok teşekkür ederim içim rahatladı vallaçok sağolun :)
makaycım fsh kaça çıkıyor nerede denedin ne kullandın anlatır mısın birascıkkk lütfenn.. Benimde derdim yüksek fshhh.....