eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Herkese günaydınnnnn
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrrrrrr
kız ebruli pekde küçükmüşsün aman en azından yaşım küçüş düşünmüorum bahanesini hala kullanabilcek yaştasın :)

hosbulduk :)evet bahanem hazir ama insanlar konusacak soracak seyler kesin buluyor can sikiyor yoruyor insani

kızlarrr ben adet oldum çok mutluyum :))) genelde olmayınca mutlu olur insanlar ama bende durum farklı tabii :)) nese cumartesi film çekineceğim inşş amaliyata gerek kalmaz..
eğer öle olursa eylül 6 gibi tedaviye başlayacağız:))) çok heycanlıyımmmmm

Bugün ilk tup bebek tedavim negatifle sonuçlandı. Eylül'de belki dondurdugu
Uz embriyolarla deneriz. Allah yardımcımız olsun

ayy esracım şahane olmuş eline sağlık AMİNNNNNNN İNŞALLAHHH RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİNN

makaycım fsh kaça çıkıyor nerede denedin ne kullandın anlatır mısın birascıkkk lütfenn.. benimde derdim yüksek fshhh.....

ben tesadüfen kan tahlilinde lh min fsheden daha yüksek çıktıgını farkettim ve doktor olmadığı için içimi su serpicek biri olmadı sonuçlardan az da olsa anlayan varsa banada yardımcı olablr misiniz sonuçları yazsam

Canım bendede farklı olsun seni adet olduğun için tebrik ediyim
Benimde olması lazım ama olamadım normalde iki gün önceden olurdum belirtiler var ama bekliyoruz bakalım
Adetin 2 günü dr gitcem muayene edicek bir sorun varmı diye
Öbür ay starttttttt

yaz canım anladğımız kadarı ile cevaplarızzz

görünce çok duygulandım Allah razı olsunnn

ay canım yaaa ellerine sağlık ne güzel böyle bi tablo görmek cidden çok büyük moral olduğunu düşünüyorum hepimize

ayy esracım şahane olmuş eline sağlık AMİNNNNNNN İNŞALLAHHH RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİNN

görünce çok duygulandım Allah razı olsunnn

ınsallah eylul ekımde hepımız gerce bır sekılde gebıs olucazzzzzzzzz
mıde bulantılarımızı anlatcaz :)

estradiol:52 tsh:2.39 lh:8.75 fsh:7.44 prolaktin:20 benim takıldıgım nokta lhnin fshden yüksek olması oldu beni tedirgin eden o sizce fsh e normal mi

canımsın ciddi bir sıkıntı olmaz kaygılanma.. lh fsh ın 3 katı kadar yüksekse PKO diyorlar.. sende sıkıntı yok bence ama daktır değilim tabi.. küçcük bir araştırma yaptım hem bu konuyla ilgili.. bence değerlerin gayet iyi..

çok teşekkür ederim içim rahatladı valla çok sağolun :)

selam kızlar ben haziranda ilk denememi yaptım tüp bebekte masesef olumsuz ama dondurulmuşum vardı eylülde transfer olacak adet düzensizliği oluştu tedaviden sonra benle aynı sorunu yaşayan varmı birde dondurulmuşda tedavi nasıl başlayacak biligi olan varmı teşekkürler

makaycım fsh kaça çıkıyor nerede denedin ne kullandın anlatır mısın birascıkkk lütfenn.. Benimde derdim yüksek fshhh.....

canım fsh 22 idi en don puregon 225 ve menegon 2 toz bir su kullandım ama iğneleri yaptırdıktan 5. Gün tedavim sona erdi olmadı kayseri sevgi tüp merkezinde tedavi gördüm ve benim yumurtalıklarımda kist var canım dr çok baskı yapmış bakalım eylülde tekrar denemek istiyorum ama dr olumsuz konuşuyo ben istediğim için eylülde gel de bakalım dedi rabbim ol diyecek bizede inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…