eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah razı olsun ya.görüntüsü bile çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel.inan bende çok duygulandım.hepimiz güzel haberler yani bol bebeklı haberler alırız.şu ramazan günü bol bol dua edelim.

çiğdemcim şimdi bizim durumlar farklı tabi gelsin diyel beklıyoruz.gelsın ve bır an once işlemler başlasın bizde bebeklerımıze kavuşalım.

kızlarr bu listee süper süperrr inşalah yaa offf

nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
bugün doktora gidiyorum umarım iyi şeyler duyarım....

gunlerdır yokum ortada ama kımse benı merak etmemıs yaaa

saka bır yana yenı katılanlar olmus aramıza gormeylı:)hosgeldınızz kızlarrr topiğimiz size de uğur getirsin inşallahhh:)

merhaba canım haklıısın gerçekten ama arkadaşların dediği gibi taşlar tam yerine oturmadı:) tedavı tam başlamaya karışıyor kişilerde.bızler aynı canım sen nasılsın ne var ne yok goruşmeyelı

esra ellerine sağlık,süpersin
dünyada hiç bi şey yokken Rabbim OL dedi herşey oldu,Rabbimin kudretine zor yok ,Rabbim OL derse olur.Rabbim hepimize hayırlı ,sağlıklı ,güzel ,salih evlatlar nasib etsin
AMİN AMİN AMİN...

Arkadaşlar tedaviye başlayan arkadaşlara hepbirlikte bi şeyler okuyalım ,dua edelim,başlarda bi arkadaş 313 ayetel kürsi demiş dağıtıp okuyalım,çok kişi okursa daha makbul olur inşallah,böyle okunacak bişeyler varsa bilenler söylesin de okuyalım?????????????

kızlar bir de bir dua duydum..
üç cuma üstüste sabah namazından sonra bir yusuf bir de meryem suresi okunacak, okunamıyorsa okutturulacak, ama okuyan kişinin beş vakit namazında olması daha makbul...inşallah Rabbim niyetimize baksın... Allahım inşallah inşallah...

birsenbirbenbirdebebek arkadaşım sağol...

hadi bakalım vira bismillah

seminaycım mesajını görmedim
100 kişiye 3 ihlas bir fatiha okutturuluyordu...
100 tane hepimiz okusak nasıl olur?

ben araştırmadayım.. ama en azından oruç tutanlarımız oruçlarımızı açarken bu topiktekileri de içimizden geçirelim..

olur bişeyler kararlaştıralım da okuyalım,kimse birbirini tanımıyor,ne güzel tanımadığın biri için artniyetsiz dua...hem destek olmuş oluruz birbirimize

olur ben okurum tedavideki arkadaş kimdi onun için başlayalım o tanıdıklarına da dağıtır 100 ü buluruz

canım burdakiler eylülde başlıcak diye biliyorum ama, mesela rahim filmi çekincek olanlar var, ben mesela çekincem, çiğdem arkadaşımız çekincek inşallah sonuçlarımız temiz çıksın, başka herkes bir şeylerle uğraşıyor, biz herkese diye niyetlenelim bence...

oluur,da demin okudum hıghchemist nick li bi arkadaşın transferi olmuş onu demiştim ben de yine baktım göremedim ,başka topikle karıştırdım herhalde neyse dediğin güzel herkese diye okuyalım 30 kişiyiz herkes kendisi ile beraber 3 kişiye okutsa ,90 olur 1o kişi de eklenir herhalde hızla büyüyoruz)))maşallh bize

Günaydınlarrrrrrrr

hoşgeldin canım işallah güzel haberler vercez birbirimize burdan

aminnn canım zor günler geçirmişsin gerçekten ama mükafatın yakındır işallah. Bende aslında kimseye sölememekten yanayım sonuç alınca söleriz ama devamlı sorular fln istemiyorum bende. Ama eşim ailelerimize söleyelim diyo ne varki bilsinler diyo. Öle diil ama işte hele eşimin tarafı bir kişi bişeyi biliyosa herkes biliyo. Sölemeseler bile böle soran bakışlarla bakcaklar falan. Amannn bilemiyorum işte..

Esracımmm alıntım çıkmamış ne güzel liste olmıuş o öle hamiş görünce adımın yanında bi hoş oldum.

bu arada 100 ayetel kürsi 100 kişiye mi okutuluo yoksa 100 kezmi okunması lazım. Eğer 100 kez ise sırayla herkes için 3'er 4'er tane okuyalım bence..

canım bence söylenmemeli, yani biz söylemiyeceğiz, neden çünkü bizim toplumumuz tüp bebele hamile kalanı ezik görüyor, o tedavide olmak bile acımaları için yeterli, bir de beklenti oluşacak, sanki tüp kesinmiş gibi .....off yani ben söylemiycem..
dua konusunda 100 ayetelkürsüyü alaBilirim diyenlere bölüştürelim bence ..

kıslar önce ayetel kürsi okuyalım bence hızlı ve etkili olduğuna inanıyorum... o arada herkes kendi içinde meryem okur.. şu listeyi kimse yapmazsa üstleneyim yarın yapayım bugün iftara misafirim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…