- 20 Nisan 2012
- 498
- 172
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:
rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnnnn
1 mirage79
2 gamzear
3 hestia
4 tubadefekti
5 srm
6 aysma
7 yesimazra
8 ilknurlevent
9 suer
10 neslihan165
11 ecrin_mert
12 birsenbirbenbirdebebek
13 bilgecebuk
14 redhairedgirl
15 Hayal2012
16 chabliss
17 yasev 31
18 hayal_32
19 rashel 35
20 skyline
21 seminay84
22 ilknuray22
23 cigdem42
24 MAKAY
25 esra8
26 Akasya
27 buketdemet
28 ebruli68
29 _okyanus_
ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNNNNNNN
^^RABBİ HEBLİ MİNNESSALİHİN^^
hosbulduk :)evet bahanem hazir ama insanlar konusacak soracak seyler kesin buluyor can sikiyor yoruyor insani
selam kızlar nasılsınız?
kızlarrr ben adet oldum çok mutluyum :))) genelde olmayınca mutlu olur insanlar ama bende durum farklı tabii :)) nese cumartesi film çekineceğim inşş amaliyata gerek kalmaz..
eğer öle olursa eylül 6 gibi tedaviye başlayacağız:))) çok heycanlıyımmmmm
estradiol:52 tsh:2.39 lh:8.75 fsh:7.44 prolaktin:20 benim takıldıgım nokta lhnin fshden yüksek olması oldu beni tedirgin eden o sizce fsh e normal mi
arkadaşlar merhaba,
ben bayramdan sonra adet olucam ve hemen tüp bebek tedavisine başlıycam inş..
takriben 22-23 gibi..benim gibi bayramdan sonra başlıyacak olan var mı acaba?
gunlerdır yokum ortada ama kımse benı merak etmemıs yaaa
saka bır yana yenı katılanlar olmus aramıza gormeylı:)hosgeldınızz kızlarrr topiğimiz size de uğur getirsin inşallahhh:)
kızlarr bu listee süper süperrr inşalah yaa offf
nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
bugün doktora gidiyorum umarım iyi şeyler duyarım....
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:
rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnnnn
1 mirage79
2 gamzear
3 hestia
4 tubadefekti
5 srm
6 aysma
7 yesimazra
8 ilknurlevent
9 suer
10 neslihan165
11 ecrin_mert
12 birsenbirbenbirdebebek
13 bilgecebuk
14 redhairedgirl
15 Hayal2012
16 chabliss
17 yasev 31
18 hayal_32
19 rashel 35
20 skyline
21 seminay84
22 ilknuray22
23 cigdem42
24 MAKAY
25 esra8
26 Akasya
27 buketdemet
28 ebruli68
29 _okyanus_
ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNNNNNNN
^^RABBİ HEBLİ MİNNESSALİHİN^^
seminaycım mesajını görmedim
100 kişiye 3 ihlas bir fatiha okutturuluyordu...
100 tane hepimiz okusak nasıl olur?
ben araştırmadayım.. ama en azından oruç tutanlarımız oruçlarımızı açarken bu topiktekileri de içimizden geçirelim..
hoşgeldin canım işallah güzel haberler vercez birbirimize burdanMerhaba, bende aranıza katılayım dedim :) aslında bende eylül ekim gibi düşünüyordum başlamaya ama fsh ım geçen ay 10 bu ay 16 çıkınca vakit kaybetme dediler ve bu ay tedaviye başladım.. bugün 9. günüm dün kontrole gittim ve 4 yumurtam varmış şimdi artık büyümelerini bekliycez dediler. ege ünv.ne gidiyorum şimdilik memnunum ama bakalım sonuç ne olucak... kendime surekli sağlıklıyım ve kaliteli yumurtalar üretiyorum diyip duruyorum, kendimi iyi hissetmemi sağlıyor umarım sonucuda etkiler bu telkinlerim.. ikinci aşılamamda yumurtalarım geç büyümüşlerdi yine aynı şeyi yaşamam umarım..şimdilik beklemekten başka yapıcak bişey yok....
aminnn canım zor günler geçirmişsin gerçekten ama mükafatın yakındır işallah. Bende aslında kimseye sölememekten yanayım sonuç alınca söleriz ama devamlı sorular fln istemiyorum bende. Ama eşim ailelerimize söleyelim diyo ne varki bilsinler diyo. Öle diil ama işte hele eşimin tarafı bir kişi bişeyi biliyosa herkes biliyo. Sölemeseler bile böle soran bakışlarla bakcaklar falan. Amannn bilemiyorum işte..hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim. Kısaca bende hikayemi paylaşayım; 31 yaşındayım bir yıl içinde (geçen sene) iki kez dış gebelik yaşadım hastanelerde kaldım, süründüm diyebilirim. hayatım çok değişti bu arada, her şerde bir hayır vardır derler doğruymuş. i
ki dış gebelikte iki ayrı tüpte gerçekleştiği için doktorumla tüp bebek yapmam gerektiği kararını aldık. Temmuz ayında önce doğum kontrol hapı daha sonra da iğnelere başladık. yumurtalar oluştu, büyüdü sorun yok ancak çatlatma iğnesinin yapıalcağı gün malesef regl oldum. Sebebi açıklanamaz şekilde yumurtalar erken çatlamış. Şimdi yeniden başlıycaz. Tabi o akşam baya bi üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Pozitif düşünmek lazım, bir de benim şöyle bir durumum var; yaşadığım diğer üzücü olaylar sırasında insanların sorularından çok bunaldığım için bunu kimseyle paylaşmamaya karar verdim. Bu yeni süreci annem dahil hiç kimse bilmiyor biraz zor oluyor ama kafam daha rahat. O nedenle de kendimi burada buldum :)
Allah herkese tez zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip etsin. Herşeyin güzel olacağına inanıyorum.
Günaydınlarrrrrrrr
hoşgeldin canım işallah güzel haberler vercez birbirimize burdan
aminnn canım zor günler geçirmişsin gerçekten ama mükafatın yakındır işallah. Bende aslında kimseye sölememekten yanayım sonuç alınca söleriz ama devamlı sorular fln istemiyorum bende. Ama eşim ailelerimize söleyelim diyo ne varki bilsinler diyo. Öle diil ama işte hele eşimin tarafı bir kişi bişeyi biliyosa herkes biliyo. Sölemeseler bile böle soran bakışlarla bakcaklar falan. Amannn bilemiyorum işte..
Esracımmm alıntım çıkmamış ne güzel liste olmıuş o öle hamiş görünce adımın yanında bi hoş oldum.
bu arada 100 ayetel kürsi 100 kişiye mi okutuluo yoksa 100 kezmi okunması lazım. Eğer 100 kez ise sırayla herkes için 3'er 4'er tane okuyalım bence..