ben aranıza yeni katıldım yeni evlendim 1,5 ay oluyo bebek istiyorum yaşadıgım üzüntülü günleri unuttursun ona sarılıyım diye 16 haziranda evlendim 21 haziran 8 temmuz ve 31 temmuzda 3 kere adet oldum dün adet olunca doktora gittim fsh 16,45 e2 23 tsh 1,79 cıktı bu sonuçların iyi olmadıgını biliyorum fsh subat ayında 12 lerdeydi tabi ben ortalama 1 senedir anneannemi kaybettim trafik kazası gecirdim annemi kaybettim ve bütün bu sıkıntıların üzerine ben fsh düşmesini beklemiyorum elbet amh hormonuma bakılıcak sonuç cumartesi gelicek ama ben dünden beri sanki ruhum içimde yokmuşcasına yaşıyorum sadece eşim üzülmesin diye o varken iyi gibi görünmeye calışıyorum tutuncak iyi birşeyler bekliyorum hayatımda doktor bıosteron dhea verdi nekadar etkili olur bilmiyorum bu hapı kullananlar ve budurumda olan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim cünki hiç birşey bilmiyorum
Canım hoşgeldin aramıza Allah sabır ve güç versin diyorum yaşadıkların çok üzücü annenin yerini hiçbirşey tutamaz sanırım umarım herşey istediğin gibi olur, istediğin gibi bebeğin seni yaşnız bırakmaz, eşinde problem yoksa hatta kendiliğinden bile olabilir, doktor bana da dhea verdi biosteron dün başladım çok bilgim yok ama burda kullanan arkadaşlar var faydasını gören bir arkadaş da yazmıştı, kullanalım bakalım inşallah faydasını görürüz...