eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mirage daha önce de sormuştum ama gözünden kaçtıherhalde.. psikiyatriste gitmenin bir faydası oluyor mu?ben de ara ara düşünüyorum...neler yapıyor mesela?

ınsallah canım ya hepımızın yuzu gulsun ınsallah..kım vesıle olursa olsun..hangı dr hangı hastane olursa olsun.. ben doktorumu cok sevdım bır de bılıyorsun muayeneler falan doktoru sevmek cok onemlı ben dr konusunda cabuk etkılenıyorum ısınmazsam gıdemıyorum psıkolojım bozuluyor..bu dr uda bulmusken ıkıncıye de burda nıyetlendım..rabbım hepımızın ısını kolaylastırsın hayırla sonuclandırsın ınsallah..

amın yol vede kader arkadasım :)

Herkez kocişini bekliyo:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Benim kociş 6 gündür iş gezisinde:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
Offfff ramazandada tek başına hiç çekilmiyo:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
Bütün ailem ankarada ben samsunda yapayalnızım:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

slm güzeller nasılsınız
ben 10 gündür temizlikle uğraşıyorum offff öldüm bittim vallahi neseki yarın bitireceğim inşş
eylülle herşey temiz pak olacak inş :)) bana dinlenmek kalacak :))

slm güzeller nasılsınız
ben 10 gündür temizlikle uğraşıyorum offff öldüm bittim vallahi neseki yarın bitireceğim inşş

oh oh ne güzel valla pırıl pırıl olmuştur benimde eve bi el atmam lazım ama bakalım=)

Bütün ailem ankarada ben samsunda yapayalnızım:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ayyy al benden de o kadar benimki de 5 gündür iş gezisindeydi bugün geldi aynen ramazan yalnız çekilmiyo :KK43: daha dün yaşadım nie gittin krizini...

ayyy al benden de o kadar benimki de 5 gündür iş gezisindeydi bugün geldi aynen ramazan yalnız çekilmiyo :KK43: daha dün yaşadım nie gittin krizini...

kızlaaar bıse dıcem:)sızın bu cocuklar bu yuzden olmuyor olmasın:) tavuklar evde horozlar yok:)) gercı bızde horoz var da ne oldu:):)

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum muhabbetler iyice koyulaşmış ben çalıştığım için geç saatlerde giremiyom topiğe uyuyorum mecburen soruları falan gündüz yazıyorum ama hiç cvp alamıyorum açıkcası bu da üzüyor beni hakbuki topiği ilk ziyaret eden ve en çok takip edenlerdenim

canım slm yazdığın şeyler içime dokundu ben görmemişimdir mutlaka yazdıklarını...kendini yanlız hissetme canımmmmm

ilgin için teşekkür ederim miragecim benim prolaktinim yüksekti geçen ay ilaç kullandım bu ayda çok düştü acaba bu sorun oluşturur mu benim için bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

evet tahmin ettiğim gibi konuyla ilgili fikrim olmadığı için cevap vermemişim gamzecim. bunun için ayrı bir topic açarsan belki cevap verirler. benim eltim en son prolaktinim yükselmiş dediğinde hamileydi haberi yoktu onu da söylemiş olayım bu arada. göğsünden sıvı da gelmişti. kadın da ilaç vermişti. ilacı almadan bir test yap bakalım dedim, hamile çıktı :)

mirage daha önce de sormuştum ama gözünden kaçtıherhalde.. psikiyatriste gitmenin bir faydası oluyor mu?ben de ara ara düşünüyorum...neler yapıyor mesela?

yesiiiim kız kaç defa cvp verdim sen okumuyosun :))) en sonuncusu 42. sayfada bir bakıver hele...

Allah kavuştursun suercimm.

slm güzeller nasılsınız

bu sıcakta nasıl saatlerce temizlik yapabiliyorsunuz yaw??

kızlaaar bıse dıcem:)sızın bu cocuklar bu yuzden olmuyor olmasın:) tavuklar evde horozlar yok:)) gercı bızde horoz var da ne oldu:):)

:)))) mantıklı tabi...

yaramaz olsun benim olsunnn... :)

bak büyük konuşma canım olucak ve görceksin çok yaramaz olucak ondan sonra ''ayyy ayyy ne yaramaz çocuk doğurmuşum böle ''diceksin...:)))yaramazın anası seniiiiiiiii:):KK52::KK52::KK52:

çocuk dediğin biraz yaramaz olcak zaten. sümsük olmasın çocuk :))) ben de yaramazdım küçükken...

çocuk dediğin biraz yaramaz olcak zaten. sümsük olmasın çocuk :))) ben de yaramazdım küçükken...

Allah sırf bu büyük konuşmanın hatrına vericek sana yaramazını inş....bebişin sana tutununca ''hadi gelio yaramazın hayırlı olsun güle güle büyüt'' dicem inş....

canım bu arada sizin sperm sayınız kaçtı?birde bilgin var mı bilmiom spermde morfoloji ne demek kimisi sebebine morfoloji yazıoda?

Valla canım çok doğru söylüyosun
Bu ay yumurta takibi yapıyım dedim benim horozu bulamadım
Benimde hiç kaderim yokmuş evlendik evleneli hep şehir dışında:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
Buz gibi yataktada hiç yatılmıyoki yalnız:KK17::KK17::KK17::KK17::
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bende kızım olmadan önce öyle söylüyordum
Aman allahım kızım doğdu 3 sene gece uykusu nedir bilmedim:KK22::KK22::KK22::KK22:
Çok yaramazdı sürekli arkasında koşturmaktan iğne ipliğe döndüm
Allahtan şimdi 8 yaşında eskisi kadar üzmüyor
Ama yinede sağlıklı olsunda dediğin gibi yaramaz olsun:26::26::26::26::26::26::26:
(aaaa vazgeçtim yinede azıcıcık uslu olsun:KK17::KK17::KK17::KK17:)

Valla canım çok doğru söylüyosun
Bu ay yumurta takibi yapıyım dedim benim horozu bulamadım
Benimde hiç kaderim yokmuş evlendik evleneli hep şehir dışında:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
Buz gibi yataktada hiç yatılmıyoki yalnız:KK17::KK17::KK17::KK17::
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

nesenız yerıne gelsın dıye yazmıstım canım ya:) saka bı yana Allah kolaylık versın kolay degıldır tabıkı..

suercim Allah kavuştursun,asker yolu beklemiştim, bilirim çok zor oluyo,
bence tüpe heç para vermeyin,gidin kocalarınızın yanına:KK66:))
şaka bi yana Allah gönüllere mesafe koymasın yollar aşılıyo:KK66:)))

nesenız yerıne gelsın dıye yazmıstım canım ya:) saka bı yana Allah kolaylık versın kolay degıldır tabıkı..[/QUOTE

Canım çok hoşuma gitti yazdıkların
Hep ağlıycak değiliz ya azıcıkta gülelelim
Eylüle az kaldı bolcaaaaaa moral toplamamız lazım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X