Benide alın aranıza bende eylül yada ağustos da tüp bebek yaptırıcam kısmetse benim bir aşılama 1 de tüp bebek deneyimim oldu. Tüp bebek tuttu fakat bebek 14 haftalık iken karnımda öldü. Şimdi cerrah paşa üniv. Yaptırıcaz. Problemim tüplerim tıkalı...
kıslar merhabalar .. ne zamandır yazamıyorum kususra bakmayın.. kv yanımda yoğunum.. sizler iyisinizdir umarım... ben ağustosun son haftası gidicem ankaraya Allah yardımcımız olsun kıslar.. bakalım başlayacak mıyım yeniden...????????????
selam kızlar
mirage beni de ekler misin canım, yaş 26, ankarada yasıyorum, genartta yaptıracagım, bilinen sorun eşimde sayı ve morfoloji , bilinmeyen başkaca bir şey yoktur umarım :)
kızlar, ben daha iyiyim nedense, 2 milyondan 76 milyona topiğinde bir arkadaş daha hamile kaldı, umut oldu bize de...
darısı bizlere inşallah..
etrafımdaki salak patavatsız insanları da Allaha havale ediyorum...
daha 2 aylık hamilekeyken belini tuta tuta yürüyenini mi sorasrsınız, o kadar bebek isteyip olunca da keşke gecen sene olsaydı bu sene çok sıkıntıdayız diyeni mi arasınız, 22 yaşında yaşım geciyor hemen hamile kalmam lazım diyenini mi ararsınız, hepsinden bıktım ve görüşmeyi de kesiyorum.. kimseyi sallamıyorum
herkesin hayatı kendine, eşimle mutluuyum, kızlar geçen hafta eşimle büyük bir sınav atlattık, anladım ki bu mesele benim evliliğimi etkiliyor, o yüzden artık kafama takmamaya eşimi üzmemeye karar verdim, iki gün ağladı eşim hem de benim yüzümden..
beni sinir eden insanlarla bundan böyle görüşmüyorum
slm herkesee..bırkac gundur ıcım sıkılıyor sıcaklar da cabası..ıcımden hıcbıse yapmak gelmedı..temmuz ayı da bıtıyor eylul e bıraz daha yaklasıyoruzz..stres yapmaya basladım benılk denemede bırseyın farkında degıldım ama ınsan tecrube edınce bırtakım seylerı stresı artıyormus sızler nasılsınız
yine bir tuhafım bu akşam. bütün günü eltimlerle geçirdik. 4 yaşındaki çok sevdiğimiz yeğenimiz ve 3,5 aylık yeni yeğenimizle 4 kişilik bir aile...biz de olabilecek miyiz kocamla bu şekilde bir aile? ya hiç olamazsak? ben ömür boyu bugünkü gibi boş mu hissedeceğim?
as tatlım..o sıkıntılar bendede var sorma bazen vazgeçmek bile istiyorum bazen biran önce vakit geçsin tedaviye başlayayım diyorum içimde bir korku var kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanki motive sorunum var malesefben 2 yıl ara verdim tedavi olayına galiba o yüzden yaşadığım bu karışık duygular umarım hepimiz için güzel olur sonu mutlulukla biter
bugun herkes bır hos sanırım..
bugün değil tatlım ben ablamlar gidp de kendimle başbaşa kaldım kalalı bir hoşum...
eylul e kadar toparlanmanın bır yolunu bulmalıyız ( yoksa Allah korusun bır de antıdepresan kullanımı ıcın ertelenecek tedavılerımız..
iftarda dua ederken engelleyemiyorum ki gözümdeki yaşları yalvarırken rabbime akıyo gözlerim
slm herkesee..bırkac gundur ıcım sıkılıyor sıcaklar da cabası..ıcımden hıcbıse yapmak gelmedı..temmuz ayı da bıtıyor eylul e bıraz daha yaklasıyoruzz..stres yapmaya basladım benılk denemede bırseyın farkında degıldım ama ınsan tecrube edınce bırtakım seylerı stresı artıyormus sızler nasılsınız
arkadaşlar listeye benide eklermisiniz yaş 27 rahim yapışıklığı sorunum 2. denemem ilki gen art negatif ikincisi euruofertil tüp bebek olacak kısmetse.
uzun zamandır yokum çünkü hala kendime gelemedim negatifim sonra misafirim çok oldu acımı yaşayamamıştım ev boşalınca anladım yeni öğrenmiş gibi oldum
bütün pazar pazartesini bizde aynı şekilde geçirdik eltimin 4 yaşında ve 5 aylık çocuklarıyla ama etkilenmiyorum ben pek eşim iki günü onlarla doya doya yaşadı çocuk hasretini bi kez daha onlarla giderdi ama ne bileyim yine de alıştım ben galiba başklarının mutluluğuyla mutlu olabilmeye...
eylul e kadar toparlanmanın bır yolunu bulmalıyız ( yoksa Allah korusun bır de antıdepresan kullanımı ıcın ertelenecek tedavılerımız..
as tatlım..o sıkıntılar bendede var sorma bazen vazgeçmek bile istiyorum bazen biran önce vakit geçsin tedaviye başlayayım diyorum içimde bir korku var kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanki motive sorunum var malesefben 2 yıl ara verdim tedavi olayına galiba o yüzden yaşadığım bu karışık duygular umarım hepimiz için güzel olur sonu mutlulukla biter
inşallah( ben bazen cok ıyı oluyorum sankı karsılasacagım butun sorunlara gogus gerebılecekmısım gıbı gelıyor bazen de ıste..kendıme o kadar kızıyorum kıı..sankı hemen hamıle kalacakmısım gıbı tedavıyı yaza bırakmıstım..hazıranda aldıgımız negatıfle gümledım ogretmenım ben ve derdımın bırı de okulla bırlıkte o surec nasıl gececek hıtereskopı cekılıcek gelecek ay onun stresı apayrı..sen cektırdın mı canım nasıl bıse bu..anestezı altında olucakmıs gercı ama sonrasını merak edıyorum agrı sızı oluyor mu
hitereskopi dediğin rahim filmiyse daha önce söyledim mi bilmiyorum ama filmden 2 saat önce apranax fort al, nerdeyse birşey hissetmiosun. adet sancısı gibi oluo. zaten kısa sürüyo.
yok cnm o cekıldı bana..bu ayrıymıs kamerayla gırılecekmıs ıcerı ..eger ppolip vb bıseler varsa temızlenecekmıs(
niye bugün hepimiz böyle bir bunalımız ki?