eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hoşgeldin ilknuray. Bu denemende iyi şanslar canım...

Nerelerdesin ilknuuur? Allah beraberinde olsun arkadaşım. Ankaraya gittiğinde senden haber alabilecek miyiz?

Kızlar 22 kişi olmuşuz. Zaman yaklaştıkça topicimiz kalabalıklaşıyor ve heyecan da artıyor. Haydi rast gele, bakalım ilk kim başlıycak...

slm herkesee..bırkac gundur ıcım sıkılıyor sıcaklar da cabası..ıcımden hıcbıse yapmak gelmedı..temmuz ayı da bıtıyor eylul e bıraz daha yaklasıyoruzz..stres yapmaya basladım ben ılk denemede bırseyın farkında degıldım ama ınsan tecrube edınce bırtakım seylerı stresı artıyormus sızler nasılsınız

cnm yaa bu söylediklerinin çoğunu hemen hemen hepimiz yaşıyoruz malesef insanlar çok acımasız olabiliyorlar ama napalım ALLAH ım daha büyük dert vermesin..
bende ilk tedavimi gen arta olmuştum benim sonucum negatif oldu ama inşş sen güzel haber verirsin bize:))

as tatlım..o sıkıntılar bendede var sorma bazen vazgeçmek bile istiyorum bazen biran önce vakit geçsin tedaviye başlayayım diyorum içimde bir korku var kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanki motive sorunum var malesef ben 2 yıl ara verdim tedavi olayına galiba o yüzden yaşadığım bu karışık duygular umarım hepimiz için güzel olur sonu mutlulukla biter

arkadaşlar listeye benide eklermisiniz yaş 27 rahim yapışıklığı sorunum 2. denemem ilki gen art negatif ikincisi euruofertil tüp bebek olacak kısmetse.

as tatlım..o sıkıntılar bendede var sorma bazen vazgeçmek bile istiyorum bazen biran önce vakit geçsin tedaviye başlayayım diyorum içimde bir korku var kendimi hiç hazır hissetmiyorum sanki motive sorunum var malesef ben 2 yıl ara verdim tedavi olayına galiba o yüzden yaşadığım bu karışık duygular umarım hepimiz için güzel olur sonu mutlulukla biter[/QUOTE]

inşallah ( ben bazen cok ıyı oluyorum sankı karsılasacagım butun sorunlara gogus gerebılecekmısım gıbı gelıyor bazen de ıste..kendıme o kadar kızıyorum kıı..sankı hemen hamıle kalacakmısım gıbı tedavıyı yaza bırakmıstım..hazıranda aldıgımız negatıfle gümledım ogretmenım ben ve derdımın bırı de okulla bırlıkte o surec nasıl gececek hıtereskopı cekılıcek gelecek ay onun stresı apayrı..sen cektırdın mı canım nasıl bıse bu..anestezı altında olucakmıs gercı ama sonrasını merak edıyorum agrı sızı oluyor mu

uzun zamandır yokum çünkü hala kendime gelemedim negatifim sonra misafirim çok oldu acımı yaşayamamıştım ev boşalınca anladım yeni öğrenmiş gibi oldum

bütün pazar pazartesini bizde aynı şekilde geçirdik eltimin 4 yaşında ve 5 aylık çocuklarıyla ama etkilenmiyorum ben pek eşim iki günü onlarla doya doya yaşadı çocuk hasretini bi kez daha onlarla giderdi ama ne bileyim yine de alıştım ben galiba başklarının mutluluğuyla mutlu olabilmeye...

inşallah ( ben bazen cok ıyı oluyorum sankı karsılasacagım butun sorunlara gogus gerebılecekmısım gıbı gelıyor bazen de ıste..kendıme o kadar kızıyorum kıı..sankı hemen hamıle kalacakmısım gıbı tedavıyı yaza bırakmıstım..hazıranda aldıgımız negatıfle gümledım ogretmenım ben ve derdımın bırı de okulla bırlıkte o surec nasıl gececek hıtereskopı cekılıcek gelecek ay onun stresı apayrı..sen cektırdın mı canım nasıl bıse bu..anestezı altında olucakmıs gercı ama sonrasını merak edıyorum agrı sızı oluyor mu[/QUOTE]

sana moral olmak istesem ne fayda ben gün geçtikçe dağılıyorum ama toparlayamıyorum....

iftarda dua ederken engelleyemiyorum ki gözümdeki yaşları yalvarırken rabbime akıyo gözlerim

deme oyle uuff bak aglattın sımdı benı de...bugun bır arkadasımın daha negatıf haberını aldım nasıl aglıyordu telefonda..alısırsın dedım ıkı gun sonra daha az aglayacaksın emın ol dedım..alıstık aslında ama bır sonrakı surecte Allah korusun negatıf olursa onu dusunemıyorum...adet olucam karnım felaket agrıyor..negatıfın ustune bu ıkıncı adet..sanırım ben bu yuzden boyleyım bugun...hıc bu kadar koymamıstı adet olmak..

kızlar, toplamalıyız kendimizi, bugün haberlerde rahim nakli olan derya hanım vardı ya hatırlar mısnızı onun embrıyolarının transferi bekleniyormuş, 8 embriyosu varmış , inşallah dilediğine kavusur...belki de en zor süreç onun ama onun umudu bizimkinden daha büyük, gözlerindeki ışık çok güzeldi..inşallah Allahım umutlarını cektiiği acıları boşa çıkarmaz...bu haberi görünce çok duygulandım, insanlar nelerle mücadele içinde, biz de mücadele ediyoruz ama şükür halimize, Allahım hepimizin yüzüne baksın inşallah...

çiğdemcim genartta negatif demişsin görüşlerini yazabilir misin ? dr. aysun hanım seninki kimdi?

bende de var stres sorunu. bir gün çok umutluyum diğer gün çok umutsuz. ilk denemede başarısız olmaktan çok korkuyorum, başarısız olursa ne hale geleceğimi bilmiyorum. dibe vurmaktan, umudumu yitirmekten korkuyorum.

arkadaşlar listeye benide eklermisiniz yaş 27 rahim yapışıklığı sorunum 2. denemem ilki gen art negatif ikincisi euruofertil tüp bebek olacak kısmetse.

ekledim canım. umarım bu defa başarırsınız.

ben yapamıyorum malesef hala başkalarının mutluluğuna mutlu olabilme işini ( kendime acıyorum sürekli.

eylul e kadar toparlanmanın bır yolunu bulmalıyız( yoksa Allah korusun bır de antıdepresan kullanımı ıcın ertelenecek tedavılerımız..

ben onu da yaşamıştım. 5 yıllık işimden çıkarılıp bunalıma girip antidepresan kullanmıştım. bir de onun bitmesini beklemiştim hamile kalmaya çalışmak için. daha o zaman sorunumuz olduğundan haberim yoktu. tam iyiyim derken hayatımın bu yeni stresiyle gümlemiştim.

inşallah ( ben bazen cok ıyı oluyorum sankı karsılasacagım butun sorunlara gogus gerebılecekmısım gıbı gelıyor bazen de ıste..kendıme o kadar kızıyorum kıı..sankı hemen hamıle kalacakmısım gıbı tedavıyı yaza bırakmıstım..hazıranda aldıgımız negatıfle gümledım ogretmenım ben ve derdımın bırı de okulla bırlıkte o surec nasıl gececek hıtereskopı cekılıcek gelecek ay onun stresı apayrı..sen cektırdın mı canım nasıl bıse bu..anestezı altında olucakmıs gercı ama sonrasını merak edıyorum agrı sızı oluyor mu[/QUOTE]

hitereskopi dediğin rahim filmiyse daha önce söyledim mi bilmiyorum ama filmden 2 saat önce apranax fort al, nerdeyse birşey hissetmiosun. adet sancısı gibi oluo. zaten kısa sürüyo.

hitereskopi dediğin rahim filmiyse daha önce söyledim mi bilmiyorum ama filmden 2 saat önce apranax fort al, nerdeyse birşey hissetmiosun. adet sancısı gibi oluo. zaten kısa sürüyo.[/QUOTE]

yok cnm o cekıldı bana..bu ayrıymıs kamerayla gırılecekmıs ıcerı ..eger ppolip vb bıseler varsa temızlenecekmıs(

hitereskopi dediğin rahim filmiyse daha önce söyledim mi bilmiyorum ama filmden 2 saat önce apranax fort al, nerdeyse birşey hissetmiosun. adet sancısı gibi oluo. zaten kısa sürüyo.

yok cnm o cekıldı bana..bu ayrıymıs kamerayla gırılecekmıs ıcerı ..eger ppolip vb bıseler varsa temızlenecekmıs([/QUOTE]

ama rahim filmi çekildiyse zaten polip gözükürdü onda. bende öyle gördü de aldı polipleri...

yok cnm o cekıldı bana..bu ayrıymıs kamerayla gırılecekmıs ıcerı ..eger ppolip vb bıseler varsa temızlenecekmıs(

ama rahim filmi çekildiyse zaten polip gözükürdü onda. bende öyle gördü de aldı polipleri...[/QUOTE]

tam olarak gorunmuyormus rahım fılmınde bu kameralı oldugu ıcın kucuk yapısıklıklar polıpler vb daha net gorunuyormus..bır de doktorum rahım ıcerısınde bazen balık agı gıbı yapısıklıklar olabılıyor embrıyo bu yuxdne de tutunamıyor dedı ..bakıcas ıncelıces dendı..aman ne bılım ya deneme tahtası olduk cıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…