eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm arkadaşlar..... eylül adayları arasına benide alırmısınız..... gördüğüm kadarıyla epey kalabalık bir grup.... hepimizin derdi anne olabilmek ... inşallah bu mübarek aylada dualarımız kabul olur ve bebeklerimiz kucağımıza alabilirz

tabi ki alırız...hoş geldin. eylüle daha vakit var diye temmuz topicine nispeten biraz daha yavaş bizim topicimiz ama yakında hareketlenmeye başlıycak ve her ismin yanında hamile işareti olacak inşallaaaah, bu mübarek ayın hemen ardından...sen de bilgilerini ver ekleyeyim seni listeye...

aslında benim tedavi 2 dir erteleniyor o yüzden eylül ayına sarktı o yüzden sizin gruba dahil olmak istedim
yaş 35 eşim 38 bu
3.tüp bebek denemem olacak
ssperm sayısı ve kalitesinde problem var
evlilikte 8 dolmak üzere eylülde 9 olacağım inş
izmir kent hastanesinde tedavi göreceğiz inşallah (tadilat biterse-ertelemelerde tadiat yüzünden oldu bu arada)

Herkeze merhaba arkadaşlar
Yarın bende dr gidiyorum görüşmek için
Belki benim tedavi ağustosdada olabilir
Bakalım dr ne diycek ben ilki haziranda yaptırmıştım.
Bu ikinci olucak eylüle kadar çatlıycam herhalde
İlkindeki gibi çok heyecanlıyım
Offfffffff aslında iyi etmiyorum sonunda çok üzülüyorum ama yaaaa tutarsaaaaa

hadi bakalım hayırlısı canım...hazirandan ağustosa 3 ay geçmiş olduğuna göre herhalde dondurulmuş kullanacaksınız değil mi?

hadi bakalım hayırlısı canım...hazirandan ağustosa 3 ay geçmiş olduğuna göre herhalde dondurulmuş kullanacaksınız değil mi?

Dondurulmuşumuz yok canım sil baştan başlıycaz dr bu sefer 3 tane yerleştir diycem
Ne olucak bilemiyorum
İnşaallah bu sefer olur:18::18::18::18::18:

Dondurulmuşumuz yok canım sil baştan başlıycaz dr bu sefer 3 tane yerleştir diycem
Ne olucak bilemiyorum
İnşaallah bu sefer olur:18::18::18::18::18:

ama sıfırdan almak için 6 ay geçmesini beklemiyorlar mı hormon ilaçlarından dolayı?

bir de bana 35 yaşın altında olduğum için birden fazla embriyo transferini kabul etmiyorlar... o yüzden de ihtimal düşüyor.

ama sıfırdan almak için 6 ay geçmesini beklemiyorlar mı hormon ilaçlarından dolayı?

Canım beklemek için 2 yada 3 ay yeterliymiş.
Ben ilk denememi haziranda oldum 2 tane yerleştirildi.
Kanunen yasak ama birazda doktorun insiyatifine kalmış
Çoğu kişiye iki tane yerleştiriyo. Hem kendi potansiyeli için hemde hastanın memnuniyeti için
Çünkü nede olsa her ikisininde şansı artıyor
Anlıycan burası türkiye herkez kafasına göre yapıyor
Bu arada benim yaşta 29

Son düzenleme:

nerde tedavi görüyorsun?

canım benimm inşallah...şu sözü hiç unutmayalım hepimiz.''YÜCE RABBİM KULLARINA VERMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZMIŞ''topiğimiz giderek kalabalık olmaya başladı bu arada maşşalllaaahhhALLAH IM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH...

YOL ARKADAŞLARIM BU MÜBAREK RAMAZAN AYINDA HEP DUALARIMDASINIZ.İNŞALLAH BENDE SİZİN DUALARINIZDAYIMDIR.ALLAH KENDİNDEN ÇOK BAŞKASI ADINA YAPTIĞIN DUAYI DAHA ÇABUK KABUL EDERMİŞ.HEPİMİZ BİRBİRİMİZİN DUACISI OLALIM İNŞALLAH...ALLAH HEPİNİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ...

AMİN arkadaşım amin...Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere evlat nasip etsin inşallah...

bir de bana 35 yaşın altında olduğum için birden fazla embriyo transferini kabul etmiyorlar... o yüzden de ihtimal düşüyor.

cnm tedavini yapan dr la konuş isterse 2 tanede transfer edebilir bana öle yapmıştı hatta dr 3 tane etmek istedi ama hastane müsade etmedi.. dr un elinde birazda ama kıstte varsa eğer her türlü olur merak etme boşuna stres yapma.

Aaaa noldu yaaaa kk niye siliyosun sayfalarımızı durup dururken. O kadar uğraşıoz yazcaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…