eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam kızlar

mirage beni de ekler misin canım, yaş 26, ankarada yasıyorum, genartta yaptıracagım, bilinen sorun eşimde sayı ve morfoloji , bilinmeyen başkaca bir şey yoktur umarım :)

kızlar, ben daha iyiyim nedense, 2 milyondan 76 milyona topiğinde bir arkadaş daha hamile kaldı, umut oldu bize de...
darısı bizlere inşallah..
etrafımdaki salak patavatsız insanları da Allaha havale ediyorum...
daha 2 aylık hamilekeyken belini tuta tuta yürüyenini mi sorasrsınız, o kadar bebek isteyip olunca da keşke gecen sene olsaydı bu sene çok sıkıntıdayız diyeni mi arasınız, 22 yaşında yaşım geciyor hemen hamile kalmam lazım diyenini mi ararsınız, hepsinden bıktım ve görüşmeyi de kesiyorum.. kimseyi sallamıyorum

herkesin hayatı kendine, eşimle mutluuyum, kızlar geçen hafta eşimle büyük bir sınav atlattık, anladım ki bu mesele benim evliliğimi etkiliyor, o yüzden artık kafama takmamaya eşimi üzmemeye karar verdim, iki gün ağladı eşim hem de benim yüzümden..

beni sinir eden insanlarla bundan böyle görüşmüyorum

merhaba arkadaşım hoşgeldin.haklısın oluruna bırakmak gerekıyor, biz kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz neden olmuyor diye.etrafımızda pek ço geçketen düşüncesi< insanlar var her gördiklerinde yokmu birşey demeleri beni benden alıyor.ağızlarının payın vermek gerekiyor ama bende onu yapamıyorum.görüşmemek en hayırlsı

hoşgeldin canım işallah uğurlu gelcek bu topic bize.
Ben artık gerçekten şuna karar verdim. Çocuğu olan daha doğrusu buna hemen sahip olan insanlar bunu bizden daha çok takıyo. Bunların psikolojisi bizden daha bozuk bence yaaa :) bu tür insanlar takmışlar bu meseleyi kafaya nedense olmayan biz saplantı yapan bu tipler aklım ermedi bu işe. Bencede en iyisi hayatından çıkarmak muhattap olmamak..

selam kızlar nasılsınız yaa benim geçen ay prolaktinim biraz yüksekti ilaç kullandım dün test yaptık tekrar bu kezde çok düşmüş acaba ilacın etkisi olabilir mi?

arkadaşlar mrb ,ben de temmuzda negatif alanlardan;((((( eylülde devam)))

hayırlısı olsun üzülme ama bu kadar kısa süre sonra tedaviye takrar başlıyorlarmı bana en az 3 ay ara olmadan olmaz demişlerdi sen bilirsin ama biraz daha bekle bence ilaç yüklemesinden vucut dengesi alt üst oluyor valla

canım benim inan aynı durumdayım bi de demezler mi' çok şükür ben isteyince hemen hamile kaldım,eğer kalamasam şunları yapacaktım ,sen dene bence' böle dediklerinde çok sinirleniyorum 1nasip eden canı veren Rabbim ,bize de yazmıştır inşallah , evlat fakiri etmesin bizi

canım ben haziranda başladım tedaviye temmuz başı öğrendim 2 regl geçecek 3. de

canım ben haziranda başladım tedaviye temmuz başı öğrendim 2 regl geçecek 3. de

hayırlısı olsun hazır başlamışken devam diyorsun arayı soğutmamayım diye inşallah bu denemen son olur ve haberlerini alırız hep beraber bende ilk 2 denemede hemen başlayacam dedim ama 1 sene geçti

hayırlısı olsun hazır başlamışken devam diyorsun arayı soğutmamayım diye inşallah bu denemen son olur ve haberlerini alırız hep beraber bende ilk 2 denemede hemen başlayacam dedim ama 1 sene geçti

neden başlamadın tekrar, benim eşim çok ısrar ediyo , yoksa ben birincide negatifi görünce hem de herşey yolunda gitmişken ,tüm gemileri yakmıştım bi daha gitmem diodum o ikna etti

selam canım. hoşgeldin. listeye ekledim. bu anlattıklarının hepsini ben de yaşadım. yalnız değilsin buna emin ol ve hepsi bir gün geçecek. buna inan.

arkadaşlar mrb ,ben de temmuzda negatif alanlardan;((((( eylülde devam)))

seminaycım hoşgeldin, listeye eklememi istersen bilgilerini gönder. inşallah bu defa olacak...

tamam ne bilgisi yazayım
haziranda ilk tüp bebek denememi yaptırdım negatif kimyasal bile olmadı hiç tutunmamışlar
ben de endometrioma var pko var eşimde morfoloji sorunu 2. denemem eylülde olacak inşallah

neden başlamadın tekrar, benim eşim çok ısrar ediyo , yoksa ben birincide negatifi görünce hem de herşey yolunda gitmişken ,tüm gemileri yakmıştım bi daha gitmem diodum o ikna etti

aslında eşinin ısrarcı olması iyi vakit kaybın olmuyor en azından ama vucüt için yorucu oluyo tabi
negatif sonucu alınca hemen deneyecem diyorum ama vakit geçitk bugün yarın bugün yarın 1 yılı buldu ben 2 kez denedim şimdi 3 deneyeceim kısmetse yılda 1 defa deniyorum anlayacağın

Benide alın aranıza bende eylül yada ağustos da tüp bebek yaptırıcam kısmetse benim bir aşılama 1 de tüp bebek deneyimim oldu. Tüp bebek tuttu fakat bebek 14 haftalık iken karnımda öldü. Şimdi cerrah paşa üniv. Yaptırıcaz. Problemim tüplerim tıkalı...

Son düzenleme:
kıslar merhabalar .. ne zamandır yazamıyorum kususra bakmayın.. kv yanımda yoğunum.. sizler iyisinizdir umarım... ben ağustosun son haftası gidicem ankaraya Allah yardımcımız olsun kıslar.. bakalım başlayacak mıyım yeniden...????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…