ben adet oldum ondan sonucum pozıtıf olabılseydı olmayacaktım
benim reglim de yeni bitti ondandır belki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adet oldum ondan sonucum pozıtıf olabılseydı olmayacaktım
benim reglim de yeni bitti ondandır belki :)
oooooooooooooo kızlar bu ne hal böyle
toplayın kendiniz bakayım bırakmak yok kendinizi
hayata pozitif bakıyoruz çünkü yakında hepimiz olacağız ..... hadi bakalım gülümsüyoruz
:):) delirmeyız demı eylule kadar:):) bu arada sahura az kalmıs ben yatayım canım ıyı geldı konusmak..ıyı geceler Allah rahatlık versın:):)
oooooooooooooo kızlar bu ne hal böyle
toplayın kendiniz bakayım bırakmak yok kendinizi
hayata pozitif bakıyoruz çünkü yakında hepimiz olacağız ..... hadi bakalım gülümsüyoruz
bende bugün yarın ikinci adetimi olucam diyorumki bi mucize olsa ve ben adet olmasam :) galiba bende adet beklediğim için böyleyim....
en çok bana koyan da ne biliyo musunuz kızlar babam tüp bebeğe kadar bilmiyodu annem söyleyince 'küçüklüğünden beri nerde bebek görse kucağından indirmiyodu vardı gözüne bi görünecek insan bu kadar çocuk delisi olur mu' demiş negatifi aldığım gün aradı iyimisin dedi iyiyim sen nasılsın dedim ee ne var ne yok iyimisin dedi defalarca anladım ki çok üzülmüş... biliyorum çünkü konuşamaz anlatamaz duygularını ama evlenince evini arabanı almadan çocuk yapmaya da sıcak bakmaz bizim evimiz yok arabamız yok neyimiz var neyimiz yoksa bebek yoluna yatırıyoruz ve benim katı kuralları olan babam bile herşeyden geçti haber bekliyo bunu hissettemek çok acıydı....
ama unutmayın şunu ben biliyordum ama bi kez daha inandım gördüm bu bi sınav rabbim egomuzu kıskançlık duygumuzu inancımızı sınıyor çevremde ne kadar evli kadın varsa hamile çok sevdiğim bi ablam var 3. çocuğuna hamile yemek yapamıyo ve ben hergün yemek yapıp onu çağırıyorum iftara en yakın arkadaşım hamile haberini aldığından beridir benimle görüşmüyo üye olduğum sendika sekreteri hamiile eltim martta doğum yaptı eltimin yiğeni 10 hafta önce evlendi 9haftalık hamile iş arkadaşlarımı ve samimi olmadıklarımı saymıyorum bile etrafımda hayatım boyunca bu kadar çok hamile olmamıştı bu bi tesadüf olamaz... ama rabbim o kadar büyükki biliyor içimi zerre kıskançlık duygusu yok içimde
selam kızlar yazdıklarınızı okudum az önce herkeste bir hüzün bir bunalım...bu topik böle olmamalı olmasın ne olur...iyi düşünelim iyi olsun olur mu?
gerçi bende iyi değilim ama...ya kızlar çok alakasız ama sizlere sormak istedim bi de?benim adet sonrası kahverengi akıntılarım geliyo.adetim yani kırmızı kan 5 günde bitiyo sonrası 5-6 gün kahverengi sürüyo normal mi sizce?öfff öffff cumaya randevu aldım gidip kültür yaptırıcam.daha önce smeer temiz çıktı kistte yok dediler neden sizce bu kokusuz sulu kahverengi akıntı?tüp bebek öncesi enfeksiyon falan olmaması lazım di mi?
3-4 ay öncede olmuştu bu kokusuz sulu kahverengi akıntı doktor fitil verdi geçti ama bu kadar sık tekrarlaması normal mi sizce?öffff öffffffff
YA RABBİM BİR BEBİŞİM OLSA YANİ HEPİMİZİN İNŞ.BU KADAR AKINTIYMIŞ KAHVEYMİŞ VALLAHİ TAKMAYACAĞIM AMA BİLİYORUM BEBİŞİM OLANA KADAR RAHİMİME İYİ BAKMAK ZORUNDAYIM...
Sizlerin adet kanamaları nası oluyo adet sonrası bitmeyen sulu kahve akıntılarınız oluyo mu(((((
selam kızlar yazdıklarınızı okudum az önce herkeste bir hüzün bir bunalım...bu topik böle olmamalı olmasın ne olur...iyi düşünelim iyi olsun olur mu?
gerçi bende iyi değilim ama...ya kızlar çok alakasız ama sizlere sormak istedim bi de?benim adet sonrası kahverengi akıntılarım geliyo.adetim yani kırmızı kan 5 günde bitiyo sonrası 5-6 gün kahverengi sürüyo normal mi sizce?öfff öffff cumaya randevu aldım gidip kültür yaptırıcam.daha önce smeer temiz çıktı kistte yok dediler neden sizce bu kokusuz sulu kahverengi akıntı?tüp bebek öncesi enfeksiyon falan olmaması lazım di mi?
3-4 ay öncede olmuştu bu kokusuz sulu kahverengi akıntı doktor fitil verdi geçti ama bu kadar sık tekrarlaması normal mi sizce?öffff öffffffff
YA RABBİM BİR BEBİŞİM OLSA YANİ HEPİMİZİN İNŞ.BU KADAR AKINTIYMIŞ KAHVEYMİŞ VALLAHİ TAKMAYACAĞIM AMA BİLİYORUM BEBİŞİM OLANA KADAR RAHİMİME İYİ BAKMAK ZORUNDAYIM...
Sizlerin adet kanamaları nası oluyo adet sonrası bitmeyen sulu kahve akıntılarınız oluyo mu(((((
ayyy cnm yaaaa çok duygulandım biliomusun benim babamda böyle çok kızıyordu çocuk istememe erkenden öğrenciydim çünkü :) hele bi okulunu bitir işini bul sonra düşün derdi ama ben çok sabırsız davrandım bir düşük yaşadım herkesden çok babam üzüldü şimdi tedavim için sürekli dr araştırır her gün arar şuraya götüreceğim seni buraya götüreceğim diye ( bizde elimizde ne var ne yok herşeyi tedaviye yatırdık tam 4 sene her ay dr daydım öle şeyler yaşadıkki ama olsun bebeğim olsunda herşeyim feda olsun onun için..
bu arada 2 sene önce yaptırdım ben tüp bebeği dediğim gibi 4 sene her anım dr da geçmişti tüp bebek son oldu negatif sonuç aldım sonra eşimle karar aldık ara vermek için dershaneye kayıt oldum bütün yaşadıklarımdan uzaklaşayım kpss ye gireyim dedim dershanenin ilk günü yanıma bir kız geldi oturabilirmiyim dedi otur dedim kız karnını tutuyo hamileymiş 4 aylık anlatıp duruyo ilk gece kalmışım istemiyodum falan filan nese dedim boşver çiğdem ertesi gün oldu bi baktım arka sırada bir kız 7 aylık hamile eee yuh dedim koca dershanede 2 hamile var bizim sınıfada benim dibimde eşim hemen sınıfını değiştir falan dedi ama değiştirmedim hayat böyle bundan kaçış yok dedim şimdi bi tanesiyle çok samimiyim sürekli görüşüyorum napalım bizimde kaderimiz buymuş galiba çok takmamak lazım ama elimizde değil aslında yaşadığımız hissettiğimiz kıskançlıkda değil ama insanlar anlamıyor işte umarım bizde meleklerimize kavuşuruz bu son olur inşşş hepimiz için..
Merhaba hamile adayları benide listeye eklermisiniz bu ay ilk tüp bebek denememi yaptım ama olmadı yumurta gelişmedi eylülde kısmet olursa tekrar deneyeceğiz bende yumurtalıklarımda çikolata kisti var yumurta rezerv azlığı ve fsh 22
kızlar bu arada birşey diycem, ben temmuz tüpçülerini de takip ediyorum :)) valla onlar hiç bizim gibi değiller. acil silkelenmemiz lazım. bugün itibariyle kendim başta olmak üzere hepinize aklından olumsuz ihtimal geçirmeyi yasaklıyorum. geldiği anda kışt diyceksiniz tamam mı? asla telafuz etmeyeceğiz olmama ihtimalini. bu işte verilen başarı oranı %50 ise biz de o olumlu %50'lik dilimdeyiz. anlaştık mı?