eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm canım hosgeldın..oncelıkle cok gecmıs olsun umarım sana da ugur getırır bu topıc..yumurta kalıtesını arttırmak ıcın ıncır kürü duymustum ben tam olarak nasıl yapıldıgını bılmıyorum ama ınternetten arastırırsan mutlaka cıkar karsına..ayrıca bana doktorum ekstra vıtamınler verdı doktoruna sorsaydın keske alınabılecek seylerı..genetık hastalık derken nasıl bır hastalık bıraz acıklarmısın canım..

canım once yazdım geldı mı bılmıyorum yenıden yazayım.. oncelıkle hosgeldın ve gecmıs olsun..yumurta kalıtesı ıcın ıncır kürünü duymustum ama nasıl yapıldıgını tam olarak bılmıyorum..ınternetten arastırabılırsın bunu..onun dısında bana doktorum kalıteyı arttırmak amaclı gnc nın vıtamınlerını vermıstı..doktorun onermedı mı boyle bıse sana? ınsallah saglıklı kalıtelı bol yumurtan olur da bebegını kucagına alırsın canım..tekrar hosgeldın aramıza:)

mirage psikiyatriste gitmenin bir faydası oluyor mu?ben de ara ara düşünüyorum...neler yapıyor mesela?

selam canım... Ekledim listeye. Yaşını ve nerede tedavi olacağını da yazarsan onları da eklerim. Inşallah bu defa herşey yolunda gider ve bebişini kucağına alırsın...

canım yaşım 32 eşim 34 merkez belli değil henüz karar vermedim bayram sonu gideceğim konuşmaya amin canım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım allahın izni ile

ohhh ne güzel 24 kişi olduk şimdiden gittikçe kalabalıklaşıyoruz
mirage canım isim listesine sıra numarası eklermsin

Son düzenleme:

Selam canım ;

Hoşbuldum. Ben kendim cam kemik hastasıyım. Belki basında falan duymuşsundur. Bu hastalığın %50 ihtimalle çocuğuma geçme riski var. O yüzden normal tüp bebek tedavisinden sonra PGT denilen işlem yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer edilecek. Bulunmazsa maalesef tedavi iptal O yüzden çok yumurtam olması gerekiyor. İncir kürünü duydum. Ama yapmadım. Ben de folik asit ve omega 3 kullanıyorum. Her gün fındık yiyorum.. Böyle işte Bu arada ben Memorial'da tedavi görüyorum. Beni de listeye ekleyebilirsiniz.

iyi de ben kendimi bildim bileli hiç kırmızı adetim olmadı en fazla ilk 3 gün belki onun dışında hep kahverengi akıntı şeklinde hiç sebebini sormadım da pcos dır die

Rabbim , evlat nasip ettiklerin senden nasıl dua edip istedilerse ben de öyle dua ediyorum,öyle istiyorum,Rabbim nolur bize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et,

Arkadaşlar, hala inanamıyorum ama ben HAMİLEYİMMM.Bu bir mucize,Büyük Allahımın mucizesi.Binlerce şükür olsun ona.Geçen ay tüp bebek tedavisi sonucu kimyasal gebelik yaşamıştım.Bu ay hiç birşey yatırmadım.ekimde tekrar deneyecektik.Ve hamileyim.Bu kelimeyi yazmak bana da nasip oldu sonunda.Allahım tüm isteyenlere bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah..

goun aydin......................

gözün aydın allah tamamına erdirsin... ben de belki olmuştur die bugün bhcg verdim ama negatifti darısı isteyen herkesin başına...

goun aydin......................

gözün aydın allah tamamına erdirsin... ben de belki olmuştur die bugün bhcg verdim ama negatifti darısı isteyen herkesin başına...

Teşekkür ederim.Allah sizede nasip etsin inşallah.Tuba bende ilk 2 aşılamamın sonrasındaki ay hep bekledim belki... diye, testler yaptım, yaptırdım.Ama tüpten sonra bırakmıştım ekime kadar ne test yaptıracaktım ne de olması için bişey yapacaktım.Fakat dün içimden bir ses şiddetle test yapmamı söyledi sanırım hissettim.Önce idrar testi ardından bugün kan verdim. Allah olsun dedi artık sanırım.İnşallah seninkide çok bekletmeden gelir....

inşallah canımm

tebrik ederim çok sevindim senin adına allah inşaalah bebek isteyen herkese bu sevinci yaşatır..... bu mübarek aylarda rabbimin sana bahşettiği bir mucize gerçekten.... inşallah sağ salim kucağına alırsınız bebeğinizi hayırlı uğurlu bir evlat olur

tatlım hayırlı olsun çok güzel bir haber bu topiğin ilk hamile haberi sanırım çok sevindim RABBİM tamamamına erdirsin inşşş..

canımm hayırlı ugurlu olsun ..rabbım tamamına erdırsın kucagına almayı nasıp etsın ınsallah:):) bu arada kımyasal gecelık yasadım demıssın tup bebekten sonra adet oldun mu?merak ettım..adetın ustune mı hamıle oldugunu ogrendın?

Teşekkür ederim redhairgirl. Evet tüp bebekten sonra kimyasal gebelik oldu sonrada adet oldum 25 haziranda.Bu ayda 24 temmuz gibi adet olurum diyordum ama olmadım bugün son adet tarihimin üzerinden 33 gün geçmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…