eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

evet canım rahatlarsın hayırlısıyla. ikinci reglıne başlayacaksın değılmı miragecim.az kaldı desene

Mirage canım hayırlısı olsun adetin başlıo galiba. Keşke gelmeseydi 1 gün bile geciktiğinde bu konuda bu kadar umursuz olmamıza rağmen ne kadar umutlanıoruz dimi.. Benimde 5 gün var yumurtlamam geçene kadar falan hiç düşünmüodum 1 hafta kala saplanıo aklıma gün sayıyorum ondan sonra

bu arada benim adet tarihlerim gecikmeden düzenle giderse 18 eylül eylül ayındaki adet tarihim o zaman başlamayı düşÜnüyorum çünkü ağustos sonunda şehir dışında olcaz önceden planlı.. Eylül sonuna doğru olcak benim transferim kısmetse..

slsm arkadaşlar..kısmetse bende eylül gibi tedaviye başlıyorum..bu ay film çekineceğim herşeyim hayırlısı olsun ama çok heycanlıyım benim 2. tedavim olacak kısmetse..

aynen öyle, ne kadar düşünmüyoruz desek de umutlar hiç bitmiyor bu işte.

slsm arkadaşlar..kısmetse bende eylül gibi tedaviye başlıyorum..bu ay film çekineceğim herşeyim hayırlısı olsun ama çok heycanlıyım benim 2. tedavim olacak kısmetse..

hoşgeldin cigdem, iyi şanslar sana da. sizde sorun ne?

canım ben ilaca ayrı tüp bebeğe ayrı rapor diye bişey duymadım ama dediğim gibi her yerde farklı uygulamalar oluyor merkezin seni yönlendirir bence onlarla bi konuş

chablisss sen kentte yaptıracakmışsın orayı çok duydum hatta bi yakınım ilk denemesinde hamiş kaldı umarım sende hayırlısıyla hamiş kalırsın canım sana bişi sorcam hastaneyle konuştunuzmu ne kadar ücret istiyorlar

slm çiğdem benimde ikinci denemem olacak hayırlısıyla insan her denemede ilki gibi heycanıyo inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağız

ortak sıkıntıları paylastıgım arkadaslarım..herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum..bu mubarek hayırlı ayın yuzu suyu hurmetıne rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah...hepınız dualarımda olucaksınız..dualarınızda olmak dıleklerımle..sevgıler..:)

amin canım. tedavimizin ramazandan hemen sonraya denk gelmesi güzel bir şans. bol bol dua etmek gerekiyor. zaten hep ediyoruz da...bugünden başlayarak hepimiz burdaki arkadaşları da ekleyelim dualarımıza. hiç firesiz herkesin hamile kaldığı bir topic olarak rekor kıralım inşallah...

inşallah canım inşallah :) bu arada dıkkatımı cektı herkes pozıtıf bu cok guzel :):)

canım işallah ilk seferde tutar bizimde.. Biz kentin tüp bebek merkez başkanı israel aruha gittik. Tekrar spermiogram istedi kentte. Aşılamada olabilir tüp de dedi sizin kararınıuz olcak dedi. Bizimde 2 aşılamamız olduğu için tüp dedik artık.. Muhtemelen ilaçlarla falan 6000 civarı bişey tutcak 2500 dolarmış tüp bebek. İlaçlarla 1000 gibi tutar dedi çünkü yaşın genç yumurtalar kendiliğinden gelişiyo fazla ilaç kullanmaya gerek kalmıcak dedi. İşte böle canım.. Sende izmirdemisin

selam kızlar,
ben de eylül ya da ekim gibi düşünüyorum, iş yerimdeki yoğunluğa da bağlı, keşke çalışmıyor olsaydım (8
bizim sorun, eşimde sayı ve morfoloji sorunu var, dna hasar testi yaptırdık sonuç beklıyoruz, muhtemelen bir şeyler çıkar çünkü zaten varikosel vardı...anlıycagınız moralim sıfır, üstelik bugün adet oldum(
aralıkta kendılıgımden hamile kaldım, ama kalbi durunca aldılar, bir de kürtaj geçmişim var, o zamandan beri adetlerim de azaldı, bana bir histeroskopi şart yani, tüplerin durumunu da bilmiyorum, rahim filmi çekinmedim..nedense bir hamileliğim olduğu için dr gerke görmedi, oysa bi kürtaj geçirdim ne oldu sonra bilmiyorum...
genartta aysun hocayla başlıyacagım kısmetse..ama nedense çok umutsuzum kızlar, bana da bir şeyler söyleyin, benimle hamile kalanlarbu aylarda doğuruyor, benden sonra 2 arkadasım hamile kaldı, üstelik yakın arkadasım ben hamile oldugumu söylediğimde hiç sevinmedi ben kürtaj oldum ertesi ay hamile kaldı, koşa koşa bana söylemeye geldi, bu nedir yani? kimseyle de görüşmek istemiyorum, eşimi de suçluyrum offf bilmiyorummm

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum güzel topicimizin güzel anne adayları :) işallah ramazan boyunca hem kendimize hem birbirmize ettiĞimiz dualar sayesinde eylülde müjdeler alcaz :)

bu arada ben oruç tutamıyorum allah affetsin arada bir tutmaya çalışıcam ama malum izmir çok sıcak susuzluk çok zor oluyo ve de 9a 20 kala iftar.. Allah tutanlara sabır versin..

canım hoşgeldin işallah hep birlikte kavuşuruz yavrularımıza. Genelde hep erkek faktörlü dikkat ettimde... Bende ilk zamanlar eşime gıcık oluyodum bazen hem sorun onda olup hem nasıl bu kadar umarsız oluyo diye.. Ama onunda içten içe üzüldüğünü anladığımda bundan vazgeçtim.. Sigarayı bile bırakabildi geçen aralık kii içenler biliyordur senelerce içen kişiler için ne kadar zor bunu yapmak..
Bu arada da dediğin gibi en zoru sosyal çevren en yakın bildiğin insanlar saçma sapan laflar söylerler.. İncitmeye çalışırlar ama işte hepsi sınav bize olduğu kadar o kişilerin insanlığı adına da onlara sınav. Sanıolarki çocuk doğurmak onların marifeti. Allahın bunu nasip ettiğinin farkında bile değiller. Bizimde bu süreçte en çok vakit geçirdiğimiz arkadaşlarımız tüp bebekle çocuk sahibi olan arkadaşlarımız oldu.. Çünkü aynı yollardan geçtiler yargılamadan konuşabiliyolar.. Allahım bizede nasip etsinde işallah başkalarından göremediğim anlayışı ben etrafımdakilere göstercem..

hayırlı ramzanlar...bu mübarek günlerde Allah ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah...hemen arkasından hepimiz sevinelim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…