- 20 Nisan 2012
- 498
- 172
ben de regl oldummm(( o %2 için neler vermesdimmm:)) oyyy kıslar yarın fsh yaptırcam bakalım kaç çıkcak:))
ben de ihtimali düşünüp yapmadım zaten çörekotunu, ama tavsiye için teşekkürler yine de. yavaş yavaş gelmeye başladı kırmızılar...rahatlarım şimdi en azından...buhran geçiriyorum 1 haftadır...
evet canım rahatlarsın hayırlısıyla. ikinci reglıne başlayacaksın değılmı miragecim.az kaldı desene
Mirage canım hayırlısı olsun adetin başlıo galiba. Keşke gelmeseydi 1 gün bile geciktiğinde bu konuda bu kadar umursuz olmamıza rağmen ne kadar umutlanıoruz dimi.. Benimde 5 gün var yumurtlamam geçene kadar falan hiç düşünmüodum 1 hafta kala saplanıo aklıma gün sayıyorum ondan sonra
bu arada benim adet tarihlerim gecikmeden düzenle giderse 18 eylül eylül ayındaki adet tarihim o zaman başlamayı düşÜnüyorum çünkü ağustos sonunda şehir dışında olcaz önceden planlı.. Eylül sonuna doğru olcak benim transferim kısmetse..
slsm arkadaşlar..kısmetse bende eylül gibi tedaviye başlıyorum..bu ay film çekineceğim herşeyim hayırlısı olsun ama çok heycanlıyım benim 2. tedavim olacak kısmetse..
canım ben tüp bebeği antalya tüp bebek merkezinde düşünüyorum.ama rapor işini afyondan almayı düşünüyorum.canım şimdi hem tüp bebek hem ilaç için iki ayrı rapor veriyorlarmış doğrumu acaba.bu şekıldemı oluyor.
Mirage canım hayırlısı olsun adetin başlıo galiba. Keşke gelmeseydi 1 gün bile geciktiğinde bu konuda bu kadar umursuz olmamıza rağmen ne kadar umutlanıoruz dimi.. Benimde 5 gün var yumurtlamam geçene kadar falan hiç düşünmüodum 1 hafta kala saplanıo aklıma gün sayıyorum ondan sonra
bu arada benim adet tarihlerim gecikmeden düzenle giderse 18 eylül eylül ayındaki adet tarihim o zaman başlamayı düşÜnüyorum çünkü ağustos sonunda şehir dışında olcaz önceden planlı.. Eylül sonuna doğru olcak benim transferim kısmetse..
slsm arkadaşlar..kısmetse bende eylül gibi tedaviye başlıyorum..bu ay film çekineceğim herşeyim hayırlısı olsun ama çok heycanlıyım benim 2. tedavim olacak kısmetse..
ortak sıkıntıları paylastıgım arkadaslarım..herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum..bu mubarek hayırlı ayın yuzu suyu hurmetıne rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah...hepınız dualarımda olucaksınız..dualarınızda olmak dıleklerımle..sevgıler..:)
amin canım. tedavimizin ramazandan hemen sonraya denk gelmesi güzel bir şans. bol bol dua etmek gerekiyor. zaten hep ediyoruz da...bugünden başlayarak hepimiz burdaki arkadaşları da ekleyelim dualarımıza. hiç firesiz herkesin hamile kaldığı bir topic olarak rekor kıralım inşallah...
1 tane daha var canım, bir sonrakine başlıycam, bir sonraki 20 ağustos falan gibi olsa, başlayacağım tarih de eylülün ortasında falan olacaktır hayırlısıyla...
canım ben ilaca ayrı tüp bebeğe ayrı rapor diye bişey duymadım ama dediğim gibi her yerde farklı uygulamalar oluyor merkezin seni yönlendirir bence onlarla bi konuş
chablisss sen kentte yaptıracakmışsın orayı çok duydum hatta bi yakınım ilk denemesinde hamiş kaldı umarım sende hayırlısıyla hamiş kalırsın canım sana bişi sorcam hastaneyle konuştunuzmu ne kadar ücret istiyorlar
selam kızlar,
ben de eylül ya da ekim gibi düşünüyorum, iş yerimdeki yoğunluğa da bağlı, keşke çalışmıyor olsaydım(8
bizim sorun, eşimde sayı ve morfoloji sorunu var, dna hasar testi yaptırdık sonuç beklıyoruz, muhtemelen bir şeyler çıkar çünkü zaten varikosel vardı...anlıycagınız moralim sıfır, üstelik bugün adet oldum(
aralıkta kendılıgımden hamile kaldım, ama kalbi durunca aldılar, bir de kürtaj geçmişim var, o zamandan beri adetlerim de azaldı, bana bir histeroskopi şart yani, tüplerin durumunu da bilmiyorum, rahim filmi çekinmedim..nedense bir hamileliğim olduğu için dr gerke görmedi, oysa bi kürtaj geçirdim ne oldu sonra bilmiyorum...
genartta aysun hocayla başlıyacagım kısmetse..ama nedense çok umutsuzum kızlar, bana da bir şeyler söyleyin, benimle hamile kalanlarbu aylarda doğuruyor, benden sonra 2 arkadasım hamile kaldı, üstelik yakın arkadasım ben hamile oldugumu söylediğimde hiç sevinmedi ben kürtaj oldum ertesi ay hamile kaldı, koşa koşa bana söylemeye geldi, bu nedir yani? kimseyle de görüşmek istemiyorum, eşimi de suçluyrum offf bilmiyorummm