eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

merhabalar...olacağım iğnelerin acısı hiiiç yok benim gözümde. sağlıklı bir evladımız olsun da çektiğimiz 2 gün sürecek bir acı olsun...

kıslar zaman size de geçmiyormuş gibi geliyor muuuu???????????

işte diyorum ya eşim içmiuor diye sorun onda çıktı, içiyor olsa çıkmayacaltı demek. çünkü etrafımda içenlerin hiçbirinde çıkmadı... bizim tedavi yaptıracağımızı nerdeyse sokaktaki bakkal bile öğrenmiştir :)) Doktor da o kadar tembih etmişti, kimseyle paylaşmazsanız daha rahat edersiniz diye ama ben böyle rahatım, rol yapmadan...

kıslar zaman size de geçmiyormuş gibi geliyor muuuu???????????

off sorma, hele düşündüğüm zaman hiç geçmiyor. ben şimdi reglime odaklandım. çok fena psikolojim bozuldu çünkü. regl olmadan önce ruh sağlığım iyice gidiyor benim. yani birini verseler elime şu an harbiden dövebilirim :))) öyle negatif enerjim var üstümde. ağlama krizim de tuttu bugün. hem sağa sola sataşıyorum hem ağlıyorum.

slm dilek tüp bebek raporu için 35 yaş falan aranmıyor yanlış duymuşsun 35 yaş şartı 2 emriyo transferi için arıyolar ama oda doktorun insiyatifi yani probleme ve kaçıncı denemen ona göre yön veriyorlar yanlış hatırlamıyorsam rapor için 3 yıl evli olman,23 yaştan büyük olman ssk gün sayın ve 2 yada 3 iğneli aşılama şartları var dediğim gibi merkeze görede farklılıklar oluyor

dilekcim pardon yanlış okumuşum bir yıllık evlisin sanırım o konuyu tam bilmiyorum ama temmuz sonu kontrole gideğim senin için sorarım...

sakin ol miragecim anlıyorum seni sabretmet çok zor ama elden bişey gelmiyor bugünlerde geçecek inşallah RABBİMİN İZNİYLE bizlerde meleklerimize kavuşacağızreglin geldiğinde kontrole falan gidecekmisin?

sakin ol miragecim anlıyorum seni sabretmet çok zor ama elden bişey gelmiyor bugünlerde geçecek inşallah RABBİMİN İZNİYLE bizlerde meleklerimize kavuşacağızreglin geldiğinde kontrole falan gidecekmisin?

yok aysmacim artık ağustos sonuna kadar kontrol yok...hatta belki de tedaviye kadar...

arkadaşlar sizler tüp bebek raporu için başvuracakmısınız? bu konuda bilgisi olan yardımcı olsun bizlere.

slm birsen ben 2 aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm tüp bebek için rapor çıkardılar sana benden neler istediler anlatayım belki yardımcı olurum 2 iğneli aşılama özelde yaptırdıysan onların belgeleri ,en az 900 iş günü ssk dökümü,3 yıllık evlilik şartı,vukuatsız nüfus kayıtlar,nikah cüzdanı fotokopisi,23 yaşından büyük olacaksın ben bu evrakları götürdüm birde eşimi üroloji doktoruna gönderdiler çünkü tüp bebek raporunda 1 üroloji 2 kadın doğum doktorunun imzası gerekiyormuş tabi bunlar dokuz eylülün şartları sende hangi merkezi seçtiysen ara farklılıklar oluyor ve bu işlemler 2 ay kadar sürüyor malesef yani benim öyle oldu

yok aysmacim artık ağustos sonuna kadar kontrol yok...hatta belki de tedaviye kadar...

sanırım sen benden önce başlıycan iğnelere reglime az kaldı demişsin kaç gün kaldı tahminen...benim ay sonu yani 30 yada 1 temmuz ora gelir kontrole onun için sabırsızlıkla bekliyorum

moralim çok bozuk...bir bebişe o kadar ihtiyacım var ki...Allah ım sen sabır ver bizlere...kokusunu koklat...emzirmeyi nasip et...omu emzirirken öpmeyi...bi de kocamla da atıştık şimdi...bebişim olsa bu kadar kafaya takmam bile(ağlıcam şimdi yaaa(ya sabır ya selamet....

selam arkadaşlar bugün bi iki merkezle görüştüm benden bu testleri istediler HbsAg,AntiHIV1-2, AntiHCV Toxoplazma IgM, Rubella IgG daha önce bu konuda tecrübeli olanlar acaba bu ne testleri ve normal bi hastane de yapabiliyor muyuz?

kızlar tüp bebek yaptırmadan önce kan pıhtılaşması sorunu olup olmadığına bakıyorlar mı?kan pıhtılaşmasından çocuk düşebiliyomuş ya.ben tüp yaptırmadan önce bu testi yaptırabilir miyim?bu testin adı ne bilen var mı?yoksa tüp bebek doktoru önceden bu testin yapılması ister mi?

merhaba yasevcim ilk denemede istemiyolar bu testi düşük olursa istiyolar bildiğim kadarıyla ama sen doktorunla konuş belki ister yaptırır mesala ben ikinci denemeyi yaptırcam rabbim nasip ederse istiycem bende bu arada başka şeyler düşünmeye pozitif olmaya çalış biliyorum insanın aklından çıkmıyor ama rabbim hepimize sabır versin

slm gamze evet yaptırabiliyosun hatta ben sağlık ocağında aile hekimime yaptırmıştım...

canım yaaa 2.deneme diye yazmışsın.düştü mü bebişin?Allah ım 2.yi kucağına aldırmayı nasip etsin.
ben o testi bi ton para sayıcaz tüp bebeğe ya.... bende pıhtılaşma varsa tutupda düşerse diye yaptırmak istemiştim.acaba devlet hastanesine gitsem rica etsem doktor yapar mı bu testi?tüpü özele yaptıracağım için bu test içinde bi ton para vermek istemiyorum da.ne bileyim tüpten önce tüm önlemleri almak istiyorum.düşünüp düşünüp kuruyom kafada işte bütün bunların hepsini...

sanırım sen benden önce başlıycan iğnelere reglime az kaldı demişsin kaç gün kaldı tahminen...benim ay sonu yani 30 yada 1 temmuz ora gelir kontrole onun için sabırsızlıkla bekliyorum

canım normalde bugün olmam gerekiyordu ama olmadım. o yüzden de tansiyonum falan oynuyo, resmen fenayım...

olacak yasev olacak. bunu yaşayuan her çiftin evinde aynı şeyler oluyodur eminim. bir kere ne kadar kendimizi sakinleştirsek de hep gerginiz. ta ki sağlıklı bebeğimize kavuşana kadar...

canım ikinci kez düşük yapmadan istemiyorlar o testi. ama sen çok ısrar edersen parayla yaptırabiliyorsundur. adını söylemişti bana doktorum ama unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…