eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım çok teşekkür ederim.ben aşılama yaptırmadım hiç şimdide tüpler yok zaten ondan olmaz aşılama.niye o kadar uzzun tutuyorlar acaba rapor verme işini anlamadım çok uzun ya

Herkese günaydınnnnn
ya kızlar aslında mantıklı kan pıhtılaşması falan için önceden bilmek ama ben bu kadar düşünmek istemiorum açıkçası kalbimi iyi tutmak istiyorum zaten şurda az bi zaman var.. O zamanıda bunları düşünerek geçirmek istemiyorum
bu arada ben o testleri rubella falan hastanede yaptırmıştım sağlık ocağı rubella yapmamıştı.

Birde size bir tüyo ben işyerine sölemicem bunların ağzına düşceğime... Şöle düşündüm.. Transfer zamanı izin alcam sonrada rapor alcaz ya zaten o rapor zamanındada hamileyim ama düşük riskim olduğundan rapor verdi doktor dicem. Ee yalan da diil hani transferden sonra artık hamile olcaz ne de olsa işallah 12 gün sonra pozitifi görünce devam etcek.. Zaten adet olursakda düşük olmuş olcak otomatikman. Yani insanlara tüp bebek yaptım demektense düşük riski var demeyi tercih ettim.. Ama aileler bilcek mutlaka o ayrı...

Canım ilk denemede bizde aynı yalanı kullandık
Ama duymayan kalmamış hamile olduğumu
Daha sonra düşük yaptık dedik ama inan daha çok zorlandık
Bence saklayabildiğin kadar sakla

kız duysunlar napıyımm yoksa kadın doğumdan 10 gün rapor alıp ne dicem millete hemen arar sorarlar noldu diye. En kolay yalan bu geldi ne biliyim. Neyse o zaman gelsinde düşünürüz artık

kız duysunlar napıyımm yoksa kadın doğumdan 10 gün rapor alıp ne dicem millete hemen arar sorarlar noldu diye. En kolay yalan bu geldi ne biliyim. Neyse o zaman gelsinde düşünürüz artık

kıslarrrrrrrrr merhabalar....
sabahtan beri hastaneev arası gittim geldim.faranjit olmuşum(boğazım acıyo...amannn neyse asıl size sormak istediğim daha önce devlet hastanesinde kan pıhtılaşması testi yaptıran var mı?ben gitmişken kadın doğumdan da sıra alayım şu testi bi yaptırayım dedim.doktora tüp bebek yaptıracağımı ve bu testi istediğimi söyledim.saolsun doktor hem bunu hemde hemogram diye bir testi istedi.gittim kanı verdim öğpleden sonra sonucunu alabilirsin dediler.şaşırdım...bu test bu kadar basit mi?sanki başka formlarda okurken 1 haftada belli oluyor gibi yazmıştı kızlar...sonuçlarım verilen değer aralıklarına göre iyi çokkk şükür bu arada...

ben de iyi olmaya çalışıyorum da biraz zorlanıyorum. regl olmam gerekiyor, olamayınca sinir buhranı geçiriyorum. dün olmam lazımdı.

canım çok sıkıntı çekiyorsan sana bir tüyo vereyim.bir çay kaşığı çörek otunu bir su bardağında kaynat ve suyunu iç.akşam içersen sabaha regl oluyorsun.tabi biraz ağrı veriyor denemek istersen kesin çözüm.

canım geçmiş olsun evet öğleden sonra çıkıyor sonuçlar.sevindim iyi olduğuna.

geçmiş olsun canım testinide yaptırmışsın çok şükür güzel sonucu almışsın için rahatlamıştır yoksa insan düşünüp duruyor acaba kan pıhtılaşması olabilir mi diye bu konuda kafan rahat olur artık...evet benim ikinci deneme olacak nasip olursa ilkinde kimyasal gebelik yaşadın haziranda olmuştu transferim

canım çok teşekkür ederim.ben aşılama yaptırmadım hiç şimdide tüpler yok zaten ondan olmaz aşılama.niye o kadar uzzun tutuyorlar acaba rapor verme işini anlamadım çok uzun ya

canım eşini üroloğa gönderiyolar demiştim ya oradan randevu alamamıştım ben hemen ondan uzun sürdü sen hemen halledersin belki uzun sürmez nerede yaptırmayı düşünüyosun

canım eşini üroloğa gönderiyolar demiştim ya oradan randevu alamamıştım ben hemen ondan uzun sürdü sen hemen halledersin belki uzun sürmez nerede yaptırmayı düşünüyosun

canım ben tüp bebeği antalya tüp bebek merkezinde düşünüyorum.ama rapor işini afyondan almayı düşünüyorum.canım şimdi hem tüp bebek hem ilaç için iki ayrı rapor veriyorlarmış doğrumu acaba.bu şekıldemı oluyor.

kızlar ben hala regl olamadım. ben birşey olmadığını biliyorum ama beynime de anlatabilmek için eve gidince bir test yapmam gerekiyor sanırım.

15:30'a kadar yapmış olurum dumanım. ama göğüslerim falan ağrıyo yani. olacağımdan %98 eminim. o yüzde %2lik şansa da sahip olsaydım şimdi bugünleri yaşıyor olmazdım zaten...

hadı bakalım hayırlısı.o zaman aklında öyle bir düşünce varsa çörek otunu içme o zaman.ben ılla regl olmak istiyorsun diye duşunmuştum.onun için çörek otunu önermıştım.bızlerıde bilgılendır sonuçtan

ben de regl oldummm (( o %2 için neler vermesdimmm:)) oyyy kıslar yarın fsh yaptırcam bakalım kaç çıkcak:))

ben de ihtimali düşünüp yapmadım zaten çörekotunu, ama tavsiye için teşekkürler yine de. yavaş yavaş gelmeye başladı kırmızılar...rahatlarım şimdi en azından...buhran geçiriyorum 1 haftadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…