- 20 Nisan 2012
- 498
- 172
slm birsen ben 2 aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm tüp bebek için rapor çıkardılar sana benden neler istediler anlatayım belki yardımcı olurum 2 iğneli aşılama özelde yaptırdıysan onların belgeleri ,en az 900 iş günü ssk dökümü,3 yıllık evlilik şartı,vukuatsız nüfus kayıtlar,nikah cüzdanı fotokopisi,23 yaşından büyük olacaksın ben bu evrakları götürdüm birde eşimi üroloji doktoruna gönderdiler çünkü tüp bebek raporunda 1 üroloji 2 kadın doğum doktorunun imzası gerekiyormuş tabi bunlar dokuz eylülün şartları sende hangi merkezi seçtiysen ara farklılıklar oluyor ve bu işlemler 2 ay kadar sürüyor malesef yani benim öyle oldu
günaydın kızlarrr, nerdesiniz napıyosunuz???
Herkese günaydınnnnn
ya kızlar aslında mantıklı kan pıhtılaşması falan için önceden bilmek ama ben bu kadar düşünmek istemiorum açıkçası kalbimi iyi tutmak istiyorum zaten şurda az bi zaman var.. O zamanıda bunları düşünerek geçirmek istemiyorum
bu arada ben o testleri rubella falan hastanede yaptırmıştım sağlık ocağı rubella yapmamıştı.
Birde size bir tüyo ben işyerine sölemicem bunların ağzına düşceğime... Şöle düşündüm.. Transfer zamanı izin alcam sonrada rapor alcaz ya zaten o rapor zamanındada hamileyim ama düşük riskim olduğundan rapor verdi doktor dicem. Ee yalan da diil hani transferden sonra artık hamile olcaz ne de olsa işallah 12 gün sonra pozitifi görünce devam etcek.. Zaten adet olursakda düşük olmuş olcak otomatikman. Yani insanlara tüp bebek yaptım demektense düşük riski var demeyi tercih ettim.. Ama aileler bilcek mutlaka o ayrı...
iyiyiz mirage cı.kafaya bu konuyu fazla takmamaya çalışıyorum ve kendimi çalışmaya verdim.umarın iyi gelir.sen nasılsın canım
Canım ilk denemede bizde aynı yalanı kullandık
Ama duymayan kalmamış hamile olduğumu
Daha sonra düşük yaptık dedik ama inan daha çok zorlandık
Bence saklayabildiğin kadar sakla
Canım ilk denemede bizde aynı yalanı kullandık
Ama duymayan kalmamış hamile olduğumu
Daha sonra düşük yaptık dedik ama inan daha çok zorlandık
Bence saklayabildiğin kadar sakla
ben de iyi olmaya çalışıyorum da biraz zorlanıyorum. regl olmam gerekiyor, olamayınca sinir buhranı geçiriyorum. dün olmam lazımdı.
kıslarrrrrrrrr merhabalar....
sabahtan beri hastaneev arası gittim geldim.faranjit olmuşum(boğazım acıyo...amannn neyse asıl size sormak istediğim daha önce devlet hastanesinde kan pıhtılaşması testi yaptıran var mı?ben gitmişken kadın doğumdan da sıra alayım şu testi bi yaptırayım dedim.doktora tüp bebek yaptıracağımı ve bu testi istediğimi söyledim.saolsun doktor hem bunu hemde hemogram diye bir testi istedi.gittim kanı verdim öğpleden sonra sonucunu alabilirsin dediler.şaşırdım...bu test bu kadar basit mi?sanki başka formlarda okurken 1 haftada belli oluyor gibi yazmıştı kızlar...sonuçlarım verilen değer aralıklarına göre iyi çokkk şükür bu arada...
canım geçmiş olsun evet öğleden sonra çıkıyor sonuçlar.sevindim iyi olduğuna.
canım yaaa 2.deneme diye yazmışsın.düştü mü bebişin?Allah ım 2.yi kucağına aldırmayı nasip etsin.
ben o testi bi ton para sayıcaz tüp bebeğe ya.... bende pıhtılaşma varsa tutupda düşerse diye yaptırmak istemiştim.acaba devlet hastanesine gitsem rica etsem doktor yapar mı bu testi?tüpü özele yaptıracağım için bu test içinde bi ton para vermek istemiyorum da.ne bileyim tüpten önce tüm önlemleri almak istiyorum.düşünüp düşünüp kuruyom kafada işte bütün bunların hepsini...
canım çok teşekkür ederim.ben aşılama yaptırmadım hiç şimdide tüpler yok zaten ondan olmaz aşılama.niye o kadar uzzun tutuyorlar acaba rapor verme işini anlamadım çok uzun ya
canım eşini üroloğa gönderiyolar demiştim ya oradan randevu alamamıştım ben hemen ondan uzun sürdü sen hemen halledersin belki uzun sürmez nerede yaptırmayı düşünüyosun
kızlar ben hala regl olamadım. ben birşey olmadığını biliyorum ama beynime de anlatabilmek için eve gidince bir test yapmam gerekiyor sanırım.
kaç gibi yaparsın hemen nete gireyim bende
15:30'a kadar yapmış olurum dumanım. ama göğüslerim falan ağrıyo yani. olacağımdan %98 eminim. o yüzde %2lik şansa da sahip olsaydım şimdi bugünleri yaşıyor olmazdım zaten...
hadı bakalım hayırlısı.o zaman aklında öyle bir düşünce varsa çörek otunu içme o zaman.ben ılla regl olmak istiyorsun diye duşunmuştum.onun için çörek otunu önermıştım.bızlerıde bilgılendır sonuçtan