selam kızlar,
ben de eylül ya da ekim gibi düşünüyorum, iş yerimdeki yoğunluğa da bağlı, keşke çalışmıyor olsaydım
(8
bizim sorun, eşimde sayı ve morfoloji sorunu var, dna hasar testi yaptırdık sonuç beklıyoruz, muhtemelen bir şeyler çıkar çünkü zaten varikosel vardı...anlıycagınız moralim sıfır, üstelik bugün adet oldum
(
aralıkta kendılıgımden hamile kaldım, ama kalbi durunca aldılar, bir de kürtaj geçmişim var, o zamandan beri adetlerim de azaldı, bana bir histeroskopi şart yani, tüplerin durumunu da bilmiyorum, rahim filmi çekinmedim..nedense bir hamileliğim olduğu için dr gerke görmedi, oysa bi kürtaj geçirdim ne oldu sonra bilmiyorum...
genartta aysun hocayla başlıyacagım kısmetse..ama nedense çok umutsuzum kızlar, bana da bir şeyler söyleyin, benimle hamile kalanlarbu aylarda doğuruyor, benden sonra 2 arkadasım hamile kaldı, üstelik yakın arkadasım ben hamile oldugumu söylediğimde hiç sevinmedi ben kürtaj oldum ertesi ay hamile kaldı, koşa koşa bana söylemeye geldi, bu nedir yani? kimseyle de görüşmek istemiyorum, eşimi de suçluyrum offf bilmiyorummm