hoşgeldin yasev... listeye eklendin bile canım...inşallah sana uğurlu geliriz.
hoşbulduk canım.hemen eklemişsin beni de teşekküredrim.inşallah hepimize uğurlu gelir topiğin.
moralim bozuk aslında
tüp bebek denemesi yapan arkadaşımın yumurtaları alındıktan sonra döllenmediğini duydum.karıncağızına bile koymamışlar yumurtalarını.üzüldüm.negatif sonuçları duyunca ben de korkar oldum.sonuç negatif olursa nasıl tıparlanırım bilemiyorum.aşılamada tutmayınca o kadar ağrı acıdan sonra tutmadığı için üzülemedim bile...adet olduğumda yumurtalarım çok büyüdüğü için acillerden çıkamamıştık eşimle.ağrım geçsin canımı kurtarayım yeter diye düşünmüştüm o zamanlarda...şimdi yine ağrıyacak canım yanacak diye çookkk korkuyorum.
Allah ım bize sabırlar versin.kızlar bu arada size 2 sorum olucak.ananas gerçekten faydalı ama ben yumrtalar rahime koyulduktan sonrası için faydalı diye biliyorum.öncesinde de yemeye gerek var mı ki?tüp bebek yaptıran arkadaşımda bol bol tüketmişti eşinin spermi 4 milyon olmasına rağmen sonuç pozitif oldu ve gebeliğinin son anlarını yaşıyor şimdi.1 oğlu olucak:)
2. sorumsa ben 31 yaşındayım.1 tane mi yumurta koyuyorlar.doktora çok rica etsem 2 tane koyar mı?biri tutmazsa diğeri tutsun diye.hem de ikizde yetiştirebilirim diye düşünüyorum.tabi Allah verirse...
Yüce Rabbim hepimizin kucağını doldursun...