eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım yaa sorma kaç gündür gelemiyorum adam akılllı annemler yeni eve taşındı onlara yardım ediyorum bugün bi de ufak kaza atlattım elimin üstüne tahta çekmece düştü çok şükür kırık yok ama çok kötü ezildi elim sargılı o yüzden yazmakta zorlanıyorum sen nasılsın tatlım

ayyy şimdi okudum çok geçmiş olsun Allah korumuş diyelim.Nazara mı geldin şekerr.Dikkat et kendine .Miragi bebek heyecanı bni de ultrason heyecanı sardı hayırlısıyla şnu atlatırsam daha rahatlycm inşallh.Onun haricinde iyiyim.Beni de evime uzak bir tesise vermişler bakalım nasıl gidicm mecidiyeköye:KK43:(

ayyy şimdi okudum çok geçmiş olsun Allah korumuş diyelim.Nazara mı geldin şekerr.Dikkat et kendine .Miragi bebek heyecanı bni de ultrason heyecanı sardı hayırlısıyla şnu atlatırsam daha rahatlycm inşallh.Onun haricinde iyiyim.Beni de evime uzak bir tesise vermişler bakalım nasıl gidicm mecidiyeköye:KK43:(

teşekkür ederim canım ikinizde güzel haberlerle döneceksiniz inş. hakkaten sıkıntı olur seni için uzak olması Allah yardımcın olsun

nereye gitcen canım sürekli burda olamıcam demişin.. canm ben hemen sana yoğurdun alaasını tarif edeyim ben asla hazır sütte almam yoğurta.. bak şimdi 1 kilo süte 1 yemek kaşığı yoğurdu koy canım (ben her hafta en az 3 lt. sütle yapıyorum yani 3 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum lt.sine göre ayarlarsın.) 40 C ısınmış fırına at canım 4.30 saat dursun öyle. sonra al dolaba koy, ertesi gün taş gibi yoğurdunu afiyetle yersin şeker :KK66: fırında alt üst ısıtma programı varsa onu seç yoksa normal ısıt yeter.

boyacım canım teşekkür ederim ama benim fırınım yok davul fırınım var, beceremiyorum diye hiç almadım, davuldada bazen börek yemek güzel oluyor çok nadir kek yapıyorum başka bişey abartısız bilmiyorum.

gamzecim çok geçmiş olsun, dikkat et canımcım kendine..

canım benim eşimde de sperm problemi var biz daha önce keçiboynuzu pekmezi kullandık pek faydasını görmedik şimdi keçiboynuzunu kaynatıp içiriyorum inş. faydasını görürüz tatlım

canım bizim denemediğimiz şey kalmadı geçen sene öğrendik eşimin durumunu geçen sene denemiştik pekmezide kürünüde polenler aldık arı sütü balları aldık pek faydası olmadı diye düşünüyorum kibarlı panax aldık dünya para verdik ona felan ama keçi boynuzu pekmezini tekrar başlıcam bu arada eşim tekrar doktora başlıcak inşallah yükselir kendilinden olsun diye beklemiyorum da birdahaki tedaviye yükselsin bari

gamzecim çok geçmiş olsun, dikkat et canımcım kendine..
sağol canım teşekkür ederim
bende merak etmedim desem yalan olur inş bir sıkıntı yoktur canım gelir yakın zamanda
yaaa profiline baktım ismi gri renkle sanki profili kapatılmış bloke olmuş gibi anlamadım
canım bizim denemediğimiz şey kalmadı geçen sene öğrendik eşimin durumunu geçen sene denemiştik pekmezide kürünüde polenler aldık arı sütü balları aldık pek faydası olmadı diye düşünüyorum kibarlı panax aldık dünya para verdik ona felan ama keçi boynuzu pekmezini tekrar başlıcam bu arada eşim tekrar doktora başlıcak inşallah yükselir kendilinden olsun diye beklemiyorum da birdahaki tedaviye yükselsin bari

canım hiç belli olmaz o kadar çok duydum ki sperm sayısı düşük olupta hamile kalan Allah tan ümit kesilmez tatlım

sağol canım teşekkür ederim

yaaa profiline baktım ismi gri renkle sanki profili kapatılmış bloke olmuş gibi anlamadım

canım hiç belli olmaz o kadar çok duydum ki sperm sayısı düşük olupta hamile kalan Allah tan ümit kesilmez tatlım

canım bir ara bebeğimolsununda adresi öyle gitti ayşe başka adrs alıp gelse haberdar etse kendinden iyi olurdu

canım napıyon tekrar tedavi düşünüyormusun ya ne tuhafız bebeği kaybettiğim gün bile bir sonraki tedaviyi düşünüyoruz hemen yaptırmıcam tabiki ben kendimi toparlıcam 1 sene felan geçsin diyorum canım senin sorununda eşinden peki bişeyler kullanıyormusunuz keçi boynuzu kürü felan iyce araştırcam
canım ya mikro olacak diye doktorlar bilgi veriyor mu ben doktorumu çok seviyorum güveniyorum da ama kafama takıldı acaba bizimki mikro değilmiy di diye

iyiyim canım saol sen nasılsın? yok canım ben şu an düşünmüyorum.. o stresi kaldırabileceğimi düşünmüyorum şuan.. sende iyi düşünmüşsün canım ara verme konusunu dinlen tabii.. vücudununda ihtiyacı vardır buna..çok ii yaparsın yani...canm biz eylül de öğrendik eşimin durumu ve ilk testte 400 000 çıktı sperm ..tabi biz şok :) sonra ben hemen nette ne yapılabilir araştırdım bu keçiboynuzu kürü çok yaygındı e basit bişide tabi ekimde başladım 2. spermiogramda 1 milyon 2. de de 2 milyon çıktı yani eşimin spermleri yükseldi... ki ekim sonundan beri de yaptırmadık belki şimdi dahada ykselmiştir .. birde canım biz ankarada bi androlog var araştırdık tabi ve gittik adama işinin en iyisi bu erkek infertilitesinde.. dr. eşime durumuyla ilgili iğne verdi 2-3 de ilaç ama çok pahalıydı bizde o ara çok masraf yaptığımız için açıkcası biraz cimrilik yaptık almadık onları.. ilk tedavide tutmazsa 2.cide yaparız dedik ve adam o kadar iyiki mail yolu ile seni tedavi ediyor şayet çok gerekiyor isede 1 kere gitmen yetiyor sonrasını yine gelmeyin mail yolu ile halledelim diyor.ve bize döndüğümüzde tekrar kendsi mail attı tüp bebek sonucunu bana bildirin eğer olumsuz olursa sizi farklı yönde tedaviye alacağım dedi.bunun üzerine bizde negatifi alınca durumu aanlattık sizin iğneleri kullanmadık falan die.. şimdi dr. eşime bir ilaç verdi sperm vitamini gibi bir ilaç onu içiyor eşiniz tedaviye karar verdiğinde tekrar mail atın ona göre de iğnelere başlayacağı dedi.. bizde bu şekilde ilerliyoruz şimdilik..

Gamzear Canım benim çok Çok geçmiş olsun.şimdi daha iyisin umarım
Mirageeee yarın test günüüüü İnşallah güzel haberler vereceksin bizeee:KK49:
Havinim maşallah her şey yolunda gidiyor
Hkere sorma canım aşı vurundum beni mahvetti ölüyordum nerdeyse:KK43:
Herkesler iyidir umarım:KK16::KK16:

merve canım hoşgeldin geçmiş olsun ne iğnesi oldun da seni mahvetti

teşekkür ederim canım derdi veren rabbim sabrınıda verir inşallah valla canım bende anlamıyorum embriyolar 1. kalitede oluyor tedavi bitiyor dediğim gibi ciddi erkek faktörü diyor tabi eşim bunu duyunca bidaha yıkılıyor onun için ne kadar zor görüşmeye gitcez 3 4 gün içinde gine böyle derse bende iyce sorcam

kızlar mikroenjeksiyonla tüp bebek arasında fark varmış demi mikroenjeksiyon başarı şansını daha artırıyormuş öylemi peki bu mikro yu kimlere uyguluyorlar bilginiz varmı
Canım benim mikroenjeksiyon hakkında bilgim yok detaylı. Ama eşini sen ferahlat. Dediğim gibi o kadar sıkıntı olmuş olsaydı eşinde yumurtalar döllenmezdi. Bunu anlat eşine stres yapmasın yazık.
kızlar ben hiç iyi değilim. bugüne kadar ne güzel idare etmiştim. regl gazı diye birşey vardır, tam anlatabilecek miyim bilmiyorum. regl olmadan önce gurul gurul bir gaz olur aşağılarda. işte ondan yaşıyorum şimdi :KK43: sanırım geliyor kırmızılar yine. ne zaman bitecek bu hasrate Allahım yaa :KK43:(( ölcem mutsuzluktan.
Miragem lütfen yaa yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Unut kırmızıları falan. Lütfen iyi olmaya bak heyecanla bekliyoruz güzel haberini
canım kızlar söylemiş zatende ilaçla hallediyorlardı onu.hatta tedavinle aynı anda bile ilerletebilirler.. benmde çalışmıyor dedi sol troid ama çok azdı benm sorun olmaz dedi çok düşerse ilaç verip tedavinle ilerletiriz demişti dr..

canım benim benim troidim normal doktoro göre vucuduma sıkıntısı olmuyan bir troid ama benim doktorum dediki şuanda tüp bebek yapmasan sıkıntı yok ama tedavinin sonunda olası bir gebelik ilerliyen haftalarda düşükle sonuçlanır biz bunun önüne geçeceğiz ilaç kullanarak inş yani troid hapına başlasan tedavinle sıkıntı olmaz canım troide sebep tedavini aksatmanada gerek yok yani inş herşey senin içinde güzel olur rabbim hepimizin bu bekleyişlerini son bekleyişler eylesin rabbim bizleri hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlarla sevindirsin inş

İlginiz için sağolsun kızlar. Tek korkum transfere engel bi durum olur mu diye bu endişemizde Dr. A gidince atacam inşallah. Geçmişi düşünmek bile istemiyorum acaba troid mi engeldi sebepsiz infertilite ve boş gebeliğime inşallah böyle bi ihtimal yoktur yoksa Dr.uma olan güvenim azalacak Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Başkasına desem ne var bunda der ama maalesef bizim için en ufak bi sorun bile dağlar kadar büyük geliyo. Çünkü bu tüp denemeleri son şansımız

Canım ya çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın. Ayy içim bi tuhaf oldu haa ne ağrırki şimdi. En kısa zamanda geçer inşallah

bende diyorum nerelerde bu kız.. geçmiş olsun canım. hayırdır dokundumu aşı, benim kolum 1 hafta ağrıdı üstüne yatamadım bile, ama abartmayayım dedim kendimce, onun harici başka bişi yapmadı, 15 gün sonra 2. dozu vuruncam. sen vazgeçmiştin doktorun mu yapalım dedi kuzum

Canım benim mikroenjeksiyon hakkında bilgim yok detaylı. Ama eşini sen ferahlat. Dediğim gibi o kadar sıkıntı olmuş olsaydı eşinde yumurtalar döllenmezdi. Bunu anlat eşine stres yapmasın yazık.

Miragem lütfen yaa yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Unut kırmızıları falan. Lütfen iyi olmaya bak heyecanla bekliyoruz güzel haberini

İlginiz için sağolsun kızlar. Tek korkum transfere engel bi durum olur mu diye bu endişemizde Dr. A gidince atacam inşallah. Geçmişi düşünmek bile istemiyorum acaba troid mi engeldi sebepsiz infertilite ve boş gebeliğime inşallah böyle bi ihtimal yoktur yoksa Dr.uma olan güvenim azalacak Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Başkasına desem ne var bunda der ama maalesef bizim için en ufak bi sorun bile dağlar kadar büyük geliyo. Çünkü bu tüp denemeleri son şansımız

canım benim tedaviye başlamadan doktorun troid tahlili yaptırmadımı oda soru işareti canım tedavimle başladım troid hapına ve kullandığım sürece gebeliktede sıkıntı olmuyacak rabbiminde izniyle yani ilk başta bakılmamışsa ve troidde sıkıntı varsa bu gebelikle sorun teşkil ede biliyo canım inş senin içinde bundan sonrası her daim daha iyi güzel olur

Allah 3 şekilde cevap verir ;

1-evet der ; istediğini verir
2-hayır der ; daha iyisini verir
3-bekle der vee en iyisini verir.. AMİN İNŞAALLAAAHHH

canlar ben kaçıyorum kociş korku filmi indirmiş onu izlicez.. hepinize ii gecelr...

miragem hayırlı haberlerle açarım yarın inş.. topiği... byessssss

bende diyorum nerelerde bu kız.. geçmiş olsun canım. hayırdır dokundumu aşı, benim kolum 1 hafta ağrıdı üstüne yatamadım bile, ama abartmayayım dedim kendimce, onun harici başka bişi yapmadı, 15 gün sonra 2. dozu vuruncam. sen vazgeçmiştin doktorun mu yapalım dedi kuzum

Canım aynen dokundu galiba birazda bünyem hassasmı ne böyle şeyler hep beni bulur
Kalbimi sıkıştırdı resmen kolumu uyuşturdu mide bulantısı halszlik yaptı
Ağlamaktan içim dışıma çıktı.2. dozu vurunmayacağım kesinlikle
Sormaa eşim zorla götürdü beni sağlık ocağına tiroid varya bende onu ölçtürdüm hemen hemşireye dedi
Aşı vurunacaz diye yokta diyemedim yakalandım:))
Sen nasılsın iyimsin

Hoşbulduk canım nasılsın iyimisin tetanoz aşısı vurundum havinim
İki gündür ölüyordum nerdeyse ağlamaklı geçti valla

ben iyiyim şükür seni merak ettik ama bu gününe şükür diyelim diyosun yani şimdi nasılsın bıraz daha iyimisin

X