canım ben anlatacaktımki baktım mirage gayet güzel anlatmış..artık tüp bebek yöntemi kullanılmıyor hatta diyebiliyorumm..mikroda şans daha yüksek çnkü zaten döllenmiş embriyo transfer ediliyor yani döllencekmi diye beklenmiyor..
canım regliye benzer durumlar yaşanıyor gebeliktede biliyorsun umudunu kaybetmeden bekle son gecen rabbime dua et gerisi ondan gelecek en hayırlı cevaptır.. birazdan kur an okuyacağım canım herzamanki gibi sana da diğer arkadaşlara dua edeceğim.. inş bebişin sennledir canım
canım bizimki mikroydu. sperm sayısı çok azsa, spermde problem varsa bu yöntemi kullanıyorlar. fark şu: tüp bebekte spermleri yıkıyor yumurtanın yakının bırakıyor, spermlerden biri kendi döllüyor yumurtayı. mikroenjeksiyonda embriyolog en iyi bir tek spermi seçip kendi yumurtanın içine enjekte ediyor. döllenme de kolay oluyor bu yolla.
kızlar ben hiç iyi değilim. bugüne kadar ne güzel idare etmiştim. regl gazı diye birşey vardır, tam anlatabilecek miyim bilmiyorum. regl olmadan önce gurul gurul bir gaz olur aşağılarda. işte ondan yaşıyorum şimdisanırım geliyor kırmızılar yine. ne zaman bitecek bu hasrate Allahım yaa (( ölcem mutsuzluktan.
teşekkür ederim canım. Allah kabul etsin inşallah. acaba yarın bu saatlerde nasıl bir ruh hai içinde olacağım. ne tuhaf de mi? hayat bir gün öyle bir gün böyle. kasık ağrısı hamilelikye de oluyor diye biliyorum ama bu guluk guluk gaz hali de oluyor mu ki?
canım hamilelikte en büyük sorunlardan bridir gaz biliyosun inş herşeyi güzele hayra yoralım bebişin sana sıkı sıkı tutunuyo rabbimin izniyle canım sakın stres yapma
amin canımm rabbim sizlere de bu duyguyu tattırsınn
canım inşallah bu kez tedavin sorunsuz olacak kucağına aldığın günleri de göreceğiz inşallahhh
rabbim herkese nasip etsin bazen o kadar zorlanıyorum ki elimden bişey gelmiyo ağlamaktan başka ikiz gebeliğin zorlukları gerçekten çok fazlaymışş rabbim kolay hamilelikler nasip etsin
AMİN HAVİNİM AMİİİİİN. ne kadar güzel dua etmişsin öyle. duyulur inşallah duan havinim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Daha büyük dertlerden korusun bizi.
herkeze günaydın gerçi ben hiç uyumadımda kızlar hepinize teşekkür ediyorum evet yaşım küçük daha 1 yılda 3 tane tüp bebek yaptırdım çok yıprandm 3 de birbirinden berbat bitti valla napacam nasıl toparlancam bilmiyrum kendimiçok caresiz hissediyorum rabbim benim yüzümüde güldürecekmiki acaba eşim işe gitti bu koca evde yanlızca kaldım
dün gece çok ağladım tutamadım kendimi eşime 3 ay sonra bida yaptırırız dedim olmaz dedi çok yıprandın dedi olsun ben yıpranayımda göreyim mükafatını yani eşim istemiyor tekrar tedavi beklicez diyor bekleyince eline ne geçecek biiyorum
doktora tedaviye başlamak için gidiyoruz durumunuz iyilerde daha kötüsü var diyor olur bu durumda olur diyor yaptırıyoruz negetifi alıp gittiğimizde neden olmuyor dediğimizde ciddi erkek faktörü var diyor şimdi gitcez gine aynısını dicek kızlar hem emriyolarda 1. kalitedeydi anlamıyorum ben inanın kızlar sorun eşinden olupta bikisel bişeyler kullanan varmı yardım cı olun bana
yazdığın dua gözlerimi yaşarttı amiiin lerle bende katılıyorum.
inş. rahimin hazır olup bebişlere hazır bir yatak haline gelsin onlarda annelerine tutunsun
heyecanla takip ve dua ediyorum bu kez tedavin bebekle nihayet bulsun inş...
canım gece 2 de okudum mesajını gözyaşlarımla .. Allah razı olsun dualarımızı duysun İnşallahhhh
Canım valla kafam karıştı o kadar test yapılıyor tedaviye başlamadan troide mi bakmadı yeni mi çıktı bende bilemedim. Ultrason içinde 13 Şubat'a gün verdiler. Şubat adetimde kontrole gidecem ya o zaman söylerim artık yada ultrason durumuna göre kontrolümü ertelerim. Zihnim bulandı anlayacan
Zaten bende diyetisyene gitmeye karar verdim transferden önce 3 5 kilo veriyim diye orda yapılan tahlillerde çıktı. Şimdi bi kaç test. Daha verdi onlarla beraber bir yol çizilecek heralde
İnşallah canım benim bakalım nolacaksa artık
Ayy maşallah arkadaşına. Bakalım Dr. Troid düzelince gebelik ihtimali artar derse o zaman transferi ertelerim belki. Hakkımızda hayırlısı senin içinde şafak bitti. Hayırlı mutlu haberlerle gelmeni umuyorum
Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun. Dr.un söylediğine katılmıyorum ben. Sorun erkek faktörüyse embriyo oluşturulduğuna göre bu faktör ortadan kalkmış demektir. Embriyo oluşmasa anlarım erkek faktörü olmuyor diye. Öyle bi mantık yok yani. Kaldıki 1. Kalite bide.
Evin tekrardan hayırlı olsun canım. Ben biraz sadeciyim bana kalsa sade yaptırıp istediğimde renklendiricem ledler yaptırıldım. Sana kolay gelsin bu işler zor cidden bide her kafadan bi ses çıkar şimdi:)
yaptım valla havin stres. bu geceyi nasıl sabah edeceğim bilmiyorum. annemde kalıcaz bu akşam yine. çok canım sıkıldı. hatırlarsanız geçen transferimde test olacağımın sabahı regl olarak kalkmıştım. bu defa çok umutluydum, noluyo şimdi anlamıyorum. yarın son reglimden sonra 28.gün. offf
bugün izin günüm biraz daha gidip yatayım sonra kalkarım:))
Gamzeciğim seni de özledik nerelerdesin.
canım yaa sorma kaç gündür gelemiyorum adam akılllı annemler yeni eve taşındı onlara yardım ediyorum bugün bi de ufak kaza atlattım elimin üstüne tahta çekmece düştü çok şükür kırık yok ama çok kötü ezildi elim sargılı o yüzden yazmakta zorlanıyorum sen nasılsın tatlım
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar
canım yaa sorma kaç gündür gelemiyorum adam akılllı annemler yeni eve taşındı onlara yardım ediyorum bugün bi de ufak kaza atlattım elimin üstüne tahta çekmece düştü çok şükür kırık yok ama çok kötü ezildi elim sargılı o yüzden yazmakta zorlanıyorum sen nasılsın tatlım
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar
teşekkür ederim canım. Allah kabul etsin inşallah. acaba yarın bu saatlerde nasıl bir ruh hai içinde olacağım. ne tuhaf de mi? hayat bir gün öyle bir gün böyle. kasık ağrısı hamilelikye de oluyor diye biliyorum ama bu guluk guluk gaz hali de oluyor mu ki?
ezzz sen ne durumdasııın? nasıl gidiyor bekleme süreci?
amanııın çok geçmiş olsun gamzeciiiim. off çok acımıştır.
gamze canım çok geçmiş olsun rabbim bu kadarıyla bıraksın canım
ama yinede idrarda çift görmek nasıl bi duygu hep merak etmişimdir şimdi yapsam heyecanı yok diye emin olamadığımdan yapmıyorum yoksaaa amaannn neyse de bence sen sen ol idrar yapma bütün dengeni bozar alacağın sonuç silik çıkar çıkmaz nemelazım ister git bugünden kan yaptır ama sakın idrar yapmaaa kızarım bakk
teşekkür ederim kızlar hemde ne acıdı bi de annem şişmesin diye buz koydu üstüne ben artık acıdan ağladım