eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

şeker nasılsın gene fin fin geziyon:)) kendini iyi hissetmen çookk güzel.geceleri rüya görmüyosun da artık demekki bilinç altını rahatlattın bu sevindirici.Sabırsızlıkla bizde bekliyoruz canımcığım

Ey Yerin Göğün Hakimi Ey Bizleri Bir Su Damlasından yaratan yüce rabbbim kalplerimiz senin elinde aklımızdan geçenleri sen bizden daha iyi bilirsin ey yüce mevlam sen muratlarımızı biliyorsun bu topikte toplanıp evlat için mücadele eden biz aciz kullarını görüyorsun bir mübarek günün gecesinde yine kapındayız yine sender istiyoruz yüce rabbim sen derdi olanın derdini giderensin hasta olan kullanıra şifalar verensin borçlu kullarının borçlarını ödemesinde kolaylıklar ihsan edensin ey yüce rabbim bizede katından temiz nesiller nasip eyle tedavideki biz kullarının bu tedavilerini son eyle test günü bekleyen kullarına hayırlı sonuçlar almalarını nasip eyle ey yerin göğün hakimi yüce rabbbim asil ilknur gamze boyacı ayşegül ayşe ayşen ve tedaviye başlıyacak diğer arkadaşların bu tedavilerini son eyle katından hayırlı evlatlar bu arkadaşlarıma nasip eyle mirage ve demet kardeşime yarabbi test günlerinde bebişlerine kavuşma müjdesini almalarını ve dokuz ay bebişlerini göbüşlerinde büyütüp sağlıkla kucaklarına almalarını nasip eyle yarabbi ben günahkar aciz kulununda bu tedavisini son tedavim eyle ey yüce rabbbim kapından biz kullarını boş çevirme rahmimin hayırlısıyla kalınlaşıp istenilen kalınlığa gelmesini ebmriyolarımın sağlıklı çözünüp bana transfer edildikten sonra sıkı sıkı tutnmalarını nasip eyle yarabbi sen duyansın işitensin bizim dualarımızı kabul eyle bu mübarek gecenin hürmetini sen olmasaydın alemleri yaratmazdım dediğin sevgili peygamberimiz yüzüsuyu hürmetine ellerimizi böğrümüzde bırakma dualarımızı kabul eyle allahım doğum yapmak için gün sayan tüm topikteki hamile kader arkadaşlarımında sağlıkla evlatlarını kucağına almalarını nasip eyle yarabbi . aminn

Son düzenleme:
ikizler bir kız bir erkekmiş ne kadar güzel çok sevindim :)
bi kerede ikisine de sahip olmak ne güzel rabbim bize de yaşatsın

amin canımm rabbim sizlere de bu duyguyu tattırsınn

canım inşallah bu kez tedavin sorunsuz olacak kucağına aldığın günleri de göreceğiz inşallahhh
rabbim herkese nasip etsin bazen o kadar zorlanıyorum ki elimden bişey gelmiyo ağlamaktan başka ikiz gebeliğin zorlukları gerçekten çok fazlaymışş rabbim kolay hamilelikler nasip etsin

benimkiler pek öyle değildir aslında babam sinirli gergin bi adamdır ama mümkün olduğunca özenli olmaya çalışır hele ki annem kurban olurum ben ona yapamayacağı yoktur benim için ama işte bazen herşey üstüste geliyor
bugünlerde migren ataklarımı çok sık yaşamaya başladımm resmen ayakta durmakta zorlanıyorum zor günler bi geçse diye dua ediyorumm

kendimi iyi hissediyordum biliosun bu defa başından beri ama şimdi şimdi teslim olmaya başladım galiba. artık son 1 gün kala normal de mi? :) korkuyoruuuuuum, çok korkuyorummmm. hadi geçen sefer ilk andan belliydi olmayacağı. ama bu defasında herşey o kadar yolundaydı ki, yani olmaması için hiçbir sebep yok. ama ya olmazsa??? yine bizim gruptan bir kız hamile galiba. bu defa da onun hamileliğini mi izleyip kendime dertlenicem? off Allahım bana yardım et, ne zormuş ya. hala inanamıyorum çocuk sahibi olabilmek için yaşamak zorunda olduklarımıza.

AMİN HAVİNİM AMİİİİİN. ne kadar güzel dua etmişsin öyle. duyulur inşallah duan havinim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Daha büyük dertlerden korusun bizi.

herkeze günaydın gerçi ben hiç uyumadımda kızlar hepinize teşekkür ediyorum evet yaşım küçük daha 1 yılda 3 tane tüp bebek yaptırdım çok yıprandm 3 de birbirinden berbat bitti valla napacam nasıl toparlancam bilmiyrum kendimiçok caresiz hissediyorum rabbim benim yüzümüde güldürecekmiki acaba eşim işe gitti bu koca evde yanlızca kaldım
dün gece çok ağladım tutamadım kendimi eşime 3 ay sonra bida yaptırırız dedim olmaz dedi çok yıprandın dedi olsun ben yıpranayımda göreyim mükafatını yani eşim istemiyor tekrar tedavi beklicez diyor bekleyince eline ne geçecek biiyorum

doktora tedaviye başlamak için gidiyoruz durumunuz iyilerde daha kötüsü var diyor olur bu durumda olur diyor yaptırıyoruz negetifi alıp gittiğimizde neden olmuyor dediğimizde ciddi erkek faktörü var diyor şimdi gitcez gine aynısını dicek kızlar hem emriyolarda 1. kalitedeydi anlamıyorum ben inanın kızlar sorun eşinden olupta bikisel bişeyler kullanan varmı yardım cı olun bana

az kalmış senin test tarihine en zor anlardan biride o gün allahım yardımcın olsun bebeğin seninledir inşallah sımsıkı tutunmuştur anneciğine canım senin dondurulmuş embriyomuydu

çok üzüldüm dialog kurmasamda seni de takip ediyordum dualarımdaydın feriha
inan ümitlerinin yeşermesi çok yakın biraz bocalayıp yine hevesleniyor insan
rabbim sabr versin yenisi için de heves

yazdığın dua gözlerimi yaşarttı amiiin lerle bende katılıyorum.
inş. rahimin hazır olup bebişlere hazır bir yatak haline gelsin onlarda annelerine tutunsun
heyecanla takip ve dua ediyorum bu kez tedavin bebekle nihayet bulsun inş...

canım sana özelden msj attım

günaydın canım. boşuna telaş ediyorsun. daha önünde o kadar uzun zamanın var ki Allahın izniyle. telaşlı halin de tutunmasına engel bir durum olabilir aslında. duygularını çok kontrol altına alamıyorsan bir dahaki tedaviden önce akupunktur deneyin canım. benim bir arkadaşım 1 ayda faydasını görmüştü. üstelik yeni tedaviye hazırlanırken normal yolla hamile kalmıştı ama onlarınki sebepsiz infertiliteydi, sperm sorunu yoktu. bir de kediyle bahsettiğimizi duymuşsundur belki. dr ali cevat diye bir aktar var fethiyede. eskiden doktormuş, doktorluğu bırakmış aktarlığa başlamış. bir karışımlar hazırlıyor ikinize de, benim etrafımda birkaç örnek var bu adamdan fayda gören, bir de çok iddialı. hiç sperm yoksa birşey yapamam ama varsa arttırmakta iddialıyım diyor. biz aldık tedaviden önce bir müddet kullandık ama ben o sırada tedaviye katkı sağlasın diye içirmiştim kocama, onun etkisi oldu mu bilmiyorum, hiç test yaptırmadık kullandıktan sonra. istersen verelim iletişim bilgilerini sen de iste. belki tedaviye gerek kalmaz :)

az kalmış senin test tarihine en zor anlardan biride o gün allahım yardımcın olsun bebeğin seninledir inşallah sımsıkı tutunmuştur anneciğine canım senin dondurulmuş embriyomuydu

inşallah canım ya off şiştim valla şiştim :) dondurulmuş evet. frigo :))

Şekerler bişey sormak istiyorum nolur yardım edin bir haftadır kafayı taktım biran önce halletmem lazım yoksa taşınamayacağım yeni evime.Şimdi benim adam evin holüne,salonuna ve yatak odasına germe tavan yaptırmak istiyor.seçimide sen yap dedi ama mahvoldum 2 milyon resim var sitede.Salona gökyüzü,yatakodasına gece yıldız ay ,galaxy de olabilir.Ama hole ne yaptıracağımı şaşırdım ,gül desenimi,osmanlı deseni mi... bilemedim sizin bir fikriniz var mı?

Soğuk bir sonbahar sabahı,yağmurlu bir gecenin ardından , sıcacık kollarında ben yine yokum annem.......
CAMLARIN buğusundan bile daha buğulu gözlerim.....
Herhalinden belli hasret çektiğin...YÜREĞİN acıyor belki de parçalanıyor.
Hiç kimse anlamasın diye gülmeye çalışsanda gülemiyorsun ANNEM.....
Herkes beni soruyor sana,
için burkulsada sen başın dik cevap veriyosun onlara
"zamanı var herşeyin ,zamanı gelince gelecek BEBEĞİM"
Sonra gülüp geçiyorsun,kaldığın yerden devam etmek istiyorsun........
Duvarlar üstüne gelse de ,için ağlasada belli etmek istemiyorsun...................
Peki sonra ANNEM?.........
Neden sonra ağlayıp üzülüyorsun,evimize her gelişinde?
Seni her defasında çok üzüyorlar demİ ANNEM ?
YOKLUĞUMU BİLE BİLE SORUYORLAR BENİ SANA.....................
Yokluğum Sen'i ve BABAMI çooook üzüyor..
SADECE SİZ değilsiniz ki üzülen...... Bende aynı hüznü taşıyorum ANNEM...
"CENNET MELEĞİ" benim adımmm........
Cennetteyim ben ANNEM,küçük bir MELEĞİM,temiz ve masum.CENNET kokuyorum ben annem......
Küçücük kalbimle dualar ediyorum........Sana kavuşabilmek için....
Herşeyden çook istiyorum sıcacık kucağında olmayı,
sana CENNET KOKUSUNU getirebilmeyi,
ve herkese "işte geldim" diyebilmeyi .......En çok ta ağlayan gözlerini güldürebilmeyi............
Cevap ver ANNEM..Ne olur..Bu kadar mı çok istiyosun gelmemi,
yüreğin ve aklın bu kadar mı çok kaldı ben de?
Rüyalarına giriyorum ya hani yetmiyor demi ANNEM?....
Tam beni kollarına alıp MELEK yüzümü görecekken neden uyanıyorsun ANNEM...?
Neden bu kadar kısa sürüyor bu güzel an?....
BENİ rüyalrın da bile olsa gördüğüne çok seviniyor,şükrediyorsun ya hani bende en az senin kadar mutlu oluyorum ANNEM.......
Ama yine yarım kalıyor bu mutluluk......Yine içim buruk çünkü daha senin kollarına bir kez olsun gelemedim......
Ne BABAMI ne de seni bir kez olsun güldüremedim.evimizde koşturamadım,bahçemizde oynayamadım.
BABAMIN işten gelişine sevinemedim ve yeğenlerimle tanışamadım...
Herkes beni bu kadar beklerken gelememem daha acı.....
SANA söz veriyorum ANNEM bir gün mutlaka gelicem ben...İllaki gelicem
Ama şimdi sende bana söz ver ne olur .. Yokluğumda isyan etme,
gelmiyorum diye bana kızma ve her zaman ki sözünü unutma...
"ZAMANI VAR HERŞEYİN, ZAMANI GELİNCE GELECEK BEBEĞİM"

canım yardım edeyim isterim ama konu hakkında hiç bilgim yok (( ama osmanlı ağır olur ya hem modası da çabuk biter onun.. yine de sen bilirsin canımmm

canım yardım edeyim isterim ama konu hakkında hiç bilgim yok (( ama osmanlı ağır olur ya hem modası da çabuk biter onun.. yine de sen bilirsin canımmm

shutterstock diye bir site var.ordan bakıyorum .Evet bencede modası geçer onn çiçek deseni için bakıcam artık .Gene gözatarsan fikirlerini bekliyorum İlknurcuğm.teşekkür ederim

mirage canım şafak doğan güneş :)) dualarımdasın canım..

canım kendini bu kadar yıpratma biraz ara ver eşini dinle, vücudun dinlensin canım, hem kafan rahat olur hem bünyen daha hazır olur, bu kadar sık tedaviyle bünyede şaşar canım. Anlıyorum bir an önce olsun istiyorsun ama biraz kafanı dağıt tekrar yaptırırsın Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…