ikizler bir kız bir erkekmiş ne kadar güzel çok sevindim :)
bi kerede ikisine de sahip olmak ne güzel rabbim bize de yaşatsın
canım benim yokluğunu farketmedik olurmu hoş geldin iki melek annesi rabbim kuzularını sana bağışlasın ne güzel biri kız biri erkek olcakmış rabbim sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin kuzularını
canım neden moral bozasınki bizi burda aynı kaderi paylaştığımız için bizden başkası anlamıyor hele annen haricindekilerden anlayış beklemek hayal herkes kendine göre düşünüyo kimse senin açından düşünmüyo inş bunlarda zamanla geçer canım sen kendini üzme iki meleğini düşün rabbim sana sağlık versin bebişlerin sağlıklı olsun herşey gelip geçiyo
sağol gamzem rabbimin iznyle şimdilik herşey yolunda inş da böyle devam eder bende hayırlısıyla kavuşurum meleklerime inş bu bekleyişlerim benimde son olur rabbim benimde meleklerimi göbüşüme aldıktan sonra sıkı sıkı tutunmalarını nasip eder inş
Ahh canım yaaa sankı ınadına gıbı herşey ustune ustune gelir.. Amann bazı babalar cok anlayışsız hep kendileri haklıdır zaten bende babamla pek anlaşamam vede cokda görüşmem zaten çnku çok biliyor herşeyi bnde kendimi yiyorum e bişide diemiosun baba sonuçta en iisi uzak duruyorum..zamanla geçecek cnm herşey ne yapıcan eşlerde biraz gel git akıllı bi bakıosun tek canyoldaşın gibi bi bakıosun bi yabancı gibi herkes kendini düşünüyor sende kendinin ve mutluluğunu düşün gerisini boşvermeye çalış canım
Valla bilmiorum canım bizim erken tatil etti hoca..bizde sormadık hiç..
şeker nasılsın gene fin fin geziyon:)) kendini iyi hissetmen çookk güzel.geceleri rüya görmüyosun da artık demekki bilinç altını rahatlattın bu sevindirici.Sabırsızlıkla bizde bekliyoruz canımcığım
Ey Yerin Göğün Hakimi Ey Bizleri Bir Su Damlasından yaratan yüce rabbbim kalplerimiz senin elinde aklımızdan geçenleri sen bizden daha iyi bilirsin ey yüce mevlam sen muratlarımızı biliyorsun bu topikte toplanıp evlat için mücadele eden biz aciz kullarını görüyorsun bir mübarek günün gecesinde yine kapındayız yine sender istiyoruz yüce rabbim sen derdi olanın derdini giderensin hasta olan kullanıra şifalar verensin borçlu kullarının borçlarını ödemesinde kolaylıklar ihsan edensin ey yüce rabbim bizede katından temiz nesiller nasip eyle tedavideki biz kullarının bu tedavilerini son eyle test günü bekleyen kullarına hayırlı sonuçlar almalarını nasip eyle ey yerin göğün hakimi yüce rabbbim asil ilknur gamze boyacı ayşegül ayşe ayşen ve tedaviye başlıyacak diğer arkadaşların bu tedavilerini son eyle katından hayırlı evlatlar bu arkadaşlarıma nasip eyle mirage ve demet kardeşime yarabbi test günlerinde bebişlerine kavuşma müjdesini almalarını ve dokuz ay bebişlerini göbüşlerinde büyütüp sağlıkla kucaklarına almalarını nasip eyle yarabbi ben günahkar aciz kulununda bu tedavisini son tedavim eyle ey yüce rabbbim kapından biz kullarını boş çevirme rahmimin hayırlısıyla kalınlaşıp istenilen kalınlığa gelmesini ebmriyolarımın sağlıklı çözünüp bana transfer edildikten sonra sıkı sıkı tutnmalarını nasip eyle yarabbi sen duyansın işitensin bizim dualarımızı kabul eyle bu mübarek gecenin hürmetini sen olmasaydın alemleri yaratmazdım dediğin sevgili peygamberimiz yüzüsuyu hürmetine ellerimizi böğrümüzde bırakma dualarımızı kabul eyle allahım doğum yapmak için gün sayan tüm topikteki hamile kader arkadaşlarımında sağlıkla evlatlarını kucağına almalarını nasip eyle yarabbi . aminn
selam kader arkadaşlarım ben bugün çok zor bir gün geçirdim allahım sabır versin bu süreçteki tüm kullarına tahlillerim 10 düşmüş bugün okadar da güzel gidiyordu doktorumda atlattın demişti ama bu bebeğimde koydu gitti beni kızlar 3. denememdede elim boşa çıktı sabahtan beri hçkıra hıçkıra ağlıyorum rabbim nasıl imtihandır bu nasıl sabredecem bida 4. için kendimii nasıl toparlarım bilemiyorum boşluğa düştüm resmen elimden kim tutup çıkaracak beni allahım hakkımda bu hayırlıymış diyemiyorum ya tedavi aşamaları 2 3 böyle ilerleyip gidince insanın içi dahada acıyor hepinizi çok seviyorum benim olmadı ama allahım içten dua ediyorum bu topikteki tüm herkezin yüzünü güldür
herkeze günaydın gerçi ben hiç uyumadımda kızlar hepinize teşekkür ediyorum evet yaşım küçük daha 1 yılda 3 tane tüp bebek yaptırdım çok yıprandm 3 de birbirinden berbat bitti valla napacam nasıl toparlancam bilmiyrum kendimiçok caresiz hissediyorum rabbim benim yüzümüde güldürecekmiki acaba eşim işe gitti bu koca evde yanlızca kaldım
dün gece çok ağladım tutamadım kendimi eşime 3 ay sonra bida yaptırırız dedim olmaz dedi çok yıprandın dedi olsun ben yıpranayımda göreyim mükafatını yani eşim istemiyor tekrar tedavi beklicez diyor bekleyince eline ne geçecek biiyorum
doktora tedaviye başlamak için gidiyoruz durumunuz iyilerde daha kötüsü var diyor olur bu durumda olur diyor yaptırıyoruz negetifi alıp gittiğimizde neden olmuyor dediğimizde ciddi erkek faktörü var diyor şimdi gitcez gine aynısını dicek kızlar hem emriyolarda 1. kalitedeydi anlamıyorum ben inanın kızlar sorun eşinden olupta bikisel bişeyler kullanan varmı yardım cı olun bana
herkeze günaydın gerçi ben hiç uyumadımda kızlar hepinize teşekkür ediyorum evet yaşım küçük daha 1 yılda 3 tane tüp bebek yaptırdım çok yıprandm 3 de birbirinden berbat bitti valla napacam nasıl toparlancam bilmiyrum kendimiçok caresiz hissediyorum rabbim benim yüzümüde güldürecekmiki acaba eşim işe gitti bu koca evde yanlızca kaldım
dün gece çok ağladım tutamadım kendimi eşime 3 ay sonra bida yaptırırız dedim olmaz dedi çok yıprandın dedi olsun ben yıpranayımda göreyim mükafatını yani eşim istemiyor tekrar tedavi beklicez diyor bekleyince eline ne geçecek biiyorum
doktora tedaviye başlamak için gidiyoruz durumunuz iyilerde daha kötüsü var diyor olur bu durumda olur diyor yaptırıyoruz negetifi alıp gittiğimizde neden olmuyor dediğimizde ciddi erkek faktörü var diyor şimdi gitcez gine aynısını dicek kızlar hem emriyolarda 1. kalitedeydi anlamıyorum ben inanın kızlar sorun eşinden olupta bikisel bişeyler kullanan varmı yardım cı olun bana
az kalmış senin test tarihine en zor anlardan biride o gün allahım yardımcın olsun bebeğin seninledir inşallah sımsıkı tutunmuştur anneciğine canım senin dondurulmuş embriyomuydu
kediii bana niye özelden mesaj atmadın. kıskandım şimdi :))
Şekerler bişey sormak istiyorum nolur yardım edin bir haftadır kafayı taktım biran önce halletmem lazım yoksa taşınamayacağım yeni evime.Şimdi benim adam evin holüne,salonuna ve yatak odasına germe tavan yaptırmak istiyor.seçimide sen yap dedi ama mahvoldum 2 milyon resim var sitede.Salona gökyüzü,yatakodasına gece yıldız ay ,galaxy de olabilir.Ama hole ne yaptıracağımı şaşırdım ,gül desenimi,osmanlı deseni mi... bilemedim sizin bir fikriniz var mı?
canım yardım edeyim isterim ama konu hakkında hiç bilgim yok(( ama osmanlı ağır olur ya hem modası da çabuk biter onun.. yine de sen bilirsin canımmm