miragem ben atayım mı en özelinden mesaj :))
sanada atmıştım hatırlarsan ilk moral bozukluğundaama cvp vermemiştin kiiii.
Şekerler bişey sormak istiyorum nolur yardım edin bir haftadır kafayı taktım biran önce halletmem lazım yoksa taşınamayacağım yeni evime.Şimdi benim adam evin holüne,salonuna ve yatak odasına germe tavan yaptırmak istiyor.seçimide sen yap dedi ama mahvoldum 2 milyon resim var sitede.Salona gökyüzü,yatakodasına gece yıldız ay ,galaxy de olabilir.Ama hole ne yaptıracağımı şaşırdım ,gül desenimi,osmanlı deseni mi... bilemedim sizin bir fikriniz var mı?
mirage canım şafak doğan güneş :)) dualarımdasın canım..
saolasın güzelim. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.
kızlar diyorum ki acaba evde sakinken idrar testi mi yapsam acaba. negatif de çıksa kendimi ona hazırlar giderim kan testine. kan testi pozitif çıkarsa da sürpriz olur. offf karar veremiyorum hiçbir şeye. çok çaresizim.
günaydın canım. boşuna telaş ediyorsun. daha önünde o kadar uzun zamanın var ki Allahın izniyle. telaşlı halin de tutunmasına engel bir durum olabilir aslında. duygularını çok kontrol altına alamıyorsan bir dahaki tedaviden önce akupunktur deneyin canım. benim bir arkadaşım 1 ayda faydasını görmüştü. üstelik yeni tedaviye hazırlanırken normal yolla hamile kalmıştı ama onlarınki sebepsiz infertiliteydi, sperm sorunu yoktu. bir de kediyle bahsettiğimizi duymuşsundur belki. dr ali cevat diye bir aktar var fethiyede. eskiden doktormuş, doktorluğu bırakmış aktarlığa başlamış. bir karışımlar hazırlıyor ikinize de, benim etrafımda birkaç örnek var bu adamdan fayda gören, bir de çok iddialı. hiç sperm yoksa birşey yapamam ama varsa arttırmakta iddialıyım diyor. biz aldık tedaviden önce bir müddet kullandık ama ben o sırada tedaviye katkı sağlasın diye içirmiştim kocama, onun etkisi oldu mu bilmiyorum, hiç test yaptırmadık kullandıktan sonra. istersen verelim iletişim bilgilerini sen de iste. belki tedaviye gerek kalmaz :)
inşallah canım ya off şiştim valla şiştim :) dondurulmuş evet. frigo :))
elimde değil canım doktorumda demişti ço telaş içindesn de ama unutup önüme bakmaya çalışacam canım spem var ama harekette sorun var güzel emriyoda oluşuyor ama tutsada düşüyor canım versene canım eşim araştıralım demişti bizde kibarlı panax kullanmıştık ama eşimin doktoru bıraktırdı
ay caım seni öyle takip ediyorum inşallah bura kocaman hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diy yazarsın
ferihacım gönderdim özelden dr ali cevatın iletişim bilgilerini
tubacım itiraf ediyorum. yazdığın yazının ilk 3 satırını okuyup gidişatı anlamış olduğumdan devamını okumadım. duygusal ruh haline girmek istemiyorum bugün, toplayamazsınız sonra beni :))
çok teşekkür ederim canım eee napıyon yapmadın mı idrar tahlili heyacan duraktadır şimdi senin allahım yarın seni mutluluk göz yaşlarına boğsun sanki kendim gibi heycanlandım canım
okuma sen zatennn pskopata bağlamaaa ben gördüm çok hoşuma gitti öyle bi an paylaşmış bulundum
bana kalırsa idrar yapma git kanı bugün ver ama idrar yapma değerin çok yüksek değilse çıkmazz
hattaa azıcık güldüreyim seni ben hastanede çalıştığım için hayatımda hiç idrar testi yapmadım (hoş eski kanlarda hep negatif çıktı) içimde uktedir çift çizgi görmek pozitif sonuç alınca eczateden çubuk alsam da çift çizgi görssem diye düşünmedim değil ama fırsat olmadı hiç acaba şimdi yapsam mı??
deli kız :)) benim geçmişte çift çizgiyi görmüşlüğüm var da sonradan anladım onu görmekle olmuyormuş :)) şimdi çift çizgiye de hasret kaldık.
bu son gün çok zor yaaa. nasıl yarını edicem bilmiyorum. çok tuhaf bir ikilem, bir yandan da hala test yaptırasım yok, çünkü negatifse umudum da tükenecek. bu arada söyleyip duruyorum ya gruptaki diğer çocuksuz çift de hamile galiba diye, meğer 3 ay önce düşük yapmış kız, bugün ortak bir arkadaşımızdan öğrendim, o sırada ben ilk tedavimdeymişim, etkilenmeyeyim diye saklamışlar benden. kızda tiroid bozukluğu çıkmış, ilaç alıyormuş şimdi. yeniden deniyorlarmış sanırım.
Canım valla kafam karıştı o kadar test yapılıyor tedaviye başlamadan troide mi bakmadı yeni mi çıktı bende bilemedim. Ultrason içinde 13 Şubat'a gün verdiler. Şubat adetimde kontrole gidecem ya o zaman söylerim artık yada ultrason durumuna göre kontrolümü ertelerim. Zihnim bulandı anlayacancanım sanada iyi akşamlar hoşgeldin
canım ben tedaviye başlamadan kan tahlili istemişti doktorum ve troid sorunum olduğu ortaya çıkmıştı hap kullanmaya başladım düştüğü halde doktor sınırda dedi olası bir gebelikte düşük olma riski olabilir diye ben hapı 8 aydır kesintisiz kullanıyom canım korkma troidin çalışmıyosa bile tedaviden evvel ilaca başlarsın tedavin ve hamileliğin boyuncada kullanırsın doktorun bunu fark etmedimi canım
Zaten bende diyetisyene gitmeye karar verdim transferden önce 3 5 kilo veriyim diye orda yapılan tahlillerde çıktı. Şimdi bi kaç test. Daha verdi onlarla beraber bir yol çizilecek heraldeiyi geceler canım, benim de az çalışıyor ilacını kullan düzelir canım, vucüdun askeri troidler, o yüzden ihmal etmemek gerek, ama çok çalışanada az çalışanada tedavi aynı önceden tefor diye bi ilac veriyorlardı şimdi levotiron veriyorlar, diyetisyene gidiyorsan biraz kilo vermen normale göre daha ağır oluyor troidler çalışmayınca, bende gittim 1senede 10 kg verebildim ama almadım üstünede bırakınca diyetisyeni, ona takılma hiç..
İnşallah canım benim bakalım nolacaksa artıkcanım bnmde az çalışıyordu.bn 8 yıl önce keşfettim:)) öğrnciyken ilaç kullanıyorm 100 mg.muhakkak onu kullan bnim hamilelikte 0,58 e düştü 5 ten.İnşlhh ilacını alırsan sorun olmaz.
Ayy maşallah arkadaşına. Bakalım Dr. Troid düzelince gebelik ihtimali artar derse o zaman transferi ertelerim belki. Hakkımızda hayırlısı senin içinde şafak bitti. Hayırlı mutlu haberlerle gelmeni umuyorumteşekkür ederim asiliiim, saolasın canım benim. inşallah size müjde vermek nasip olur bana. tiroid gebeliğe engel diyorlar evet ama çözümü kolay onun benim bildiğim, bir hapla çözüyorlar. benim arkadaşım 3 ay içinde hamile kaldı
Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun. Dr.un söylediğine katılmıyorum ben. Sorun erkek faktörüyse embriyo oluşturulduğuna göre bu faktör ortadan kalkmış demektir. Embriyo oluşmasa anlarım erkek faktörü olmuyor diye. Öyle bi mantık yok yani. Kaldıki 1. Kalite bide.herkeze günaydın gerçi ben hiç uyumadımda kızlar hepinize teşekkür ediyorum evet yaşım küçük daha 1 yılda 3 tane tüp bebek yaptırdım çok yıprandm 3 de birbirinden berbat bitti valla napacam nasıl toparlancam bilmiyrum kendimiçok caresiz hissediyorum rabbim benim yüzümüde güldürecekmiki acaba eşim işe gitti bu koca evde yanlızca kaldım
dün gece çok ağladım tutamadım kendimi eşime 3 ay sonra bida yaptırırız dedim olmaz dedi çok yıprandın dedi olsun ben yıpranayımda göreyim mükafatını yani eşim istemiyor tekrar tedavi beklicez diyor bekleyince eline ne geçecek biiyorum
doktora tedaviye başlamak için gidiyoruz durumunuz iyilerde daha kötüsü var diyor olur bu durumda olur diyor yaptırıyoruz negetifi alıp gittiğimizde neden olmuyor dediğimizde ciddi erkek faktörü var diyor şimdi gitcez gine aynısını dicek kızlar hem emriyolarda 1. kalitedeydi anlamıyorum ben inanın kızlar sorun eşinden olupta bikisel bişeyler kullanan varmı yardım cı olun bana
Evin tekrardan hayırlı olsun canım. Ben biraz sadeciyim bana kalsa sade yaptırıp istediğimde renklendiricem ledler yaptırıldım. Sana kolay gelsin bu işler zor cidden bide her kafadan bi ses çıkar şimdi:)Şekerler bişey sormak istiyorum nolur yardım edin bir haftadır kafayı taktım biran önce halletmem lazım yoksa taşınamayacağım yeni evime.Şimdi benim adam evin holüne,salonuna ve yatak odasına germe tavan yaptırmak istiyor.seçimide sen yap dedi ama mahvoldum 2 milyon resim var sitede.Salona gökyüzü,yatakodasına gece yıldız ay ,galaxy de olabilir.Ama hole ne yaptıracağımı şaşırdım ,gül desenimi,osmanlı deseni mi... bilemedim sizin bir fikriniz var mı?
teşekkür ederim canım derdi veren rabbim sabrınıda verir inşallah valla canım bende anlamıyorum embriyolar 1. kalitede oluyor tedavi bitiyor dediğim gibi ciddi erkek faktörü diyor tabi eşim bunu duyunca bidaha yıkılıyor onun için ne kadar zor görüşmeye gitcez 3 4 gün içinde gine böyle derse bende iyce sorcam
kızlar mikroenjeksiyonla tüp bebek arasında fark varmış demi mikroenjeksiyon başarı şansını daha artırıyormuş öylemi peki bu mikro yu kimlere uyguluyorlar bilginiz varmı
gamzecim hep dualarımdasın canım, Allah izin verirse senin tedavinde sürekli burda olamayacağım ama takip edeceğim seni inşallah..
boyacı canım nasılsın hamarat hatun.. ya bu gün bi yoğurdu yapamadım ya, olmadı ekşi oldu, olsun dedim ayran yapar içeriz dedim, bidahakine komşu yardımı alıcam, ne olcak benim bu beceriksizliğim yaa, yemek neysede pasta börek vs hiç bana göre değil ya..
Kızlar iyi geceler herkes iyi inşallah. Miragecik yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ondan sonra büyük gün inşallah sabırsızlıkla ve duayla bekliyorum seni. Ferihacım diyecek bi söz bulamıyorum Rabbim acını dindirsin ve yeniden umut versin sana inşallah
Kızlar bişi soracam bugün diyetisyene gittim kan tahlili aldılar falan benim troidbezim çalışmıyormuş yarın detaylı kan verecek ultrason falanda istedi. Bugün sormayı akıl edemedim netten araştırdım bi kaç sitede gebeliğe engel yazıyor bu troidbezinin çalışmaması sizin bi bilginiz var mı acep???
teşekkür ederim canım derdi veren rabbim sabrınıda verir inşallah valla canım bende anlamıyorum embriyolar 1. kalitede oluyor tedavi bitiyor dediğim gibi ciddi erkek faktörü diyor tabi eşim bunu duyunca bidaha yıkılıyor onun için ne kadar zor görüşmeye gitcez 3 4 gün içinde gine böyle derse bende iyce sorcam
kızlar mikroenjeksiyonla tüp bebek arasında fark varmış demi mikroenjeksiyon başarı şansını daha artırıyormuş öylemi peki bu mikro yu kimlere uyguluyorlar bilginiz varmı
canım bizimki mikroydu. sperm sayısı çok azsa, spermde problem varsa bu yöntemi kullanıyorlar. fark şu: tüp bebekte spermleri yıkıyor yumurtanın yakının bırakıyor, spermlerden biri kendi döllüyor yumurtayı. mikroenjeksiyonda embriyolog en iyi bir tek spermi seçip kendi yumurtanın içine enjekte ediyor. döllenme de kolay oluyor bu yolla.
kızlar ben hiç iyi değilim. bugüne kadar ne güzel idare etmiştim. regl gazı diye birşey vardır, tam anlatabilecek miyim bilmiyorum. regl olmadan önce gurul gurul bir gaz olur aşağılarda. işte ondan yaşıyorum şimdisanırım geliyor kırmızılar yine. ne zaman bitecek bu hasrate Allahım yaa (( ölcem mutsuzluktan.