Bu arada şarjım bitiyo sonra geri dönecem sizlere öpüldünüz
Kızlar iyi geceler herkes iyi inşallah. Miragecik yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ondan sonra büyük gün inşallah sabırsızlıkla ve duayla bekliyorum seni. Ferihacım diyecek bi söz bulamıyorum Rabbim acını dindirsin ve yeniden umut versin sana inşallah
Kızlar bişi soracam bugün diyetisyene gittim kan tahlili aldılar falan benim troidbezim çalışmıyormuş yarın detaylı kan verecek ultrason falanda istedi. Bugün sormayı akıl edemedim netten araştırdım bi kaç sitede gebeliğe engel yazıyor bu troidbezinin çalışmaması sizin bi bilginiz var mı acep???
Kızlar iyi geceler herkes iyi inşallah. Miragecik yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ondan sonra büyük gün inşallah sabırsızlıkla ve duayla bekliyorum seni. Ferihacım diyecek bi söz bulamıyorum Rabbim acını dindirsin ve yeniden umut versin sana inşallah
Kızlar bişi soracam bugün diyetisyene gittim kan tahlili aldılar falan benim troidbezim çalışmıyormuş yarın detaylı kan verecek ultrason falanda istedi. Bugün sormayı akıl edemedim netten araştırdım bi kaç sitede gebeliğe engel yazıyor bu troidbezinin çalışmaması sizin bi bilginiz var mı acep???
hkere canım kilo almaya başladınmı
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
hımm bu soruyu pek anlamadım havincim yaalmaz olurmuyum ya 8 kilo aldım ama normal diyor gebelik haftama göre
bnde iyiyim işten 10 da geldim çook yoğundu neyseki yarın izinliyim.4 şubat için idari izin aldım .İnşalllh sorun çıkmaz.
Havinciğim tedavin için duacıyım.inşallh önce mirage ardından sana sevineceğiz.
Ferihcığım Allahım güç ve sabır versin yaşın çok genç hemen pes etme ve isyan etme.İnşallh bu imtihanı atlatıcaksın benim gibi
bnde iyiyim işten 10 da geldim çook yoğundu neyseki yarın izinliyim.4 şubat için idari izin aldım .İnşalllh sorun çıkmaz.
Havinciğim tedavin için duacıyım.inşallh önce mirage ardından sana sevineceğiz.
Ferihcığım Allahım güç ve sabır versin yaşın çok genç hemen pes etme ve isyan etme.İnşallh bu imtihanı atlatıcaksın benim gibi
hm anlamadın demek tamam bende sormadım :))
canım kilo alman normal şimdi bebiş büyüyo büyükcede yemek yeme isteğin artıyo ondan da kilo alımın normal yani iyi fazla almamışsın yine
inanki umursamıyorum havincim, napim ancak karnımı doyurmak için yiyorum akşam hiç ekmek yemezdim ona bile başladım yani düşün 10gibi mutlaka bişiler atıştırmam lazım yoksa sabah midem bulanıyor açlıktan..
canım zaten umursama diyorumya bebişin büyüdükce yeme isteğin artıyo bu senin elinde olan bişey değil ablamdan biliyorum çünkü ye canım meleğimize can olsun kan olsun sağlıklı büyüyüp gelişsin
ya bizim mervecik nerde
veririz bea :)) yeterki bebişimiz olsun kilolar bizde kalsın dimi ama
selam kader arkadaşlarım ben bugün çok zor bir gün geçirdim allahım sabır versin bu süreçteki tüm kullarına tahlillerim 10 düşmüş bugün okadar da güzel gidiyordu doktorumda atlattın demişti ama bu bebeğimde koydu gitti beni kızlar 3. denememdede elim boşa çıktı sabahtan beri hçkıra hıçkıra ağlıyorum rabbim nasıl imtihandır bu nasıl sabredecem bida 4. için kendimii nasıl toparlarım bilemiyorum boşluğa düştüm resmen elimden kim tutup çıkaracak beni allahım hakkımda bu hayırlıymış diyemiyorum ya tedavi aşamaları 2 3 böyle ilerleyip gidince insanın içi dahada acıyor hepinizi çok seviyorum benim olmadı ama allahım içten dua ediyorum bu topikteki tüm herkezin yüzünü güldür
Bugün hangi dizi var yaww :)) miragecik napan bakiimm:))) az kaldı çok heyecanlısındır şimdkk aayy sonu iyi olsunda çok güzel heyecanlar bunlar:)
mirage canım hoş geldin nasılsın
canım iyiki bu topikte hamişlerimiz var rabbimin izniyle sizlerinde dualarıyla bizlerde tedavilerimizin sonunda bebişlerimize kavuşacağız
senin hamilelik nasıl gidiyo zorlanmıyonmu çalışırken canım rabbbim kuvvet versin sana
ferihacım Allah sabır versin. bir süre acı çekiliyor ama sonra bir bakmışsın yeniden umutlanmaya başlamışsın. olacak inşallah.
anneanneme gitmiştik canım. şimdi geldik. hem de çok heyecanlıyım. heyecandan ziyade korkuyorum. ya olmadıysa yine naparım diye. bir de ister istemez bu defa da ayarı ters yönde kaçırıp fazla umutlandım galiba.
teşekkür ederim asiliiim, saolasın canım benim. inşallah size müjde vermek nasip olur bana. tiroid gebeliğe engel diyorlar evet ama çözümü kolay onun benim bildiğim, bir hapla çözüyorlar. benim arkadaşım 3 ay içinde hamile kaldı yani.
iyiyim havinim sen nasılsın? nasıl gidiyor tedavin?
yok canım pek zorlanmıyorum 6 kg daha aldım 66 oldum.İşim rahat ama insanlarla uğraşmak zor sinrden gülüyom bazen içime atmamk için:)) Bn ki çok naif ve sürekli hasta olna bir insanım allahım yzüme güdü de daha göbişimin dışında bişey anlamadım.karnımda gaz var gibi hareket olyor sanırım suyun içindeki hareketi algılamaya başladım.Şu 4 şubatı hayırlısıyla atlatsam dua ediyoom işte.İnşallh bn d inanıyorum.Allah tan neyi ısrarla istersen gerçekten veriyor.Bn ne zamnki umudumu yitirmeye başlamaya başlamışsam sonn anda Rabbim hep yüzüme güldü bu ilk değil.İnşallh sizlerde hep dualarımdasınız ısrarla sizin için istiyorum Rabbimden.