eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyi geceler canım, benim de az çalışıyor ilacını kullan düzelir canım, vucüdun askeri troidler, o yüzden ihmal etmemek gerek, ama çok çalışanada az çalışanada tedavi aynı önceden tefor diye bi ilac veriyorlardı şimdi levotiron veriyorlar, diyetisyene gidiyorsan biraz kilo vermen normale göre daha ağır oluyor troidler çalışmayınca, bende gittim 1senede 10 kg verebildim ama almadım üstünede bırakınca diyetisyeni, ona takılma hiç..

canım bnmde az çalışıyordu.bn 8 yıl önce keşfettim:)) öğrnciyken ilaç kullanıyorm 100 mg.muhakkak onu kullan bnim hamilelikte 0,58 e düştü 5 ten.İnşlhh ilacını alırsan sorun olmaz.

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

bnde iyiyim işten 10 da geldim çook yoğundu neyseki yarın izinliyim.4 şubat için idari izin aldım .İnşalllh sorun çıkmaz.
Havinciğim tedavin için duacıyım.inşallh önce mirage ardından sana sevineceğiz.
Ferihcığım Allahım güç ve sabır versin yaşın çok genç hemen pes etme ve isyan etme.İnşallh bu imtihanı atlatıcaksın benim gibi

hımm bu soruyu pek anlamadım havincim ya almaz olurmuyum ya 8 kilo aldım ama normal diyor gebelik haftama göre

hm anlamadın demek tamam bende sormadım :))

canım kilo alman normal şimdi bebiş büyüyo büyükcede yemek yeme isteğin artıyo ondan da kilo alımın normal yani iyi fazla almamışsın yine

Allah yardımcın olsun canım bir de iş çok zor valla, sen kilo aldın canım

canım iyiki bu topikte hamişlerimiz var rabbimin izniyle sizlerinde dualarıyla bizlerde tedavilerimizin sonunda bebişlerimize kavuşacağız

senin hamilelik nasıl gidiyo zorlanmıyonmu çalışırken canım rabbbim kuvvet versin sana

hm anlamadın demek tamam bende sormadım :))

canım kilo alman normal şimdi bebiş büyüyo büyükcede yemek yeme isteğin artıyo ondan da kilo alımın normal yani iyi fazla almamışsın yine

inanki umursamıyorum havincim, napim ancak karnımı doyurmak için yiyorum akşam hiç ekmek yemezdim ona bile başladım yani düşün 10gibi mutlaka bişiler atıştırmam lazım yoksa sabah midem bulanıyor açlıktan..

canım zaten umursama diyorumya bebişin büyüdükce yeme isteğin artıyo bu senin elinde olan bişey değil ablamdan biliyorum çünkü ye canım meleğimize can olsun kan olsun sağlıklı büyüyüp gelişsin

veririz bea :)) yeterki bebişimiz olsun kilolar bizde kalsın dimi ama

ferihacım Allah sabır versin. bir süre acı çekiliyor ama sonra bir bakmışsın yeniden umutlanmaya başlamışsın. olacak inşallah.

Bugün hangi dizi var yaww :)) miragecik napan bakiimm:))) az kaldı çok heyecanlısındır şimdkk aayy sonu iyi olsunda çok güzel heyecanlar bunlar:)

anneanneme gitmiştik canım. şimdi geldik. hem de çok heyecanlıyım. heyecandan ziyade korkuyorum. ya olmadıysa yine naparım diye. bir de ister istemez bu defa da ayarı ters yönde kaçırıp fazla umutlandım galiba.

teşekkür ederim asiliiim, saolasın canım benim. inşallah size müjde vermek nasip olur bana. tiroid gebeliğe engel diyorlar evet ama çözümü kolay onun benim bildiğim, bir hapla çözüyorlar. benim arkadaşım 3 ay içinde hamile kaldı yani.

mirage canım hoş geldin nasılsın

iyiyim havinim sen nasılsın? nasıl gidiyor tedavin?

yok canım pek zorlanmıyorum 6 kg daha aldım 66 oldum.İşim rahat ama insanlarla uğraşmak zor sinrden gülüyom bazen içime atmamk için:)) Bn ki çok naif ve sürekli hasta olna bir insanım allahım yzüme güdü de daha göbişimin dışında bişey anlamadım.karnımda gaz var gibi hareket olyor sanırım suyun içindeki hareketi algılamaya başladım.Şu 4 şubatı hayırlısıyla atlatsam dua ediyoom işte.İnşallh bn d inanıyorum.Allah tan neyi ısrarla istersen gerçekten veriyor.Bn ne zamnki umudumu yitirmeye başlamaya başlamışsam sonn anda Rabbim hep yüzüme güldü bu ilk değil.İnşallh sizlerde hep dualarımdasınız ısrarla sizin için istiyorum Rabbimden.

canım ben iyiyim tedavimde iyi gidiyo inş bol bol nar yiyom rahim kalınlaşsın diye her çareye baş vuruyoz işte rabbim emeklerimizi zayi etmesin canım

canım rabbime sığın rabbim bu perşembeyi cumaya bağlayan gece yüzüsuyu hürmetine bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını 9 ay seni hiç bırakmayıp sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin rabbbim bu bekleyişlerimizi son eylesin inş

canım kilon azmış boyunla orantılıdır heralde zorlanmıyorsan ne güzel rabbbim kuvvet versin çalışa bildiğin aya kadar çalışşırsın inş canım seninde 4 şubattamı ayrıntılı ultrason kontrolun inş o gün sende bende topiğe güzel haberlerle geliriz canım

rabbim ne diyor isteyin vereyim bizde rabbimden bol hazinesinden istiyoruz rabbim gönlümüzdeki muradımızı biliyo sağlıklı hayırlı evlatlar istiyoz rabbbimden inş bu sefer rabbbim bizimde yüzümüzü güldürecek hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlarla bizi sevindirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…