selam kader arkadaşlarım ben bugün çok zor bir gün geçirdim allahım sabır versin bu süreçteki tüm kullarına tahlillerim 10 düşmüş bugün okadar da güzel gidiyordu doktorumda atlattın demişti ama bu bebeğimde koydu gitti beni kızlar 3. denememdede elim boşa çıktı sabahtan beri hçkıra hıçkıra ağlıyorum rabbim nasıl imtihandır bu nasıl sabredecem bida 4. için kendimii nasıl toparlarım bilemiyorum boşluğa düştüm resmen elimden kim tutup çıkaracak beni allahım hakkımda bu hayırlıymış diyemiyorum ya tedavi aşamaları 2 3 böyle ilerleyip gidince insanın içi dahada acıyor hepinizi çok seviyorum benim olmadı ama allahım içten dua ediyorum bu topikteki tüm herkezin yüzünü güldür
geldi canım yaptım teşekkür ederim bu arada canımm sen 8 aylık mı evlisin
Cnm pazartesi miydi yenikontrolün inş çok iyi geçer herşey
Kızlar yaaa bu sitede de yazılanlar çok geç yayınlanıyor topluca isyan mı başlatsak ne yapsak :)
canım nasipse pazartesi kontrolum inş herşey yolunda gider dua edin
İnş şekerim tamam ederiz tabiki dua inş son kontrol olur ve direk transfere gidersin
ay canım sana yazdıktan sonra bi uyumuşum ki şimdi kalktım, nasıl içim geçmiş öyleşükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın ne güzel mutvağa girmeye başladın azar azar demek afiyet olsun canım uzan uzan fazla yorma kendini
selam kader arkadaşlarım ben bugün çok zor bir gün geçirdim allahım sabır versin bu süreçteki tüm kullarına tahlillerim 10 düşmüş bugün okadar da güzel gidiyordu doktorumda atlattın demişti ama bu bebeğimde koydu gitti beni kızlar 3. denememdede elim boşa çıktı sabahtan beri hçkıra hıçkıra ağlıyorum rabbim nasıl imtihandır bu nasıl sabredecem bida 4. için kendimii nasıl toparlarım bilemiyorum boşluğa düştüm resmen elimden kim tutup çıkaracak beni allahım hakkımda bu hayırlıymış diyemiyorum ya tedavi aşamaları 2 3 böyle ilerleyip gidince insanın içi dahada acıyor hepinizi çok seviyorum benim olmadı ama allahım içten dua ediyorum bu topikteki tüm herkezin yüzünü güldür
ay canım sana yazdıktan sonra bi uyumuşum ki şimdi kalktım, nasıl içim geçmiş öyle
ferihacım Rabbim sabır versin, Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah
gamzecim hep dualarımdasın canım, Allah izin verirse senin tedavinde sürekli burda olamayacağım ama takip edeceğim seni inşallah..
boyacı canım nasılsın hamarat hatun.. ya bu gün bi yoğurdu yapamadım ya, olmadı ekşi oldu, olsun dedim ayran yapar içeriz dedim, bidahakine komşu yardımı alıcam, ne olcak benim bu beceriksizliğim yaa, yemek neysede pasta börek vs hiç bana göre değil ya..
ya hep diolar ya parmağını sok yakmıosa mayala die işte ben onu anlayamamış olabilirimsağol canım benim bu arada sütü çok sıcakken mi mayaladın ondan ekşi olmuş olabilir
ya hep diolar ya parmağını sok yakmıosa mayala die işte ben onu anlayamamış olabilirim
hııı anladım canım yaaa süt sıcak olduğundan ya da çok sıcak ortamda bıraktıysan ondan ekşi olmuş olabilir olur bazen öyle bende bazen kıvamını iyi ayarlayamayınca öyle oluyor
hııı anladım canım yaaa süt sıcak olduğundan ya da çok sıcak ortamda bıraktıysan ondan ekşi olmuş olabilir olur bazen öyle bende bazen kıvamını iyi ayarlayamayınca öyle oluyor
naılsınız kızlar
naılsınız kızlar
Kızlar iyi geceler herkes iyi inşallah. Miragecik yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ondan sonra büyük gün inşallah sabırsızlıkla ve duayla bekliyorum seni. Ferihacım diyecek bi söz bulamıyorum Rabbim acını dindirsin ve yeniden umut versin sana inşallah
Kızlar bişi soracam bugün diyetisyene gittim kan tahlili aldılar falan benim troidbezim çalışmıyormuş yarın detaylı kan verecek ultrason falanda istedi. Bugün sormayı akıl edemedim netten araştırdım bi kaç sitede gebeliğe engel yazıyor bu troidbezinin çalışmaması sizin bi bilginiz var mı acep???