- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
selam kader arkadaşlarım ben bugün çok zor bir gün geçirdim allahım sabır versin bu süreçteki tüm kullarına tahlillerim 10 düşmüş bugün okadar da güzel gidiyordu doktorumda atlattın demişti ama bu bebeğimde koydu gitti beni kızlar 3. denememdede elim boşa çıktı sabahtan beri hçkıra hıçkıra ağlıyorum rabbim nasıl imtihandır bu nasıl sabredecem bida 4. için kendimii nasıl toparlarım bilemiyorum boşluğa düştüm resmen elimden kim tutup çıkaracak beni allahım hakkımda bu hayırlıymış diyemiyorum ya tedavi aşamaları 2 3 böyle ilerleyip gidince insanın içi dahada acıyor hepinizi çok seviyorum benim olmadı ama allahım içten dua ediyorum bu topikteki tüm herkezin yüzünü güldür
feriha canım benim çok geçmiş olsun rabbim dayanma gücü versin rabbim bu acını son eylesin birdaha yeniden ayağa kalkma gücü versin rabbim sana isyan etme canım bizim bilmediklerimizi rabbim daha iyi bilir ve rabbim hakkında hayırlı olanı bizden daha iyi bilir inş bu son acın son kabın olur rabbim daha fazla üzmesin seni bundan sonra