kızlar iyi geceler, yeni geldik eve arkadaşlarla takılıyorduk bi kaç aile, çok keyifli bir ortam vardı ama saat geç oldu kalktık..sizler nasılsınız ne var ne yok
güzeller iyi geceler kaç gündür gece gündüz çalışıyorum ama çok şükür teslim ettim işlerimi kafam rahatladı. Güzel haberler var hepinizden maşallah çok sevindim hepinize.
Miragem iyisin maşallah morallerde yerinde tam olması gerektiği gibi. Havinim seninde gelişmeler güzel ohh mis yaklaşıyon gün geçtikçe kuzucuklara. Hkere şekercim cimcime geliyomuş maşallah Allah hayırla doğumunuda nasip etsin. Demetcim senin yumuşlarında keyfi yerinde sağsalim göbüşüne alırsın inşallah.Bebişimolsun kuzucuklar büyüyomuş maşallah iyi olmuş işten ayrıldığında keyfine bak hatta kalk bana gel nede olsa hemşeriyiz:)) Geri kalan herkes hepinizede selamlar olsun
canım oh maşşallah güzel vakit geçirmişsin meleğinle hoşgeldin ben iyiyim şükür sen nasılsın
Sağol canım nasıl sevinçliyim anlatamam bi sevindiriklik oluştu içimde bitti diye. Gerçi yine sil baştan başlayacak faturası şunu bunu ama olsun. Amin hepimize versin inşallah rabbim bıcır bıcır kuzucuklardan.hadi gözün aydın bende muhasebeciydim 6ay öncesine kadar ne kadar yorucu bilirim, teşekkür ederim canım cimcimemiz geliyor çok şükür, darısı başınıza inşallah.
canım hoş geldin nasılsın
sağol canım inş herşey yolunda giderde bende hayırlısıyla alırım kuzucuklarımı göbüşüme rabbim bundan sonra hayırlı yazıular yazsın inş bende bu sefer kavuşayım bebişlerime
bende iyiyim ilk defa bu kadar yemek yedim ya,kımıldayamıyorum :) gerçi arkadaş çok az yedin dedi bana eskiye göre ama bana çok geldi..yaramazlığımız yok çok şükür fındık kardeşim yanımda daha ne isterim bugün biraz evleri toparladık yavaş yavaş sildim o süpürdü temizlik bile çok keyif verdi bana...
Sağol canım nasıl sevinçliyim anlatamam bi sevindiriklik oluştu içimde bitti diye. Gerçi yine sil baştan başlayacak faturası şunu bunu ama olsun. Amin hepimize versin inşallah rabbim bıcır bıcır kuzucuklardan.
Hoşbuldum canım sağol iyiyim. Nasıl sevindim bilemezsin hep böyle güzel gider inşallah bekledin bekledin beklediğine değecek inşallah
kızlar size iyi geceler ben kaçıyorum. Allah a emanetsiniz öpüldünüz
iyi geceler canım sende Allaha emanet olkızlar size iyi geceler ben kaçıyorum. Allah a emanetsiniz öpüldünüz
canım benim uzun zaman yiyemediniz bulantılardan şimdi yiyince ağır gelmiş olabilir bundan sonra zaten yemeye başlarsın bebiş büyüdükse seninde acıkmaların artacak rabbim sağlıkla büyüyüp gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kız evde iş yapacağım diye yorma sakın kendini az az yap
hayırlı olsun yenitedavin arkadaşım,inşallah bu sefer sıkıntısız bir şekilde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur, Allah yar ve yardımcın olsun,inşallah güzel haberlerle gelirsin burayameraba arkadaşlar...
bende eylül ayında sizlerle bu yolculuğa çıktım..hatta bu bölümün sıkı takipçilerindendim.sonucu çok güzel oldu ikizlerime hamile kaldım. ama önemli bir sorunumuz vardı bebişlerim rahimin en köşesine yerleşmişlersi.Doktor benim iç kanama tehlikesiyle hayatımın tehlikeye gireceğini söyledi ve bebeklerimiz kürtajla alındı(((şimdi tekrar başladık salı günü yumurta toplama işlemi var ben dualarınızı bekliyorum.Rabbim hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin:)))
meraba arkadaşlar...
bende eylül ayında sizlerle bu yolculuğa çıktım..hatta bu bölümün sıkı takipçilerindendim.sonucu çok güzel oldu ikizlerime hamile kaldım. ama önemli bir sorunumuz vardı bebişlerim rahimin en köşesine yerleşmişlersi.Doktor benim iç kanama tehlikesiyle hayatımın tehlikeye gireceğini söyledi ve bebeklerimiz kürtajla alındı(((şimdi tekrar başladık salı günü yumurta toplama işlemi var ben dualarınızı bekliyorum.Rabbim hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin:)))
iyi geceler canım sende Allaha emanet ol
yok canım yorulmamaya çalışıyorum yürüyüş olsun diye biraz ortada dolanıyorum birde viledayla yer sildim yavaş yavaş yaptığım iş o yani, ee çarşambaya ne kaldı
sayılı gün tez geçer derler canım çarşabmaya az kaldı ama inş rahim güzel kalınlışıyodur ben bana düşeni yapıyorum rabbiminde izniyle inş herşey yolunda gidecek ve bende kavuşacağım meleklerime buna inancım sonsuz rabbimden istiyom çünkü
canım yorma zaten kendini işler olur bir şekilde çünkü
canımcım inşallah herşey yolunda gidecek Allahın izniyle sende hamişlerin arasına katılacaksın Rabbim sana çifter çifter versin bebekleri
amin amin rabbim tüm bebek isteyen tedavi aşamasında olan anne adaylarınada banbada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
inş canım inş rabbimin izniyle herşey yolunda gidecek ve rabbim bu tedavimi inş son tedavim eyler ve bende kavuşurum meleklerime
inşallah canım..Rabbim gönlüne göre versin. ben yatıyorum kendine iyi bak iyi geceler canımcım
meraba arkadaşlar...
selam kızlaaar. dışardaydık yeni geldik. bir selam vereyim dedim. :))