Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar kimseler yok mu? herkes hafta sonunun tadını çıkarıyor sanırım öpüyorum sizleri ii geceler...
demet canım hoşgeldin nasılsın yumoşlardan haber geldimi kaçı döllenmiş canım nasipse transfer ne zaman
canım bugün gittim son gebelik aşımıda oldum 9 tanesi döllenmiş..inşallah geriside gelir bakalım pazartesi salı falan olur dedi doktor transfer için yarında olabilir dedi bende merakla bekliyorum..sen nasılsın..
canım benim hadi gözün aydın sağlıklı gelişip bölünsün embriyoların inş ve sende göbüşüne al bebişini canım kaç tane transfer yapılacak nasipse
ben iyiyim canım bugünüme şükür
bir tanecik doktorum çok hassas bu konuda...bakalım hayırlısı inşllah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebeklerimizi..
günaydın güzellerimmm. gece kalabalık bünyem gelmiş (bebisimolsun) :)) kaçırdım...
canııım inşallah küvezlere falan gerek kalmadan sağlıkla vakitlice doğacak bebişlerin. ayy resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum. çok matrak olurlar eminim :))
canım beni merak ettiğin için teşekkür ederim ama elh. bişey yok yoğundum biraz
selam kızlar nasılsınız bu aralar pek giremedim ama yarıyıl tatiline girdik biraz daha rahat olurum bu aralar sizler nasılsınız
mirage canım transferin olmuş hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz
hkere canım prensesin geliyormuş çok sevindim içime kız diye doğmuştu Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sana hayırlı evlat olmasını nasip etsin
feriha maşallah canım değerin yükseliyor çok güzel hiç sıkıntı yapma Rabbimin izniyle daha da yükselecekdir
bebişimolsun canım maşallah üçüzler büyüyor Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip
havincim seninde transfer yaklaşıyor hayırlısıyla inş. bu sefer herşey istediğin gibi gider
kedi,merve,ayşegülü,ayseaaabbb,boyacı daha ismini hatırlayamadığım kızlar sizler nasılsınız canlar...
boyacı canım hoş geldin nasılsın bugün kızlar firari
canım bugün gittim son gebelik aşımıda oldum 9 tanesi döllenmiş..inşallah geriside gelir bakalım pazartesi salı falan olur dedi doktor transfer için yarında olabilir dedi bende merakla bekliyorum..sen nasılsın..
canım bitane olsun bizim olsun diyo doktorlar rabbim hayırlısıyla bebişini göbüşüne almanı sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin canım
inşallah bebeğim inşallahevet canım kalabalığı kaçırdın:)))
inşallah canım yaa hayırlısı olsun
evet resimleri herkes 4 gözle bekliyo hemde ne matrak eğlenceli bi o kadar da zor
sağol gamzecim evet büyüyorlar çok şükür inşallah darısı sizlere olsun hep dualarımdasınız
ben burdayım havincim nasılsın
maşallah canım 9 tane çok iyi inşallah o 1 meleğin hep seninle olur canım
evet canım kalabalığı kaçırdın:)))
inşallah canım yaa hayırlısı olsun
evet resimleri herkes 4 gözle bekliyo hemde ne matrak eğlenceli bi o kadar da zor
sağol gamzecim evet büyüyorlar çok şükür inşallah darısı sizlere olsun hep dualarımdasınız
ben burdayım havincim nasılsın
maşallah canım 9 tane çok iyi inşallah o 1 meleğin hep seninle olur canım
amin canım inşallah herşey güzel olacak inanıyorum çok hazırladım kendimi güzel olacak diye hep umut var inşallah rabbim yar ve yardımcımız olur hepimizin
canım hoş geldin nasılsın üç meleğin nasıl ben iyiyim şükürler olsun
hoşbulduk canım ama fazla kalamıcam belim çok ağrıyo bi bakıyım dedim
iyiler çok şükür canım sağol
öpüyorum sizi iyi geceler
selam kızlaaar. dışardaydık yeni geldik. bir selam vereyim dedim. :))
kızlar iyi geceler, yeni geldik eve arkadaşlarla takılıyorduk bi kaç aile, çok keyifli bir ortam vardı ama saat geç oldu kalktık..sizler nasılsınız ne var ne yok
güzeller iyi geceler kaç gündür gece gündüz çalışıyorum ama çok şükür teslim ettim işlerimi kafam rahatladı. Güzel haberler var hepinizden maşallah çok sevindim hepinize.
Miragem iyisin maşallah morallerde yerinde tam olması gerektiği gibi. Havinim seninde gelişmeler güzel ohh mis yaklaşıyon gün geçtikçe kuzucuklara. Hkere şekercim cimcime geliyomuş maşallah Allah hayırla doğumunuda nasip etsin. Demetcim senin yumuşlarında keyfi yerinde sağsalim göbüşüne alırsın inşallah.Bebişimolsun kuzucuklar büyüyomuş maşallah iyi olmuş işten ayrıldığında keyfine bak hatta kalk bana gel nede olsa hemşeriyiz:)) Geri kalan herkes hepinizede selamlar olsun