sağol canım sen nasılsın maşallah bugü çok güzeldi güneşli ve açıktı havaakasya,gamzeciğim nasılsınız?Gamzeciğim van da hava nasıl?
biz doğurana kadar yakın çevremizdekiler bir beklese ne güzel olur de mi gamzeee?
boyacı canım hoş geldin nasılsın bugün kızlar firari
meraba arkadaşlar...
bende eylül ayında sizlerle bu yolculuğa çıktım..hatta bu bölümün sıkı takipçilerindendim.sonucu çok güzel oldu ikizlerime hamile kaldım. ama önemli bir sorunumuz vardı bebişlerim rahimin en köşesine yerleşmişlersi.Doktor benim iç kanama tehlikesiyle hayatımın tehlikeye gireceğini söyledi ve bebeklerimiz kürtajla alındı(((şimdi tekrar başladık salı günü yumurta toplama işlemi var ben dualarınızı bekliyorum.Rabbim hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin:)))
kızlarrrr nerdesiniiiz?? kediciiik bırak beni gezicem dedimmmmm. :)) niye engelliyorsun gezinti hareketleri. çocuklar gezmek istiyor, çekiştirmeleri o yüzden sanırım :)) çekiştirilir gibi birşeyler oluyor rahmimde ya da kasıklarımda yerini tam anlayamıyorum. ama regl ağrısı gibi değil sanki, zaten erken daha onun için Allah korusun. ahh ah bu kırmızılar da şaşırdı napcaklarını bir gel diyoruz bir git diyoruz. kocacım kardeşiyle köpek gezdirmeye gitti. ben de buralardayım hadi gelin.
canımm hakkını helal et kusura bakma valla yeni gördüm.. iyiyim şükür sen nasılsın. 3 günün kaldı ne güzel inş hayırlısıyla gider kontrolün
çok geçmiş olsun rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın inş ... son tedavin bu olsun inş..
miragemm gelmişşşş :) maşallah canım benm boşver sen kmseleri duyma içerdekinin sesini dinle bir tek sen... az kalmış hee teste ama tabi sana zaman geçmek bilmiyordur.. gerçi ben o konuda çok rahattım hiç acelem yoktu ama seni bilmiyorum :) canım 2 bebiş mi transfer edildi sana...
topikimizde ara tatile başladı :))) herkesler kaçmış :)
miragem sahalara dönmüşsünn :))) yavyular ve sen umarım iyisinizdir..
havinim transfere az kaldı değil mi :) ne heyecan :)))
kızlar herkesler nerelere kaçtınızzzz
bende iyiyim elh. canım artık hayırlısıyla haziran gelsin istiyorum
canım benim dualarımdasınız inş. bu tedavide hamile kalacaksın ve dua sırası size geçecek
kızlarrrr nerdesiniiiz?? kediciiik bırak beni gezicem dedimmmmm. :)) niye engelliyorsun gezinti hareketleri. çocuklar gezmek istiyor, çekiştirmeleri o yüzden sanırım :)) çekiştirilir gibi birşeyler oluyor rahmimde ya da kasıklarımda yerini tam anlayamıyorum. ama regl ağrısı gibi değil sanki, zaten erken daha onun için Allah korusun. ahh ah bu kırmızılar da şaşırdı napcaklarını bir gel diyoruz bir git diyoruz. kocacım kardeşiyle köpek gezdirmeye gitti. ben de buralardayım hadi gelin.
iyi geceler kızlar okuduğuma göre her şey yolunda bi aksilik yok inşallah
hoşgeldin kuzum, yarın kaçta randevun,inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin
Hkere nasıldı canım ıkeada güzel şeyler varmıydı bebek mobilyaları felan?
h.bulduk canım nasılsın iyimisin?
Yarın randevum 10 inşallah canım
senin prenses ne alemde
canım ben hiç beğenmedim çok basit şeyler ve fiyatları gereksiz derece de yüksek geldi bana,tabi zevk meselesi, beşik içi için bişiler vardı ama kalitesini filan hiç beğenmedim, ordan bişey alınmaz kanaatindeyim
Zaten oranın tekstil ürünlerinin kaliteli olacağını sanmıyorum
ama mobilyaları merak etmiştim açıkçası
Fos çıktı desene
Bide hep ithal demi oranın malları
ben Made in Turkey istiyorum
iyiyim canım yaramazlığımız yok çok şükür tepikler güçlenmeye başladı artık, hee iyi ben kalkıp kahvaltı yapana kadar gelirsin inşallah, bu arada pendikte civil mağazası var fiyatlar çok uygun haberin olsun hastane dönüşü uğrayabilirsin, bende bi ara gitmeyi düşünüyorum
canım ümraniyede belis mağazası var çok güzel beşikler var bir ara uğra ben ordan almayı düşünüyorum, ama yarın modokoya bi bakıcam kar yağmazsa