eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bende iyiyim elh. canım artık hayırlısıyla haziran gelsin istiyorum

canım benim dualarımdasınız inş. bu tedavide hamile kalacaksın ve dua sırası size geçecek

kızlarrrr nerdesiniiiz?? kediciiik bırak beni gezicem dedimmmmm. :)) niye engelliyorsun gezinti hareketleri. çocuklar gezmek istiyor, çekiştirmeleri o yüzden sanırım :)) çekiştirilir gibi birşeyler oluyor rahmimde ya da kasıklarımda yerini tam anlayamıyorum. ama regl ağrısı gibi değil sanki, zaten erken daha onun için Allah korusun. ahh ah bu kırmızılar da şaşırdı napcaklarını bir gel diyoruz bir git diyoruz. kocacım kardeşiyle köpek gezdirmeye gitti. ben de buralardayım hadi gelin.

canım bekleyiş nasıl gidiyor

canım bekleyiş nasıl gidiyor

bilmem :) öncekinden daha iyi olduğu kesin tabi ama bilmiyorum. her zamanki şeyler işte biliyosun. bir yanın ya yoksa diyor, hemen kovuyorsun onu aklından. bir yanın varsa diyor, ama çok heveslenmemeye çalışıyorsun falan işte.

dün arkadaşlarımızla yemeğe çıktık. bu yılbaşında ikincisini idoğuran arkadaşım da vardı, hatırlarsınız önceki transferimde bana çocuğunu kaldırtmıştı. ondan uzak oturmaya ve mümkün olduğunca hikayelerini dinlememeye çalıştım. hatta hiç dinlemedim desem yalan olmaz. öte yandan aramızda evli olup da çocuğu henüz olmayan tek evli çift kulaktan kulağa fiskoslaşıyorlardı, belli ki hamile. onu anladığım zaman yine mideme yumruk yemiş gibi oldum. ama bunlar hep olan ve değişmeyecek olan şeyler. çocuğum olana kadar yaşayacağım bu duyguları. ben çok inanıyorum çocuğum olacağına, sadece zamanını kestiremiyorum. daha fazla canımın içimin yanmasını istemiyorum. nolur bu defa gelsin bebeğiiiim.

inşallah canım inşallah....seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde iki arkadaşım hamile ve bir tanesi 1 ay boyunca çocuk istemiyorum diye ağladı..neyse herşey çook güzel olacak sen bunları düşünüp kendini yorma....bebişler bu sefer geliyor miragem.:))

inşallah demetim ya inşallah. senin transfer tarihin belli oldu mu?

inşallah demetim ya inşallah. senin transfer tarihin belli oldu mu?

bebeğim dün son gebelik aşısı için gittim işte doktorum 5.gün yapabiliriz ama belli olmaz gelişimlerine bağlı dedi bugün 3.gündü hala çağırmadılar aramadılar bende bekliyorum..bakalım her gittiğimde mutlu olup geliyorum inşallah çook daha mutlu olacağım sonunda.kız hamile kıyafetlerine bakıyorum ya ben:))

ohh havaya girmişsin iyice aferin sanaaa :)) sen de al gel bebişini, sonra havin alcak. 3 hamile tozunu attırıcaz buraların :))

Rabbim bu sefer nasip edecek inş. canım sen içini ferah tut bende aynı duyguları yaşıyorum etrafımda o kadar çok hamile var ki ve hepsi benden sonra evlenenler ama yapacak bişey yok bizde Rabbimizin bize biçtiği zamanı bekliyoruz inş. o zaman bir an önce gelir

biz doğurana kadar yakın çevremizdekiler bir beklese ne güzel olur de mi gamzeee?

puhahhaaa:))) çok komiksin şekeriiimm.demek GEZMEK İSTİYORLAR.ÖNEMLİ olan kendini iyi hissetmen elbette

mirageee yatmıyon mu şekerim sen hiç.kuş gibi konmuşsun bilgisayarın başına.nasılsın iyisin inşallh.bn çalışıyoruım.dışarıda lapa lapa kar yağıyor.Tek umudum idari izin vermeleri ama hafta sonu genel izin çıkmaz belki müdür fazla yağarsa insaf edebilir:))

ya kediiimm :)) niye beni yatırmaya çalışıyorsuuun?? karnın burnunda olan sensin sen yaaaat :))))) iyiyim çok şükür ya. iki gün yattım transferden sonra artık yatmıyorum tabi ki. ama yorulacak şeyler de yapmıyorum. kocam bu defa çok daha dikkatli sağolsun. ben de öyle. sen ne iş yapıyordun canım? unuttum yine. call center mıydı?

keşke yatabilsem...müşteri hizmetleri şekeriim.Kocanı tebrik ediyorum bu sefer üzmesin yardımcı olsun de mi ya.Senin yemek,iş güç kim yapıyor şekerr

keşke yatabilsem...müşteri hizmetleri şekeriim.Kocanı tebrik ediyorum bu sefer üzmesin yardımcı olsun de mi ya.Senin yemek,iş güç kim yapıyor şekerr

ilk 2 gün annemde kalmıştım annem yaptı, 3. gün kocamla birlikte yaptık. dün dışardaydık yemekte, bugün de misafirliğe gideceğiz. henüz iş başa düşmedi yani. akşam dönüşte yarın için yemek yaparım diye planlıyorum ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…