slm kızlar ıyı akşamlar herkese benım cuma test gunumdü ve negatifi aldım malasef ılk denemdi bu çok üzücü oldu ama beklıyordum aslında cunku transfer gunu embiryoların ıyı olmadıgını soylemişti dr. bısey sorcam arkadaslar benım yumurtalarım toplandıgı zaman transfer edilemedi hormonum yukselmıstı o yuzden ıkı ay bekledıkten sonra transferım oldu ben yenı tedavıye ne zaman başlayabilirm acaba.. ya dr da gıtmedım daha bırde sızce aynı yere mı gıtmelıyım memnun kaldım aslında bu merkezden ama bilemıyrm..birde devlet ıkıncı tüp bebegi ödüyr mu acaba...
Anaa ciddimisinnn işte şimdi yandın valla sen
Peşini bırakmamm canım bana mayalı şöyle pofidik pofidik tarifler lazım
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nasılsınız canlar
canım benim geçmiş olsun inş bu ilk ve son negatifin olsun canım devler 2 defa karşılıyo tüp bebeği benim bildiğim canım bide tüp bebek tedavisinde merkezden merkeze değişiyo ama genelde 3 ay bekletiyolar
Anaa ciddimisinnn işte şimdi yandın valla sen
Peşini bırakmamm canım bana mayalı şöyle pofidik pofidik tarifler lazım
iyiyim canım sen nasılsın, bugün pazara gideyim dedim kayınvalidemle gelrikende yürüyerek geldik 20 dklık yol hani, hay yürümez olaydım gelene kadar kaldırımlara yapıştım belim çok ağrıdı, bu kadar gezme yeter bana... ya bende çok beceriksizim hamur işlerinde bende öğrenmek istiyorum ama ne zaman Allah bilir.
slm kızlar ıyı akşamlar herkese benım cuma test gunumdü ve negatifi aldım malasef ılk denemdi bu çok üzücü oldu ama beklıyordum aslında cunku transfer gunu embiryoların ıyı olmadıgını soylemişti dr. bısey sorcam arkadaslar benım yumurtalarım toplandıgı zaman transfer edilemedi hormonum yukselmıstı o yuzden ıkı ay bekledıkten sonra transferım oldu ben yenı tedavıye ne zaman başlayabilirm acaba.. ya dr da gıtmedım daha bırde sızce aynı yere mı gıtmelıyım memnun kaldım aslında bu merkezden ama bilemıyrm..birde devlet ıkıncı tüp bebegi ödüyr mu acaba...
hehee bnde istiyom ovitrellesiz pandispanya tarifi şekeriim:)) ama keki ağızda dağılan olmalı
pastacı derken gerçek anlamda mı yani, yoksa şaka mı?
haviniiiim :)))) ayy her aşaması ayrı heyecan. göbeğine almana az kaldı demekle bitse. bakalım donmuşlarım düzgün çözünecek mi? çözünse bakalım tutunabilecek mi? tutunsa 9 ay kalıp sağlıkla doğabilecek mi? vay anam vayyy. ben çocuk doğurma işini hiç böyle bilmezdim yaaa :))) benim bildiğim vakitsizce hamile kalmak riskti. insanlar istemedikleri bir anda hamile kalmaktan korkarlardı falandı filandı. zaten korunmayınca da hemen hamile kalınırdı, ben böyle bilirdim. bu tarafları bana kimse söylemediiiii.
merhaba kızlar...
ben bu akşamdan anneme gidicem. haliyle buraya gelme fırsatım olur mu bilmiyorum. bildiğiniz gibi yarın sabah transferim var hayırlısıyla. dualarınıza ihtiyacım var. kalbiniz benimle bunu biliyorum. 2 gece annemde kalacağım. benden ses çıkmazsa merak etmeyin. şimdiden hepinizin kandili de mübarek olsun canlar...kendinize iyi bakınız... :)))
Canım dün netim gitti bi anda çıkmış gibi oldum
Haftaya pazartesi inşallah bi sorun çıkmaz
Bi yandan içim içimi yiyor
Bi yandan Allah'a sonsuz güveniyorum rahatım
Yani karışık duygular içindeyim ama rahat tarafım daha ağır basıyor
O'na güvenmek çok güzel
arkadaşlar bişey daha soracam bugun kanamam oldu cok az sabah acık kırmızı gıbıydı ama devamı gelmedı daha adet gunumu de 5 gun gecti zaten şimdi neden böyle oldu benım gıbı olan varmı acaba...
boyacı canım nasılsın kurslar nasıl gidiyo
hehee bnde istiyom ovitrellesiz pandispanya tarifi şekeriim:)) ama keki ağızda dağılan olmalı
canım yanmam yanmam elimden geldiğince yardımcı olurum :) mayalı bişiler tuzlu mu istiyorsun tatlı mı ?
amann dikkat canım.. biz normal halimizle yoruluyoruz 20 dak. yürümeyle. sen nasıl dayanıcan.. bende öyleydm canım ama kursa gidince öğrendim..e senn bebiş olucak kkurs zor tabi de senden netten falan bakarsın artık bana da sorabilirsin bende biliyorsam yazarım falan öyle idare edicen artık :)
canım Rabbim sabır versin öncelikle. inşallah 2.de pozitif sonuç alırsın.. yeni tedavi için en az 2 ay dinlenme süresi istiyorlar bir kere. sonra da bi kontrole gidersen herşey yolundaysa başlatırlar.. onun dışında dondurulmuşun varmı senn varsa zaten aynı merkeze gidicen.. yoksa iice tart düşün memnunsan hiç ayrılma yeni merkez daha yorucu olabilir ama bir memnuniyetsizliğin var ise o zaman değiştirebilirsin. Son olarak da evet canım hatta ilkinden daha az ödüyorsun 2. hakkında.. ama son devlet hakkın oluyor bu da.380 tl gibi bişiy ödeniyor 2.hakkta
şükür iyiyim canım sen nasılsın.. iyi gidiyor kurslarda .. kur an kursum ara tatile girdi :) karne alamadık ama neyse.. seninde az kaldı inş. cuma herşey hayırlı geçer canım..
miragecim ne guzel mevlid kandiline denk gelmış senın için hayır getirri inşallahh Rabbim yuzunu güldürsün arkadasımmmerhaba kızlar...
ben bu akşamdan anneme gidicem. haliyle buraya gelme fırsatım olur mu bilmiyorum. bildiğiniz gibi yarın sabah transferim var hayırlısıyla. dualarınıza ihtiyacım var. kalbiniz benimle bunu biliyorum. 2 gece annemde kalacağım. benden ses çıkmazsa merak etmeyin. şimdiden hepinizin kandili de mübarek olsun canlar...kendinize iyi bakınız... :)))
canım yanmam yanmam elimden geldiğince yardımcı olurum :) mayalı bişiler tuzlu mu istiyorsun tatlı mı ?
amann dikkat canım.. biz normal halimizle yoruluyoruz 20 dak. yürümeyle. sen nasıl dayanıcan.. bende öyleydm canım ama kursa gidince öğrendim..e senn bebiş olucak kkurs zor tabi de senden netten falan bakarsın artık bana da sorabilirsin bende biliyorsam yazarım falan öyle idare edicen artık :)
canım Rabbim sabır versin öncelikle. inşallah 2.de pozitif sonuç alırsın.. yeni tedavi için en az 2 ay dinlenme süresi istiyorlar bir kere. sonra da bi kontrole gidersen herşey yolundaysa başlatırlar.. onun dışında dondurulmuşun varmı senn varsa zaten aynı merkeze gidicen.. yoksa iice tart düşün memnunsan hiç ayrılma yeni merkez daha yorucu olabilir ama bir memnuniyetsizliğin var ise o zaman değiştirebilirsin. Son olarak da evet canım hatta ilkinden daha az ödüyorsun 2. hakkında.. ama son devlet hakkın oluyor bu da.380 tl gibi bişiy ödeniyor 2.hakkta
havincim ıyıyım demegı coookk isterdım ama üzgünüm malesef negatif olunca sonucc hayırlısı dıyrm zamanı var demekkı bu arada senın tedavin hengi aşamada çok takip edemıyrm burayı mıragede yarın transfer olacakmıs Rabbım yuzunu guldursun inş guzel haberlerle gelirr...
arkadaslar herkese hayırlı geceler hayırlı kandıller bu gece ve yarın bırbırımıze çok dua edılım inşallahh Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün kuacagını doldursun annelık duygusunu yasatsın inş bizlerede hayırlı evlat sahibi olmayı nasıp etsın hamiş anne adaylarına da saglıkla evlatlarını kuacaklarına almayı naıp etsın inş..
Yok bacım benim tatlıyla aram yok daha
seninki bi kız bi erkek ya ikisinide istemeye hakkın var hem tatlı hem tuzlu