eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim geçmiş olsun inş bu ilk ve son negatifin olsun canım devler 2 defa karşılıyo tüp bebeği benim bildiğim canım bide tüp bebek tedavisinde merkezden merkeze değişiyo ama genelde 3 ay bekletiyolar

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

havincim ıyıyım demegı coookk isterdım ama üzgünüm malesef negatif olunca sonucc hayırlısı dıyrm zamanı var demekkı bu arada senın tedavin hengi aşamada çok takip edemıyrm burayı mıragede yarın transfer olacakmıs Rabbım yuzunu guldursun inş guzel haberlerle gelirr...

canım benim geçmiş olsun inş bu ilk ve son negatifin olsun canım devler 2 defa karşılıyo tüp bebeği benim bildiğim canım bide tüp bebek tedavisinde merkezden merkeze değişiyo ama genelde 3 ay bekletiyolar

amin canım sagol inşallah son negatif olur. Rbbim yüzümüzü güldürür iinşallah..

Anaa ciddimisinnn işte şimdi yandın valla sen
Peşini bırakmamm canım bana mayalı şöyle pofidik pofidik tarifler lazım

canım yanmam yanmam elimden geldiğince yardımcı olurum :) mayalı bişiler tuzlu mu istiyorsun tatlı mı ?

amann dikkat canım.. biz normal halimizle yoruluyoruz 20 dak. yürümeyle. sen nasıl dayanıcan.. bende öyleydm canım ama kursa gidince öğrendim..e senn bebiş olucak kkurs zor tabi de senden netten falan bakarsın artık bana da sorabilirsin bende biliyorsam yazarım falan öyle idare edicen artık :)

canım Rabbim sabır versin öncelikle. inşallah 2.de pozitif sonuç alırsın.. yeni tedavi için en az 2 ay dinlenme süresi istiyorlar bir kere. sonra da bi kontrole gidersen herşey yolundaysa başlatırlar.. onun dışında dondurulmuşun varmı senn varsa zaten aynı merkeze gidicen.. yoksa iice tart düşün memnunsan hiç ayrılma yeni merkez daha yorucu olabilir ama bir memnuniyetsizliğin var ise o zaman değiştirebilirsin. Son olarak da evet canım hatta ilkinden daha az ödüyorsun 2. hakkında.. ama son devlet hakkın oluyor bu da.380 tl gibi bişiy ödeniyor 2.hakkta

hehee bnde istiyom ovitrellesiz pandispanya tarifi şekeriim:)) ama keki ağızda dağılan olmalı

ahh canııımmm içimiz dışımız iğne oldu dimi .. ovitrelle derken bizim çatlatma iğnelerinin adıydı canım o :))) ovalette demek istedin heralde :)))

canım bebeği kucağımıza sağlıklı alana kadar endişeler hiç bitmeyecek rabbim yarınki mevlid kandili yuzu suyu hürmetine önce embriyolarımızın sağlıklı çözünmesini bize transferden sonra sıkı sıkı tutunmasısı anarahmindeki süreçlerini bebişlerimizin sağlıklı gelişip tamamlamalarını ve gününde saatinde sağlıkla hayırlı evlatlar olarak kucağımıza almamızı rabbim nasip eylesin bu bekleyişlerimiz son olsun canım bu topikte hepimiz sırasıyla hayırlısıyla tez vakitte bebişlerimize kavuşalım inş

canım benim rabbimin izniyle yarın bebişin sağlıklı çözünecek ve sana rabbimin izniyle sıkı sıkı tutunacak seni 9 ay bırakmıyacak canım rabbim yarınki mübarek gün hürmetine tüm dualarını kabul eylesin herşey inş yolunda gitsin canım

canım için rahat olsun rabbimin izniyle herşey yolunda ve öylede devam edecek pazarteside meleğin sana el sallar annesi ay şimdi kocaman olmuştur meleğimiz rabbim sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin meleğimizi canım

arkadaşlar bişey daha soracam bugun kanamam oldu cok az sabah acık kırmızı gıbıydı ama devamı gelmedı daha adet gunumu de 5 gun gecti zaten şimdi neden böyle oldu benım gıbı olan varmı acaba...

canım negatiften sonra adet gecikmesi oluyo bunun olması normal kullandığımız ilaçlardan oluyo

Canım tuzlu böyle pofidik kabaran tarifler mayalı işte
anlatabildimmi acaba:26::26: biraz değişik oldu ama:)

şükür iyiyim canım sen nasılsın.. iyi gidiyor kurslarda .. kur an kursum ara tatile girdi :) karne alamadık ama neyse.. seninde az kaldı inş. cuma herşey hayırlı geçer canım..

canım kur'ana çıktınmı ne güzel kendine uğraşlar bulmuşsun güzel değişik pastalarda öğrenince bizimle paylaş tamammı canım

inş cuma bende güzel haberlerle gelirim herşey yolunda gidiyordur dua edin canlarım

miragecim ne guzel mevlid kandiline denk gelmış senın için hayır getirri inşallahh Rabbim yuzunu güldürsün arkadasımm

amin canım sagol inşallah ıkıncı pozıtıf olacak bencede oyle cunku hep öyle hissedıyrdum tedavıden öncede ıkıncı denememızde olacak dıyrdum ınşallah öyle de olur bız elimizden gelenı yapıruz gerisi kısmet yanı yapacak bişey yok dua edıyrz sadece Rabbim herkesın yuzunu guldursün inşallah hemen başlamak istiyorum ıkıncı deneme icin benım bunlar dondurulmuştu zaten yumurtalarım toplandıgı zaman transferım yapılmadı ertelendı 8 embiryom vardı dollenmıs ama 4 tanesı ıyı kalıte deyıp dondurdular onları cozünce fragmantasyon vardı 3 tane bırden tarnsfer edildi ama olmadı malasef...

canım benim hepimiz aynı yoldan geçtik inş 2. denemen pozitif olcak sakın üzülüp neden niçin diye sorgulama rabbim ne zaman taktir etmişse o zaman hayırlısıyla herşey olur canım ben tedaviye başladım ilk kontrolum nasipse cuma inş herşey yolunda giderde hayırlısıyla alırım bebişlerimi göbüşüme hiç bırakmazlar beni dokuz ay boyunca

arkadaslar herkese hayırlı geceler hayırlı kandıller bu gece ve yarın bırbırımıze çok dua edılım inşallahh Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün kuacagını doldursun annelık duygusunu yasatsın inş bizlerede hayırlı evlat sahibi olmayı nasıp etsın hamiş anne adaylarına da saglıkla evlatlarını kuacaklarına almayı naıp etsın inş..

canım sanada hayırlı geceler rabbim hepimizin bu gece ve yarın yaptığı duaları kabul eylesin bu yıl inş bu topikteki tüm arkadaşlarımda bende hayırlısıyla meleklerimize kavuşuruz rabbim daha fazla arattırmaz inş rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sıhatlı sağlıklı evlatlar nasip eyler

Yok bacım benim tatlıyla aram yok daha
seninki bi kız bi erkek ya ikisinide istemeye hakkın var hem tatlı hem tuzlu

bn de durmak yok hiç popomun üstüne oturamıyom evde,bi iş yerinde saatlerce oturabiliyorum.Hamurişi yasak ama arada kaçırıyom bir iki ,merveciğim sen bak kendine bn başından beri yiyorum zaten:)) sen yeni başladın bana anca yetişirsin 5 kg oldum bile haftaya 6.aya giricez sonrası allah a emanet:))

Canlar nasılsınız ?yarın kandil ,şimdiden herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallh.Havinciğim inşallh tedavin için çook güzel bir zaman Rabbim sizlere yapılan tüm duaları kabul etsin inşallh.KK olarak hepinize dua edeceğiz inşallh tüm arkadaşlarla .

kızlar nasılsınız geçmişi okumadım çok sayfa ilerlemiş...biri bana özetleyebeilirmi gelişmeleri sizleri çok merak ettim ben 3 gündür giremedim...çok yoğun geçiyor günlerim...evi sattık şimdi yeni eve bakıyoruz ...şubattada yeni tedavime start veriyoruz inşallah genetik testler şubat başında geliyormuş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…