eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Anaa siz karı koca öylesiniz hee bizim gibi aynı benim eşimde öyledir yaa birazda saflık var
hemen her şeyi herkesle paylaşmak ister halbuki iyi bişrşey değil
Kaç kere tembihlerim yok aşkım yine mi pot kırdım der

kedi canım nasılsın bebişler nasıl annesi

canım hani bir laf vardırya körler sağırlar bir birini ağırlar bizde eşimle öyle eşimin ben kırılırım diye hayır diyememesi benimde insanlar kırılır diye hayır diyememem işte yaşayıp gidiyoz canım

kedi canım nasılsın bebişler nasıl annesi

bilmiyom ki:)) ayrıntılıyı öğrenince gel dedi dr.bakalım hayırlısı inşallh.göbeğim bugün günün konusu olmuş iş yerinde millet lalenin göbeği neden bu kadar büyük diye konuşuyormuş ikiz olduğunu söylememiştim de enerjilerini sevmediğim için ,bilmiyorlar .gıcık oldum bilseler al başına birsürü laf ,millete laf anlatmayı sevmiyorum.başka tesise yeni geçtim samimiyetim yok.Hamileyim niye şişecek ,lafa bak yaaa bütün gün uyuz oldum.

Aynen valla tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derler bizim içinde

canım benim sende daha ayrıntılı ultrasona girmedin demek hayırlısıyla inş sende bebişlerini ayrıntılı ultrasonda ne zaman görcen canım

iş yerindeki kişiler başka bişeymi buladamadı konuşacak töbe töbe canım gerçekten öyle insanlara laf anlatmak zor en iyisini yapıyon sen bebişlerini besle büyüt annesi konuşan konuşsun konuştuğuyla kalır zaten

şekeerr nasıslın girmiyon sık sık noldu kine

aman sorma yaa benim adama hafta sonu bebek gösterip durdum güzelmiş tatlıymış dedi durdu.zaten doktorda bulamadım içimin ısındığı. benim işim zor gözüküyor sıkıldım bu aralar hayattan burda şimdi kendi problemlerimden bahsedip durmak istemiyorum tedavidekilere destek için burdayız demi.şeker ikizlerin annesi ken kendine çok iyi bak seni çok seviyorum.

nasılsınız canikomm.tedavileriniz nasıl gidiyor moraler bu ara iyi çok şükür.Takipteyim:))

canım tedavim inş güzel gidiyo cuma net öğreneceğim rahim ölçümü yapıldığında ama bu sefer sıkıntı olmuyacak rabbiminde izniyle buna inancım sonsuz moralimde iyi kimseye söylemedimi kafam rahat oluyo birtek siz biliyonuz

canım benim eşine zaman ver bence bu konuda sende zamana bırak sıkma kendini rabbim ne zaman izin etmişse o zaman hepsi kendiliğinden olacak buna inanıyorum dua ediyoruz biz sana canım rabbimde inş seni fazla bekletmez eşin kalkar ayağa o zaman inş doğru yerde zamanı gelmiş olduğu için son tedavine başlarsaın .

ben de çok heyecanlıyım boyacımmm. inşallah yazıcam hamişim diye inşallahhh. o kadar da hızlı olmadı ya, hatta benimki bu defa uzun protokol oldu 1 aydır lucrin vuruyorum. ötekinde 10 gün falandı gonal f. daha uzun sürdü yani. ama opu işlemi yok tabi bu defa, ordan yırttık :) sperm verme derdi de yok.

kızlar yarın 3 de randevum var hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah bismillah dedik bakalım Allahın izniyle sonu hayır olsun inşallah...

burcucum şimdiden iyi şanslar canım. umarım herşey yolunda gider. haber ver bize hemen sonrasında.

hiç anlamıyorum ki ben bu değerleri. geç mi tutunmuş oluyo acaba böyle olunca? bu embriyolar transferden akç gün sonrasına kadar tutunabiliyor ki?

çok teşekkürler canımmm :)

teşekkür ederim ilknurummm. provalara başla halay için, havin ve benim için bayağa uzun halay çekcez.

inşallah canııım teşekkür ederim :))

nasılsınız canikomm.tedavileriniz nasıl gidiyor moraler bu ara iyi çok şükür.Takipteyim:))

bomba gibiyim bombaaaa :))) gideyim de alayım çocuğumıu bir an öncee.

mirage canım hoş geldin nasılsın

hoşbulduk haviniiiim, nasılsın gülüm? nasıl gidiyor, görüşmeyeli kontrole gittin mi bir daha?

inşallah canım ya senle mirage bir pozitifi görün daha çok aşka gelicem.

kontrolum nasipse cuma canım sen o zaman hayırlısıyla bebişin göbüşünde olacaksın ve bebişine kavuşmak için ilk adımı atmış olacaksın hayırlısıyla kız bu sefer inş olacak miragem içimden hep olacak geçiyo rabbim güldürecek yüzünü inş şenlendirecek evini kucağını canım

inşallah canım ya senle mirage bir pozitifi görün daha çok aşka gelicem.

canım rabbimin izniyle inş bu topikte herkes önce pozitifi görcek sonra göbüşünde bebişini büyütecek ve hayırlısıyla gününde saatinde de bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız ve rabbimin izniyle bunlar geç değil tez zamanda olacak inş

ama siz bana geçen sefer de öyle diodunuuuuz? kandırıyonuz mu beni?? :))) geçen sefer benim hiç umudum yoktu, bu defa var. başarıcaz havinnn.

ama siz bana geçen sefer de öyle diodunuuuuz? kandırıyonuz mu beni?? :))) geçen sefer benim hiç umudum yoktu, bu defa var. başarıcaz havinnn.

inşallah sen nasıl hissediyorsan öyle oluyormuş zaten hep öyle diyorlar bu defa olacak diye başladım diyor genelde hamileler sende havinde vallahi buna en çok sevinenlerden olucam kızlar.

güzeller benim çok uykum var. yarın da bir sürü işim var. yatayım da dinleneyim. Allah rahatlık versin hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…