canım tam çay demliyoz keyif yapacağız kapım çalıyo gel oturalım eşimin gözüne bakıyom ayıp olur git diyo eşim ve bende hayır dememe huyu var ikimizde kimse kırılmasın düşüncesinde olduğumuzdan bazen çay keyfimiz hep yarım kalıyo bu gün gündüz uğradım komşulara gece rahat bıraksınlar diye ev sahibinin torunlarıyla akşama kadar oynadım yorgun eve geldim zaten akşam gezmesi isteselerde yapamazdım yani
3 yıl öncesinde bebğimin zor olacağına yorduğum rüyadan sora 3 yıl sonra 3.tedavimde dr.gitmeden 1 gün önce rahmime bebeğin tutunduğunu gördüm çok kısa bir diyalogdu dr.hamilesin rahmine tutunmuş dediğini hatırlıyorum sonrası yok.Dr.a gittiğimde ona bu sefer olacak rüyamda gördüm dedim o da gülmüştü ve inşallh dedi.Besmele ile transferimi yapmıştı ve daha umutluuz demişti:)) hayatımda 3 tane dikkat ettiğim ve gerçekleşmiş olan rüyam var :))
Anaa siz karı koca öylesiniz hee bizim gibi aynı benim eşimde öyledir yaa birazda saflık var
hemen her şeyi herkesle paylaşmak ister halbuki iyi bişrşey değil
Kaç kere tembihlerim yok aşkım yine mi pot kırdım der
kedi canım nasılsın bebişler nasıl annesi
canım hani bir laf vardırya körler sağırlar bir birini ağırlar bizde eşimle öyle eşimin ben kırılırım diye hayır diyememesi benimde insanlar kırılır diye hayır diyememem işte yaşayıp gidiyoz canım
bilmiyom ki:)) ayrıntılıyı öğrenince gel dedi dr.bakalım hayırlısı inşallh.göbeğim bugün günün konusu olmuş iş yerinde millet lalenin göbeği neden bu kadar büyük diye konuşuyormuşikiz olduğunu söylememiştim de enerjilerini sevmediğim için ,bilmiyorlar .gıcık oldum bilseler al başına birsürü laf ,millete laf anlatmayı sevmiyorum.başka tesise yeni geçtim samimiyetim yok.Hamileyim niye şişecek ,lafa bak yaaa bütün gün uyuz oldum.
Aynen valla tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derler bizim içinde
şekeerr nasıslın girmiyon sık sık noldu kine
nasılsınız canikomm.tedavileriniz nasıl gidiyor moraler bu ara iyi çok şükür.Takipteyim:))
aman sorma yaa benim adama hafta sonu bebek gösterip durdum güzelmiş tatlıymış dedi durdu.zaten doktorda bulamadım içimin ısındığı. benim işim zor gözüküyor sıkıldım bu aralar hayattan burda şimdi kendi problemlerimden bahsedip durmak istemiyorum tedavidekilere destek için burdayız demi.şeker ikizlerin annesi ken kendine çok iyi bak seni çok seviyorum.
ayy inanmıyorum okadar az mı kaldı.. yaa çok heyecanlandım ben bi anda transfer lafını duyunca.. ay miragecan sen şimdi 14 gün sonra falan burdA HAMİŞİM DE HAMİŞİM HAMİŞİM DE HAMİŞİM tey tey teyyy mi yazıcan... vaay arkadaş bu frigolarla bu iş ne kadar hızlı oluomuşş :))))
kızlar yarın 3 de randevum var hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah bismillah dedik bakalım Allahın izniyle sonu hayır olsun inşallah...
selam kızlar benim değerim yükselmiş ama çok az moralim bozuldu 4.83 dü bugün 6.54 olmuş umtsuzum ben anne olmak ne kadar zahmetliymiş annemin değerini daha çok anlıyorum artık
doktorumu aradım çok üzgün olduğumu söyledim bana bak değerin yükselmiş bebeğin tutunmaya çalışıyor sen kendine sıkıntı yaparsan düşük yaparsın dedi
kızlar çok korkuyorum hadi dış gebelik yada boş gebelik olursa değerim düşük ya ilk tedavimde hastene çok yattım bundada öyle olmasından korkuyorum
bide regl olcam günümde geldi çok ağrım var bacaklarıma indi ağrı böyle olan varmı
Feriha canım değerin daha yükselcek inşallah sabret duaa et ve lütfen ilaçlarını bırakma kullan canım...
mirage manşallahhhh manşallahhh transfere az kalmış çok sevindim:)) heycanlandım bende:)) Hayırlısı olsun inşallahhhh
iyi akşamlar kızlarrrr ....
şu okul bi tatil olsa da ben de rahatlasam yafff :)))
miragem ne de az kalmış.. zaman nasıl da geçiyor yafff... hadi hayırlısı olsun İnşallah
havincim sen ne durumdasın canım...?
Sorma canım belim küt diye bi tutuldu uyumuş kaç saat yeni uyandım belim düzelmiş ohh bee
Cumaya kadar rahatsın canım ohh
Mirage Allah iyiliğini versin önemsemez olurmuyum hiç
İçimden hep kız çocuk geçiyor snein için kızın olacak
Yada ben mi çok yakıştırıyorum sana kız annesi olmayı bilmiyorum
Hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kızçelerimiz inşallah
nasılsınız canikomm.tedavileriniz nasıl gidiyor moraler bu ara iyi çok şükür.Takipteyim:))
mirage canım hoş geldin nasılsın
canım benim eşine zaman ver bence bu konuda sende zamana bırak sıkma kendini rabbim ne zaman izin etmişse o zaman hepsi kendiliğinden olacak buna inanıyorum dua ediyoruz biz sana canım rabbimde inş seni fazla bekletmez eşin kalkar ayağa o zaman inş doğru yerde zamanı gelmiş olduğu için son tedavine başlarsaın .
ben de çok heyecanlıyım boyacımmm. inşallah yazıcam hamişim diye inşallahhh. o kadar da hızlı olmadı ya, hatta benimki bu defa uzun protokol oldu 1 aydır lucrin vuruyorum. ötekinde 10 gün falandı gonal f. daha uzun sürdü yani. ama opu işlemi yok tabi bu defa, ordan yırttık :) sperm verme derdi de yok.
burcucum şimdiden iyi şanslar canım. umarım herşey yolunda gider. haber ver bize hemen sonrasında.
hiç anlamıyorum ki ben bu değerleri. geç mi tutunmuş oluyo acaba böyle olunca? bu embriyolar transferden akç gün sonrasına kadar tutunabiliyor ki?
çok teşekkürler canımmm :)
teşekkür ederim ilknurummm. provalara başla halay için, havin ve benim için bayağa uzun halay çekcez.
inşallah canııım teşekkür ederim :))
bomba gibiyim bombaaaa :))) gideyim de alayım çocuğumıu bir an öncee.
hoşbulduk haviniiiim, nasılsın gülüm? nasıl gidiyor, görüşmeyeli kontrole gittin mi bir daha?
inşallah canım ya senle mirage bir pozitifi görün daha çok aşka gelicem.
kontrolum nasipse cuma canım sen o zaman hayırlısıyla bebişin göbüşünde olacaksın ve bebişine kavuşmak için ilk adımı atmış olacaksın hayırlısıyla kız bu sefer inş olacak miragem içimden hep olacak geçiyo rabbim güldürecek yüzünü inş şenlendirecek evini kucağını canım
ama siz bana geçen sefer de öyle diodunuuuuz? kandırıyonuz mu beni?? :))) geçen sefer benim hiç umudum yoktu, bu defa var. başarıcaz havinnn.