kızlar nasılsınız geçmişi okumadım çok sayfa ilerlemiş...biri bana özetleyebeilirmi gelişmeleri sizleri çok merak ettim ben 3 gündür giremedim...çok yoğun geçiyor günlerim...evi sattık şimdi yeni eve bakıyoruz ...şubattada yeni tedavime start veriyoruz inşallah genetik testler şubat başında geliyormuş:)))
canım benim sana da iyi akşamlar hoş geldin neden canın sıkkıın görüşürüz canım
hayırdır(( ne oldu inşallah eşinle alakalı değildir..
selam kızlar hepinizin kandili mubarek olsun bu gece dualarımız kabul olsun hepimizin kucakları dolsun taşsın havincim transferin ne zaman canım allahım yüzünü güldürsün inşallah
bana gelince benim sonucum 6.54 ten 10.8 olmuş gine düşük bir sonuç doktorumla konuştum umutsuz olma böyle düşük sonuçlarla bebeğini kucağına alan hastam çok oldu dedi sen şimdi hamilesin dedi ay içimden birşeyler koptu gitti hamile kelimesi bile mutluluk veriyormuş cuma gine var tahlil allahım inşallah yükselir içimde çok korku var kızlar ya kötü biterse sonu diye hepinizi seviyorum geçmişi okuyamadım herkez iyidir inşallah
hehee bnde istiyom ovitrellesiz pandispanya tarifi şekeriim:)) ama keki ağızda dağılan olmalı
selam kızlar hepinizin kandili mubarek olsun bu gece dualarımız kabul olsun hepimizin kucakları dolsun taşsın havincim transferin ne zaman canım allahım yüzünü güldürsün inşallah
bana gelince benim sonucum 6.54 ten 10.8 olmuş gine düşük bir sonuç doktorumla konuştum umutsuz olma böyle düşük sonuçlarla bebeğini kucağına alan hastam çok oldu dedi sen şimdi hamilesin dedi ay içimden birşeyler koptu gitti hamile kelimesi bile mutluluk veriyormuş cuma gine var tahlil allahım inşallah yükselir içimde çok korku var kızlar ya kötü biterse sonu diye hepinizi seviyorum geçmişi okuyamadım herkez iyidir inşallah
eşimle alakalı ama burayı daha fazla kendi prob. meşkul etmeyeyim sizi seviyorum kızlar.
kızlar nerdsiniz yaaa neden kimsecikler yok
canım nasılsın hoşgeldin
ben içine beyaz peynir koyarım canım kalsiyum alayım ondan ne yesem kardır valla
teşekkür ederim tarif için
iyi olmaya çalışıyorum canım insanğlu hemen kaptıryoruz sıkıntılara kendmizi şahsen ben opu işlemi oldum hadi şişersem hadi ohs olupta bana transferimi yaparlarsa kafanızı şişirdim doldum sıkıntılarla sonra ameliyathanede hıçkırıklara bğuldum ay komikti halim doktorar beni susturmak için nasıl uğraştılar şimdide caım çok korkuyorum kendimi hamile olarak göremiyorum ya değerim artmazsa zaten az artıyor böyle giderse sağlıklı bi gebelikte olmaz
hep kendimden bahsediyorum sen nasılsın ya nasıl gidiyor tedavi yasin okudum senin için dua ettim allahım inşallah yavrunu kucağına almayı nasip eder
evet canım çok da güzel olur.. :) rica ederim :)
feriha canım bak ne güzel yavaşda olsa artıyor değerin.. canım yaşın küçük belki bünyen zayıftır daha çok dikkat etmen gerekiyor olabilir. yapabileceğin hiç bişi yok canım yatmaktan başka bende değerim 9 çıktı ama dr. yapılacak hiç bişi yok demişti yikselmesini bekleyeceğiz. heem bak benm adetime 6 gün vardı adetim kanamam başladı senn günün gelmiş ama daha bişi olmamış bu da çok güzel bişi.. lütfen stres yapmamaya çalış ve sakın sakın kalkma yat hep yat..Rabbim bu kutlu günde yardımcın olsun inşallah canım