eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canlar nasılsınız ?yarın kandil ,şimdiden herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallh.Havinciğim inşallh tedavin için çook güzel bir zaman Rabbim sizlere yapılan tüm duaları kabul etsin inşallh.KK olarak hepinize dua edeceğiz inşallh tüm arkadaşlarla .

canım benim iyiyim sağol sen nasılsın büyütüyonuz rabbiminde izniyle bebişleri rabbim sağlıklı gelişip sağlıkla kucağınıza lamanızı nasip etsin seninde kandılin mübarek olsun rabbim bu gece ve yarın yapacağımız duaları kabul eylesin inş rabbim mirage ve benim hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmamızı rabbim nasip eylesin rabbim bu tedavilerimizi son eylesin inş

Canım tuzlu böyle pofidik kabaran tarifler mayalı işte
anlatabildimmi acaba:26::26: biraz değişik oldu ama:)

canım kolay mayalı poaça yazayım bilmiorum tam anladım mı istediğini ama mesela karaköy poaça yapabilirsin kolay hemde lezzetli..

250 gr margarin( ben tüm pastalarımda tereyağı kullanırım sende isteğine göre yaparsın) oda sıcaklığında olsun canım.
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı karbonat
1,5 tatlı kaşığı tuz
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı limon suyu
4,5 su bardağı un ama bunu 3 bardaktan sonra yavaş yavaş koy canım ki kıvamını anlayasın.
1 pk. (10 gr.) kuru maya yoksa yarım pk.yaş maya :)

yumurta hariç tüm malzemeleri karıştır.1 saat falan mayalanmasını bekle canım sonra yuvarlak bezelere ayır yada kare gibi ben öyle yaparım.üzerine yumurta sarısını sür.. çörek otu serpiştir ver fırına. 175 C de pişsin. afiyetle ye. istersen içine kaşar yada zeytinde koyabilirsin. istersen boşda çok güzel oluyor. afiyet bal şeker olsun :)

canım kur'ana çıktınmı ne güzel kendine uğraşlar bulmuşsun güzel değişik pastalarda öğrenince bizimle paylaş tamammı canım

inş cuma bende güzel haberlerle gelirim herşey yolunda gidiyordur dua edin canlarım

canım okuyorum şükür 6.cüzdeyim şuanda hergün 1 cüz okumaya çalışıyorum Allah kabul ederse. tamam canım paylaşırım :)

her zaman dualarımdasınız canım inş. kabul olur. :)

kızlar nasılsınız geçmişi okumadım çok sayfa ilerlemiş...biri bana özetleyebeilirmi gelişmeleri sizleri çok merak ettim ben 3 gündür giremedim...çok yoğun geçiyor günlerim...evi sattık şimdi yeni eve bakıyoruz ...şubattada yeni tedavime start veriyoruz inşallah genetik testler şubat başında geliyormuş:)))

canım hoşgeldin merak etmiştim seni inş hayırlısıyla içine sinen bir ev bulursun canım ne güzel inş bu tedavin seninde son olur canım rabbimin izniylede genetik testlerinde bişey çıkmıyacak

kızlar nasılsınız geçmişi okumadım çok sayfa ilerlemiş...biri bana özetleyebeilirmi gelişmeleri sizleri çok merak ettim ben 3 gündür giremedim...çok yoğun geçiyor günlerim...evi sattık şimdi yeni eve bakıyoruz ...şubattada yeni tedavime start veriyoruz inşallah genetik testler şubat başında geliyormuş:)))

hadi bakalım hayırlı olsun yeni evinde bebişinle güzel günler geçirirsin inşallah...bende yoktum kaç gündür anneme gittim..tedaviden haberi yok kendime moral depoladım biraz:) bende perşembe yumurtaları toplatacağım sonuna geldim tedavinin rabbim inşallah bu sene hepimize bebişlerimizi nasip edecek inşallah..

canım kolay mayalı poaça yazayım bilmiorum tam anladım mı istediğini ama mesela karaköy poaça yapabilirsin kolay hemde lezzetli..

250 gr margarin( ben tüm pastalarımda tereyağı kullanırım sende isteğine göre yaparsın) oda sıcaklığında olsun canım.
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı karbonat
1,5 tatlı kaşığı tuz
1 adet yumurta
4,5 su bardağı un ama bunu 3 bardaktan sonra yavaş yavaş koy canım ki kıvamını anlayasın.

yumurta hariç tüm malzemeleri karıştır.1 saat falan mayalanmasını bekle canım sonra yuvarlak bezelere ayır yada kare gibi ben öyle yaparım.üzerine yumurta sarısını sür.. çörek otu serpiştir ver fırına. 175 C de pişsin. afiyetle ye. istersen içine kaşar yada zeytinde koyabilirsin. istersen boşda çok güzel oluyor. afiyet bal şeker olsun :)

canım okuyorum şükür 6.cüzdeyim şuanda hergün 1 cüz okumaya çalışıyorum Allah kabul ederse. tamam canım paylaşırım :)

canım benim maşallah rabbim kabul eylesin ne güzel 6 cüze gelmişsin canım kuran okurkende bize dua et rabbim duaları duyandır dualarımız geç yahutta tez muhakkak kabul oluyo canım bizler bir birimize hep dua edelim geyemiz belli rabbimden duamızda rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eyler inş

bebeğim hoş bulduk..sonuna yaklaştım perşembe yumurtalar toplanacak inşallah haftaya yada hafta sonu transfer olur sanırım..şimdiden heyecan sardı beni.

ne güzel tedavinin sonuna yaklaşmışsın inş kaliteli yumoşların topların sağlıklı döllenip bölünürler ve sana sıkı sıkı tutunurlar canım rabbim bu sefer senin de kucağını doldursun inş bu sefer herşey sonuna kadar güzel devam eder canım

ımmm şimdik şekerim... hulusiyeye ulaşamıyoruz die başlarmışım :) hayırlısı olsun canım inş. güzel 2 ev bulursunuz 2 ev alacaktınız dimi yanlış hatırlamıyorsam.. yarın miragenin transferi var hayırlısıyla... ferihanın değeri 6 ya yükseldi.... havinciğimin rahim duvarının kalınlaşmış mı die kontrolü var cuma günü.. mervenin canı pufidik tuzlu bişiler istio..tubadefektinin hormonlardan biraz psikolojisi bozulmuş :KK43: ezgim arkadaşımız cuma günü negatif almış :KK43: :KK43: asilde şubatta başlıcak inşallah.. kedicikin de iş ywerinde canını sıktılar gidip saçını başını yolsak mı die düşündük onların... :) boyacıda da ööölee yerinde sayıyo :) bla bla bla blaa

unuttuğum veya durumunu yanlış hatırladığım var ise affola :KK66:

ne güzel tedavinin sonuna yaklaşmışsın inş kaliteli yumoşların topların sağlıklı döllenip bölünürler ve sana sıkı sıkı tutunurlar canım rabbim bu sefer senin de kucağını doldursun inş bu sefer herşey sonuna kadar güzel devam eder canım

ayy inşallah bu sefer herşey güzel olacak hepimiz için..

ımmm şimdik şekerim... hulusiyeye ulaşamıyoruz die başlarmışım :) hayırlısı olsun canım inş. güzel 2 ev bulursunuz 2 ev alacaktınız dimi yanlış hatırlamıyorsam.. yarın miragenin transferi var hayırlısıyla... ferihanın değeri 6 ya yükseldi.... havinciğimin rahim duvarının kalınlaşmış mı die kontrolü var cuma günü.. mervenin canı pufidik tuzlu bişiler istio..tubadefektinin hormonlardan biraz psikolojisi bozulmuş :KK43: ezgim arkadaşımız cuma günü negatif almış :KK43: :KK43: asilde şubatta başlıcak inşallah.. kedicikin de iş ywerinde canını sıktılar gidip saçını başını yolsak mı die düşündük onların... :) boyacıda da ööölee yerinde sayıyo :) bla bla bla blaa

boyacı canım bu özete bayıldım

süpersin tatlım:)))) evet nasipse 2 tane düşünüyoruz....hulusiye kapsama alanı dışındadır....))mirageye çok sevindim inşallah hayırlı olur transferi bu defa bebeğine kavuşur...feriha nın yükseleceğine emindim kendisi aceleci davrandı inşallah dahada yükselir... merve bana gel tatlım bende pasta börek hiç eksik olmaz.))tuba rahat ol canım sakin ve relaks:)) ezgiye çok üzüldüm inşallah bi dahaki sefere...((
asil benden zaten biz tedavi aşamasında beraberiz onunla..)kedicim canını hiç bişeye sıkma canım salal gitsin bebeklerine ve kendine iyi bak..))sana gelince boyacı rabbim çok bekletti bizleri ama inşallah hayırlısını bizlerde verme vakti gelmiştir inşallah...bilgilerin içinde ayrıca teşekkür ederim:)))

boyacı canım bu özete bayıldım

tşk.ederim :)

süpersin tatlım:)))) evet nasipse 2 tane düşünüyoruz....hulusiye kapsama alanı dışındadır....))mirageye çok sevindim inşallah hayırlı olur transferi bu defa bebeğine kavuşur...feriha nın yükseleceğine emindim kendisi aceleci davrandı inşallah dahada yükselir... merve bana gel tatlım bende pasta börek hiç eksik olmaz.))tuba rahat ol canım sakin ve relaks:)) ezgiye çok üzüldüm inşallah bi dahaki sefere...((
asil benden zaten biz tedavi aşamasında beraberiz onunla..)kedicim canını hiç bişeye sıkma canım salal gitsin bebeklerine ve kendine iyi bak..))sana gelince boyacı rabbim çok bekletti bizleri ama inşallah hayırlısını bizlerde verme vakti gelmiştir inşallah...bilgilerin içinde ayrıca teşekkür ederim:)))

rica ederim şekerim.. 3 günün özeti bu :) hepimizn hakkında hayırlısı :)

kızlar hepiniiziin kandili mübarek olsun.. rabbim herkesin dualarını , gönlündekini versin inşallah ..

1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı karbonat
1,5 tatlı kaşığı tuz
1 adet yumurta

ben içine beyaz peynir koyarım canım kalsiyum alayım ondan ne yesem kardır valla:KK1:
teşekkür ederim tarif için

X