ama siz bana geçen sefer de öyle diodunuuuuz? kandırıyonuz mu beni?? :))) geçen sefer benim hiç umudum yoktu, bu defa var. başarıcaz havinnn.
güzeller benim çok uykum var. yarın da bir sürü işim var. yatayım da dinleneyim. Allah rahatlık versin hepinize...
hadi bende kaçtım Allah rahatlık versin dualarımız bizimle olsun.
Sizleri daha güzel şeyler yapıp çağırmak isterdim ama doğumdan sonra inş şimdilik meyveyle yetinelim
Bugün aylar sonra mutfağa girdim kendime yayla çorbası yaptım kokusu dokundu ama ne yapayım
açtım pencereyi öyle yaptım.
Yaa Havinim bende şimdi hamur işi tariflerine bakıyordum böyle değişik tarifler arıyordum
Bendeki tariflerden sıkıldım
evet başladım kilo almaya kalçalarımdan özellikle
şekercim ben pastacıyım sen ne tarifi istiyorsan söyle ben yazayım tarifi burdan sana :)))
canım sana bir itirafta bulunayımmı geçenkinde sırf sen moralmen üzülme diye öyle yazıyodum ama bu sefer gerçekten seni hep hamile olarak düşünüyom içimden hep öyle geçiyo aksini düşünemiyom yani rabbiminde izniyle olacak canım rabbim bizi ilkinde sınadı inş 2. cisine bebişlerimize kavuşacağız sen yolu tamamladın sayılır bebişini göbüşüne alman kaldı tek benim önümde bıraz daha var hayırlısıyla inş bu sefer rabbim mutlu haberi almamızı nasip edecek inş canım rabbim sevindirecek bizi
canım muhtemelen gazdandır, çünkü ben nerdeyse 19 haftada hissettim böyle kalp atımı gibi tüy gibi bi pıtlama içerde,onuda ancak elimi karnıma koyarsam hissediyordum şimdi kaslar güçlenince oturuken gezerkende hissetmeye başladım.göbüşünü pehlivanlar gibi yağla canım, rahatlarsın hem..karın guruldaması veya mide guruldamasına benzer birşeyler oluyor. bu bebeğin hareketlerinin erken belirtisimi kızlar.
bu arada 14+2 ye geldik. zaman geçiyor. göbeğimde iyice büyüdü.
canımcım mübarek gecenin hürmetine Rabbim bebişini nasip etsin sana canım. yarın gece bol bol dua etmeyi ihmal etme, Rabbim yar ve yardımcın olsun. stressiz bi geri sayım başlasın artık..merhaba kızlar...
ben bu akşamdan anneme gidicem. haliyle buraya gelme fırsatım olur mu bilmiyorum. bildiğiniz gibi yarın sabah transferim var hayırlısıyla. dualarınıza ihtiyacım var. kalbiniz benimle bunu biliyorum. 2 gece annemde kalacağım. benden ses çıkmazsa merak etmeyin. şimdiden hepinizin kandili de mübarek olsun canlar...kendinize iyi bakınız... :)))
pastacı derken gerçek anlamda mı yani, yoksa şaka mı?
haviniiiim :)))) ayy her aşaması ayrı heyecan. göbeğine almana az kaldı demekle bitse. bakalım donmuşlarım düzgün çözünecek mi? çözünse bakalım tutunabilecek mi? tutunsa 9 ay kalıp sağlıkla doğabilecek mi? vay anam vayyy. ben çocuk doğurma işini hiç böyle bilmezdim yaaa :))) benim bildiğim vakitsizce hamile kalmak riskti. insanlar istemedikleri bir anda hamile kalmaktan korkarlardı falandı filandı. zaten korunmayınca da hemen hamile kalınırdı, ben böyle bilirdim. bu tarafları bana kimse söylemediiiii.
merhaba kızlar...
ben bu akşamdan anneme gidicem. haliyle buraya gelme fırsatım olur mu bilmiyorum. bildiğiniz gibi yarın sabah transferim var hayırlısıyla. dualarınıza ihtiyacım var. kalbiniz benimle bunu biliyorum. 2 gece annemde kalacağım. benden ses çıkmazsa merak etmeyin. şimdiden hepinizin kandili de mübarek olsun canlar...kendinize iyi bakınız... :)))
şekercim ben pastacıyım sen ne tarifi istiyorsan söyle ben yazayım tarifi burdan sana :)))
he he öyle oluyo bıraz
canım sen renkli ultrasona ne zaman girecektik
nasılsın canım ?
merhaba kızlar...