eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ama siz bana geçen sefer de öyle diodunuuuuz? kandırıyonuz mu beni?? :))) geçen sefer benim hiç umudum yoktu, bu defa var. başarıcaz havinnn.

canım sana bir itirafta bulunayımmı geçenkinde sırf sen moralmen üzülme diye öyle yazıyodum ama bu sefer gerçekten seni hep hamile olarak düşünüyom içimden hep öyle geçiyo aksini düşünemiyom yani rabbiminde izniyle olacak canım rabbim bizi ilkinde sınadı inş 2. cisine bebişlerimize kavuşacağız sen yolu tamamladın sayılır bebişini göbüşüne alman kaldı tek benim önümde bıraz daha var hayırlısıyla inş bu sefer rabbim mutlu haberi almamızı nasip edecek inş canım rabbim sevindirecek bizi

günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn

şekercim ben pastacıyım sen ne tarifi istiyorsan söyle ben yazayım tarifi burdan sana :)))

karın guruldaması veya mide guruldamasına benzer birşeyler oluyor. bu bebeğin hareketlerinin erken belirtisimi kızlar.
bu arada 14+2 ye geldik. zaman geçiyor. göbeğimde iyice büyüdü.

şekercim ben pastacıyım sen ne tarifi istiyorsan söyle ben yazayım tarifi burdan sana :)))

pastacı derken gerçek anlamda mı yani, yoksa şaka mı?

haviniiiim :)))) ayy her aşaması ayrı heyecan. göbeğine almana az kaldı demekle bitse. bakalım donmuşlarım düzgün çözünecek mi? çözünse bakalım tutunabilecek mi? tutunsa 9 ay kalıp sağlıkla doğabilecek mi? vay anam vayyy. ben çocuk doğurma işini hiç böyle bilmezdim yaaa :))) benim bildiğim vakitsizce hamile kalmak riskti. insanlar istemedikleri bir anda hamile kalmaktan korkarlardı falandı filandı. zaten korunmayınca da hemen hamile kalınırdı, ben böyle bilirdim. bu tarafları bana kimse söylemediiiii.

merhaba kızlar...

ben bu akşamdan anneme gidicem. haliyle buraya gelme fırsatım olur mu bilmiyorum. bildiğiniz gibi yarın sabah transferim var hayırlısıyla. dualarınıza ihtiyacım var. kalbiniz benimle bunu biliyorum. 2 gece annemde kalacağım. benden ses çıkmazsa merak etmeyin. şimdiden hepinizin kandili de mübarek olsun canlar...kendinize iyi bakınız... :)))

karın guruldaması veya mide guruldamasına benzer birşeyler oluyor. bu bebeğin hareketlerinin erken belirtisimi kızlar.
bu arada 14+2 ye geldik. zaman geçiyor. göbeğimde iyice büyüdü.
canım muhtemelen gazdandır, çünkü ben nerdeyse 19 haftada hissettim böyle kalp atımı gibi tüy gibi bi pıtlama içerde,onuda ancak elimi karnıma koyarsam hissediyordum şimdi kaslar güçlenince oturuken gezerkende hissetmeye başladım.göbüşünü pehlivanlar gibi yağla canım, rahatlarsın hem..
canımcım mübarek gecenin hürmetine Rabbim bebişini nasip etsin sana canım. yarın gece bol bol dua etmeyi ihmal etme, Rabbim yar ve yardımcın olsun. stressiz bi geri sayım başlasın artık..

yok canım gerçek anlamda.. çok çok profesyonel değilim ama güzel şeyler çıkarıyoruz evvelALLAH :)

canım hayırlısıyla çözünsün , tutnsun , sağlıklı bir 9 ay dan sonra kucağın dolsun.. kandil günü bütün dualarımız sennle canım .. inşalla son uğraşların olur bunlar... bu tutunma işlemini hiç anlamıyorum ne zamana kadar sürüyordu gibi bişiler soormuştun canım yanlış hatırlamıyorsam.. benim doktorum ( ben çok hareketliyim de doktorlar hemşireler beni bi kaybetti mi bulamıyorlardı hastanenin içinde orayı burayı araştırıyordum :) ) sıkı sıkı tembihlediler transferim bitti bak bu masada en az 1 saat kımıldamadan yatacaksın çünkü bu bir saat içinde tutundu tutundu tutunmazsa hayatta tutunmaz .. bizim 12 gün yatın dememiz tutunma ihtimali göz önünde bulundurulduğu için garantiye alma dedi. yani o ilk 1 saat miş tutunma zamanı.. gerisi rabbimin takdiri.. canım..

he he öyle oluyo bıraz

canım sen renkli ultrasona ne zaman girecektik

Canım dün netim gitti bi anda çıkmış gibi oldum
Haftaya pazartesi inşallah bi sorun çıkmaz
Bi yandan içim içimi yiyor
Bi yandan Allah'a sonsuz güveniyorum rahatım
Yani karışık duygular içindeyim ama rahat tarafım daha ağır basıyor
O'na güvenmek çok güzel

nasılsın canım ?

iyiyim canım sen nasılsın, bugün pazara gideyim dedim kayınvalidemle gelrikende yürüyerek geldik 20 dklık yol hani, hay yürümez olaydım gelene kadar kaldırımlara yapıştım belim çok ağrıdı, bu kadar gezme yeter bana... ya bende çok beceriksizim hamur işlerinde bende öğrenmek istiyorum ama ne zaman Allah bilir.

Canım Allah yardımcın olsun Dualarımız seninle Yarın gitte bebeğini al göbüşüne

slm kızlar ıyı akşamlar herkese benım cuma test gunumdü ve negatifi aldım malasef ılk denemdi bu çok üzücü oldu ama beklıyordum aslında cunku transfer gunu embiryoların ıyı olmadıgını soylemişti dr. bısey sorcam arkadaslar benım yumurtalarım toplandıgı zaman transfer edilemedi hormonum yukselmıstı o yuzden ıkı ay bekledıkten sonra transferım oldu ben yenı tedavıye ne zaman başlayabilirm acaba.. ya dr da gıtmedım daha bırde sızce aynı yere mı gıtmelıyım memnun kaldım aslında bu merkezden ama bilemıyrm..birde devlet ıkıncı tüp bebegi ödüyr mu acaba...

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

arkadaşlar bişey daha soracam bugun kanamam oldu cok az sabah acık kırmızı gıbıydı ama devamı gelmedı daha adet gunumu de 5 gun gecti zaten şimdi neden böyle oldu benım gıbı olan varmı acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…