eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım seninde misafirler maşallah rabbim eksikliklerini göstermesin canım çok şükür tüm sıkıntılar ortadan kalktı inş rabbim bundan sonrasınıda güzel eylesin rabbim hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme almamı nasip etsin bebişlerim inş bana sıkı sıkı tutunur hiç bırakmazlar beni rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

şekerim bizim kahvaltıcıya geliyor haftada 2 kez çatalca tarafından:))bn hala kndi yğurdumu kndim mayalıyorum.artık hazır almıyorum

jel yoksa progestan hap iç cnm bırakma ama birgünden de 1şey olmz bnde kullnmamıştım.ilacım yoktu dye ama hep yatmıştım.
hkere nasılsın cnm prşmbe gelmez sana şimd:)) heyecanlı şeker anneee

jel yoksa progestan hap iç cnm bırakma ama birgünden de 1şey olmz bnde kullnmamıştım.ilacım yoktu dye ama hep yatmıştım.
hkere nasılsın cnm prşmbe gelmez sana şimd:)) heyecanlı şeker anneee
iyiyim canım sen nasılsın, ay gelmek bilmiyor perşembe sorma, rüyalarıma bile giriyor, hastaneden arıyorlar doktorun randevusu boş öne alalımmı sizi filan diye, o derece sapıttım.
Kimsecikler kalmamış ayy uykum gelmiyorr

nerelerdesin kaçak, bebiş iyimi..

cnm hadi hayırlısı inş.son tedavin olur..

şekerim bizim kahvaltıcıya geliyor haftada 2 kez çatalca tarafından:))bn hala kndi yğurdumu kndim mayalıyorum.artık hazır almıyorum

ohh süpersin cnm bende öyle yapıyorum sütçü geliyor bizimde her c.tesi bende evde yapıyorum..hiç hazır almıyorum :) hele içinde ki domuz jolesini duyunca hayattaaaa almam :S

hayırlısı canım inş.cuma hayırlı haberlerle gelirsin..evet canım pastacılık kursuna gidiyorum .. kur an kursuna gidiyorum bol bol kitap okuyorum iş yapıyorum derken vakit geçiyor işte :) ne yapıcan çalışmadığım için boş oturulmuyor :)

canım inş.hayırlı haberlerle dönersin....

tubacım
sennde kontrolün inş.çookk iyi geçer cnm

Boyacı sende mi tedaviye başlıyosun yoksaa

sende hulusiye gibi tek tek yazmışn :) hulusiye 2 yok cnm başlamıyorum henüz tedaviye.. miragenin transferi de olmadı. bugün kontrolü olabilir yanlış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:
sende hulusiye gibi tek tek yazmışn :) hulusiye 2 yok cnm başlamıyorum henüz tedaviye.. miragenin transferi de olmadı. bugün kontrolü olabilir yanlış hatırlamıyorsam

Amanınnn tövbe de kız hulusiyeyemi benzettin beni kış kışşş tövbe deee
Hımm bende tedavi planın var sandım

arkadaşlar sizde de baş dönmesi oluyor mu. bir süredir var. dengemi bile sağlamakta zorlanıyorum. bebekle falan alakalı bir durum olabilir mi.
bu arada hala cinsiyeti öğrenemedik. göstermedi. sırtını dönmüştü son gittiğimiz de de. şubata bıraktık bizde sık sık gitmek yerine.

canım inş.hayırlı haberlerle dönersin....

tubacım
sennde kontrolün inş.çookk iyi geçer cnm

inşallahh canımm işte bi haftamız kaldı gidelim görelimmmm sen napıosunnn

canım dün biyerde okudum bu aylarda olabilecek bişeymiş diye yazıyorduu sen yinede doktoruna bi sor istersenn

Çok normal canım bu endişe etmene gerek yok
Sonuçta daha fazla kan pompalıyor vücudumuz kan hacmimizde arttı
Ama çok fazlaysa eğer doktorunla paylaş bu durumu
Tansiyonun felanda düşebilir.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…