selam kızlarrr...
hoşgeldim merveciiim. yok benim transferim çarşamba hayırlısıyla. o zamana kadar da kontrolüm yok, direk transfere gideceğim. sen napıyosun??
mervecim cumaya kadar burda, ev süpürme canım geçen ende yaptım onu belim çok ağrıdı, aman aman dikkat et kendine..Hkere kayınvaliden gitti mi?
arkadaşlar sizde de baş dönmesi oluyor mu. bir süredir var. dengemi bile sağlamakta zorlanıyorum. bebekle falan alakalı bir durum olabilir mi.
bu arada hala cinsiyeti öğrenemedik. göstermedi. sırtını dönmüştü son gittiğimiz de de. şubata bıraktık bizde sık sık gitmek yerine.
Seni, rüyamda gördüm canım kızın oluyordu bitane ama erken doğum yapmışsın snele telefonda konuşuyorduk
geçmiş olsun felan diyordum bak benim kızımda zayıf doğdu şimdi çok iyi diye teselli ediyordum
Etkisinde kaldım baya hayırlara yoralım hayır çıksın inşallah canım
2 gün kaldı desene bebeğine kavuşmana
Mirageciğim ben çıkıyorum canım bugün ilk defa evi süpürdüm hafiften hafifte 5 ay sonra
Yorulmuşum baya belim ağrıdı uzanayım öpüyorum seni görüşmek üzere
transfere son iki gün
heyecan dorukta
hayırlı haber kapıda inşallah
Amanınnn tövbe de kız hulusiyeyemi benzettin beni kış kışşş tövbe deee
Hımm bende tedavi planın var sandım
inşallahh canımm işte bi haftamız kaldı gidelim görelimmmm sen napıosunnn
canım dün biyerde okudum bu aylarda olabilecek bişeymiş diye yazıyorduu sen yinede doktoruna bi sor istersenn
selam kızlarrr...
hoşgeldim merveciiim. yok benim transferim çarşamba hayırlısıyla. o zamana kadar da kontrolüm yok, direk transfere gideceğim. sen napıyosun??
selam kızlar benim değerim yükselmiş ama çok az moralim bozuldu 4.83 dü bugün 6.54 olmuş umtsuzum ben anne olmak ne kadar zahmetliymiş annemin değerini daha çok anlıyorum artık
doktorumu aradım çok üzgün olduğumu söyledim bana bak değerin yükselmiş bebeğin tutunmaya çalışıyor sen kendine sıkıntı yaparsan düşük yaparsın dedi
kızlar çok korkuyorum hadi dış gebelik yada boş gebelik olursa değerim düşük ya ilk tedavimde hastene çok yattım bundada öyle olmasından korkuyorum
bide regl olcam günümde geldi çok ağrım var bacaklarıma indi ağrı böyle olan varmı
kızlar yarın 3 de randevum var hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah bismillah dedik bakalım Allahın izniyle sonu hayır olsun inşallah...
canım ilk seferde normal bu kadar adet ağrısı çekmen, doktorlar adet olursanız bile test yapın diyor, sen niye kendini bu kadar üzüyorsun ki, bak değerin yükselmiş doktorunda dediği gibi tutunmaya çalışıyor bebiş, sen rahat ol, herşeyin hayırlısı.
canım ilk seferde normal bu kadar adet ağrısı çekmen, doktorlar adet olursanız bile test yapın diyor, sen niye kendini bu kadar üzüyorsun ki, bak değerin yükselmiş doktorunda dediği gibi tutunmaya çalışıyor bebiş, sen rahat ol, herşeyin hayırlısı.
canım inşallah hayırlı olur allahım emeklerini boşa çıkarmasın yazını okuyunca sana canı gönülden dua ettim zaten hep dualarımdasınız
canım çok az yükselmiş artı artıverse bi ya ne inatçı bebekmiş tutunmadı gitti evet kendi kendimi yiyorum çok korkuyorum dış gebelik yada boş gebelik olursa 25 gün hastanede kaldm ilk tedavimden sonra çok zor günler geçirdim allahım bida yaşatmasın
canım zaten 2ye katlanarak artar değerin onu dert etme yükselir inşallah, merdivenlerden yavaş yavaş in çık bişy olmaz benimde 3. kattı.
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nasılsınız canlar
cnm hadi hayırlısı inş.son tedavin olur..
ohh süpersin cnm bende öyle yapıyorum sütçü geliyor bizimde her c.tesi bende evde yapıyorum..hiç hazır almıyorum :) hele içinde ki domuz jolesini duyunca hayattaaaa almam :S
hayırlısı canım inş.cuma hayırlı haberlerle gelirsin..evet canım pastacılık kursuna gidiyorum .. kur an kursuna gidiyorum bol bol kitap okuyorum iş yapıyorum derken vakit geçiyor işte :) ne yapıcan çalışmadığım için boş oturulmuyor :)
Mirage havin su tedaviler ne aşamada miragenin transferi oldumu?
kızlar yarın 3 de randevum var hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah bismillah dedik bakalım Allahın izniyle sonu hayır olsun inşallah...
selam kızlar benim değerim yükselmiş ama çok az moralim bozuldu 4.83 dü bugün 6.54 olmuş umtsuzum ben anne olmak ne kadar zahmetliymiş annemin değerini daha çok anlıyorum artık
doktorumu aradım çok üzgün olduğumu söyledim bana bak değerin yükselmiş bebeğin tutunmaya çalışıyor sen kendine sıkıntı yaparsan düşük yaparsın dedi
kızlar çok korkuyorum hadi dış gebelik yada boş gebelik olursa değerim düşük ya ilk tedavimde hastene çok yattım bundada öyle olmasından korkuyorum
bide regl olcam günümde geldi çok ağrım var bacaklarıma indi ağrı böyle olan varmı