eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam kızlarrr...

hoşgeldim merveciiim. yok benim transferim çarşamba hayırlısıyla. o zamana kadar da kontrolüm yok, direk transfere gideceğim. sen napıyosun??

Seni, rüyamda gördüm canım kızın oluyordu bitane ama erken doğum yapmışsın snele telefonda konuşuyorduk
geçmiş olsun felan diyordum bak benim kızımda zayıf doğdu şimdi çok iyi diye teselli ediyordum
Etkisinde kaldım baya hayırlara yoralım hayır çıksın inşallah canım
2 gün kaldı desene bebeğine kavuşmana:KK49:

Mirageciğim ben çıkıyorum canım bugün ilk defa evi süpürdüm hafiften hafifte 5 ay sonra:KK1:
Yorulmuşum baya belim ağrıdı uzanayım öpüyorum seni görüşmek üzere:KK55::KK71:

Hkere kayınvaliden gitti mi?
mervecim cumaya kadar burda, ev süpürme canım geçen ende yaptım onu belim çok ağrıdı, aman aman dikkat et kendine..
arkadaşlar sizde de baş dönmesi oluyor mu. bir süredir var. dengemi bile sağlamakta zorlanıyorum. bebekle falan alakalı bir durum olabilir mi.
bu arada hala cinsiyeti öğrenemedik. göstermedi. sırtını dönmüştü son gittiğimiz de de. şubata bıraktık bizde sık sık gitmek yerine.

canım tansiyonun mu düşüyor acaba sürekli ölçsen de ona göre tedbir alsan benimde ara sıra oturduğum yerde bile dönüyor bakıyorum tansiyonum düşmüş,dikkat et kendine

Seni, rüyamda gördüm canım kızın oluyordu bitane ama erken doğum yapmışsın snele telefonda konuşuyorduk
geçmiş olsun felan diyordum bak benim kızımda zayıf doğdu şimdi çok iyi diye teselli ediyordum
Etkisinde kaldım baya hayırlara yoralım hayır çıksın inşallah canım
2 gün kaldı desene bebeğine kavuşmana:KK49:

mervecim bir kızım olmasını çok isterim ama erken doğum istemem, vakitlice doğsun isterim :)) hayır olsun inşallah. bilinçaltına yerleşip rüyana kadar gelebildiğime göre beni gerçekten umursuyorsun anlamını çıkarıyorum ben bundan. teşekkür ederim mervecik :))

Mirageciğim ben çıkıyorum canım bugün ilk defa evi süpürdüm hafiften hafifte 5 ay sonra:KK1:
Yorulmuşum baya belim ağrıdı uzanayım öpüyorum seni görüşmek üzere:KK55::KK71:

çok yorma kendini, bırak biraz da dağınık kalsın. daha önemli şeyler var şu anda evinin temizliğinden. ben de seni öptüm canım. dinlen güzelce.

transfere son iki gün
heyecan dorukta
hayırlı haber kapıda inşallah

inşallah ayşecim inşallah, sağolasın. :)

Amanınnn tövbe de kız hulusiyeyemi benzettin beni kış kışşş tövbe deee:KK53::KK52:
Hımm bende tedavi planın var sandım:KK34:

şaka şaka canım :) yok canım şimdilik :))

inşallahh canımm işte bi haftamız kaldı gidelim görelimmmm sen napıosunnn

canım dün biyerde okudum bu aylarda olabilecek bişeymiş diye yazıyorduu sen yinede doktoruna bi sor istersenn

hadi bakalım ben paazartesi haytırladım bugün gibi düşünmüştüm cnm.. hayırlı haberlerlee dönersn inş.

selam kızlarrr...

hoşgeldim merveciiim. yok benim transferim çarşamba hayırlısıyla. o zamana kadar da kontrolüm yok, direk transfere gideceğim. sen napıyosun??

ayy inanmıyorum okadar az mı kaldı.. yaa çok heyecanlandım ben bi anda transfer lafını duyunca.. ay miragecan sen şimdi 14 gün sonra falan burdA HAMİŞİM DE HAMİŞİM HAMİŞİM DE HAMİŞİM tey tey teyyy mi yazıcan... vaay arkadaş bu frigolarla bu iş ne kadar hızlı oluomuşş :))))

kızlar yarın 3 de randevum var hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah bismillah dedik bakalım Allahın izniyle sonu hayır olsun inşallah...

selam kızlar benim değerim yükselmiş ama çok az moralim bozuldu 4.83 dü bugün 6.54 olmuş umtsuzum ben anne olmak ne kadar zahmetliymiş annemin değerini daha çok anlıyorum artık
doktorumu aradım çok üzgün olduğumu söyledim bana bak değerin yükselmiş bebeğin tutunmaya çalışıyor sen kendine sıkıntı yaparsan düşük yaparsın dedi
kızlar çok korkuyorum hadi dış gebelik yada boş gebelik olursa değerim düşük ya ilk tedavimde hastene çok yattım bundada öyle olmasından korkuyorum
bide regl olcam günümde geldi çok ağrım var bacaklarıma indi ağrı böyle olan varmı

selam kızlar benim değerim yükselmiş ama çok az moralim bozuldu 4.83 dü bugün 6.54 olmuş umtsuzum ben anne olmak ne kadar zahmetliymiş annemin değerini daha çok anlıyorum artık
doktorumu aradım çok üzgün olduğumu söyledim bana bak değerin yükselmiş bebeğin tutunmaya çalışıyor sen kendine sıkıntı yaparsan düşük yaparsın dedi
kızlar çok korkuyorum hadi dış gebelik yada boş gebelik olursa değerim düşük ya ilk tedavimde hastene çok yattım bundada öyle olmasından korkuyorum
bide regl olcam günümde geldi çok ağrım var bacaklarıma indi ağrı böyle olan varmı

canım ilk seferde normal bu kadar adet ağrısı çekmen, doktorlar adet olursanız bile test yapın diyor, sen niye kendini bu kadar üzüyorsun ki, bak değerin yükselmiş doktorunda dediği gibi tutunmaya çalışıyor bebiş, sen rahat ol, herşeyin hayırlısı.

kızlar yarın 3 de randevum var hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah bismillah dedik bakalım Allahın izniyle sonu hayır olsun inşallah...

canım inşallah hayırlı olur allahım emeklerini boşa çıkarmasın yazını okuyunca sana canı gönülden dua ettim zaten hep dualarımdasınız

canım ilk seferde normal bu kadar adet ağrısı çekmen, doktorlar adet olursanız bile test yapın diyor, sen niye kendini bu kadar üzüyorsun ki, bak değerin yükselmiş doktorunda dediği gibi tutunmaya çalışıyor bebiş, sen rahat ol, herşeyin hayırlısı.

canım çok az yükselmiş artı artıverse bi ya ne inatçı bebekmiş tutunmadı gitti evet kendi kendimi yiyorum çok korkuyorum dış gebelik yada boş gebelik olursa 25 gün hastanede kaldm ilk tedavimden sonra çok zor günler geçirdim allahım bida yaşatmasın

canım çok az yükselmiş artı artıverse bi ya ne inatçı bebekmiş tutunmadı gitti evet kendi kendimi yiyorum çok korkuyorum dış gebelik yada boş gebelik olursa 25 gün hastanede kaldm ilk tedavimden sonra çok zor günler geçirdim allahım bida yaşatmasın ben regl olacağımda bacaklarım ağrır şimdide öyle
ay bide size sorum olcak ben 4. katta oturuyorum 2 güne bir test yaptırcam ya inip çıkarken bi zararı olmasın

canım inşallah hayırlı olur allahım emeklerini boşa çıkarmasın yazını okuyunca sana canı gönülden dua ettim zaten hep dualarımdasınız

Allah razı olsun canım benim Allahım seninde umutlarını boşa çıkarmasın değerin kat kat artsın inşallah bende dua ediyorum hepimiz için:)

canım çok az yükselmiş artı artıverse bi ya ne inatçı bebekmiş tutunmadı gitti evet kendi kendimi yiyorum çok korkuyorum dış gebelik yada boş gebelik olursa 25 gün hastanede kaldm ilk tedavimden sonra çok zor günler geçirdim allahım bida yaşatmasın

canım zaten 2ye katlanarak artar değerin onu dert etme yükselir inşallah, merdivenlerden yavaş yavaş in çık bişy olmaz benimde 3. kattı.

canım zaten 2ye katlanarak artar değerin onu dert etme yükselir inşallah, merdivenlerden yavaş yavaş in çık bişy olmaz benimde 3. kattı.

inşallah artar canım ya bu günler bi geçse bide ben tahlil yaptırmam için gittiğim hastaneyle evin arası yarım saat doktoruma sorcaktım unutmuşum inşallah bişey olmaz

Feriha canım değerin daha yükselcek inşallah sabret duaa et ve lütfen ilaçlarını bırakma kullan canım...

mirage manşallahhhh manşallahhh transfere az kalmış çok sevindim:)) heycanlandım bende:)) Hayırlısı olsun inşallahhhh

Son düzenleme:
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

cnm hadi hayırlısı inş.son tedavin olur..

ohh süpersin cnm bende öyle yapıyorum sütçü geliyor bizimde her c.tesi bende evde yapıyorum..hiç hazır almıyorum :) hele içinde ki domuz jolesini duyunca hayattaaaa almam :S

hayırlısı canım inş.cuma hayırlı haberlerle gelirsin..evet canım pastacılık kursuna gidiyorum .. kur an kursuna gidiyorum bol bol kitap okuyorum iş yapıyorum derken vakit geçiyor işte :) ne yapıcan çalışmadığım için boş oturulmuyor :)

canım inş hayırlı haberlerle gelirim cuma günü inş bu sefer bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alırım bebişlerimde bana inş sıkı sıkı tutunurlar

canım ne güzel kendine uğraşlar bulmuşsun evde kös kös oturmaktansa böyle kurslara gitmek bence iyi fikir allah kolaylıklar versin canım

Mirage havin su tedaviler ne aşamada miragenin transferi oldumu?

mervem canım hoş geldin nerelerdesin özlettin kendini nasılsın

canım benim tedavim daha yeni başladı cuma ilk kontrolum var inş rahim kalınlaşıyodur bu sefer tedavin iptal olmaz dua edin bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alayım bebişlerim rabbimin izniyle bana sıkı sıkı tutunsunlar inş rabbim bu tedavimi son tedavim eylesin bebişlerim beni dokuz ay bırakmasın dokuz ay sonra sağlıkla kucağıma alayım inş

burcu canım yarın inş herşey yolunda gider sende bebeğine giden yolda rabbiminde izniyle ilk adımı atmış olursun inş

canım benim bak ne güzel değerin artmış bebişin sana tutunmaya çalışıyo sen hep bebeğini düşün rabbimin izniylede değerlerin artacak olumsuz düşünme

iyi akşamlar kızlarrrr ....

şu okul bi tatil olsa da ben de rahatlasam yafff :)))
miragem ne de az kalmış.. zaman nasıl da geçiyor yafff... hadi hayırlısı olsun İnşallah
havincim sen ne durumdasın canım...?

X