eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım rahim kalınlaşması için hap kullanıyom dondurulmuş tedavime başladım nasipse inş bu sefer rahim doktorun istediği kalınlığa ulaşır bende bebişlerimi göbüşüme hayırlısıyla alırım canım sen nasılsın neler yapıyon

inş canım bu tedavim son olur bende bebişlerime rabbiminde izniyle kavuşurum

inşallah canım allah gönlüne göre versin çifter çifter tombiş tombiş bebeklerin olur biz veremedik güzel haberi ama sen vereceksin içime öyle doğuyor

canım rahim kalınlaşması için hap kullanıyom dondurulmuş tedavime başladım nasipse inş bu sefer rahim doktorun istediği kalınlığa ulaşır bende bebişlerimi göbüşüme hayırlısıyla alırım canım sen nasılsın neler yapıyon

inş canım bu tedavim son olur bende bebişlerime rabbiminde izniyle kavuşurum

ayy amin amin canım inşallaahhh... kontrolün ne zaman canım.inşallah istenen kalınlığa ulaşır bir an önce. bende ne yapayım evde işle , kurslarla falan vakit geçiriyorum işte.

ben şükürler olsun iyiyim işte ilaçlara başladım biliyon dua et bu sefer bende bebişlerimi önce göbüşüme rabbimin izniyle sonrada kucağıma alayım

canım hamilelikte bünya daha hassas olduğundan hasta olunca çabuk toparlanamıyosun çok dikkat et bol bol c vitamini tüket canım

Bol bol duaa ediyorum canım sizler için moralini yükse tut inşallah rabbimin izniğle olucak:)Gerçekten hamişlikten heralde uzun sürdü benim grip kociş te perişan oldu partakal mandalina sıkmaktan:)))))

havin nasılsın canım.. ilaçlara başlamışsın canım ne için bunlar toplama mı dondurulmuşlar için mi ? inşallah rabbimin izniyle sennde kucağın dolacak bu sefer..

yuks geçmiş olsun cnm..

zyxell nasılsın canım ..

Teşekürederim canım:))))

canım ben seydişehirde oturuyorum merkez konyada yani gidip almak çok zor zaten yarın bebek varsa alırız bana dua edin yarın güzel haberlerl döneyim

İnşallah bebeğin senledir ve güzel haberlerle gelirsin canım:)

kızlar bana kızmayın gine aynı soruyu sorcam bebek varsa jeli birgün kullanadım ya bişey olurmki

havin nasılsın canım.. ilaçlara başlamışsın canım ne için bunlar toplama mı dondurulmuşlar için mi ? inşallah rabbimin izniyle sennde kucağın dolacak bu sefer..

yuks geçmiş olsun cnm..

zyxell nasılsın canım ..

iyiyim cnm hamdolsun gördüğüm kadarıyla sen de iyisin :)

arada giriyorum sizleri okuyup kaçıyorum :KK66:

sen veya mirage sormuştunuz galiba yeniden tedavi düşünüyor musun diye nisan veya mayıs ayında yeniden başlamayı düşünüyoruz inş.

sen ne zaman düşünüyorsın cnm

Kızlar nerlerdesiniz gezmelere mi gittiniz:))) Kızlar benim grip geçmedi yaaaa:KK43:(((((bol bol c vitamini tüketiyorum yememe dikkat ediyorum ama aynıyım...

Feriha canım jeli sormuşsun benim jel bitmişti tüp bebek merkezini aramıştım devam edin demişlerdi.Eşim gidip merkezden 3 adet getirmişti bana
doktorunu yada merkezi ararsan yardımcı olcaklardır mutlaka:)

hkere nasılsın canım gittimi kayınvalden:)
iyiyim canım sen nasılsın,,kayınvalidem bzde bu haftada. sana dediğim yapsana hem bağııklığı güçlendriyor korkma bişi olmaz ben çok yedim boğazlarım şişmişti öksürrüp duruyordum gece yanıma koyuyordum öksürüğe uyanınca bir çay kaşığı yiyordum zencefilli bal.
canım ben seydişehirde oturuyorum merkez konyada yani gidip almak çok zor zaten yarın bebek varsa alırız bana dua edin yarın güzel haberlerl döneyim

canım dbiseferden bişey olmaz içindekler yeter ama ihmal etme birdaha.inşallah yarın güzel haberlerler dönersin.

havincim sen nasılsın

iyiyim cnm hamdolsun gördüğüm kadarıyla sen de iyisin :)

arada giriyorum sizleri okuyup kaçıyorum :KK66:

sen veya mirage sormuştunuz galiba yeniden tedavi düşünüyor musun diye nisan veya mayıs ayında yeniden başlamayı düşünüyoruz inş.

sen ne zaman düşünüyorsın cnm

evet canım ben sormuştum cevap yazmayınca tekrar sorayım dedim ama sen yazmışın o arada zaten.. :) hayırlısı canım ya inşallah bu da son tedavilerimiz olur.. bende tüplerim yeni açıldığı için bi 2-3 ay normal deniyeyim diyorum .. birde düşüğün ardından daha kolay hamile kalınıyor diyorlar benmde önce tutundu ya belki diyorum bir ihtimal yani olursa biraz beklicem..çok ümidim yokda ite bakalım olmazsa yine yeni tedavi tabiiki :)

Boyacı-bebişimolsun canlar benim tedavi aşamasını sormuşsunuz. Şubat'ta bi kontrole gitmeyi düşünüyorum duruma göre değerlendirecez bakalım Dr.um ne derse tahlil falan bişeyler yapılacaksa ona göre bakacaz artık.
miragem- havinim hadi bakalım iyice yaklaştınız bebişlerinize Allah'ın izniyle olacak bu sefer dualar sizlerle.
ferihacım o kadar endişelenme jel için 1 günden bişey olmaz çünkü içinde birikiyor zaten idare eder diye düşünüyorum ama ihmal etme yarın ve lütfen güzel haberlerle gel dikkat et kendine.
Diğer kızlar sizlerde iyisiniz inşallah karda kışta dikkat edin kendinize haa heleki hamişler:KK16:

Son düzenleme:
inşallah canım allah gönlüne göre versin çifter çifter tombiş tombiş bebeklerin olur biz veremedik güzel haberi ama sen vereceksin içime öyle doğuyor

canım benim umutsuz olma gün doğmadan neler doğar inş yarın değerin seninde katlanmış olarak gelirsin buraya

canım dua eden rabbim bunca zahmetimizin rahmetini almamızı nasip etsin

Boyacı-bebişimolsun canlar benim tedavi aşamasını sormuşsunuz. Şubat'ta bi kontrole gitmeyi düşünüyorum duruma göre değerlendirecez bakalım Dr.um ne derse tahlil falan bişeyler yapılacaksa ona göre bakacaz artık.
miragem- havinim hadi bakalım iyice yaklaştınız bebişlerinize Allah'ın izniyle olacak bu sefer dualar sizlerle.
ferihacım o kadar endişelenme jel için 1 günden bişey olmaz çünkü içinde birikiyor zaten idare eder diye düşünüyorum ama ihmal etme yarın ve lütfen güzel haberlerle gel dikkat et kendine.
Diğer kızlar sizlerde iyisiniz inşallah karda kışta dikkat edin kendinize haa heleki hamişler:KK16:

canım bizler iyiyiz sen nasılsın.şubata az kalmış hadi sende başla artık hayırlısıyla..

iyiyim canım sen nasılsın,,kayınvalidem bzde bu haftada. sana dediğim yapsana hem bağııklığı güçlendriyor korkma bişi olmaz ben çok yedim boğazlarım şişmişti öksürrüp duruyordum gece yanıma koyuyordum öksürüğe uyanınca bir çay kaşığı yiyordum zencefilli bal.

Zencefilli bal denemedim deneyeyim onuda işallah iyi gelir:) ooooo İyisin ne güzel canında sıkılmaz kayınvaldeyle bol bol muhabbet:)

ayy amin amin canım inşallaahhh... kontrolün ne zaman canım.inşallah istenen kalınlığa ulaşır bir an önce. bende ne yapayım evde işle , kurslarla falan vakit geçiriyorum işte.

canım nasipse kontrolum cuma günü inş güzel haberlerle gelirim cuma günü inş bu sefer hayırlısıyla herşey yolunda gider bende bebişlerimi göbüşüme alırım canım

canım benim negüzel meşgaleler bulmuşsun inş rabbim seninde hayırlısıyla yüzünü güldürür canım hiç ummadığın beklemediğin anda mucizen kendiliğindende gelebilir belki belli olmaz

Bol bol duaa ediyorum canım sizler için moralini yükse tut inşallah rabbimin izniğle olucak:)Gerçekten hamişlikten heralde uzun sürdü benim grip kociş te perişan oldu partakal mandalina sıkmaktan:)))))

Teşekürederim canım:))))

İnşallah bebeğin senledir ve güzel haberlerle gelirsin canım:)

canım benim rabbim şifanı versin inş çabuk atlatırsın hamilelikte çok hassas oluyo bünye ondan hastada çabuk olunuyo inş çabuk atlatırsın

canım dbiseferden bişey olmaz içindekler yeter ama ihmal etme birdaha.inşallah yarın güzel haberlerler dönersin.

havincim sen nasılsın

canım şükürler olsun iyiyim sen nasılsın canım senin ayrıntılı ultrasona gireceğin gün ne zaman inş yeğenimin hayırlısıyla cinsiyetinide öğrenirsin

asilim canım hoş geldin nasılsın canım inş rabbim bu sefer hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme almamı nasip eder hani derizya her şerde bir hayır vardır geçen tedavimin iptal olması histeroskopi yapılmamdada bir hayır vardı rahim duvarımda perde varmış doktor onu düzeltmiş eğer rahim kalınlaşıpta bebişleri göbüşüme alsaydım doktor dedi 3 ay anca rahim taşırmış ondan şimdi herşey çok güzel başladı inş böyle devam eder sonunda bebişlerimi önce göbüşüme rabbimin izniyle sonrada kucağıma alırım

canım benim rabbim şifanı versin inş çabuk atlatırsın hamilelikte çok hassas oluyo bünye ondan hastada çabuk olunuyo inş çabuk atlatırsın

canım şükürler olsun iyiyim sen nasılsın canım senin ayrıntılı ultrasona gireceğin gün ne zaman inş yeğenimin hayırlısıyla cinsiyetinide öğrenirsin

asilim canım hoş geldin nasılsın canım inş rabbim bu sefer hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme almamı nasip eder hani derizya her şerde bir hayır vardır geçen tedavimin iptal olması histeroskopi yapılmamdada bir hayır vardı rahim duvarımda perde varmış doktor onu düzeltmiş eğer rahim kalınlaşıpta bebişleri göbüşüme alsaydım doktor dedi 3 ay anca rahim taşırmış ondan şimdi herşey çok güzel başladı inş böyle devam eder sonunda bebişlerimi önce göbüşüme rabbimin izniyle sonrada kucağıma alırım

perşembe gidicem havincim geçmiyor günler oy oy :)) amin acanım inşallah bak ne güzel olmuş sıkıntısız bi şekilde bebeişini alacaksın inşallh bekledğine değecek canımcım

perşembe gidicem havincim geçmiyor günler oy oy :)) amin acanım inşallah bak ne güzel olmuş sıkıntısız bi şekilde bebeişini alacaksın inşallh bekledğine değecek canımcım

inş canım bu sefer sıkıntı olmaz rabbim sabrımızın beklememizin mükafatını verir inş rabbim daha fazla arattırmaz inş bu sefer alırım bebişlerimi inş göbüşüme

canım benim çoğu bitti azı kaldı hayırlısıyla görürsün perşembe meleğini

Son düzenleme:
canım gidemiyorsan bile merkezini arayıp sorsaydın.. için rahat ederdi .yada doktorunun nosu yok mu onu ara ?

eşim dedi ama doktoru rahasız etmek istemedim aslında doktorum çok tatlı birisi keşe arasaydım içim rahat ederdi ay hiç bakmamışız tamda pazara denk geldi biz daha var sanıyoruz

canım bizler iyiyiz sen nasılsın.şubata az kalmış hadi sende başla artık hayırlısıyla..
Bende iyiyim canım çok şükür. Az kaldı inşallah Şubat'a kadar kendime planlamalar yaptım hemen geçecek günler böyle olunca :)

İyiyim kuzum nolsun kahvaltıdan misafirler vardı gelen giden uğraşıyoz işte. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz tabi. Bak ne güzel farkedilmiş o perde nasıl bişeyse. Bu bekleyişin sonu güzel olacak inşallah. Her sıkıntı geride kaldı bak sona yaklaştın maşallah

X