kızlar öncelikle başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah size, sevdiklerinize, evlatlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
canım neden kabalık olsun. ben zaten o zaman da dedim, 2 gün bekleyelim pazartesi olsun, hepimiz durulalım, birşey olmamış gibi baştan başlayalım diye ama gelmedi ki. sonra ben bir baktım napıyo diye bilmem hangi ay anneleri topiğinde yazıyordu. ama ayşegül topicin geçmişine dönüp okursan sen de fark edeceksin ki elfaesin kaygı durumunun veya sıkıntı duyup üzülmesinin benimle hiç alakası yok. anksiyete sorunu var bence onda ve psikolog şarttı. ben de gittim 8 ay boyunca psikoloğa ayıp değil ki. sen de defalarca söylemişsin o zaman başka tür insansın sen diye ona :) normaldir, bazısı daha ağır yaşıyor süreci. ben de başından beri diyorum ki tedaviden olumlu sonucu alıp hamile kalmayı başarmış bir insanın mı duygu durumu daha vahimdir, yoksa seninle benim mi mesela? bir de şu var, ben hiçbir zaman asla ona kötü temennide bulunmadım, o bir kere bana seni Allaha havale ediyorum dedi, bir kere de bu hareketlerinle başarı elde edersin sen dedi. benim onun üzerinde bir hakkım yoktur, ama varsa da benden yana helal olsun. buyursun gelsin. ben konuyu kapadım zaten. inşallah Allah hepimizin kucağını doldursun canım...inşallahh...
ferihacım 0,1 olmadıkç ben tam negatif diyemem şahsen. bekleyelim bakalım bir sonraki testini. ama negatifse bile asla düşme, biz bu yola baş koyduk bir kere. ohooo üstelik genceciksin. o kadar uzun bir zamanın var ki bebek sahibi olabilmen için. düşüncelerini sen yönlendir, düşüncelerinin seni yönendirmesine izin verme. dimdik dur ferihacım dimdik.
canım benim hayırlı olsun yeni tedavin. çifte mutluluk yaşatırız inşallah bu topice. hakkaten çok istiyorum bunu.
yaşasıııın nasıl hamile kalındığını anlatacak yeni bir aday... havin zaten ben unuttum çocuk nasıl yapılıyordu :)) tedaviden fırsat kalmadığı için uslu uslu duruyoruz böyle :))))
bak ayşe de havin ismini sevmiş. sen havin olsana :)))
maşallah size canım. kalabalık bünye demek istiyorum sana :)))
yukscum maşallah size. yaramaz olcak senin evlat demek ki :)))