eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım biz iğnenin dozunu bana yanlış ayarlandığını düşünüyoruz benim eşimde doktor yani o daha iyi anlayabiliyor alanı değil ama az çok tahmn yürütebiliyor onun haricinde dr.um kabul etmedi tabiki ama embriyologum ona benzer birşeyler söyledi .. sende pıhtılaşma yoktu bu iğneyi neden verdikki gibi bişiler dedi yanii.. aslında çok iyi çalışan insanlar ve bu iğne çoğunlukla tutunma için veriliyor ama bazı istisnalarda da kanı sulandırıp düşük yaptırma ihtimali var ki bende de bu oldu .. e hal böyle olunca bende nasip değilmiş nasip olsaydı iğne miğne vız gelirdi diyorum.. o iğne arasında bi dr.um değişti falan o arada bi ihmalkarlık oldu aslında ama tam ne oldu bizde çözemiyoruz ama 2. de bu konuyla alakalı daha dikkatli olacaklarını ümit ediyorum ..moralim de çok iyiydi çok şükür hiç sorun yaşamadım ama dediğin gibi olmayacaksa olmuyor.. dr.de ilkinin tutnmuş olması büyük avantaj şimdi 2.de rahim yabancılık çekmeyecek dedi ama herşey dönüp dolaşıp tek bir yerde kilitleniyor.. NASİP :)

ayıp olmazsa :) nasıl bebek yaptınız :)))) derrrmişim ama benmkide biraz ona benzer olucak :)))

şimdi ben şöyle düşünüyorum benm tüplerimde kapalıymış ya kasımda rahim filmi çekilmişti o zaman açılmıştı .. belki bir ümit normal hamile kalır mıyım ki .. yani olur mu olur.. oyüzden yeni açılmışken tüplerim 3-4 ay hiç bişi yapmadan bekliyim diyorum tüp bebek adına.. olmazsa sonra bakarım.. soracağım şu ki hani şey oluyormuş hamilelik için en yüksek dönem yani şu günlerde olursa şans yüksek olurmuş gibi bişiler.. bilmem anlatabildim mi :KK37::KK17::KK17: heh işte onu neye göre hesaplıyoruz acep :KK17::KK17:
nasip doğru demişsin.hesaplama şöyle oluyor 28 günde bir adet görüyorsan 14. gün yumurtlama günün.30 günde bir adet oluyorsan 16. günün aslında tam izahı şu adetten tam 14 gün önce yumurtlama günün o günden 3 gün önce 3 gün sonra ilişkide gebelik ihtimali fazla.yada adet gününü ilk gün say 10. 12. 14. 16. günler ilşki tatlım.yada en güzeli boşver bunları canın ne zaman isterse ilişki bence en yüksek gebelik oranı o zaman olur.zaten hep söylerler ilişkiyi gebelik için yaparsanız sonuç alamazsınız diye.bol şans.

ayıp olmazsa :) nasıl bebek yaptınız :)))) derrrmişim ama benmkide biraz ona benzer olucak :)))

şimdi ben şöyle düşünüyorum benm tüplerimde kapalıymış ya kasımda rahim filmi çekilmişti o zaman açılmıştı .. belki bir ümit normal hamile kalır mıyım ki .. yani olur mu olur.. oyüzden yeni açılmışken tüplerim 3-4 ay hiç bişi yapmadan bekliyim diyorum tüp bebek adına.. olmazsa sonra bakarım.. soracağım şu ki hani şey oluyormuş hamilelik için en yüksek dönem yani şu günlerde olursa şans yüksek olurmuş gibi bişiler.. bilmem anlatabildim mi :KK37::KK17::KK17: heh işte onu neye göre hesaplıyoruz acep :KK17::KK17:

ahh canım ben o kadar çok hesaplardımki
şimdi adetin kaç gün sürer ortalama o çok önemli

nasip doğru demişsin.hesaplama şöyle oluyor 28 günde bir adet görüyorsan 14. gün yumurtlama günün.30 günde bir adet oluyorsan 16. günün aslında tam izahı şu adetten tam 14 gün önce yumurtlama günün o günden 3 gün önce 3 gün sonra ilişkide gebelik ihtimali fazla.yada adet gününü ilk gün say 10. 12. 14. 16. günler ilşki tatlım.yada en güzeli boşver bunları canın ne zaman isterse ilişki bence en yüksek gebelik oranı o zaman olur.zaten hep söylerler ilişkiyi gebelik için yaparsanız sonuç alamazsınız diye.bol şans.

ayy saol cnm çok utandım ama sormamda lazımdı netten baktım çok bişi anlamadım :) eşime sölemicem zaten o da zorunlu hissetmesin :)

ahh canım ben o kadar çok hesaplardımki
şimdi adetin kaç gün sürer ortalama o çok önemli

:)) ayy iyi bari tek değilmişim :) 4-5 gün gibi .. 28 günde bir regl oluyorum .

Son düzenleme:
hoşbulduk canım benim sağol çok şükür iyiyiz çok ağrılarım oluyo diye endişeliydim ama geçen hafta gördüm meleklerimi maşallah iyiler:nazar:
diğeride belki kızdır banada öyle gibi geliyor canm aminnnn içten dualarına karşılık bende hep sizler için dua ediyorum sende durumlar ne canım geçmişi okuyamadım pek

canım bende bugün yeniden tedavime start verdim dua et bende bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alıp büyteyim rabbimin izniyle

canım senin üç meleğini ben yerim rabbim bunaltmasın seni sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin meleklerin sağlıklı gelişsinler sağlıkla kucağına al inş

ayy saol cnm çok utandım ama sormamda lazımdı netten baktım çok bişi anlamadım :) eşime sölemicem zaten o da zorunlu hissetmesin :)

:)) ayy iyi bari tek değilmişim :) 4-5 gün gibi .. 28 günde bir regl oluyorum .

:))) aynı ben gibi 28 günmüş
ozaman 10-12-14-16-18 çalış ve bitir bu işi:KK9:

Kızlar kaç zamandır gelemedim yıl sonu hesapları falan evde bile çalışıyorum. Miragem başın sağolsun. Ne denirki birileri gidecek birileri gelecek bu üzücü haberden sonra gelen senin bebişin olur inşallah. Havinim sende start vermişsin hadi herşey güzel olsun bu sefer. Ferihacım sanada çok üzüldüm ama değerin sınırda bi umut var gibi geliyor. Rabbim hayırlısını versin çevredekileri duymamaya bak. Bi şaf var çok severim " kimse sınanmadığı bi şeyin acısını bilemez"
Bebişim olsun maşallah size ne güzel bi lutuf rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

asilim canım sağol inş bende bu tedavimin sonunda kavuşurum bebişlerime rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin

bebeğimolsun ne güzel haber, bebişlerinin hepsi iyimi kontroller nasıl gidiyor

heheh sölemesi ayıp bu konuda çok tecrübeliyim, canım nette ovulasyon hesaplama var, son 3 adet tarihini giriyorsun o sana hangi tarihler arası hamile kalma ihtimalin yüksek onu söylüyor, ayrıca ovulasyon çubukları var gebelik çubuğu gibi o ayşeablanın dediği gibi adetinin ilk gününde sayıyorsun 14-15-16 günler başlıyosun bu çubugu ıslatmaya :) eğer hangi gün çift çıkarsa o gün kocişinle yatıyorsun :)):KK17: o çizginin çift çıkması da yumurtladığının anlamına geliyor.

Son düzenleme:
canım bende bugün yeniden tedavime start verdim dua et bende bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alıp büyteyim rabbimin izniyle

canım senin üç meleğini ben yerim rabbim bunaltmasın seni sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin meleklerin sağlıklı gelişsinler sağlıkla kucağına al inş

amin canım çok sağol güzel duan için
hadi hayırlısı olsun inşallah bu tedavin son olur ve bebişlerin seninle olur canm dualarımdasın

heheh sölemesi ayıp bu konuda çok tecrübeliyim, canım nette ovulasyon hesaplama var, son 3 adet tarihini giriyorsun o sana hangi tarihler arası hamile kalma ihtimalin yüksek onu söylüyor, ayrıca ovulasyon çubukları var gebelik çubuğu gibi o ayşeablanın dediği gibi adetinin ilk gününde sayıyorsun 14-15-16 günler başlıyosun bu çubugu ıslatmaya :) eğer hangi gün çift çıkarsa o gün kocişinle yatıyorsun :)):KK17: o çizginin çift çıkması da yumurtladığının anlamına geliyor.

annaaaa ben hiç bilmiyorum ne cahilmişim .. çıbıığı nasıl ıslatıcam ki işicem mi üstüne :KK17::KK17:

annaaaa ben hiç bilmiyorum ne cahilmişim .. çıbıığı nasıl ıslatıcam ki işicem mi üstüne :KK17::KK17:

aynı idrar testi gibi bi kaba işicen içine çıbığı daldırcan :) sonra sonucu beklicen bu çubuklar daha kesin sonuç veriyor ama nettende takip edebilirsin çubuga gerek yok dersen o günlerde çalışmaya başlarsın..

anaaaaa inşaallaaahhh olur :))) amin amin amiinnn inşallaahh amin :)) ayy ne diceemi şaşırttım :) tamam ozaman ben gidiom çalışmaya dermişiim :p

inşallah canım benim koş koş hadi ne duruyon burda çalış bakim:KK1:

.

canım bebişlerim şimdilik iyi gidiyor güzel gelişiyor dedi üçüz olduğu için 28.haftaya kadar risk taşıyorsunuz dedi çok dikkatli olman lazım dedi
kontroller güzel gidiyo canım 5 kilo almışım drum çok normal sakın takma dedi karnım baya büyüdü kasık sancım çok oluyo o yüzden şubatta artık izin alcam çalışmıcam
sen nasılsın bebişin nasıl cinsiyet belli oldumu senin

aynı idrar testi gibi bi kaba işicen içine çıbığı daldırcan :) sonra sonucu beklicen bu çubuklar daha kesin sonuç veriyor ama nettende takip edebilirsin çubuga gerek yok dersen o günlerde çalışmaya başlarsın..

ayy tamm canım çok saolasın .. :)

evet işicen canım ama boşver çıbığı falan yaaa.onlar stresi artırıp ovulasonu engeller kocan şehir dışında çalışmıyorsa her akşam eve gelebiliyorsa işte gün aşırı ilşkide bulun.gün aşırı yani bir gece var bir gece yok.bol şans.

Mirage canım başın sağolsun mekanı cennet olsun büyükannenin inşallah

Feriha lütfen sakin ol bol bol duaa et inşallah yükselcek değerin canım:)

Havinim tedavin hayırlı olsun rahim bir an önce kalınlaşsın da al meleklerini yanına inşallah:))

Boyacı nasılsın şeker toparlandın mı biraz.. Şükür iyiyiz bizde teşekürederim canım

Hkere Kedicik ve Merve sizler nasılsınız. Başlamışsınız kilolara bende aldım başımı gidiyorum:))))))))
Bir boğaz her kez şaşırıyor mıymıntının tekiydim zorla yerdim yemekleri iştah yoktu hiç aşırı zayıftım
şimdi maşallahım var bulduğumu götürüyorum:))Neyi yemiyosam şimdi tam tersi götürüyorum:)))

Buğün kontrolümüz vardı meleğimin ense ölçümü yapıldı. 2 test yaptırdık. Ense ölçümünü yaparken doktor
bezimkinin maşşalahı vardı sürekli oynuyordu. Koçiş doktora sizmi hareket ettiriyorsunuz kendimi oynuyor diğe sordu
doktor pek hareketli manşallah dedi:)))) Rabbim isteyen her kese yaşatsın inşallah bu duyguları.Şükür meleğim iyiydi
iğnelerimiz haftada bir artık vitamini değiştirdik. jeli bırakıyorum en çok ta buna sevindim:)))
Gribe devam benim koçiş bulaştırdı sağ olsun şimdide peşimde fır dönüyor:)))))

canım bebişlerim şimdilik iyi gidiyor güzel gelişiyor dedi üçüz olduğu için 28.haftaya kadar risk taşıyorsunuz dedi çok dikkatli olman lazım dedi
kontroller güzel gidiyo canım 5 kilo almışım drum çok normal sakın takma dedi karnım baya büyüdü kasık sancım çok oluyo o yüzden şubatta artık izin alcam çalışmıcam

maşallah süphanallah:nazar::nazar: vakitlerinde gelsinler inşallah.. bende 6,5 kilo aldım bende takmıyorum boşver. benim bebiş nazlanıyor anlayamadı doktor perşembe günü 2. düzey usg yaptırcam ozaman belli olacak. bol bol yağlan canım, rahatlarsın hemde..

Havinim tedavin hayırlı olsun rahim bir an önce kalınlaşsın da al meleklerini yanına inşallah:))

Boyacı nasılsın şeker toparlandın mı biraz.. Şükür iyiyiz bizde teşekürederim canım

Hkere Kedicik ve Merve sizler nasılsınız. Başlamışsınız kilolara bende aldım başımı gidiyorum:))))))))
Bir boğaz her kez şaşırıyor mıymıntının tekiydim zorla yerdim yemekleri iştah yoktu hiç aşırı zayıftım
şimdi maşallahım var bulduğumu götürüyorum:))Neyi yemiyosam şimdi tam tersi götürüyorum:)))

Buğün kontrolümüz vardı meleğimin ense ölçümü yapıldı. 2 test yaptırdık. Ense ölçümünü yaparken doktor
bezimkinin maşşalahı vardı sürekli oynuyordu. Koçiş doktora sizmi hareket ettiriyorsunuz kendimi oynuyor diğe sordu
doktor pek hareketli manşallah dedi:)))) Rabbim isteyen her kese yaşatsın inşallah bu duyguları.Şükür meleğim iyiydi
iğnelerimiz haftada bir artık vitamini değiştirdik. jeli bırakıyorum en çok ta buna sevindim:)))

cnmm ohh moral oldu ne güzel haberler verdin.. inş. sağlıkla kucağına aldıın günüde görürsünüz.. :) biz de tabiki :)

evet işicen canım ama boşver çıbığı falan yaaa.onlar stresi artırıp ovulasonu engeller kocan şehir dışında çalışmıyorsa her akşam eve gelebiliyorsa işte gün aşırı ilşkide bulun.gün aşırı yani bir gece var bir gece yok.bol şans.
evet cnm en mantıklısı gün aşırı kısmı bence de :)

ay bu da ha diince olmuokii.. oooff offf olcanı bilsem koşayımda :S nesse nasip bakalım saol cnm yardımın için :)

maşallah canım bebişine:nazar::nazar:Allah nazarlardan saklasın.. ya benim birde iştahım yok isteyerek yesem fil gibi olcam heralde hiçte umrumda değil, veririm sonra..

X