- 23 Mayıs 2012
- 552
- 0
canım biz iğnenin dozunu bana yanlış ayarlandığını düşünüyoruz benim eşimde doktor yani o daha iyi anlayabiliyor alanı değil ama az çok tahmn yürütebiliyor onun haricinde dr.um kabul etmedi tabiki ama embriyologum ona benzer birşeyler söyledi .. sende pıhtılaşma yoktu bu iğneyi neden verdikki gibi bişiler dedi yanii.. aslında çok iyi çalışan insanlar ve bu iğne çoğunlukla tutunma için veriliyor ama bazı istisnalarda da kanı sulandırıp düşük yaptırma ihtimali var ki bende de bu oldu .. e hal böyle olunca bende nasip değilmiş nasip olsaydı iğne miğne vız gelirdi diyorum.. o iğne arasında bi dr.um değişti falan o arada bi ihmalkarlık oldu aslında ama tam ne oldu bizde çözemiyoruz ama 2. de bu konuyla alakalı daha dikkatli olacaklarını ümit ediyorum ..moralim de çok iyiydi çok şükür hiç sorun yaşamadım ama dediğin gibi olmayacaksa olmuyor.. dr.de ilkinin tutnmuş olması büyük avantaj şimdi 2.de rahim yabancılık çekmeyecek dedi ama herşey dönüp dolaşıp tek bir yerde kilitleniyor.. NASİP :)
nasip doğru demişsin.hesaplama şöyle oluyor 28 günde bir adet görüyorsan 14. gün yumurtlama günün.30 günde bir adet oluyorsan 16. günün aslında tam izahı şu adetten tam 14 gün önce yumurtlama günün o günden 3 gün önce 3 gün sonra ilişkide gebelik ihtimali fazla.yada adet gününü ilk gün say 10. 12. 14. 16. günler ilşki tatlım.yada en güzeli boşver bunları canın ne zaman isterse ilişki bence en yüksek gebelik oranı o zaman olur.zaten hep söylerler ilişkiyi gebelik için yaparsanız sonuç alamazsınız diye.bol şans.ayıp olmazsa :) nasıl bebek yaptınız :)))) derrrmişim ama benmkide biraz ona benzer olucak :)))
şimdi ben şöyle düşünüyorum benm tüplerimde kapalıymış ya kasımda rahim filmi çekilmişti o zaman açılmıştı .. belki bir ümit normal hamile kalır mıyım ki .. yani olur mu olur.. oyüzden yeni açılmışken tüplerim 3-4 ay hiç bişi yapmadan bekliyim diyorum tüp bebek adına.. olmazsa sonra bakarım.. soracağım şu ki hani şey oluyormuş hamilelik için en yüksek dönem yani şu günlerde olursa şans yüksek olurmuş gibi bişiler.. bilmem anlatabildim mi heh işte onu neye göre hesaplıyoruz acep