Hadi inşallah Ya nasip deyip başlayın canım
Ohh erkekler ne rahat diyorum biz çekiyoruz bütün yükü
mervecim sen deme bari bunu :)) eşine yaptırmadığın kalmadı temziliğinden tut, kelle paçaya,pişi ye kadar ne varsa yaptırdın kız :)Hadi inşallah Ya nasip deyip başlayın canım
Ohh erkekler ne rahat diyorum biz çekiyoruz bütün yükü
ay hulusiyeyi nasıl kaçırdık yaa, davet mi etsek acaba :)))
ay hulusiyeyi nasıl kaçırdık yaa, davet mi etsek acaba :)))
mervecim sen deme bari bunu :)) eşine yaptırmadığın kalmadı temziliğinden tut, kelle paçaya,pişi ye kadar ne varsa yaptırdın kız :)
mirage bana hulusiye deme kopuyom :))
mervecim sen deme bari bunu :)) eşine yaptırmadığın kalmadı temziliğinden tut, kelle paçaya,pişi ye kadar ne varsa yaptırdın kız :)
hkere süpersin yaaa :)) hakkaten çok haklısın.
bak adı bile yetiyo bizi güldürmeye. kesin çağırmak lazım onu.
valla öyle canım rabbim bunca çektiklerimizi görüyo inş sonunuda hayırlı eyler bu sefer bebişlerim bebnimle olur dua edin yarın doktorla konuşayım yazarım buraya inş
evet tatlım bu ara kimse yok nedense.sana geçmiş olsun kendine dikkat et.ballı süt tek çare.yarın içinde umarım herşey güzel geçer.bebeğinin ensesini yerim yaa çok güzel duygular bizede nasip olsun inşallah.
merve hafiyeliğe başlamışsın kuzum :)) yazık ya, ne bilim gelse adam gibi sorsa cvp mı vermicez ama yazılanları bile okumuyorlar ancak soruyorlar acaba net kullanmayı mı bilmiyorlar.Hızını alamamış birde konu açmış baksana
soru yağmuruna tutmuş millet başını alıp kaçmış
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/587435-tup-bebek.html
halimize şükürler olsun canım, bende evde aynıyım yapabildiklerimi yapıyorum yapamadıklarımı eşime bırakıyorum..ayy canım ben neler çektim neler ee oda babası yapsın gayrı
ne yapalım şu gurbet elde birbirimzden başka kimsemiz yok
sağolsun bir bardak bile kaldırtmıyor bana
ama öyle ya, ben şüphe ettim aşçı flan heralde bu mervenin kocişi. yapmadığı yemek yok maşallah. aman aman hulusiye gelmesin gerçi bu sfer sen anlatcan nasıl hamile kaldığını inşallah..hkere süpersin yaaa :)) hakkaten çok haklısın.
bak adı bile yetiyo bizi güldürmeye. kesin çağırmak lazım onu.
Bize yaz muhakkak dualarımız seninle canım yarın güzel haberlerle geleceksin inş
merve hafiyeliğe başlamışsın kuzum :)) yazık ya, ne bilim gelse adam gibi sorsa cvp mı vermicez ama yazılanları bile okumuyorlar ancak soruyorlar acaba net kullanmayı mı bilmiyorlar.
halimize şükürler olsun canım, bende evde aynıyım yapabildiklerimi yapıyorum yapamadıklarımı eşime bırakıyorum..
ama öyle ya, ben şüphe ettim aşçı flan heralde bu mervenin kocişi. yapmadığı yemek yok maşallah. aman aman hulusiye gelmesin gerçi bu sfer sen anlatcan nasıl hamile kaldığını inşallah..
bizimkide biraz zaman aldı canım öyle hemen pıt diye olmadı. ama sen anlatacaksın bundan sonra soranlara inşallah. bi hulusiye gider başka bi hulusiye gelir bu soruların ardı arkası kesilmezhkere hkere anlat bakalım bize çocuk nasıl yapılıyooo? bak bu zaman oldu biz daha yapamadık????? :)))))
canım bu seferde kimse banayazmıyo diye kapris falan yapmasın
Hkere canım teşekürederim nerden geldi bu grip anlamadım
Mirage canım hayırlı olsun bebişini almaya az kalmış ne güzel manşallah manşallah:))
Havinim seninde tedavin başlıycak nasipse gelsin bebişler:))
Hehene yapayım Hulusiyenin hasretinden hafiyeliğe başladım:):)
geçende söylemiştim eşim hep yalnızmış annesi babası bırakıp yurt dışına gitmiş
buda başının çaresine bakmış çok şükür
hee geçende lahmacun yaptı bana
önümüzdeki 20 yıl ne ev işi nede yemek yapacağım diyo
ben zaten yaptıran bir tip değilim ama iş başa düştü muhtacım şuan ona:)
Hehene yapayım Hulusiyenin hasretinden hafiyeliğe başladım:):)
geçende söylemiştim eşim hep yalnızmış annesi babası bırakıp yurt dışına gitmiş
buda başının çaresine bakmış çok şükür
hee geçende lahmacun yaptı bana
önümüzdeki 20 yıl ne ev işi nede yemek yapacağım diyo
ben zaten yaptıran bir tip değilim ama iş başa düştü muhtacım şuan ona:)
Hkere canım teşekürederim nerden geldi bu grip anlamadım
Mirage canım hayırlı olsun bebişini almaya az kalmış ne güzel manşallah manşallah:))
Havinim seninde tedavin başlıycak nasipse gelsin bebişler:))
bende çalışırken eşime diyordumki neden evleri hep ben süpürüyorum arada sende süpür diyordum, şimdi diyorki bana bak yapmıyor deme herşey vaktinde, ben hiç yapmam demem ama amanı gelince yaparım yapılcaksa diyor. allah ta razı olsun gerçekten bir ev süpürüyor maşallah yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?