• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Hızını alamamış birde konu açmış baksana
soru yağmuruna tutmuş millet başını alıp kaçmış:27:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/587435-tup-bebek.html

:) cevap veren arkadaşa plaket göndermeli :))))

canım bu seferde kimse banayazmıyo diye kapris falan yapmasın

alıştık biz bu topicte türlü çeşit hikayeye, ona da alışırız :)) en azından güldürüyo :))

inş canım inş yarın hele bir arayım bakalım ona göre ne sonuç çıkacak inş hayırlı güzel sonuç çıkar böyle iş uzadımı ben bıraz geriliyom galiba

gerilme havinim. her zaman ne diyoruz hayırlı zmanda hayırlı şekilde olsun herşey. güzel olacak bu defa.

tatlım ananen için çok üzüldüm..ama allahtan geldik ona döneceğiz kimimiz biraz erken kimimiz daha geç..allahım sizlere ömür versin...inşallah rabbim onada hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin....sana gelince çok sevindim sanki hızlı gelişti bu tedavin dondurulmuş olduğun için tabiki:))) allahım inşallah bu defa senide sevindirsin..ama transferden sonra lütfen en az4 gün uğrama buralara nolur gelme....bu arada alanyatubi...salı gün taransfer oldu bilgine ..10 gün sonra test tarihi sizlerede slm var....

büyük anneanne ayşegülüm. yani anneannemin annesi :) çok teşekkürler canım. sıralı olunca bu işler daha normal tolere edilebiliyor ama yine de burkuluyor insanın içi. anneannemle konuştum bugün durumu gitgide kötüye gidiyormuş, yaşasın diye dilemek bencillik olabilir şu noktada. Allahım yardımcısı olsun diye dua ediyorum.

sen bir de bana sor hızlı mı gelişti bu tedavi. reglden önce başlamıştım, regl de 6 gün rötar yapmıştı zaten, uzadıkça uzadı. ama galiba önceki tedavimdeki kadar bıkbıklamadım bu defa size. şimdi başlıyorum yeni yeni ses çıkarmaya :))) pazarlık yapalım, uğrayayım da çok kalmayayım olmaz mı? :)) sen de bir an önce başla da inşallah senin için de heyecanlanalım. gerçi sen akupunktura gitsen olay çözülecek gibi gelio bana ama.

Hkere canım teşekürederim nerden geldi bu grip anlamadım:(

Mirage canım hayırlı olsun bebişini almaya az kalmış ne güzel manşallah manşallah:))

Havinim seninde tedavin başlıycak nasipse gelsin bebişler:))

geçmiş olsun yukscum, dikkat et kendine. teşekkür ederim tatlıııım :)))

bizimkide biraz zaman aldı canım öyle hemen pıt diye olmadı. ama sen anlatacaksın bundan sonra soranlara inşallah. bi hulusiye gider başka bi hulusiye gelir bu soruların ardı arkası kesilmez

aman aman yapan yapsın, bi ben yapamıyorum o kaprisi

sabırla da bana cevap veriosun ya hkerecim :))) kibar arkadaşım benim...de get demio da zaman aldı bizim de hemen olmadı dio :)))

canım bizim orda derlerki iş öğren at tıraftan aşşağıya birgün gelir sana lazım olur eşininde yemek yapmayı öğrenmesi iyi olmuş bak senin zor zamanlarında kimseye muhtaç olmadan yuvarlanıp gittiniz i

dua et yuks canım inş yarın bende tedavime start vereyim rabbim bu sefer bebişlerime kavuşmamı nasip etsin[/QUOTE

İnşallah canım inşallah:)

Canım girp mi oldun çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al valla
çok çok iyi geliyo

teşekürederim mervecim o kadar çok c vitamini tüketiyorum ki buna rağmen nasıl grip oldum anlamadım:(

Allah razı olsun eşlerimizden canım valla
Şurda az kaldı inşallah demi:1:
Her şeyin bir vakti zamanı var işte

evet canım az kald inşallah Rabbim vaktinde kurtarsın, arkadaşlarımıza da bir an önce nasip etsin hamişliği,bebişlerini kucaklarına alsınlar Rabbim daha fazla aratmasın.

:) cevap veren arkadaşa plaket göndermeli :))))

alıştık biz bu topicte türlü çeşit hikayeye, ona da alışırız :)) en azından güldürüyo :))

gerilme havinim. her zaman ne diyoruz hayırlı zmanda hayırlı şekilde olsun herşey. güzel olacak bu defa.

büyük anneanne ayşegülüm. yani anneannemin annesi :) çok teşekkürler canım. sıralı olunca bu işler daha normal tolere edilebiliyor ama yine de burkuluyor insanın içi. anneannemle konuştum bugün durumu gitgide kötüye gidiyormuş, yaşasın diye dilemek bencillik olabilir şu noktada. Allahım yardımcısı olsun diye dua ediyorum.

sen bir de bana sor hızlı mı gelişti bu tedavi. reglden önce başlamıştım, regl de 6 gün rötar yapmıştı zaten, uzadıkça uzadı. ama galiba önceki tedavimdeki kadar bıkbıklamadım bu defa size. şimdi başlıyorum yeni yeni ses çıkarmaya :))) pazarlık yapalım, uğrayayım da çok kalmayayım olmaz mı? :)) sen de bir an önce başla da inşallah senin için de heyecanlanalım. gerçi sen akupunktura gitsen olay çözülecek gibi gelio bana ama.

geçmiş olsun yukscum, dikkat et kendine. teşekkür ederim tatlıııım :)))

sabırla da bana cevap veriosun ya hkerecim :))) kibar arkadaşım benim...de get demio da zaman aldı bizim de hemen olmadı dio :)))

canım benim inş yarın bende dua edin startı vereyim inş

teşekürederim mervecim o kadar çok c vitamini tüketiyorum ki buna rağmen nasıl grip oldum anlamadım:(

evet canım az kald inşallah Rabbim vaktinde kurtarsın, arkadaşlarımıza da bir an önce nasip etsin hamişliği,bebişlerini kucaklarına alsınlar Rabbim daha fazla aratmasın.

Sorma cnaım bide evdende çıkmıyosun nasıl oldun eşinden felan mı geçti

canlar bana müsade bu akşam erken yatayım yarın erken kalkıp dıktoru arayacağım dua edin yarın bende tedavime hayırlısıyla start vereyim hepinizi çok seviyorum kocaman öpüldünüz allaha emanet olun

canlar bana müsade bu akşam erken yatayım yarın erken kalkıp dıktoru arayacağım dua edin yarın bende tedavime hayırlısıyla start vereyim hepinizi çok seviyorum kocaman öpüldünüz allaha emanet olun

Allah beraberinde olsun havinim. yarın güzel haberlerle gel inşallah. heyecanla bekliyorum.

ayşegülcüm bu arada alanyatubiye de bizden selam söyle. listede yerini değiştirdim. sonucundan da haberdar edin bizi.

mirage canım çok teşekkür ederim:26:sen sor ben hep cevaplarım canımcım, ama senide görcem inşallah, hamişlikten pc başında pinekleyip durcan bizim gibi..
havincim iyi geceler.
bende yatıyorum laptop çok ısındı kapandı msjım yarım kaldı yeniden yazdım, sayfalar çok yavaş yükleniyor, yeter bırak dinleneyim diyor :) hepinize iyi geceler :38:

İnşallah havin
iyi geceler canım bende seni öpüyorum:54:

mirage canım çok teşekkür ederim:26:sen sor ben hep cevaplarım canımcım, ama senide görcem inşallah, hamişlikten pc başında pinekleyip durcan bizim gibi..
havincim iyi geceler.
bende yatıyorum laptop çok ısındı kapandı msjım yarım kaldı yeniden yazdım, sayfalar çok yavaş yükleniyor, yeter bırak dinleneyim diyor :) hepinize iyi geceler :38:

Seninki pes etmiş valla artık:1::1:
HAdi iyi geceler iyi uykular:38:

Arkadaşlar günaydın..benim sizlerden bir ricam olacak..bende sizler gibi 13 senedir çocuk sahibi olmaya çalışan biriyim.bundan 1.5 yıl önce yaptırdığımız tüp bebek sonuçumuz pozitif olmasına rağmen 14 haftalıkken bebek öldü.tüp bebek öncesi tedavilerimi anlatmama gerek yok eminim sizler benden daha yi biliyirsunuz uygulanan tedavi yöntemini..biz tedavimizin ilk aşamasından tüp bebek yaptırana kadar tamamını kendi imkanlarımızla karşıladık..elimizde avcumuzda ne varsa hepsini harçadık ve hatta hepiniz ne kadar maliyetli bir tedavi olduğunu çok iyi biliyorsunuz bir dünya borç yaptık..şimdi bunları kapatıp sözüm ona para biriktirip tüp bebek yaptırıcaz tekrar..sosyal güvencemiz var çok şükür ama bu yaz rapor almak için bir üniversite hastanesine gittim..fakat gördüğüm muamele ve ortamı tarif etmem mümkün değil.sizden ricam şimdi biz ve bizim gibi olan tüp bebek yaptırma imkanı olmayan ailelerin rapor işi için ,aile ve sosyal politikalar bakanımız sayın fatma sahin hanım efendinin twet adresine hep birlikte bu prosüdürlerin en alt seviyeye inmesi için twet kampanyası başlatalım..herkez bir şekilde sesini duyuruyor..bizlerde duyuralım..zaten elimizde imkanlarımız olsa hergün gözümüzden yaş akıtmayız..anne baba olmak hepimizin hakkı..vaktinizi aldığım için özür dileyerek sizlerden destek bekliyorum..
Ilginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler...
Mevlam kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum

cumanız mübarek olsun bu mübarek günde yaptığımız dualar kabul olsun rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda tedavide olanlara bana ve miragemede tedavi sonunda yüce rabbim hamile kalıp 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin doğum için gün sayan tüm anne adaylarına hayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim bu mübarek günde kimin içinden ne dua geçiyorsa hepsini kabul etsin

canlar hepinize günaydın bugün nasipse saat 1.5 da doktor randevum var ve rabbimin izniyle tedavime start veriyoruz inş bundan sonra benim içinde herşey güzel olur

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum

cumanız mübarek olsun bu mübarek günde yaptığımız dualar kabul olsun rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda tedavide olanlara bana ve miragemede tedavi sonunda yüce rabbim hamile kalıp 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin doğum için gün sayan tüm anne adaylarına hayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim bu mübarek günde kimin içinden ne dua geçiyorsa hepsini kabul etsin

canlar hepinize günaydın bugün nasipse saat 1.5 da doktor randevum var ve rabbimin izniyle tedavime start veriyoruz inş bundan sonra benim içinde herşey güzel olur

amin havinciiiiiim...

canım çok heyecanlıyım senin için de. yeni tedavin hayırlı olsun canım, yeni tedavin kucağına sapasağlam bir bebek getirsin inşallaaah.

beklendiği üzere bizim büyük anneanne bu sabah vefat etti kızlar. öyle karmaşık bir gün ki, kayınvalidem bizim evde yalnız, kayınbiraderim saat 5 bucukta askerden dönüyor, birimizin gidip onu alması lazım, akşam eşimin teyzesinde kayınbiraderimin dönüşü kutlanacak. öteki tarafta yas evi var. karman çorman bir gün.

bu arada müjdeler olsun yarın sempatik mis kokulu jele yeniden kavuşuyormuşum :))) çok özlediydim kendisini

amin havinciiiiiim...

canım çok heyecanlıyım senin için de. yeni tedavin hayırlı olsun canım, yeni tedavin kucağına sapasağlam bir bebek getirsin inşallaaah.

beklendiği üzere bizim büyük anneanne bu sabah vefat etti kızlar. öyle karmaşık bir gün ki, kayınvalidem bizim evde yalnız, kayınbiraderim saat 5 bucukta askerden dönüyor, birimizin gidip onu alması lazım, akşam eşimin teyzesinde kayınbiraderimin dönüşü kutlanacak. öteki tarafta yas evi var. karman çorman bir gün.

bu arada müjdeler olsun yarın sempatik mis kokulu jele yeniden kavuşuyormuşum :))) çok özlediydim kendisini

canım başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin hakkaten çok karmaşık bi durumun içindesin Allah yardımcın olsun

canım başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin hakkaten çok karmaşık bi durumun içindesin Allah yardımcın olsun

çok teşekkürler gamzecim, aminn. Allah sizlere de en az onunki kadar uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.

sen napıyosun iyi misin?

...başınız sağolsun allahım sizlere ömür versin..rabbim tahsiratını affetsin işte hayat bu bi yerden ölü çıkar diğer tarafta bebek doğar diğerinde gelin çıkar...iyisiyle kötüsüyle bu dünyayı yaşıyoruz tercih hakkımız yok:)) allahım tedavinde sanada yardım etsin kucağında bebekle yaz bize burdan inşallah:))))
senden bi ricam var tam tedavi aşamasındasın ve elfaesle helalleşmeni istesem kabalık mı yapmış olurm...kızcağız artık nete girmiyor psikoloğa gitmiş ve psikolog yasaklamış..her anne bebeğini kaybetme korkusu yaşar ama sen okuduğun olumsuz şeylerden çok etkilendiğin için tamamen netten ve olumsuz şeylerden uzak dur demiş...yani bana göre kıza biraz haksızlık yaptık sanki elinde olmadan bulunduğu davranışlar sorun yarattı ..oda bir anne adayı inşallah bizlerde...bizler birbirimizi anlamassak kim anlayacak değilmi..tabiki bu senin öz eleştirinle yapacağın bişey ve ben sana her şekilde saygı duyarım..her ne olursa olsun burdan ayrılamdın ve düşünmedim bunu en iyi sen biliyorsun seni ve burdaki her kezi seviyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...sanada çok dua ediyorum allahım senle beraber burda herpimize hayırlı ebbekler nasip etsin.....
havinim allahım sanada bu tedavinde inşallah kucağını doldursun rabbim çok mutlu oldum bu haftalar burası biraz heyecanlı olacak sanırım allahım güzel heyecan nasip etsin:))

Son düzenleme:
Back