Hızını alamamış birde konu açmış baksana
soru yağmuruna tutmuş millet başını alıp kaçmış
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/587435-tup-bebek.html
:) cevap veren arkadaşa plaket göndermeli :))))
canım bu seferde kimse banayazmıyo diye kapris falan yapmasın
alıştık biz bu topicte türlü çeşit hikayeye, ona da alışırız :)) en azından güldürüyo :))
inş canım inş yarın hele bir arayım bakalım ona göre ne sonuç çıkacak inş hayırlı güzel sonuç çıkar böyle iş uzadımı ben bıraz geriliyom galiba
gerilme havinim. her zaman ne diyoruz hayırlı zmanda hayırlı şekilde olsun herşey. güzel olacak bu defa.
tatlım ananen için çok üzüldüm..ama allahtan geldik ona döneceğiz kimimiz biraz erken kimimiz daha geç..allahım sizlere ömür versin...inşallah rabbim onada hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin....sana gelince çok sevindim sanki hızlı gelişti bu tedavin dondurulmuş olduğun için tabiki:))) allahım inşallah bu defa senide sevindirsin..ama transferden sonra lütfen en az4 gün uğrama buralara nolur gelme....bu arada alanyatubi...salı gün taransfer oldu bilgine ..10 gün sonra test tarihi sizlerede slm var....
büyük anneanne ayşegülüm. yani anneannemin annesi :) çok teşekkürler canım. sıralı olunca bu işler daha normal tolere edilebiliyor ama yine de burkuluyor insanın içi. anneannemle konuştum bugün durumu gitgide kötüye gidiyormuş, yaşasın diye dilemek bencillik olabilir şu noktada. Allahım yardımcısı olsun diye dua ediyorum.
sen bir de bana sor hızlı mı gelişti bu tedavi. reglden önce başlamıştım, regl de 6 gün rötar yapmıştı zaten, uzadıkça uzadı. ama galiba önceki tedavimdeki kadar bıkbıklamadım bu defa size. şimdi başlıyorum yeni yeni ses çıkarmaya :))) pazarlık yapalım, uğrayayım da çok kalmayayım olmaz mı? :)) sen de bir an önce başla da inşallah senin için de heyecanlanalım. gerçi sen akupunktura gitsen olay çözülecek gibi gelio bana ama.
Hkere canım teşekürederim nerden geldi bu grip anlamadım
Mirage canım hayırlı olsun bebişini almaya az kalmış ne güzel manşallah manşallah:))
Havinim seninde tedavin başlıycak nasipse gelsin bebişler:))
geçmiş olsun yukscum, dikkat et kendine. teşekkür ederim tatlıııım :)))
bizimkide biraz zaman aldı canım öyle hemen pıt diye olmadı. ama sen anlatacaksın bundan sonra soranlara inşallah. bi hulusiye gider başka bi hulusiye gelir bu soruların ardı arkası kesilmez
aman aman yapan yapsın, bi ben yapamıyorum o kaprisi
sabırla da bana cevap veriosun ya hkerecim :))) kibar arkadaşım benim...de get demio da zaman aldı bizim de hemen olmadı dio :)))