Hızını alamamış birde konu açmış baksana
soru yağmuruna tutmuş millet başını alıp kaçmış
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/587435-tup-bebek.html
canım bu seferde kimse banayazmıyo diye kapris falan yapmasın
inş canım inş yarın hele bir arayım bakalım ona göre ne sonuç çıkacak inş hayırlı güzel sonuç çıkar böyle iş uzadımı ben bıraz geriliyom galiba
tatlım ananen için çok üzüldüm..ama allahtan geldik ona döneceğiz kimimiz biraz erken kimimiz daha geç..allahım sizlere ömür versin...inşallah rabbim onada hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin....sana gelince çok sevindim sanki hızlı gelişti bu tedavin dondurulmuş olduğun için tabiki:))) allahım inşallah bu defa senide sevindirsin..ama transferden sonra lütfen en az4 gün uğrama buralara nolur gelme....bu arada alanyatubi...salı gün taransfer oldu bilgine ..10 gün sonra test tarihi sizlerede slm var....
Hkere canım teşekürederim nerden geldi bu grip anlamadım
Mirage canım hayırlı olsun bebişini almaya az kalmış ne güzel manşallah manşallah:))
Havinim seninde tedavin başlıycak nasipse gelsin bebişler:))
bizimkide biraz zaman aldı canım öyle hemen pıt diye olmadı. ama sen anlatacaksın bundan sonra soranlara inşallah. bi hulusiye gider başka bi hulusiye gelir bu soruların ardı arkası kesilmez
aman aman yapan yapsın, bi ben yapamıyorum o kaprisi
canım bizim orda derlerki iş öğren at tıraftan aşşağıya birgün gelir sana lazım olur eşininde yemek yapmayı öğrenmesi iyi olmuş bak senin zor zamanlarında kimseye muhtaç olmadan yuvarlanıp gittiniz i
dua et yuks canım inş yarın bende tedavime start vereyim rabbim bu sefer bebişlerime kavuşmamı nasip etsin[/QUOTE
İnşallah canım inşallah:)
Canım girp mi oldun çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al valla
çok çok iyi geliyo
teşekürederim mervecim o kadar çok c vitamini tüketiyorum ki buna rağmen nasıl grip oldum anlamadım
Allah razı olsun eşlerimizden canım valla
Şurda az kaldı inşallah demi
Her şeyin bir vakti zamanı var işte
:) cevap veren arkadaşa plaket göndermeli :))))
alıştık biz bu topicte türlü çeşit hikayeye, ona da alışırız :)) en azından güldürüyo :))
gerilme havinim. her zaman ne diyoruz hayırlı zmanda hayırlı şekilde olsun herşey. güzel olacak bu defa.
büyük anneanne ayşegülüm. yani anneannemin annesi :) çok teşekkürler canım. sıralı olunca bu işler daha normal tolere edilebiliyor ama yine de burkuluyor insanın içi. anneannemle konuştum bugün durumu gitgide kötüye gidiyormuş, yaşasın diye dilemek bencillik olabilir şu noktada. Allahım yardımcısı olsun diye dua ediyorum.
sen bir de bana sor hızlı mı gelişti bu tedavi. reglden önce başlamıştım, regl de 6 gün rötar yapmıştı zaten, uzadıkça uzadı. ama galiba önceki tedavimdeki kadar bıkbıklamadım bu defa size. şimdi başlıyorum yeni yeni ses çıkarmaya :))) pazarlık yapalım, uğrayayım da çok kalmayayım olmaz mı? :)) sen de bir an önce başla da inşallah senin için de heyecanlanalım. gerçi sen akupunktura gitsen olay çözülecek gibi gelio bana ama.
geçmiş olsun yukscum, dikkat et kendine. teşekkür ederim tatlıııım :)))
sabırla da bana cevap veriosun ya hkerecim :))) kibar arkadaşım benim...de get demio da zaman aldı bizim de hemen olmadı dio :)))
teşekürederim mervecim o kadar çok c vitamini tüketiyorum ki buna rağmen nasıl grip oldum anlamadım
evet canım az kald inşallah Rabbim vaktinde kurtarsın, arkadaşlarımıza da bir an önce nasip etsin hamişliği,bebişlerini kucaklarına alsınlar Rabbim daha fazla aratmasın.
canlar bana müsade bu akşam erken yatayım yarın erken kalkıp dıktoru arayacağım dua edin yarın bende tedavime hayırlısıyla start vereyim hepinizi çok seviyorum kocaman öpüldünüz allaha emanet olun
canlar bana müsade bu akşam erken yatayım yarın erken kalkıp dıktoru arayacağım dua edin yarın bende tedavime hayırlısıyla start vereyim hepinizi çok seviyorum kocaman öpüldünüz allaha emanet olun
mirage canım çok teşekkür ederim:26:sen sor ben hep cevaplarım canımcım, ama senide görcem inşallah, hamişlikten pc başında pinekleyip durcan bizim gibi..
havincim iyi geceler.
bende yatıyorum laptop çok ısındı kapandı msjım yarım kaldı yeniden yazdım, sayfalar çok yavaş yükleniyor, yeter bırak dinleneyim diyor :) hepinize iyi geceler
ayy canım ben neler çektim neler ee oda babası yapsın gayrı
ne yapalım şu gurbet elde birbirimzden başka kimsemiz yok
sağolsun bir bardak bile kaldırtmıyor bana
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun bu mübarek günde yaptığımız dualar kabul olsun rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda tedavide olanlara bana ve miragemede tedavi sonunda yüce rabbim hamile kalıp 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin doğum için gün sayan tüm anne adaylarına hayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim bu mübarek günde kimin içinden ne dua geçiyorsa hepsini kabul etsin
canlar hepinize günaydın bugün nasipse saat 1.5 da doktor randevum var ve rabbimin izniyle tedavime start veriyoruz inş bundan sonra benim içinde herşey güzel olur
amin havinciiiiiim...
canım çok heyecanlıyım senin için de. yeni tedavin hayırlı olsun canım, yeni tedavin kucağına sapasağlam bir bebek getirsin inşallaaah.
beklendiği üzere bizim büyük anneanne bu sabah vefat etti kızlar. öyle karmaşık bir gün ki, kayınvalidem bizim evde yalnız, kayınbiraderim saat 5 bucukta askerden dönüyor, birimizin gidip onu alması lazım, akşam eşimin teyzesinde kayınbiraderimin dönüşü kutlanacak. öteki tarafta yas evi var. karman çorman bir gün.
bu arada müjdeler olsun yarın sempatik mis kokulu jele yeniden kavuşuyormuşum :))) çok özlediydim kendisini
canım başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin hakkaten çok karmaşık bi durumun içindesin Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?