canım başınız sağolsun. sen kendini çok yormamaya bak.amin havinciiiiiim...
canım çok heyecanlıyım senin için de. yeni tedavin hayırlı olsun canım, yeni tedavin kucağına sapasağlam bir bebek getirsin inşallaaah.
beklendiği üzere bizim büyük anneanne bu sabah vefat etti kızlar. öyle karmaşık bir gün ki, kayınvalidem bizim evde yalnız, kayınbiraderim saat 5 bucukta askerden dönüyor, birimizin gidip onu alması lazım, akşam eşimin teyzesinde kayınbiraderimin dönüşü kutlanacak. öteki tarafta yas evi var. karman çorman bir gün.
bu arada müjdeler olsun yarın sempatik mis kokulu jele yeniden kavuşuyormuşum :))) çok özlediydim kendisini
havincim dualarına canı gönülden amin diyorum. hadi güzel haberlerler gelselam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun bu mübarek günde yaptığımız dualar kabul olsun rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda tedavide olanlara bana ve miragemede tedavi sonunda yüce rabbim hamile kalıp 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin doğum için gün sayan tüm anne adaylarına hayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim bu mübarek günde kimin içinden ne dua geçiyorsa hepsini kabul etsin
canlar hepinize günaydın bugün nasipse saat 1.5 da doktor randevum var ve rabbimin izniyle tedavime start veriyoruz inş bundan sonra benim içinde herşey güzel olur
amin havinciiiiiim...
canım çok heyecanlıyım senin için de. yeni tedavin hayırlı olsun canım, yeni tedavin kucağına sapasağlam bir bebek getirsin inşallaaah.
beklendiği üzere bizim büyük anneanne bu sabah vefat etti kızlar. öyle karmaşık bir gün ki, kayınvalidem bizim evde yalnız, kayınbiraderim saat 5 bucukta askerden dönüyor, birimizin gidip onu alması lazım, akşam eşimin teyzesinde kayınbiraderimin dönüşü kutlanacak. öteki tarafta yas evi var. karman çorman bir gün.
bu arada müjdeler olsun yarın sempatik mis kokulu jele yeniden kavuşuyormuşum :))) çok özlediydim kendisini
amin havinciiiiiim...
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun bu mübarek günde yaptığımız dualar kabul olsun rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda tedavide olanlara bana ve miragemede tedavi sonunda yüce rabbim hamile kalıp 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin doğum için gün sayan tüm anne adaylarına hayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim bu mübarek günde kimin içinden ne dua geçiyorsa hepsini kabul etsin
canlar hepinize günaydın bugün nasipse saat 1.5 da doktor randevum var ve rabbimin izniyle tedavime start veriyoruz inş bundan sonra benim içinde herşey güzel olur
amin havinciiiiiim...
slam kızlar benim sonucu malesef negatif ne yapacağımı bilmiyorum sadece sabahtan beri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum benim gücüm kalmadı artık 3. tedavimdede tutmadı sonucun 4.58 doktorumla konuştum tabi ben ağlamakta konuşamadım da iğnelere devam et yükselebilir dedi ama ben inanmıyorum yükseleceğine sadece benim sakinleşmem için dedi artık ben anladım hiç bir zaman anne olamıcağım ne tedavi ne bişey istemiyorum artık nasıl toparlanırım bilemiyorum çok canım yanıyor çaresizce bu bomboş evde oturuyorum kusura bakmayın kızlar sizinde canınızı sıktım
slam kızlar benim sonucu malesef negatif ne yapacağımı bilmiyorum sadece sabahtan beri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum benim gücüm kalmadı artık 3. tedavimdede tutmadı sonucun 4.58 doktorumla konuştum tabi ben ağlamakta konuşamadım da iğnelere devam et yükselebilir dedi ama ben inanmıyorum yükseleceğine sadece benim sakinleşmem için dedi artık ben anladım hiç bir zaman anne olamıcağım ne tedavi ne bişey istemiyorum artık nasıl toparlanırım bilemiyorum çok canım yanıyor çaresizce bu bomboş evde oturuyorum kusura bakmayın kızlar sizinde canınızı sıktım
çok teşekkürler gamzecim, aminn. Allah sizlere de en az onunki kadar uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.
sen napıyosun iyi misin?
miragecim başınız sağolsun tatlım Allah sabır versin sizlere.havincim naptın canım haber bekliyorum senden merakla.kızlar bu arada topic de bi gariplik var ama anlamadım kaç gündür kimsecikler yok ıssız kaldı buralar
canım herkes bi telaş içinde heralde, benimde kayınvalidem geldi diye konukomşu çağırıyor yoruldum gezmekten gün içinde uyuyamıyorum hal böyle oluncada akşam hemencik uykum geliyor. gündüz takılamıyorum nette.
valla ne bilim korktum bende yavaş yavaş herkes gidiyor heralde diye
hepinize teşekkür edrim canım hiç bişey düşünemyorum beni sizden başka anlayan da yok annem ablam hepsiyle tartıştım can sıkıntım 2 ye katlandı o kadar üstüme geldiler ki ağlayıp durma yedirdin bitirdin kendini yaptırmıcaktın bu tedaviyi 3, 5 sene ara verecektin bana sarılıp ağla rahatla diyeceklerine bağırarak karşımda durdular napsaydım yani yaptırmasamıydım bi umut işte olmazsa olmaz bi çocuğu olmayan senmisin diye bağırıyorlar kızlar tek umudum yükselmesi bu cuma gününde tam ezanlar olkunurken rabbim hıçkırıklara boğdu beni hiç etrafınızda varmı değer çok düşük doktorum belki diyor yükselirmiki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?